Tänään on 11.07.2020, 04:18.

Jääkiekon Etelä-Saimaa turnaus

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Better
Jäsen
Viestit: 405
Liittynyt: 25.02.2003, 21:12

Tuotto: -11.90 yks.

Palautus%: 83.54%

Panosten ka: 2.58 yks.

Vetoja: 28

Pisteitä: 6
Paikkakunta: Nokia

Jääkiekon Etelä-Saimaa turnaus

Viesti Kirjoittaja Better »

Tulipa nyt kyylättyä nuo Ilves-Ässät ja SaiPa-Lukko pelit.
Ilves oli käsittämättömän ylivoimainen, vaikka joukkueen paras pelaaja eli Toni Koivisto puuttui. Maalintekotaito on edelleen hakusessa, kuten viime kaudellakin, mutta tekivät sentään tarvittavat maalit tänään.
Jos olisin tiennyt, että Häkkinen on maalissa ja Koivisto ei pelaa, niin olisin antanut Ilvekselle varmaan 50% luokkaa, mutta pelin perusteella olisi pitänyt siirtyä 55%:sta kohti 60:tä :)
Ässillä ei ollut mitään järkeä pelissään ja virheitä tuli jatkuvasti. Etenkin puolustajilla oli käsittämättömiä vaikeuksia avata peliä ja välillä jopa purkaminen oli liian vaikeaa. Kimmo Kapanen oli maalissa kylläkin yllättävän hyvä, mutta muuten en Ässiltä odota yhtään mitään koko kaudella. Etenkään jos Eetu Heikkinen saa peliaikaa..
Ilveksen peli toimi varmasti osittain Ässien avustuksella kohtuullisesti tai jopa hyvin, mutta kahden ensimmäisen pelin perusteella ei ole yllättäjiä löytynyt. Marko Anttila on ollut joukkueen parhaita, mutta niin hän oli viime kaudellakin tähän vuodenaikaan, joten ei sekään ole yllätys.
Ulkeista olen eniten vakuuttunut Henrik Malmströmistä ja hänen duunarikyvyistään. Jakub Koreis ja Eric Werner olivat tänään joukkueen parhaimmistoa ja ovat myöskin lunastamassa odotuksia.
SaiPan pakit ovat tuntemattomia, mutta hyviä. Ainakin Joni Tuominen ja Arturas Katulis ovat minut vakuuttaneet. Iliakis on myöskin pätevä kaveri, mutta ulkilta voisi enemmänkin toivoa.
Lukolla oli tänään pieni sikailupäivä, joten en heistä paljon positiivista löytänyt. Ossipekka Lehtonen oli itselleni kuitenkin positiivinen yllätys Jarcinan vierellä, kunnes Jarcina sikaili itsensä suihkuun. Petri Vehanen oli myöskin todella hyvä. Maajoukkueen europelien tukipilarit Saarenheimo ja Haataja olivat toki myöskin loistavia ja Toporowskihan ratkaisi pelin heidän kentässä pelaamalla, sikailtuaan aiemmin itselleen 2+10min. Hönö Juntunen tuntuu tekevän järjestäen jokaisessa harjoituspelissään maalin, joten kai hänessäkin sitten kykyjä on :) Oikeasti Luomala-Vainiola-Juntunen on ollut hyvin energinen kenttä jokaisessa näkemässäni pelissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

SM-Liiga 2006-17.2.2009: Vetoja: 348 Tasapanoksilla: 104,22% OA: 111,91%
NHL 2007-17.2.2009: Vetoja: 251 Tasapanoksilla: 102,65% OA: 108,81%
Tarkemmat seurannat

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Re: Jääkiekon Etelä-Saimaa turnaus

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Better kirjoitti:Ässiltä odota yhtään mitään koko kaudella. Etenkään jos Eetu Heikkinen saa peliaikaa..
Eiköhän 19-vuotiaalle, kaksi kautta jo liigassa pelanneelle, nuorten maajoukkueet läpi kolunneelle kaverille aina Ässistä löydy peliaikaa. Porissa kuitenkin ymmärretään omien junioreiden päälle toisin kuin Tampereella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Vastaa Viestiin