Tänään on 20.06.2018, 12:59.

FF Jaro - Tampere United 23.7.

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Friesen
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 26.02.2003, 19:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

FF Jaro - Tampere United 23.7.

Viesti Kirjoittaja Friesen »

Keskiviikko 23.7.2003
Pietarsaari, keskuskenttä

Jaro palasi evakosta korjatulle keskuskentälle, joka olikin loistavassa kunnossa. Sää oli aurinkoinen, ehkä noin +20C lämmintä, tupa täynnä. Eli olosuhteet olivat kaikin puolin kunnossa - pelistä ei sitten enää jäänytkään niille kuuluisille jälkipolville kerrottavaa. :?

Jaro aloitti terävämmin ja ensimmäiset kymmenen minuuttia yli ihan hyvää ja vauhdikasta peliä kotijoukkueelta, vaikka tilanteet jäivät puuttumaan. Hyvän alun jälkeen jarolaiset hieman väsähtivät ja TamU alkoi saada otetta peliin ja mitä pitemmälle ottelu eteni sitä vahvemmin vierasjoukkue otti pelin näennäisesti hallintaan, sillä vaikka joukkue piti palloa, ei sekään maalitilanteita saanut aikaan. Ensimäinen puoliaika lähinnä keskialueella pallottelua, molemmilla muutama kaukolaukaus kohti maalia. Ei todellisia maalintekotilanteita.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi: TamU piti palloa enemmän ja Jaro käveli vieressä. Jarolta puuttui liike täysin. Hyökkäykseen lähdöt kestivät ikuisuuden kun kukaan ei tehnyt pystyjuoksuja eikä toisaalta kukaan tullut hakemaan palloa alhaalta. Avaa siinä sitten peliä ja niinpä peli meni lähinnä pitkien pystypallojen heittelyiksi, joihin ei kukaan oikein juossut. Myös Jaron lukuisat harhasyötöt ja pallonmenetykset pistivät silmään. Koko Jaron joukkue aneeminen, mutta erityisesti puolustuslinja oli täysin unessa koko pelin ajan. Juuri Jaron virheistä TamU sai pari hyvää maalinteko paikkaa, mutta kyllä vierailijoiden otteissa paistoi läpi tietynlainen väsymys ja terävyyden puuttuminen joka näkyi sitten esim. juuri huonona viimeistelynä. Jarolla muutama hyökkäyksen poikanen, josta saatiin aikaan yksi hyvä maalintekotilanne aivan maalin eteen, mutta John Wekström ei osunut palloon.

Kokonaisuudessaan heikoin kotiottelu Jarolta tällä kaudella. 0-0 lukemat kuvastavat täysin koko ottelua. Kummaltakaan joukkueelta ei yksikään pelaaja noussut näkyvään rooliin. Eniten ihmetytti Jaron laiskuus. Joukkue oli kuitenkin saanut levetä lähes puolitoista viikkoa, joten olisi luullut pelaajien olevan hyvässä fyysisessä iskussa. Launantaina saavat kovasti tehdä töitä, jos haluavat ottaa täydet pisteet vierailulle tulevalta KuPSilta. Sixten Boströmin täytyy saada pelaajat jälleen liikkumaan ja tekemään töitä siihen malliin kuin alkukaudesta. Muuten jumbosija kutsuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”