Tänään on 22.06.2018, 20:22.

Tervarit-PS Kemi

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Tervarit-PS Kemi

Viesti Kirjoittaja Lv »

Tervarit-PS Kemi

Peli pelattiin Oulussa, Heinäpään hyväkuntoisella nurmikentällä. Vähän väliä aurinkokin näyttäytyi pilvien takaa mutta siitä ei ollut kummallekkaan joukkueelle suurta haittaa.

Omat ennakkoasetelmat olivat kuta kuinkin seuraavat: Sarjan paras joukkue tulee jyräämään kehnon Tervari-ryhmän suurin lukemin parin huonomman pelin jälkeen.

Mutta ensimmäinen puoliaika oli todella tasainen, itse asiassa Tervarit hallitsi peliä ja loi muutaman hyvän maalipaikan. PS Kemin ainoa tilanne oli en-tiedä-kenen tolppalaukaus.

Toisella jaksolla Kemi pelasi paremmin mutta hallinta oli vain näennäistä, sitten kakkosen tuomareiden taso iski ja pallo vihellettiin pilkulle. Tilanne oli vähintäänkin erikoinen, kulmapotkun jälkeisessä tilanteessa hyökkäävä pelaaja työnsi puolustavan pelaajan kumoon, kaatuessaan eteenpäin hän osui tietenkin käsillään palloon............... :roll:
Esa Savolainen latasi pilkun voimalla sisään eikä kotijoukkueen maalivahdilla ollut mitään mahdollisuuksia.

Loppuajan pelistä Tervarit haki kiivaasti tasoitusta mutta oikeastaan heillä ei ollut suurempia tilanteita todella hyvin pelanneen Kemi-puolustuksen kynsistä.

Tämän pelin perusteella Tervareille voi luvata hyvää jatkossa....

(ja täältä ne "oikeat" raportit: http://www.kemi.fi/pskemi/030605.html)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”