Tänään on 20.06.2018, 09:19.

OLS-GBK

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

OLS-GBK

Viesti Kirjoittaja Lv »

<copy/paste>
Olipa kyllä farssi.

OLS hallitsi peliä ennen avausmaalia, jostakin kumman syystä maalissa käynyt pallo ei tarkoita maalia eikä rankkareita vihelletä. GBK:n maali syntyi sen jälkeen kun OLS:n pelaaja oli telottu keskialueella, GBK kuitenkin jatkoi hyökkäystä ja Peltola vetäisi lirun ohi Parpalan, taisi olla GBK:n ensimmäinen kunnollinen hyökkäys.

Tuomarointi oli aivan syvältä, ilmeisesti GBK:n itävahvistuksilla on omat sääntönsä ja esim. ikoni-Judinin aivan järjetön viikate jäi täysin huomioimatta. GBK:n huoltajalle lienee kunto kohonnut paljon kun pelaajat lakosivat pienimmästäkin kosketuksesta .
GBK:lla oli ensi jaksolla kolme paikkaa joista syntyi kolme maalia, OLS:lla paikkoja oli puolisen tusinaa mutta palloa ei saatu maaliin. Toinen jakso oli melkoista pelailua, aivan lopussa OLS kehitti tavanomaisen loppukirin mutta kolmas maali jäi puuttumaan. Lisä-aikaa annettiin naurettavat 2 minuuttia vaikka vaihtoja tehtiin paljon ja pelaajat olivat tuon tuostakin loukkaantuneena(ja ihmeparantumisia tapahtui paljon ). SuonPeräkin taisi käydä antamassa melko vihaista palautetta pelin tuominneille piipareilla..

Onneksi pelle-Judinia ja kumppaneita ei tällä kaudella Oulussa nähdä, toivottavasti ei todella pitkään aikaan. :evil:
</copy/paste>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

OLS:lta lensi näemmä kakkosvalmentaja suihkuun, myös ottelun lopussa kentälle syntyi torikokous.

Kaleva ei ole saanut raporttiaan nettiin joten laitan muutaman sieltä:

"Jos onnetar ei tällä kertaa muikistellut kotijoukkueelle, Suonperä kyllä tiesi mikä rouva Fortunan pään oli saanut pyörälle. Ottelun tamperelaistuomari Jukka Aaltio vesitti oululaisluotsin mukaan enemmän tai vähemmän isäntien takaa-ajon."

"Aivan käsittämättömiä tuomioita. Tuomarilta jäi viheltämättä kolme selvää rankkaria ja törkeitä selkäänajoja. Loppuhetkillä sitten vihellettiin jokainen pienikin kontakti; oli Suonperän näkemys hieman kaunisteltuna."

Katsomossa istuneella ex-OLS Timo Viitasella keitti hieman yli, melko painokelvotonta tekstiä lensi GBK:n itäpelaajille ja ottelun tuomareille. :roll:
Toivotaan että Palloliitto kiinnittäisi jatkossa edes vähän huomiota tuomareihin..

ps. jos Hongan kerroin on keskiviikon pelissä yli 2 niin ei muuta kuin peliä sisään sillä niin huonoa AC Oulun peli on ollut noin kuukauden ajan. :wink:

edit:
Keskipohjanmaasta:

"- Mistähän lasikaapista poika oli tänne poimittu viheltämään. Meiltä vietiin kolme rankkaria ja GBK:lta yksi. Selkää sai tulla koko ajan. Toiminta oli kaiken kaikkiaan aivan käsittämätöntä. En viitsi sanoa, mitä todella ajattelen, ettei tule sanktioita, puhkui Suonperä. "

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”