Tänään on 25.06.2018, 11:55.

AC Oulu-Honka

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

AC Oulu-Honka

Viesti Kirjoittaja Lv »

Yksi mies ratkaisi pelin, eli Vesa Kiljunen. Äijä teki kaikkea, juoksi kuin hirvi ja tsemppasi muita pelaajia. Mutta jätetään loput kliseet väliin ;)

Honka oli ensimmäiset 15 minuuttia suvereenihko, AC:lla ei ollut pelissä paljon mitään ideaa. Ilman Karppasta Honka olisi voinut iskeä heti alkuun pari maalia. Todella hyviä maalitilanteita oli kolme, kaikissa oli osallisena Joonas Sarelius jonka pään kautta kulkivat melkein kaikki Hongan hyökkäykset.

Sitten paljon parjattu Jefferson "aeroplane" Pires, sai pallon kuudentoista rajalla ja jysäytti karmean kanuunan maalivahdin käsien kautta poikkipuuhun, pallo pomppasi takaisin kentälle ja Vesa Kiljunen oli haukkana paikalla ja puski pallon tyhjään maaliin.

Sen jälkeen tapahtui käännekohta(tai ei aivan), jo keltaisella varoitettu Tero Pilvi veti törkeästi AC Oulun kärkeä Esa Talalaa nilkoille ja ottelun kohtuu hyvin tuomaroinut Tommi Silanne ei epäröinyt näyttää punaista korttia.

Seuraavaksi iski Pires, taas kuudentoista rajalla, matala laukaus painui helposti Hongan maalivahdin taakse, hyvän esityön teki Vesa Kiljunen.

Toisella puoliajalla AC Oulu ei edes yrittänyt pitää palloa, Honka pyöritti peliä kymmenelläkin miehellä mutta kultaisella 1x2-mitalilla palkittu Jani Luukkonen piti maalinsa puhtaana.

Dritan Stafsulakin pääsi kentälle, muuta mainitsemisen arvoista on Miika Juntusen siirtyminen vaihtopenkin viereen.

Jos nyt jotain yhteenvetoa, jos maali olisi ollut muutaman sentin vasemmalla niin peli olisi voinut muuttua kokonaan, ulosajo sekoitti myös rytmiä. Ehkä AC Oulun lukko nyt avautui, Karppanenkin alkaa kuntoutumaan mutta huolen aiheita tuo se että joukkueella ei ole ollenkaan vaihtomiehiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”