Tänään on 20.06.2018, 03:20.

OLS-Kraft

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

OLS-Kraft

Viesti Kirjoittaja Lv »

OLS-Kraft, sää suosi kerrankin oululaisia katsojia, ottelu pelattiin kesäisissä olosuhteissa, Oulun tuttua tuulta ei käytännössä ollut.

Heti alusta alkaen OLS otti ohjat käsiinsä ja pyöritteli Kraftia miten tahtoi, hyviä tilanteita tuli liukuhihnalta ja se huipentui JP-Ojalan antamaan kulmaan josta Vesa Järvitalo puski ansaitun johdon 1-0.

Seuraavat 10 minuuttia oli sitä huonompaa olssia, eli nuorten pelaajien ote kirposi ja joukkueen peli muuttui löysäksi. Kraft pääsi pariin otteeseen hätyyttelemään vaarallisesti PS Kemistä siirtyneen Kalle Rönkön maalia.

Noin 30 minuutilla OLS sai jälleen juonesta kiinni, paras tilanne oli Jukka Puurusen läpiajo joka pomppasi käsittämättömästi sisätolpasta maalipotkuksi.

Loppujakso oli Kraftin lievää hallintaa, aivan jakson lopussa Nijaz Sarailija(uuh mikä nimi) sai tällin jalkaansa ja äänestä+eleistä päätellen miehen ura oli ohi. Hämmästyksekseni kyseinen pelaaja pelasi toisellakin jaksolla, tosin vain 15 minuuttia.

Toisesta jaksosta ei näin oululaisnäkökulmasta ole mitään sanottavaa, OLS ei käytännössä pelannut ollenkaan. Joukkue roiski pitkiä palloja 170 senttisille kärkimiehille, asiasta tekee huonon se että Kraftin topparit olivat noin 190 senttisiä.

71 minuutilla odotettu tapahtui, Ustic pääsi lataamaan suoraan ilmasta pallon hyvin pelanneen Kalle Rönkön taakse.
Ottelun lopussa OLS ei edes yrittänyt maalintekoa, yhteenvetona kummatkin joukkueet saavat olla tyytyväisiä pistejakoon. Sinänsä se on hyvä asia että OLS sai pisteen vaikka pelasi huonointa peliään mitä olen heiltä nähnyt.

Päällimäisenä jäi mieleen nuorille pelaajille tyypillinen roiskiminen johtoasemassa, Kraftin puolelta mainittakoon runsas valittaminen/mussuttaminen tuomarille, varsinkin hyvänä&reiluna pitämäni pelinrakentaja Alexandru Marca oli koko ajan tuomarin hihassa kiinni Kuva

Mainittakoon vielä kerran se että joukkueilla oli suuri pituusero.

AC Oulun ottelusta oli raportti paperi-kalevassa, lyhyesti sanottuna numerot olivat ansaitut, brassivahvistus Jefferson Pires keräsi "tehot" 2+1.

Jos joku on kiinnostunut enemmänkin OLS:n joukkueesta, niin kannattaa lukea vaikka seuraava juttu: http://www.kaleva.fi/cf/juttu.cfm?j=320997

Lyhyet arvostelut luistinseuran pelaajista:

Tenkula Jarno, liigaseurojen kiinnostusta herättänyt pelaaja pelasi hyvin 1. jakson haastaen hyvin vierasjoukkueen kankeita pakkeja. Toisella jaksolla katosi täysin.

Palosaari Petteri, mitäh? miksi kyseinen herra sai pelata koko ottelun?
Rönkkö Kalle Joukkueensa paras. Tuo kokemusta muuten nuoreen joukkueseen.
Järvitalo Vesa, joukkueensa toiseksi paras.
Puurunen Jukka, päällimäisenä jäi mieleen tolppalaukaus läpiajon päätteeksi.
Kauppila Janne, taistelee ja taistelee. Kohtuuhyvä peli.
Saarela Martti, heitteli Kraftin kiusaksi todella pitkiä rajaheittoja joista ei tosin syntynyt yhtään maalia. Ei loistanut.

Muut pelaajat eivät sitten ansaitse mitään sanallista arvostelua. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”