Tänään on 21.05.2018, 03:03.

Jippo

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Jippo

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Karjalaisen raportti eilisestä 2.div itä-lohkon ottelusta MP-Jippo:

MP teurasti Jipon

--------------------------------------------------------------------------------
Antti Savolainen / Mikkeli
--------------------------------------------------------------------------------


Mikkelin Palloilijat ei antanut itärajalta tulleille vieraille mitään mahdollisuutta sunnuntaina Urheilupuistossa. Loppunumerot 5-1 antavat vieläpä hieman väärän kuvan pelistä, sillä mikkeliläisillä oli jo avausjaksolla paikkoja lukuisiin lisäosumiin. Ensimmäisen puoliajan MP vei Jippoa kuin pässiä narussa, tosin oikea pässi olisi pistänyt vastaan.
MP:n paras pelaaja oli hattutempun viimeistellyt Iiro Kiukas. Ensimmäisen kerran Kiukas pöllytti jippolaisten maaliverkkoa jo 12.minuutilla. Jipon maalivahti Rahmon Kelmendi hävisi juoksukilvan, ja Kiukas sai pistää pallon rauhassa verkkoon. Toisen osumansa hän tykitti komealla kaukovedolla paristakymmenestä metristä ensimmäisen puoliajan lopulla.
Pari minuuttia ennen pelin loppua Kiukas sinetöi triplansa tyhjään maaliin, kun joensuulaisten puolustus hölmöili oikein urakalla.
Lasse Malhonen vastasi MP:n toisesta maalista. Hän murtautui rangaistusalueen kulmasta röyhkeästi maalille ja sijoitti pallon varmasti alanurkkaan. Tilanne kuvasti hyvin joensuulaisten puolustuspelaamista: alakerrassa oli 10 omaa miestä, mutta silti sinipaitaiset vastustajat löysivät jatkuvasti vapaata tilaa.
Myös 4-0-maalia edelsi Jippo-puolustuksen sählääminen. Kun 81 minuuttia oli pelattu, MP sai vapaapotkun hyvästä paikasta, lähes joensuulaisten rangaistusalueen kulmasta. Maalivahti torjui hyvin tiukan vedon, mutta paluupalloon ehtivät ensin mikkeliläiset. Parin epäonnistuneen sutaisun jälkeen vaihdosta kentälle tullut Tommi Sariola tykitti verkon pinkeäksi.
Jippolaisia lohdutti hieman viimeisillä hetkillä tullut 5-1-maali. Toppari Aku Korhonen nousi mikkeliläisten maalille ja pisti pallon verkkoon yli maalivahti Juho Luukkosen. Läpi ottelun epävarmasti esiintynyt Luukkonen voi ottaa maalin osittain kontolleen.
Ottelu kuvasti hyvin joukkueiden sijoituksia kakkosen itälohkon sarjataulukossa. MP on tiukasti ylemmässä keskikastissa taistelemassa sijoista kaksi-neljä. Jippo puolestaan roikkuu toiseksi viimeisenä, eikä ole vielä voittanut yhtään peliä.
Jippo-valmentaja Jari Hyvärinen löysi joukkueensa pelistä myönteisiä puolia, vaikka kyyti oli kylmää läpi ottelun.
- Ensimmäisen puoliajan olimme vähän ulkona, emme päässeet vastustajan iholle kiinni. Toisen puoliajan pelasimme jo ihan hyvin. Pelillisesti emme ihan pärjää näille taitaville joukkueille, joilla pysyy hyvin pallo jalassa.
- Tänään saimme vihdoinkin ensimmäisellä jaksolla maaleja. Aiemmista maaleista vain yksi oli tullut ensimmäisellä jaksolla. Peli vapautui maaleista, ja ratkaisu oli siinä, MP-luotsi Risto Lähde iloitsi.

-------------------------------------------------------------------------------------

Lopuksi vielä shiirerin näkemyksiä.

Jipossa pidettiin jo viime viikolla 6-0 kotona hävityn Kings ottelun jälkeen jonkin asteista kriisi palaveria. Seuraavat ottelut sarjan ainoita ennalta heikompia TP-Lahtea ja Kufua vastaan tulevat näyttämään Jipon suunnan.

Tällä hetkellä voi jo sanoa et joukkue tullee pelaamaan vaan enää sarjapaikasta, tämän hetkisellä materiaalilla enemmästä ei voida puhua.
Jipon joukkuetta on täydennetty aika paljon seuran hyvin menestyneillä A-junioreilla joissa potentiaalia kyllä löytyy, mutta voimaa ja tilanne-kovuutta vielä puuttuu. Kokenut kaarti taas on suuremmaksi osaksi parhaat päivänsä nähneet.
Maalivahti-osastokaan ei tällä hetkellä ole oikein vielä vakuuttanut kuin epävarmuudella.

Jippohan muodostettiin ennen viime kautta kahdesta Joensuulaisesta kakkosdivarin keskikastin porukasta Jiipeestä ja Ratanoista. Nytten näyttäs et fuusion tulos on, et kahdesta kohtuullisesta 2-divari porukasta saatiin yksi huonompi 2-divari-jengi tai pahimmassa tapauksessa 3-divarin porukka. Rahanpuutteessa pelimiehiä on vaan kadonnut muille maille.
Eli voidaan melkein sanoa tässä vaiheessa, et fuusio meni totaalisesti päin persettä. :roll:
Yksi hyvä asia kuitenkin on, että seuran A-juniorit pelaavat hyvällä menestyksellä A-junnujen SM-sarjaa. A-junnujoukkuettakin uhkaa vaan edustus-joukkue, joka on vienyt ja vie junioreita omiin peleihinsä.

Joensuuhan on aina ollut tunnettu hyvästä jalkapallo menestyksestä :lol: .
Toivotaan että muutaman vuoden takainen asetelma ei toistu, eli reilun 50000:n asukkaan kaupungin paras fudis-jengi tahkos 3-divaria. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Valmentaja vaihtui.

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Eli nyt se sitten tapahtui mitä odotettiin. Omasta puolesta en kyllä voi sanoa onko tuosta ratkaisusta mitään hyötyä, mutta jotain kai piti tehdä.
Uusi valmentaja, joukkueen pelaaja/joukkueenjohtaja Jouni Lehtimäki on ollut ennen ihan pelimies, jonka otteet eivät enää nykyisin ole parhaiden päivien mukaiset, ainakaan parissa pelissä mitä olen käynyt katselemassa. Valmentajana on kyllä melkoinen arvoitus, merkittävää kokemusta valmentajana ei juuri ole.

Lopullinen niitti valmentajan vaihdolle oli lauantaina käyty Jippo-TP Lahti ottelu, jonka Jipon olisi täytynyt voittaa ehdottomasti. Ottaen huomioon että Jipolla oli jotakuinkin paras mahdollinen kokoonpano ja TP-Lahti oli saanut just kerättyä 11 äijää bussiin ja neljällä näistä pelimiehistä ei kokemusta lainkaan näin ylhäiseltä sarjatasolta. Jotenkin tulee mieleen omat peliajat rupuporukoissa, jolloin kerättiin porukkaa ympäri Joensuuta, krapulaista ja humalaista ukkoa kyytiin vaan ja jos jotakuinkin pystyssä pysyi, niin avaukseen paikka oli lunastettu ja selkäsaunan ottoon päästiin lähtemään.
Näin ei kuitenkaan TP-Lahdelle käynyt ja ilmeisesti ihan skarppina kaverit oli.

Jippo hallitsi peliä, mutta maalia ei saatu aikaan, sitten toisella puoliajalla Jipon puolustus mokaili ja tarjosivat kaksi pilkkua Lahdelle joista Lahti rokotti. Lopussa vielä Lahti niittasi yhden, joten lopputulos 0-3. Muuten Lahdella ei juuri paikkoja ollut.
Joten kyllä pelaajissakin jotain vikaa on.

Seuraava matsi ennakkoon sarjan heikoimmaksi povattua Kufua vastaan sunnuntaina Kuopiossa tulee näyttämään suunnan, tästä jos takkiin tulee niin enpä usko et seuraavissa peleissä hirveästi jakoja tulee olemaan.
Ennen kautta olisin uskonut et Jippo toki Kufun pystyy hoitamaan vieraissakin, nyt en lähde veikkaamaan, voi käydä miten tahansa.
Prosentit 35-30-35... :roll:

-------------------------------------------------------------------------------------


KARJALAINEN 30.06.03

Jouni Lehtimäki Jipon ruoriin

Jari Hyvärinen jätti tehtävänsä lauantain kotitappion jälkeen
Jalkapalloilun kakkosessa alavireisesti aloittanut joensuulaisseura Jippo sai sunnuntaina uuden valmentajan. Jouni Lehtimäki kantaa valmennusvastuuta loppukauden ajan. Jari Hyvärinen jätti tehtävänsä lauantaisen kotitappion jälkeen. Eronnut valmentaja Hyvärinen toivoo joukkueen saavan uutta potkua muutoksesta.


--------------------------------------------------------------------------------
Petri Haapala / Joensuu
--------------------------------------------------------------------------------


Jipon alkukausi on mennyt surkeasti. Joukkue on saanut vain kolme pistettä kahdeksasta ottelusta ja on kakkosen itälohkon viimeisenä. Pisteet ovat tulleet kolmella tasapelillä. Joukkue on tehnyt vain seitsemän maalia. Joensuulaisverkkoon on sen sijaan ropissut 22 palloa.
Lauantaina Jippo hävisi kotikentällään TP-Lahdelle 0-3. Ottelun jälkeen valmentaja Jari Jyvä Hyvärinen teki oman ratkaisunsa ja erosi tehtävästään.
- Valmentajan lähtö tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä. Totesimme, että tämä nykyinen systeemi ei kerta kaikkiaan toimi, jotain muutosta on saatava aikaan. Seurajohto hyväksyi Hyvärisen ratkaisun, kertoi Jipon puheenjohtaja Jorma Karttunen sunnuntaina.
- Hyvärisellä on ollut koko ajan pelaajien luottamus puolellaan. Joukkue on ollut tyytyväinen harjoitteluunsa. Joku ihme juttu vaan on ollut, ettei peli ole loksahtanut kohdalleen. Kun ei ole tullut onnistumisia, on pelaajien itsetuntokin karissut pois, tuumi Karttunen.


Uusi valmentaja
löytyi sunnuntaina

Uusi valmentaja löytyi joukkueen omista riveistä. Pelaajana ja Jipon joukkueenjohtajana kauden aloittanut Jouni Lehtimäki, 35, vastaa jatkossa Jipon valmennuksesta. Sunnuntai-iltana tehty sopimus on voimassa loppukauden ajan. Kakkosvalmentajana jatkaa Vesa Martiskainen.
Pitkän pelaajauransa aikana Lehtimäki on pelannut muutamia SM-sarjaotteluita ja kolmen kauden ajan 1. divisioonaa.
Jippo neuvotteli myös LehPan kolmosen miehistöä valmentavan Jarmo Korhosen kanssa. Korhonen jatkaa LehPassa kauden loppuun asti.
Kauden ensimmäiset pelit ovat herättäneet ihmetystä joensuulaisleirissä. Lauantainakin Jippo hallitsi kentän tapahtumia, mutta hävisi silti selvin numeroin. Jostain on kiikastanut, mutta mistä?
- Sitä tässä on ihmetelty. Joukkue on muuttunut viime kaudesta aika paljon. Ehkä lähtijöissä oli pelaajia, jotka pystyivät pitämään ryhtiä yllä. Joukkueen nuoret pelaajat eivät ole tänä vuonna päässeet vielä sarjatason vaatimaan pelirytmiin kiinni, Karttunen puntaroi.
Mahdollisista pelaajavahvistuksista Karttusella ei ollut kerrottavaa.
- Keskusteluja on käyty, mutta ainakaan tällä hetkellä ei ole tiedossa, että muualta tulisi pelaajia mukaan. Tällä pelaajapakalla tullaan toimeen ainakin toistaiseksi. Tilannetta voidaan tietysti katsoa myöhemmin uudelleen.


Fuusioseuralla
tuskainen alku

Joensuulaisen jalkapalloilun fuusioseuran alkutaival on ollut tuskainen. Viime kesänäkin jouduttiin vaihtamaan valmentajaa kesken kauden. Hyvärinen peri silloin Pekka Kemppaisen paikan.
- Kyllähän seuran alkutaival tietysti herättää vähän ikäviä mietteitä, kaikki ei ole toiminut. Ehkä se johtuu osittain siitä, ettei Joensuussa ole perinteitä pelata jalkapalloa korkeilla sarjatasoilla. Täällä ei ole perinteitä samalla tavalla kuin monella muulla ykköstäkin pelanneella seuralla. Vaatii varmaankin kypsyttelyä, että saadaan rakennettua tasokasta joukkuetta eteenpäin, Karttunen pohdiskeli.
Jippo on pelannut viisi kotipeliä, joista tuloksena on ollut kaksi tasapelipistettä. Lauantaina katsomossa värjötteli sata katsojaa.
- Talous on aina tiukkaa, kuten muissakin urheiluseuroissa, mutta kyllä tässä pärjäillään. Katsojatulojen varaan budjettia ei ole laskettu. Sponsoreita ajatellen ei tietenkään ole hyvä asia, että emme ole pärjänneet, Karttunen sanoi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Karjalaisen raportti ottelusta FCV-Jippo 0-0.
10.7.03.

Jippo hukkasi maalipaikkansa ja kaksi pistettä

Rangaistuspotkun ja tukun avopaikkoja tuhlannut Jippo hukkasi kaksi sarjapistettä FC Vaajakosken vieraana jalkapallon Kakkosessa.


--------------------------------------------------------------------------------
Jarmo Väisänen / Vaajakoski
--------------------------------------------------------------------------------


0-0 lukemiin päättyneessä kamppailussa kotijoukkueen maalivahti Jarkko Suonpää pokkasi ottelun parhaan pelaajan palkinnon Mikko Matveisen viettäessä vieraiden maalilla täydellistä vapaa-iltaa.
- Peli oli täysin meidän hallussa,harmitteli Jippo-valmentaja Jouni Lehtimäki.
- Positiivista on,että luodaan paikkoja, mutta kyllä niistä pitäisi panna palloja häkkiin.
Paras paikka ottelun ratkaisemiseksi tarjottiin avausjakson puolivälissä Jaakko Reposelle, mutta mies laukoi Arttu Pietilän kaadosta tuomitun rangaistuspotkun Suonpään ulottuville.
Ennen rangaistuspotkua pahimpana tuhlarina ehti hääriä Anssi Koponen, joka kertaalleen ehti läpiajossaan jo kiertää vastaantulleen maalivahdin. Miehen löysän maanuoliaisen FCV:n puolustus pelasti kuitenkin maaliviivalta.
Toisella puoliajalla Jippo-hallinta oli ensimmäistä selvempää ja kotijoukkueella oli ajoittain suuria vaikeuksia tuoda pallo yli puolenkentän. Vieraiden kärjet miesvartiointiin ottanut Vaajakoski onnistui kuitenkin onnella ja taidolla pitämään maalinsa puhtaana.
Lähimmäksi osumaa pääsi Mika Puolakanaho, jonka tulinen laukaus tärähti kotijoukkueen ylärimaan.
- Maalintekoon tarvittaisiin kovia jätkiä,jotka haluaa maalin tosissaan tehdä. Viimeisessä kahdessa ottelussa on kuitenkin menty selvästi eteenpäin. Etenkin ensimmäinen nollapeli omassa päässä on hieno asia, Lehtimäki kertasi.
FCV:n valmentaja Pekka Lohi ei omiaan pelin jälkeen silitellyt ja Jippo sai mieheltä reilun tunnustuksen.
- Tiesin jo etukäteen,että Jippo on huomattavasti kovempi joukkue kuin sarjataulukko näyttää. Meiltä peli oli kuitenkin todella huono.
Jalkapallossa saa vaihtaa vain kolmea pelaajaa ja se oli meille tänään liian vähän, ruoski Lohi omiaan.

-------------------------------------------------------------------------------------

Omia näkemyksiä.

Kakkosen itä-lohko on jakautunut aika lailla kahteen sarjaan kärkipään ja loppupään erot ovat suuret. Kings, MP, JJK, Warkaus ja Pantterit ovat muita huomattavasti vahvempia, niin kuin sarjataulukko osoittaa.
Jippo pystyy tasapuoliseen taisteluun muiden porukoiden kanssa, mutta yllämainitut ovat liian kovia.
Uskoisin kuitenkin, että joukkue pystyy pitämään sarjapaikkansa. Sarjassa on ainakin kolme heikompaa joukkuetta, jos oma taso pystytään pitämään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”