Tänään on 25.05.2018, 10:37.

AC Oulu-OLS

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

AC Oulu-OLS

Viesti Kirjoittaja Lv »

www.ols.fi/edustusfutis:

AC Oulu - OLS 1-1
Castrenilla nähtiin viihteellinen ottelu, kun molemmat oululaiset joukkueet iskivät yhteen. Ensimmäinen puoliaika mentiin hienokseltaan AC:n tahtiin ja tauolla lukemat olivatkin 1-0. Toinen puoliaika vietiin läpi OLS:n johdolla ja ansaittu tasoitus syntyikin Polvizion lavasta 70. minuutilla. Lähimmäksi lisämaaleja koko ottelussa pääsi Jarno Tenkula, joka paukautti kutinsa tolppaan. Piste "vieraista" oli kuitenkin tärkeä taistelussa sarjapaikan uusimisesta.

Sitten omiin kommentteihin. OLS oli lopussa todella lähellä voittoa, kulmapotkut ja vapaapotkut aiheuttivat paljon harmaita hiuksia AC:lle.
Janne Kauppila pelasi todella vahvan toisen puoliajan, Stafsula meni tietysti pari kertaa ohi mutta muuten Jannen pelaaminen oli mahtavaa. Intensiteetti ei laskenut vaikka hänellä oli jo kortti alla. Dritan räväytti myös ottelussa, filmaamisesta keltainen. Aki Karppanen pystyi pelaamaan, vaihtopenkillä oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella Jari Jäväjä. Mika Hautala sai iskun vatsaansa ja hänet jouduttiin vaihtamaan pois. OLS:lla oli myös huonoa onnea, Kalle Rönkkö ei jostain syystä pelannut(oli vaihdossa mutta "siviilivaatteet" päällä).

OLS näytti taas että se pystyy taistelemaan tiukan paikan tullen. Harmi ettei kovaa yritystä palkittu. Seuraavaksi vastassa on Viikingit jotka ovat vieraskentälläkin omasta mielestä voitettavissa(5-2 vink vink). Jonkin verran riippuu myös siitä saadaanko Järvitalo kursittua kokoon.

oo-äl-ässä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”