Tänään on 20.05.2018, 13:28.

OLS-Viikingit

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

OLS-Viikingit

Viesti Kirjoittaja Lv »

OLS-Viikingit 5-2(0-1)

Ensimmäinen puoliaika alkoi luistinseuran kannalta kehnosti, muutaman minuutin viikingit-hallinnan jälkeen malakejeev pääsi iskemään vastahyökkäyksestä 1-0, loppujakso oli yhtä aneemista luistinseuraa kuin vain voi olla, Viikingeista varsinkin Peteri pelasi mallikkaasti ollen aina oikealla laidalla karussa, SuonPerä tekikin taktisen muutoksen ja vaihtoi varoituksen saaneen Rundgrenin Jarno Tenkulaan jonka läsnäolo rauhoitti ainakin hieman Peterin vaarallisia nousuja. Viikingit oli lähempänä maalia kuin OLS mutta luistinseurallakin oli pari hyvää paikkaa joista verkko ei kuitenkaan heilunut.

Toisen puoliajan OLS sai pelata myötätuuleen(aurinko myös oikealla puolella), OLS ei oikeastaan esittänyt mitään kunnes tapahtui ottelun käännekohta, ottelun piiparoinut Jukka Liljavirta vihelsi aivan käsittämättömän rangaistuspotkun jonka Viikinkien kapteeni niittasi varmasti sisään. Maalin jälkeen melkein heti Jarno Tenkulan laidasta tullut keskitys survottiin maaliin(maalintekijäksi merkittiin Tenkula) ja pelletuomio kuittaantui sillä, pari minuuttia sen jälkeen Tenkula tuli jälleen laidasta ja kymmenessä metrissä vapaana ollut Jiipee Ojala veti suoraan ilmasta ilkeähkön pomppupallon maaliin. Viikinkien peli meni aivan sekaisin ja ex-tervari Tommi Sergejeff otti typerän varoituksen pelitilanteen jälkeen, seuranneesta hyökkäyksestä tuli kulmapotku jonka kahinoista Petteri Palosaari pääsi potkaisemaan pallon maaliin, maalin jälkeistä "tuuletusta" ei ole monesti täällä oulussa nähty :D

Viikingit menetti aivan täysin otteensa ja roiski vain pitkiä palloja OLS:n maalia kohti, ensimmäisellä jaksolla he voittivat melkeinpä kaikki kaksinkamppailut mutta toisella eivät sitäkään, luistinseuran Ari Qvist pääsi pariin otteeseen läpi koska viikingit joutui nostamaan puolustustaan, mutta Qvist ei saanut kuitenkaan maalia. Rehellisesti sanottuna en muista 4-2 maalia, muistaakseni kulmasta. Tähän väliin mahtui myös kolmella yhtä vastaan ols-hyökkäys mutta Castrenin ilmeisen tasainen nurmi murhasi toiveet maalista.

Sen jälkeen ottelussa oli hivenen pelailun makua, Viikingit yritti kuitenkin hakea pitkillä palloilla ratkaisuja mutta tuloksena oli yleensä vaaralliset ols-vastahyökkäykset. 90 minuutilla Viikinkien Teemu Kankkunen tuli kohtuu rumasti jaloille, tuloksena oli "vain" keltainen kortti.

Aivan lisä-ajan lopussa Kurkela(?) pääsi laukomaan kuudentoista rajalta, Viikinki-vahti torjui pallon vaivoin ja sitä seuranneen pallon kävi sisään tökkäämässä Olli Laukkanen.

Kulmat menivät muistaakseni seuraavasti: viikingit 6, ols 3. Ilma oli kylmä ja tuuli kova. Aurinko sentään paistoi.

Ottelun lopussa veikkausmitalit jakoi itse Mika Nurmela, Tenkula, Qvist ja Peteri olivat palkitut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”