Tänään on 24.04.2018, 17:24.

FC Viikingit - Rops

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

FC Viikingit - Rops

Viesti Kirjoittaja epe »

24.5.2003 klo 17.00 Vuosaaren Urheilupuisto

FC Viikingit 2 - Rops 1

1-0 Sergejeff 30
2-0 Honkavaara 37
2-1 Järvinen 43

Rops lähti ensimmäisen jakson alkuun terävästi liikkeellä ja saikin muutaman tilanteen jo heti alkuun. Viikinkien puolustus oli hätää kärsimässä pelin alussa. Viikingit sai kuitenkin pelistä kiinni vartin pelin jälkeen. Ensimmäinen jakso oli hieman roiskimista, palloa potkittiin ylöspäin ja toivottiin, että oma pelaaja saa sen. Ajoittain Viikingit kykeni muodostamaan hyökkäyksiä, mutta pääosin pelailtiin keskialueella. Viikingit teki maalinsa 30. ja 37. minuutilla, molemmat samantapaisia maaleja. Ensimmäinen maali keskityksestä maalille ja Sergejeff pisti pallon maaliin, toinen maali tuli kulmapotkusta, Honkavaara puski pallon maaliin. Jakson lopulla Rops onnistui tekemään vielä kavennuksen, jossa Viikinkien maalivahdille ei jätetty mahdollisuuksia.

Toisen jakson alkupuoli mentiin enemmän Viikinkien komennossa. Joukkue ei kyennyt luomaan vaarallisia tilanteita, mutta hallitse tapahtumia hengetöntä Ropsia enemmän. Kaiken kaikkiaan Ropsin pelin rakentelu ei ollut kovin hyvää ottelussa. Yritettiin liikaa pitkillä palloilla tavoittaa hyökkäystä ja Viikinkien puolustus hoiti nämä tilanteet mainiosti, etenkin isokokoinen Teemu Kankkunen puolustuksessa katkoi pitkiä palloja loistavasti. Jakson loppupuolella Viikingeillä oli loistava mahdollisuus maalata, mutta jotenkin palloa ei saatu maaliin. Rops sai jakson loppupuolella huiman painostusjakson, jossa joukkue kykeni luomaan useita vaarallisia tilanteita. Tällöin Rops pelasi pallon useasti ylös maata pitkin ja laitojen kautta. Myös Ropsilla oli muutama tuhannen taalan paikka, mutta ne tyrittiin täysin. Viikingeillä (Pete Rantalalla) oli vielä toinenkin loistava paikka tehdä maali, mutta palloa ei saatu taaskaan maaliin.

Kaiken kaikkiaan 2-1 voitto Viikingeille oli ansaittu. Joukkue rakenti peliä huomattavasti Ropsia paremmin. Kahdesta takaiskusta huolimatta Ropsin puolustus pelasi hyvin. Zeddy Saileti ei ollut alkuhetkien välähdyksiä lukuunottamatta parhaimmillaan. Viikinkien puolustus pelasi ottelun todella hyvin alkuhetkiä lukuunottamatta, etenkin keskuspuolustus hoiti tonttinsa loistavasti. Viikinkien maalivahti Laitinen pelasi hyvin ja teki hyviä vastaantuloja. Kokonaisuudessaan Viikingit pelasi hyvin ja joukkueella tuntuu olevan paljon kunnon pelimiehiä. Rops väläytteli lopussa osaamistaan, mutta pystynee varmaan parempaankin peliin, kun tänään on nähty. Rops voi olla vaikeuksissa joukkueta vastaan, joilla on pitävä ja kookas puolustus, jos yritetään samalla tyylillä edetä maalille kun osan peliä.

Kotiedusta Viikinkien kohdalla tuskin voidaan puhua. Paikalla 350 katsojaa ja kannustusta ja suosionosoituksia yhtä paljon teatteriesityksessä. Jalkapalloväkeä oli reilumminkin paikalla, ainakin nimeltä muistin Ville Lyytikäisen ja Keke Armstrongin, jos Keke kävi tarkkailemassa entisiä HJK:n miehiä Peteriä ja Auraa, niin Peteri pelasi ihan kohtuullisesti, osoittaen välillä taitojaan 1-1 -tilanteissa ja ollen välillä täysin pimennossa. Peteri vaihdetaan toiseen ex-HJK Auraan, joka kävi kentällä alle 10min ja vaihdettiin pois.

Ottelu oli ensimmäinen Ykkösen peli mitä olen elämäni aikana käynyt katsomassa. Vaikka ottelu olikin välillä roiskimista, niin olen nähnyt useita heikompitasoisia Veikkausliigan otteluita. Makkara oli hyvää.


FC Viikingit:

2 Saarinen Kalle
3 Honkavaara Jani
4 Kankkunen Teemu
8 Malakeev Viacheslav
11 Zhukov Aleksei
12 Laitinen Antti
13 Jäntti Ilkka
14 Kallijärvi Jarno --> 85.min 5 Salmi Masi
19 Helkamo Jarno
22 Peteri Jussi --> 71.min 7 Aura Jouni --> 80.min Rantala Pate
20 Sergejeff Tommi
--------------
Rops:

10 Tibor Markus
3 Jalava Petri
4 Kirjonen Juho
1 Matus Sandor
25 Chilufya George
9 Saileti Zeddy
18 Järvinen Janne --> 70.min 16 Huikari Mika
6 Kerenyi Norbert
13 Majava Juha
17 Kutila Matti
19 Hänninen Mika

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”