Tänään on 28.02.2020, 04:14.

JYP-SaiPa 22.1.2009

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
TheSavageSam
Avatar
Jäsen
Viestit: 446
Liittynyt: 27.02.2008, 13:07

Tuotto: -5.61 yks.

Palautus%: 93.15%

Panosten ka: 2.41 yks.

Vetoja: 34

Pisteitä: 20
Paikkakunta: Jyväskylä

JYP-SaiPa 22.1.2009

Viesti Kirjoittaja TheSavageSam »

Jepsistä. Lähdin tähän otteluun lähinnä katselemaan Iiro Tarkin torjuntatoimintaa ja ihmettelemään miksi pidän SaiPaa vahvana joukkueena, parempana kuin mitä sarjataulukon sijoitus antaa ymmärtää. Samoin kiinnosti miten JYPin peli on huonoa alkukauteen nähden.

SaiPa tuli lujaa ja tehokkaasti kuten odotin. Koko pelin ajan SaiPa pelasi vahvemmin tasoonsa nähden. Odotin maalin tulevan hetkenä minä hyvänsä, mutta sitä ei tullut. Eipä tullut JYPillekään, ainakaan varsinaisella peliajalla. Laukaukset kertovat pelistä hyvin paljon; SaiPa 42 ja JYP 24 laukausta varsinaisella peliajalla. Lappeenrantalaiset pääsivät rakennetuissa hyökkäyksissään lähes järjestään P-pisteen kaarelle lähelle sitä asti vapaasti. JYPin hyökkäykset SaiPa ajoi nurkkiin ja löi kiekon laidan kautta keskialueelle ja lopuista Tarkki otti kopit. SaiPan puolustus oli lähes idioottivarma. Samoin kiekonriistoja SaiPa sai keski- ja hyökkäysalueella useita, kenties 5-7 kpl(sekosin laskuissa). Näistä vain 1-2 hyökkäysalueella. Samoin hyökkäyspäässä SaiPa onnistui kaivamaan päätyyn laitetun kiekon varsinkin 2. ja 3. erässä erittäin tehokkaasti.

Ottelun ratkaisu jatkoajalla oli mielenkiintoinen. SaiPa pelasi sitä kuin alivoimaa; voitti (muistaakseni) aloituksen, otti kiekon ja toimitti sen JYPin päätyyn, mutta ei hyökännyt. JYP tuli ja pyöritti, loi tilanteen ja siitä laukauksen. Tuo kyseinen laukaus osui Tarkkia rintaan, juuri kaulasuojan alle. Näin kun Tarkki laittoi heti kättä siihen kohti mihin osui, huomasi että nyt varmasti sattui ainakin vähän. Muutama syöttö, yksi poikkisyöttö ja laukaus lähes samasta paikkaa. Tuskinpa oli Tarkki aivan kaikissa voimissaan äskeisen pienen kipuhetken takia, joten sijoittuminen oli sen tarvittavan 10cm pielessä ja enempää ei tarvittukaan. Kiekko upposi räpyläkäden puolelta tolpan viereen erittäin tarkasta P-pisteen kohdilta lauotusta laukauksesta(ei maskia).

Loppujen lopuksi totean, että jääkiekosta voi todellakin nauttia ilman maaleja. Täytyy vaan ihailla sitä torjuntatyöskentelyä mitä tuossakin ottelussa nähtiin. Eritoten Sinuhen nollapeli oli hieno, kun katsoo laukausmääriä. Nuista esim. 3. erässä oli kolme erittäin vaarallista paikkaa ja kyseisiä torjuntoja voisi luonnehtia likipitäen maagisiksi. Tarkkikin on loitava maalivahti, se täytyy sanoa. JYP on kriisissä, joskin varmaankin ja toivottavasti tästä nousee Sinkun innoittamana. SaiPa on hyvä kuten tähänkin asti, mutta ei pysty järjestään kaatamaan vahvempia vastustajiaan, koska ei mielestäni lähde tarpeeksi hanakasti vastahyökkäyksiin eikä pelaa tilanteita kunnolla loppuun asti(ykköskenttää lukuunottamatta).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minulla on kaikki aika tässä maailmassa. Ja koska aika on rahaa, niin minulla on kaikki rahat tässä maailmassa.

Minikommentit


Tuokki
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 30.12.2008, 13:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuokki »

Harmi ettei saipa vieny, olis osunu aika iso yhdistelmä. Noh takaisin sorvin ääreen ->

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin