Tänään on 05.06.2020, 01:59.

13.6.2009 Klubi-04 - FC Kiisto

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
credit
Jäsen
Viestit: 5417
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +220.44 yks.

Palautus%: 104.42%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3178

Pisteitä: 4524

13.6.2009 Klubi-04 - FC Kiisto

Viesti Kirjoittaja credit »

13.6.2009

Klubi-04 - FC Kiisto 4-1 (Tali)

Avauskokoonpanot:

Klubi-04:

Sami Salmi
Juhani Ojala
Erfan Zeneli
Juri Kinnunen
Mikko Sumusalo
Mika Huuhtanen
Johannes Westö
Akseli Pelvas
Petri Oravainen
Cheyne Fowler
Janne Törmänen

FC Kiisto:

Jani Timonen
Mikael Lindberg
Markus Enlund
Pekka Liukkonen
Arto Saranpää
Kristian Kukkonen
Petri Heiskari
Ville Ylinen
Jussi Ekström
Peter Kauppi
Mikko Ahonpää

Klubi-04 oli tällä kertaa selvästi parempi. Loppulukemat 4-1 vastaavat hyvin tarkasti pelitapahtumia.

Ensimmäistä kertaa pallo pelattiin maaliin jo reilun kolmen minuutin jälkeen, kun Juhani Ojala puski Zenelin antaman kulman sisään. Kiisto oli ottelun alussa muutenkin ottavana osapuolena, sillä ensimmäinen Kiiston hyökkäys nähtiin vasta noin 13. minuutin kohdalla. Hyökkäys päättyi melko heppoiseen vetoon, joka suuntautui suoraan päin kotijoukkueen maalivahtia. Hetkeä myöhemmin, kun ottelua oli käyty noin 18 minuuttia, peli olikin jo 2-0 ja sitä myötä kutakuinkin paketissa.

Kiistolla oli kuitenkin reilun puolen tunnin pelin jälkeen erinomainen paikka ja pieni mahdollisuus tulla mukaan peliin, kun Klubi-04:n maalivahti Mika Huuhtanen potkaisi oman pelaajan jalasta yli päätyrajan menossa ollutta palloa niin huolimattomasti, että pallo kohosi 30 metriin ennen kuin aloitti laskeutumisensa kohti oman maalin edustaa. Paikalle rynnännyt Kiiston pelaaja sai pallon ilmeisesti puoliksi maaliin, muttei kokonaan rajan yli Huuhtasen ehtiessä juuri ja juuri paikkaamaan oman mokansa. Sen enempää maalipaikkoja Kiistolla ei ensimmäisellä puoliajalla ollutkaan. Joukkue pääsi kyllä peliin mukaan ja sai luotua pienoista painetta Klubi-04:n maalille, mutta samalla kotijoukkue sai mahdollisuuden iskeä vastahyökkäyksistä.

Puoliajan lopulla Zeneli tykitti melko näyttävän kaukolaukauksen ylänurkkaan, ja peli oli lopullisesti ohi. Maali oli hieno, ja Zeneli kunnostautui ottelussa antamalla myös kaksi maaliin johtanutta kulmapotkua. Miinuspuolelle on laitettava se, että mies hukkasi tukun vapareita ja hyviä hyökkäyksiä yrittäessään väkisin sitä "kuukauden maalia".

Toisesta puoliajasta ei paljon kerrottavaa ole. Kuumassa ja melko painostavassa säässä pelatun ottelun tempo laski toisen puoliajan alussa entisestään, ja Kiisto pääsi vähän mukaan peliin. Klubi-04:n hieman huolimaton ja ylimielinen puolustuspeli kostautui 63. minuutin kohdalla, kun Kiiston pelaaja irtosi paitsion rajamailta päästen nokikkain maalivahti Huuhtasen kanssa. Tyylikäs viimeistely etunurkkaan ja melko ansaittu (tai ei ainakaan täysin ansaitsematon) kavennusmaali 3-1:een.

Kiiston maalin jälkeen Klubi-04 ryhdistäytyi ja alkoi jälleen painaa päälle. Pari minuuttia Kiiston maalin jälkeen Petri Oravainen nikkasikin loppulukemat 4-1. Molemmilla joukkueilla oli vielä paikkansa - Klubi-04:lla toki enemmän ja parempia - mutta lisämaaleja ei enää nähty.

Klubi-04 oli kaiken kaikkiaan selvästi parempi, mutta Kiistokin jätti itsestään melko positiivisen kokonaiskuvan. Joukkue oli tietenkin yksilötasolla joka suhteessa kotijoukkuetta jäljessä, mutta puolusti melko organisoidusti ja kohtalaisen hyvällä asenteella. Klubi-04 sai välillä tehdä tosissaan töitä murtaakseen Kiiston keskialueen sumpun, mutta kotijoukkueen pelaajien taitotaso oli sen verran korkea, että pienikin tila ja aika riittivät siihen, kun palloa tarpeeksi pitkään siirreltiin.

Loppuhuomatuksena mainittakoon vielä, että erotuomari Jari Järvisen tarkka linja suosi selväti kotijoukkuetta, mutta tuskinpa toisenlainen tuomarilinja olisi Kiistoa kovin paljon auttanut - vaikka vierasjoukkueen valmentaja olikin koko pelin ajan kovaäänisesti toista mieltä erotuomarin ottaman linjan oikeellisuudesta.

Tilastot (1. puoliaika sulkeissa):

Laukaukset kohti 14-5 (8-2)
Laukaukset ohi 13-1 (7-1)
Laukaukset yhteensä 27-6 (15-3)
Kulmat 11-0 (5-0)
Varoitukset 1-4 (0-0)
Ulosajot 0-1 (0-0)
Vaihdot 3-3 (0-0)

Tilastoistakin näkee, että kotijoukkueen 4-1-voitto oli vähintäänkin ansaittu. Vedonlyöntimielessä olisi tietenkin ollut mukavampaa, jos ottelu olisi päättynyt 5-1 tai 4-0. Loppulukemat 4-1 vastaavat mielestäni kuitenkin erinomaisesti ottelutapahtumia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Re: 13.6.2009 Klubi-04 - FC Kiisto

Viesti Kirjoittaja btah »

Laitetaas tänne, kun ei kehtaa tuota Ykkösen topiccia spämmätä.
uncertainty kirjoitti:
credit kirjoitti:
uncertainty kirjoitti: Luonnollisesti tuo Kiisto+1 muuttui pelikelvottomaksi heti klubin kokoonpanon selvittyä. En todellakaan odottanut Oravaista, Fowleria ja Zeneliä sinne vihjettä tehdässä epävarmojen (myös avauksessa) Westön ja Pelvaksen lisäksi. Harmi että Kiistokin sen yhden sitten teki.
Nyt on ihan pakko kysyä, että jos et näitä miehiä odottanut kentälle eilen, niin missä heidän sinun mielestäsi sitten pitäisi pelata?? Eihän esim. Zeneli oli HJK:n tämän kauden liigapeleissä edes päässyt kentälle! Jostakihan sitä pelituntumaa on saatava, jotta pystyisi pelaamaan ykkösmiehistössä, jos tarvetta on. Oravaista lukuun ottamatta kaikki Klubi-04:n riveissä eilen pelanneet miehet ovat sellaisia pelaajia, jotka eivät pääse liigassa säännöllisesti kentälle. Tämän takia oli enemmän kuin odotettua, että he olivat eilen farmijoukkueen mukana hakemassa pelituntumaa.

Kirjoitin pelistä muuten otteluraportin: viewtopic.php?f=19&t=27187.
Nyt oli kyse vain tästä yksittäisestä pelistä. Toki yleisesti ottaen oletan että liigapeleissä minuutitteitta jääneet pelaajat ovat aina mahdollisesti nollanelosen mukana. Nyt ajattelin että tuo edustuksen loma ja kuntotestit pitäisivät heidät poissa. Ja Zenelin nimen mainitsin tosiaan väärin, hänhän oli mukana myös Kemissä.
Kyllä se Zeneli on tällä kaudella ihan jokaisen ottelun tainnut siellä 04:n paidassa pelata, että se ei kyllä mikään yllätys ole. Westökin on pelannut 6/9 ja Pelvas 4/9, samoin kuin Taulokin. Roihakin on käynyt kolmessa matsissa potkimassa ja sitten on noita muutaman matsin miehiä kuten Kansikas, Fowler, Oravainen. Tuossa vähän kun kattelin noita tämän kauden kokoonpanoja niin näyttäisi siltä, että 04 on jatkuvasti kotona liikkeellä varsin kovalla nipulla, että ehkä tuossa olisi usein paikka painaa peliä kotijoukkueelle hyvissä ajoin, kun bookkeritkaan eivät välttämättä ole hajulla kokoonpanoista. Vieraissa sitten onkin ihan arpapeliä, että ketä siellä on pelaamassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5417
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +220.44 yks.

Palautus%: 104.42%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3178

Pisteitä: 4524

Re: 13.6.2009 Klubi-04 - FC Kiisto

Viesti Kirjoittaja credit »

credit kirjoitti: Kiiston maalin jälkeen Klubi-04 ryhdistäytyi ja alkoi jälleen painaa päälle. Pari minuuttia Kiiston maalin jälkeen Petri Oravainen nikkasikin loppulukemat 4-1. Molemmilla joukkueilla oli vielä paikkansa - Klubi-04:lla toki enemmän ja parempia - mutta lisämaaleja ei enää nähty.
Korjataan sen verran, että Klubi-04:n neljännen maalin teki Fowler eikä Oravainen. Olin tuon kyllä omiin papereihini oikein merkinnyt, mutta jostain syystä onnistuin katsomaan maalintekijän numeron väärin raporttia laatiessani.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin