Tänään on 26.05.2018, 22:58.

AC Oulu-TP-47

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

AC Oulu-TP-47

Viesti Kirjoittaja Lv »

Ottelu pelattiin Castrénissa Oulussa, lämpötilaa oli noin +6. Kuten aina, tuuli oli kohtuu navakkaa. Vettä satoi koko ottelun ajan. Yleisöä paikalle oli vaivautunut 521, loppua kohden mölinä yltyi joten kotietu on selvä :roll:

Pelistä ei taaseen ole paljoa kerrottavaa, AC Oulu hallitsi mutta se viimeinen syöttö jäi uupumaan. Enemmän taitojoukkueeksi kutsuttu Tornio ei todellakaan hyötynyt huonostä kentästä(-->vieraat eivät saaneet lyhytsyöttöpeliään käyntiin) ja hyökkäykset jäivät yleensä päättömäksi roiskimiseksi, ehkä osasyy oli AC:n harrastama aggressiivinen "karvaus(kääkkätermi)". Valmentaja Kaalto myönsi että joukkue on tyytyväinen tasapeliin, Härkönen taasee oli pettynyt tulokseen. Sitten tilanteista, kotijoukkueella todellisia maalintekopaikkoja oli kaksi, Väisäsen sijoitus 15 minuutilla ja Karppasen rangaistuspotku joka lennähti komeasti noin 10m TP:n maalin yli. Lisättäköön vielä että AC:lta hylättiin maali Talalan rynnättyä puskemaan palloa tyhjiin. TP:n puolelta Iiro Kylmänen oli yllättää Luukkosen nostollaan keskikentältä, tulkinnanvaraiseksi jäi yrittikö hän maalia vai ei. Muistaakseni pallo taisi käydä jopa tolpassa asti. Miroschnitshenkolla oli pari hyvää vetoa mutta ne suuntautuivat pari metriä maalin ohi.
Joku voi luulla että olen puolueellinen, mutta kyllä AC olisi voiton ansainnut. Tosin jos ottelu pelattaisiin paremmissa olosuhteissa niin tulos voisi olla täysin erilainen.

AC:n pelaajista kommenttia:

20 Mahlakaarto Janne-
23 Väisänen Kalle, hivenen pehmeä, hyvä pääpeli.
6 Elovaara Mika, sama epävarmuus jatkuu, korvaajia ei löydy joten saa pelata.
16 Da Silva Jeferson Pires, brassivahvistus ei pettänyt eikä loistanutkaan. Pääsi muutamaan kertaan laukomaan mutta yritykset jäivät kehnoiksi. Piti palloa ehkä hieman liikaa.
7 Talala Esa, pelasti Tornion ryntäämällä paitsioon Väisäsen paikassa.
1 Luukkonen Jani, poimi varmasti laukaukset&keskityspallot.
4 Karppanen Aki, dominoi AC:n alakertaa, rp:sta miinusta, surkea.
8 Kiljunen Vesa, pelasi tasollaan.
9 Stafsula Dritan, pirteä peli, joukkueensa parhaimmistoa.
10 Viljanen Jussi, pyöritti peliä hyvin, tosin muutama paha menetys.
2 Pehkonen Antti -

TP:n pelaajista lyhyesti:
Sillanpää pelasi todella hyvin. Kylmästä vietiin 1. jaksolla mutta oli tehdä melkein maalin. Smirnov pelasi todella pehmeästi, muut itä-avut kohtuu hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”