Tänään on 27.05.2018, 09:01.

TP-47-Viikingit

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Hans Gamper
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 29.04.2003, 16:52
Pisteitä: 0

TP-47-Viikingit

Viesti Kirjoittaja Hans Gamper »

Tornion Palloa seuratessa tulee välillä mieleen, että joukkue ei osaa kahta asiaa: pelata jalkapalloa jä hävitä.
Viikingit oli aiheuttaa TP-47:lle kauden ensimmäisen tappion. Ensimmäistä puolta tuntia hallitsivat vieraat. TP-47:llä oli vahva jaksonsa 30.-45. minuutilla. Muuten varjojen mailla vaeltanut Arto Hakala rakensi maalin syöttömällä oikealle Juha Saariolle, joka keskitti takatolpalle. Kokonaisuudessaan hyvin pelannut Viikingit- puolustus oli ihan pihalla ja Jaakko Isteri sai jatkaa takatolpalta päällä lujaa keskelle. Hakala kiitti ja pisti pään eteen.
Jevgeni Smirnovilla oli ekalla pari hyvää ja toisella yksi loistopaikka maalintekoon. Keskikenttämiehen maalintekotaito näyttää olevan vajavainen.
Toinen puolikas oli Viikinkien. Varsinkin Peteri ja Rantala olivat vaarallisia. Rantala teki kovasti töitä. Kemissäkin pelanneet Aleksei Zhukov ja Vjatseslav Malakeev eivät saaneet juuri mitään aikaan.
Tasoituksen järjesti Peteri, joka solmutti rankkarialueella päädyssä pari pakkia ja pisti keskelle. Rantala hoiti pallon perille puolustajan jalan kautta.
Vaikka Viikingit hallitsi ja loi paikkoja toisella jaksolla, oli Sillanpäällä aika helppo iltapuhde. Kokemus näkyi, joku heikompi veskari olisi luultavasti pompotellut noitakin palloja eteensä.
Ainoan virheen Sillanpää teki ekalla jaksolla, mutta Rantala ei saanut puskettua palloa maaliin vaan TP:n kaveri siivosi sen viivalta turvallisille vesille.
Tämän tilanteen rakentaminen oli ainoa väläys Viikinkien venäläisiltä.
TP uhrasi Iiro Kylmäsen Malakeevin vartijaksi.
TP-47 pelasi aika erikoisella kokoonpanolla. Joukkueen ainoa laadukas kärkimies Roman Miroshnitsenko ei pystynyt pelaamaan, keskikentän pohjalla duunarihommia tekevä Jussi Hakasalo oli myös poissa. Kymmenen minuutin kohdalla puolustusta johtava Kimmo Halmkrona loukkasi nilkkansa, vamman vakavuudesta ei ole tietoa. Ja vähän yli puolen tunnin kohdalla vasen linkki Jarno Koivisto tuli vaihtoon, nivus alkoi vaivata.
Kakkosmiehistöllä TP pystyi eka jaksolla pelaamaan paljon paremmin lyhytsyöttöpeliä kuin ns. ykkösmiehistöllä. Toisella jaksolla Viikingit oli aggressiivinen eikä TP saanut enää aikaa ja tilaa.
Katsomoon vaikutti, että alkukaudesta vähän peliaikaa saaneilla torniolaiskavereilla alkoi jaloissa painaa.
Viikingit oli toistaiseksi paras Perämeren pohjukassa vieraillut joukkue,

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”