Tänään on 23.05.2018, 20:13.

Australia - Uruguay 1-0

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Australia - Uruguay 1-0

Viesti Kirjoittaja epe »

Mm-kisoja silmällä pitäen raporttia ;)

Australia - Uruguay 1-0 (rp. 4-2)

Ensimmäiset 30 minuuttia oli suht tasaista. 30 minuutin jälkeen Hiddink vaihtoi Kewellin kentälle ja Australia otti täydellisesti otteen. Ensimmäinen maali oli Marco Brescianon boksista tekemä maali. Ansaittu johto ja Australia yritti aktiivisesti hakea loppujaksonkin toista maalia. Toisen jakson 30 ensimmäistä minuuttia oli vielä täydellisempää Australian hallintaa. Tilanteita pystyttiin luomaan, mutta aivan boksiin ei päästy. Etenkin Kewellin asenne ja peli oli loistavaa katsottavaa. Toisen jakson lopussa Uruguay sai muutaman vaarallisen vastaiskun jotka olivat todella läheltäpitipaikkoja. Estoyanoff oli todella vaarallinen tultuaan vaihdosta. Fabian Estoyanoff on todella sellainen kaveri jonka nimi kannattaa painaa mieleen, loistava pelaaja, nopea ja hyvä tekniikka... todella hyvin pelannut laidassa Uruguayn maajoukkueessa tullessaan vaihdosta, viimeisessä karsintamatsissa (en muista ketä vastaan) oli todella vaarallinen, Valencialle tulevaisuudessa todella kova pelimies (Cadizissa lainassa).

Jatkoaika oli lähestulkoon samanlainen kuin normaalipeliaikakin. Australia painoi päälle ja Uruguay perääntyi ja keskittyi rikkomaan. Uruguay sai muutaman todella vaarallisen paikan. Scwartzer oli Aussien maalilla todella hyvä ja torjui rankkikisassa 2 rankkia (myös 1.legissä oli koosteen perusteella ainakin yksi loistava save)!! Uruguayn hyökkäyspeli ei ollut kovin vahvaa kun Forlan puuttui loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi Montero ja Recoba joutuivat vetäytymään kentältä loukkaantumisten vuoksi jo pelin aikaisessa vaiheessa. Australian puolustus pelasi kokonaisuudessaan hyvin, muutamassa tilanteessa pallo oli hukassa, mutta muuten katkottiin hyvin hyökkäyksiä. Mm. Vidmar pelasi hyvin. Australian keskikenttä liikutti hyvin palloa ja keskustan kautta levitettiin laitoihin, etenkin vasemmassa laidassa Kewell pääsi nousemaan hyvin ylös ja antamaan hyviä keskityksiä ja hankkimaan kulmia.

Kaiken kaikkiaan ansaittu voitto! Peli olisi ollut varmasti toisennäköinen jos Uruguay olisi saanut parhaan miehistönsä jalkeille, sen verran hyvän näköistä peliä oli Uruguaylla karsintojen viimeisessä matsissa. Australian peli näytti taas aiemmassa harkkamatsissa tehottomalta jauhamiselta, silloin ei tainnut olla kyllä kaikki nimimiehet mukanja, MM-kisoissa Aussien peli voinee kaatua nimenomaan tehottomaan viimeistelyyn.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”