Tänään on 23.05.2018, 10:35.

19.5. HJK - TPS

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

19.5. HJK - TPS

Viesti Kirjoittaja epe »

Tämänkin foorumin tuhansista käyttäjistä varmaan monet käyvät katsomassa kotimaista palloilua, laitetaas pientä raporttia kehiin jos on käyty matseissa... vaikka kahdella lauseella jos ei muuten :D

HJK - TPS 3-1 (2-1)
0-1 Lehtonen (9min)
1-1 Aalto J. (16min)
2-1 Mäkelä (22min)
3-1 Jensen (77min)

Laukaukset kohti 13-2
Laukaukset ohi 5-2
kulmat 6-2

Tähdet:
*** Sorsa
** Jensen
* Savolainen

Kaikinpuolin ansaittu voitto HJK:lle. TPS oli todella vaisu, se ei saanut oikein mitää kautta rakennettua hyökkäyksiä, se hävisi kaksinkamppailut ja pelasi muutenkin passiivisesti --> HJK sai rakentaa rauhassa hyökkäyksiä ja hallita peliä mielinmäärin. TPS:n ensimmäinen maali oli flipperitilanne HJK:n maalilla, toista kertaa TPS ei ollut lähelläkään maalia. HJK:lla oli lukuisia hyviä tilanteita ja oikeastaan koko joukkue pelasi hyvin. Hyökkäyspeli oli monipuolista, tultiin niin keskeltä kuin laidoistakin ylös. 1.jaksolla TPS oli vielä jotenkin mukana, mutta 2.jakso oli täysin HJK:n. TPS olisi kaivannut kovia taistelijoita keskikentälle ja niitä ei tässä ottelussa nähty kun ei Heinikangaskaan pelannut. Pelaajia ketä nostaisin esille: Sorsa (petrannut todella paljon viime kaudesta, teräviä nousuja hyviä keskityksiä), J.Aalto (hyvä debyytti avauksessa, hyvä vaihtoehto Oliveiralle), Savolainen (en uskoisi että kehun Viliä, mutta on kehuttava koska hän hoiti keskikentällä pääpallot ja kaksinkamppailut niin hyvin, otteet paljon parempia kuin MIFKiä vastaan). TPS:stä en nosta ketään esille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playornot
Jäsen
Viestit: 107
Liittynyt: 11.02.2005, 22:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja playornot »

"TPS:n ensimmäinen maali oli flipperi tilanne HJK:N maalilla" :) Mielestäni aika moni näkemistäni Suomifutiksen peleissä tehdyistä maaleista(ikävä kyllä) on nimenomaan tämän tyyppisiä maaleja. En mitenkään halua mollata Suomifutiksen tasoa mutta näinhän se vaan menee. Pallo näyttää olevan vaan enemmän "soikea" Suomessa kuin muualla Euroopan futis maissa! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

playornot kirjoitti:"TPS:n ensimmäinen maali oli flipperi tilanne HJK:N maalilla" :) Mielestäni aika moni näkemistäni Suomifutiksen peleissä tehdyistä maaleista(ikävä kyllä) on nimenomaan tämän tyyppisiä maaleja. En mitenkään halua mollata Suomifutiksen tasoa mutta näinhän se vaan menee. Pallo näyttää olevan vaan enemmän "soikea" Suomessa kuin muualla Euroopan futis maissa! :)
Mä oon Suomifutiksen puolestapuhuja :D Taso on mun mielestä parantunut viime aikoina. Flipperipallojahan tulee kun ei osata purkaa kunnolla omalta alueelta ja sitten kun puretaan pallot omalta alueelta syytetään roiskimisesta... mutta sitähän se yleensä onkin :lol: Tässä on suurin ero muualle... muualla hätäinenkin purku tulee suoraan oman pelaajan jalkaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”