Tänään on 23.06.2018, 05:47.

Pikkuisen pettynyt olen tahan kommenttipuoleen mutta

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

Pikkuisen pettynyt olen tahan kommenttipuoleen mutta

Viesti Kirjoittaja happypunter »

pannaan pikaiset silti launtain peleista joita tuli nahtya osa tai kokonaan.

Everton oli toisella jaksolla hurja ja ehkapa ylivoimaisin esitys talla kaudella mita olen nahnyt, laukauksia taisi olla kolmisenkymmenta ja Niemi oli kilometrimitalla Sotonin paras. Radzinski on hurjassa vireessa ja joskin mun pelien kannalta se viime sekunnin etuylapesamaali olis saanut jaada tekematta niin olihan kaveri harjoitellu jo ristikkoon puoli tuntia aiemmin. Sotonin maali tuli Weirin alyttomasta paitsioansaharjoittelusta.

Richard Dunne Man Citysta nahnee painajaisia eilisesta pelista, paitsi kuutamolla ja hukassa muutenkin niin Henry vei miesta kuin litranmittaa. Sinansa tulos valehteleekin etta Cityllakin oli huonoja paikkoja mutta suurin osa vasta matsin ratkettua 19 minuutin jalkeen. Fowler oli pirtea.

Bolton - ManU tulos valehtelee sikali etta paitsi etta Manun tasoitus tuli 90 minuutilla Beckhamin mahdollisesti oltua paitsiossakin niin hallitseva jengi kentalla oli Bolton eika tama ole mikaan vitsi. Boltonin pojat oli tuoreita, virkeita, taitavia ja itseensaluottavia ja tulos on vaaryys, sen myonsi jopa Sir Alex. Giggsin vaisuille esityksille on loytynyt osaselitys naisrintamalta; Ryan-poika vaihtoi muijaa tyttokaverinsa broidin muijaan ja kun tama broidi sattui viela olemaan Neville, Becks & Giggs-bandin ydinjoukkoa niin muut kaiffarit ovat siirtyneet karsineen osapuolen leiriin ja nayttaa etta Inter kutsuu Giggsia vakavissaan kun henki rakoilee.

Sunderland oli kammottava itsensa ja onhan se ollut hyvaksyttavaa jo jonkun aikaa etta divari kutsuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Man City - Arsenalista vielä, jos täällä on joku joka ei raahaudu lauantaisin Canalin ääreen ;)

Vaikka numerot olivat hirveät, olisi lopputulos ollut pelitapahtumien perusteella hyvin lähellä tasuria. En muista miten kulmapotkut loppujen lopuksi menivät, mutta 0-4 tilanteessa ne olivat 1.jakson lopulla tyyliin 6-1 Citylle. Man City jaksoi juosta ja luoda tilanteita tosi hyvin koko pelin loppuun eikä jätkät lopettaneet yritystä missään vaiheessa. Itse olisin lähtenyt kyllä kotiin jos peli on 19 min kohdalla 0-4 8) Kaikki Arsenalin maalit olivat KAUHEITA puolustusvirheitä. Oliko kolmas vai neljäs maali kun Henry juoksi aivan päätyrajaa pitkin kulmast kohti maalia, ja kimpussa oli 3 pakkia. Kaikki katsoivat rauhassa kun Henry syötti keskellä vapaana olevalle Piresille. Avausmaali meni 4 Cityn pelaajan jalkojen vierestä kun kukaan ei tehnyt mitään. Muutenkin Arsenal halkoi koko ajan pystysyötöillä Cityn puolustuksen riekaleiksi.

Hyökkäyksestä sen verran, että Fowler on aivan uskomattoman paska. En ymmärrä mitä punter tarkoittaa adjektiivilla "pirteä", ehkä pienen oluthuurun läpi toiminta on näyttänyt siltä...Fakta on se, että Fowlerilla oli ainakin 10 kertaa pallo 16 rajalla, ja joka kerta hän tyri tilanteen saamatta aikaan yhtään mitään. Sotkeutui joko omiin jalkoihin, yritti 3 pakin välistä, aikaili, turaili, laukoi 1000 metriä ohi tai vastaavaa. Se Fowler joka joskus osasi tehdä maaleja on kuollut, ja jäljellä on ylipainoinen & hidas punkero joka kompastuu omiin jalkoihinsa. Näin kauniisti sanottuna :) Jos Fowlerin tilalla olisi ollut kuka tahansa muu City olisi voinut hyvin tehdä 3 maalia. Ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun Anelkakin hieroi otsaansa ja katsoessaan Fowlerin toimintaa.

Lyhyesti sanottuna: City on selkeästi parempi kuin häntäpään WBA, Bolton, West Ham, mutta joukkueen puolustus on ylivoimaisesti liigan surkein. Sitä kuvastaa hyvin fakta, ettei City ole pitänyt nollaa yhdessäkään pelissä. Hyökkäyspäässä olevat Anelka & Fowler ovat entisiä tähtiä jotka tekevät kerran 3 maalia ja sen jälkeen pelaavat 15 peliä tekemättä yhtään. Kokonaisuutena taso ei riitä millään edes keskikastiin, mutta ei tuolla ryhmällä liigasta poiskaan pudota (kiitos vielä surkeampien joukkueiden).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

noh noh

Viesti Kirjoittaja happypunter »

:lol:

Viime aikoina City on pelaillut ihan sijoituksensa arvoisesti, joka jengille sattuu huonompia ja parempia paivia, tai no paremmat ovat noilla hantaporukoilla aika harvassa.

WBA - West Ham oli aika hirvittavaa katsottavaa varsinkin kun oli petsi West Hamille. Pari tolppaakin tai ylarimaa Hammerseilla oli mutta David James pelasti pisteet; molemmat ansaitsevat kylla putoamisen talla kaudella silla Birmingham naytti eilen aivan eri tason joukkueelta, tosin pelipaita hamaa kun hetkittain oluthuuruissa siita tulee Chelsea mieleen 8)

Liverpooliin voisi ensi kaudeksi tilata kavereita joilla on taitoa ja mielikuvitusta yrittaa maaliinjohtavia syottoja alle sadan metrin syotoilla - ok, syytan tassa kylla eniten Houllieria joka on pilannut hyvan alkunsa ja rakentanut mieleisensa joukkueen tavalla joka ainakin mua karmii. Kannattajilla lienee McAllisteria ja Litmastakin jo ikava.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”