Tänään on 18.10.2019, 09:22.

Annemari Sandell-Hyvärisen mahtava juoksu

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2085
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 631
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Annemari Sandell-Hyvärisen mahtava juoksu

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Yle raportoi :

"Sandell-Hyvärinen juoksi toiseksi Belgiassa
Entinen Euroopan mestari Turun Weikkojen Annemari Sandell-Hyvärinen juoksi toiseksi Euroopan yleisurheiluliiton maastojuoksun EAA-kilpailuissa Roeselaeren erittäin raskaalla ja mutaisella radalla Belgiassa.

Sandell-Hyvärisen viimeistelyharjoitus tulevia EM-kilpailuita varten onnistui loistavasti, vaikka epäonneakin osui kohdalle enemmän kuin tarpeeksi. Lähtökiihdytyksen jälkeen hän löysi itsensä viimeiseltä sijalta.
Kun oli juostu noin 80 metriä, niin toinen juoksijatar astui Sandell-Hyvärisen kantapäälle ja kenkä irtosi jalasta. Kun suomalainen oli kumartunut sitomaan kenkää uudelleen jalkaansa, niin hän jäi vielä muiden juoksijoiden jalkoihin ja kaatui uudelleen maahan.
- Ajattelin jo lopettaa koko juoksun! Sitten lähdin kuitenkin muiden perään ja yhden kerrallaan sain edellämeneviä kiinni.
Ainoastaan Veerle Dejaeghereä suomalainen ei aivan ehtinyt tavoittaa. Belgialaisen voittoaika oli 24.09, mistä Sandell-Hyvärinen jäi loppujen lopuksi 19 sekunnin päähän. Kolmantena maaliin saapui kenialainen Masila Ndunge.

Roeselaeressa vuosittain juostava West-Vlaanderen-Cross on yksi seitsemästä Euroopan yleisurheiluliiton maastojuoksun EAA-kilpailuista, jotka edeltävät Brysselissä 14.12. järjestettäviä Euroopan mestaruuskilpailuita.
Annemari Sandell-Hyvärinen on nuoruudessaan saavuttanut maastojuoksun arvokilpailuissa niin kultaisen, hopeisen, kuin pronssisenkin mitalin. Tänä vuonna hän 31-vuotiaana kahden lapsen äitinä on jälleen asettanut tavoitteekseen kivuta takaisin eurooppalaisen kestävyysjuoksun huipulle."


Pitäisikö Annemarin harkita pikamatkoja?
Hän jää lähtökiihdytyksessä viimeiseksi ja kuitenkin 80 metrin kohdalla joku jo onnistuu polkaisemaan häneltä kengän pois jalasta ja hän jää muiden juoksijoiden jalkoihin :shock:
Vapise Johanna Manninen :roll:

Lisäksi semantikot voivat vetää verbaalisia orgasmeja lausehelmistä :
Sandell-Hyvärinen juoksi toiseksi Belgiassa
Lähtökiihdytyksen jälkeen hän löysi itsensä viimeiseltä sijalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”