Tänään on 20.05.2018, 15:26.

TPsjk-Öja73

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Hitman
Avatar
Jäsen
Viestit: 504
Liittynyt: 18.02.2003, 16:58
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Russia
Viesti:

TPsjk-Öja73

Viesti Kirjoittaja Hitman »

Pistetään tähän nopeesti vaan..
Kotijoukkuella ei mitään hätää HEIKKOA Öjaa vastaan.
Eipä ole hetkeen nähnyt niin aneemista joukkuetta kuin Öja oli tänään vaikka vierasjoukkuella olikin jonkin verran poissaolijoita niin silti..
Itse asiassa Öja ampui koko ottelussa 2 kertaa kohti kotijoukkueen maalivahtia..!!
Jonkin verran on ollut puhetta tästä kotijoukkueen maalivahtiongelmasa,mutta nyt olisi ollut aivan sama kuka siellä olisi seisonut.
Tällä samalla kokoonpanolla Öja ei tule saamaan sarjassa enää monta pistettä.Ei EDES kotikentällään...
Tp:stä sen verran että Huttu,Ylihärsilä% Lampi olivat taas tutun vaarallisia ja vastasivatkin melkein kokonaan kotijoukkueen tehoista.
Kotijoukkue painosti heti alusta asti mutta maalia saatiin odottaa aina 29min asti.6Minuuttia myöhemmin ottelu oli jo 3-0 ja käytännössä ohi..
Jonkin verran tarkkuutta viimeistelyyn niin puoliajalle oltais menty jo noissa lopullisissa numeroissa 5-0.
Itse aion ainakin suhtautua varauksella Öjan pelaamiseen loppukaudella,ensi kaudellahan niitä ei enää pääse pelaamaan-->3.div.
No pitänee tarkistaa ne Öjan poissaolijoiden syyt,vielä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hitman
Avatar
Jäsen
Viestit: 504
Liittynyt: 18.02.2003, 16:58
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Russia
Viesti:

ja sama oranssien lasien läpi..

Viesti Kirjoittaja Hitman »

Lainattu Tp:n kotisivuilta...

Hieno esitys palautti uskon

TP-Seinäjoki - Öja-73 5-0 (3-0)
29 min 1-0 Marko Huttu
32 min 2-0 Mikko Ylihärsilä
35 min 3-0 Matti Lampi
71 min 4-0 Jari-Pekka Luoma
90 min 5-0 Lampi

TP-Seinäjoki näytti tiukassa paikassa sen potentiaalin, mikä joukkueesta löytyy ja nappasi komean voiton lähes kahden kuukauden tauon jälkeen. Öja-73 oli täydellinen vastaantulija oranssipaitojen hallitessa tapahtumia suvereeniin tyyliin. Paremmalla viimeistelyllä numerot olisivat olleet vielä nähtyä suuremmat. Kuvaavaa oli myös se, ettei vastustajalla ollut ottelussa yhtään todellista maalipaikkaa.

TP oli muuttanut pelitapaansa suoraviivaisempaan suuntaan ja tämä tuottikin erinomaista tulosta. Palloa pelattiin nyt hyökkäysalueella nopeasti maata pitkin pystyyn eikä vastustajan puolustus pysynyt vauhdissa mukana. Tilanteita syntyi Öjan maalille alusta lähtien ja oli oikeastaan vain ajan kysymys, koska pallo on verkossa.

Marko Huttu sai lopulta kunnian avata hanat Matti Lammen syötöstä. Mikko Ylihärsilä puolestaan laukoi jo kauden 10. osumansa komealla vedolla takanurkkaan Hutun tarjoilusta ja Lampi täydensi kotijoukkueen ensimmäisen puoliajan tehojakson, kenenkäs muun kuin ottelun hahmoihin kuuluneen Hutun syötöstä.

Jari-Pekka Luoma tuli Ylihärsilän tilalle toisella jaksolla eikä ehtinyt olla kentällä kuin pari minuuttia ennen kuin iski hienon maalin. Ei niin taiturimaisena tunnettu Luoma yllätti kaikki harhauttamalla puolustajan pienellä vippauksella ja täräyttämällä pallon alakulmaan. Loistava yksilösuoritus Japelta! Lampi päätti maalijuhlat laukomalla toisen osumansa Vesa Kivimäen läpisyötöstä pelikellon näyttäessä jo täyttä aikaa.

Oranssipaitojen riveistä löytyi sunnuntaina pelkkiä sankareita. Puolustus ei joutunut erityisen lujille, mutta hoiteli Tuomo Nuojuan ja Janne Sallin johdolla vähät työnsä vuorenvarmasti. Jani Asuintupa on löytänyt uuden "kodin" laitapakkina. Keskikentällä Matti Lampi ei näytä osaavan huonoa peliä pelata ja Ville Pekkasen työmoraalia sai jälleen ihailla toisella laidalla, vaikka maalipaikkoja "Peke" tällä kertaa tuhlailikin kahden miehen edestä. Kärjessä väkevästi rynnivää Mikko Ylihärsilää on todella vaikea pysäyttää laillisin keinoin.

Öja on ainakin sunnuntain esityksen perusteella oikealla paikalla sarjataulukossa. Vanhojen konkarien parhaat päivät näyttävät olevan auttamatta takanapäin, etenkin vielä muutama vuosi sitten Jaron paidassa loistanut Timo Kivilompolo on enää kuin varjo entisestä.

"Ei pystytty TP:n tahtiin. Oltiin pelillisesti vaisuja, mutta TP teki meistä vaisuja", Öjan kakkosvalmentaja Rauno Lesonen tunnusti.

TP-Seinäjoki: Hakala, Saranpää, Nuojua (v), Salli, Asuintupa, Lampi, Ylinen, Mäki-Maunus, Pekkanen (76. Leppänen), Ylihärsilä (68. Luoma), Huttu (76. Kivimäki)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”