Tänään on 23.06.2018, 21:27.

Maailmanmestari 2005

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Viestiketju Lukittu
FMaster
Jäsen
Viestit: 321
Liittynyt: 12.02.2005, 11:35

Tuotto: -3.38 yks.

Palautus%: 97.30%

Panosten ka: 5.21 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 36
Paikkakunta: Turku

Maailmanmestari 2005

Viesti Kirjoittaja FMaster »

Kisat alkavat jo reilun viikon päästä ja kohteitakin alkaa jo löytyä listoilta.
Paras aloittaa spekulaatiot hyvissä ajoin. Vielä ennen kisoja pelaataan muutama harjoitusottelu, jotka saattavat heilautella kertoimia. (Euro-Cupin finaalit, USA-Kanada-ottelut) NHL-kauden pelaamatta jättämisen vaikutuksia on mahdoton arvailla etukäteen, mutta ainakin periaatteessa kaikilla pitäisi olla mahdollisuus saada jalkeille paras mahdollinen joukkue.

Analyysiarvailuni mestaruustaistoon:

Suosikki nro
1. Tsekki
Tsekillä on kasassa erittäin vahva ryhmä, jonka pelaajat ovat pelanneet tällä kaudella Euroopan sarjoissa, joten pelituntumakin on kohdallaan. Tsekki on tottunut menestymään ja viime MM-kisojen katasrofi halutaan hyvittää mestaruudella. Joukkueessa ei ole heikkoa lenkkiä, ja vielä kun lohkokaaviot ovat suosiolliset pelaa joukkue varmasti välierissä, joissa vastaan tullee Ruotsi, Suomi tai Slovakia. Kertoimet ovat alle neljän, mutta hieman tekee mieli pelata, sillä kisojen loppuvaiheessa tarjoutunee tilaisuus jonkin asteiseen suretukseen, jos silloin nyt sen tarvetta enää tuntee.
Arvio 24%

2. Kanada
Joukkue on paperilla suunnilleen Tsekin tasoinen, ja menestynyt perinteisesti hyvin isossakin kaukalossa. Muutaman pelaajan kevätkunto on hieman kysymysmerkki, joku voisi tarjoilla linkin josta löytyvät tämän kauden tilastot, sillä monesta äijästä en ole kuullut vuoteen, ovatko pelanneet missään?? Taso on kuitenkin niin laaja ja pohja kova, että pelaa myös neljän joukossa, todennäköisesti finaalissakin. Pelaa kaksi harjoitusottelua USA:aa vastaan, pelit näyttävät pitkälti missä mennään.
Arvio 18%

3. Ruotsi
Paljon on puhuttu Ruotsalaisten NHL-misten kieltäytymisistä, mutta mielestäni ylireagoiden, kuten tavallista. Ruotsin nippu on silti totutun vahva, ja saattaa pelata itsensä finaaliin. Mielenkiintoista on nähdä kuinka Frölundasta suoraan maajoukkueeseen otettu ketju selviää MM-kisoissa. Seurajoukkuekentät ovat perinteisesti pelanneet aivan tasavartaisesti parempiaan vastaan ja tehneet maalejakin. Kisojen kuumin maalivahti??
Hieman peliä Ruotsille eilisen Slovakiapelin siivittämänä, kertoimet ovat siinä 7.00 paikkeilla,arvio linjasta poiketen 18%

4. Slovakia
Slovakia on viime vuosina pelannut kovalla tahtotasolla ja viihdyttävää taitokiekkoa. MM-kisat ovat Slovakialle kuin 1920-luvun olymppialaiset Suomelle. Taitoa löytyy mestaruuteen asti ja lohkokaavio suosinee sen verran että neljän joukkoon Slovakia pääsee kaatamalla Suomen tai USA:n. Saattaa ailahdella turnauksen tai jopa otteluiden sisällä.
Arvio 15%

5. Suomi
Suomea vaivaavat kieltäytymiset ehkä kaikista joukkueista eniten, kärki on kapea aikä tällä kertaa edes terävä. Tylsä, kurinalainen joukkuepeli saattaa nousta Suomen aseeksi. Jos Summanen olisi yhä penkin takana tälle joukkueelle olisi voinut antaa pari prosenttia lisää. Ratkaisijat puuttuvat, mutta joukkue on kuitenkin tasavahva ja joku saattaa nousta uudelle tasolle nyt kun tilaisuus koittaa. Lisäksi on muistettava, että lähes kaikilla on kuitenkin NHL-kokemusta, vaikkei se vaakakupissa enää nykyään painakaan. Olli Jokinen saattaa nousta vastuunkantajaksi, ja on erittäin tärkeä mies ylivoimassa. Suurin kysymysmerkki on sittenkin tolppien välissä. Normaalisti Suomen maalivahtihierarkiassa suunnilleen sijalla kahdeksan oleva Fredrik Norrena saanee torjuntavastuun. Norrena plasi kelpo pelit Sveitsiä vastaan enkä usko että joukkue häneen kaatuu. Voittavaksi vahdiksi kaipaisin silti Lehtosta, mutta hän tuskin vapautuu ajoissa. Lehtosen tulo joukkueeseen nostaisi prosentteja kahdella. Mertarannan lasien läpi: Arvio 9%

6. Venäjä
Venäläisistä ei ole paljon sanottavaa. Joukkue on perinteisti pettänyt MM-kisoissa materiaalin vahvuudesta riippumatta. Putoaa puolivälierissä Kanadalle tai Ruotsille, joista jälkimmäisen pystyy haastamaan mutta tuskin voittamaan. Kertoimet siinä 6-7, ja paras vaihtoehto on Lay-Russia.
Arvio 8%

7. USA
USA menestyi viime kisoissa yli odotusten, mutta nyt en jaksa uskoa venymiseen. Joukkueen kapteenina on Mike Modano, jota suuresti ihannoin. Modano ei ole pelannut tällä kaudella ollenkaan, mutta se ei välttämättä ole haitaksi. Rosterissa on nimekkäitä pelaajia, mutta useimpien taito ja tahtotaso eivät riitä näissä kisoissa. Joukkueen motivaatio- ja kuntotekijöissä on varmasti peruntuneen NHL-kauden jäljiltä korjattavaa, ja välieräpaikka jää haaveeksi. Kertoimet ovat siinä kymmenen paikkeilla ja varmsti kohdallaan. Joukkue on vielä kaavion "pahemmalla" puolella, ja puolivälierissä vastaan tulee Tsekki tai Slovakia. Taistelee jatkolohkon kolmannesta paikasta Suomen kanssa.
Arvio 8%

Muut:
Muista ei ole finaaliin asti, mutta D-lohkon Saksa tai Sveitsi saattaa aiheuttaa jonkin asteisen yllätyksen, sillä jatkolohkoista helpommalta puolelta riittää yksi suurmaan voitto välieriin. Mestaruuteen vaaditaan kuitenkin kolme peräkkäistä voittoa, ja siihen yksikään näistä ei varmasti pysty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tässä oma arvaukseni:

CAN 27 %
Rosteri aivan omaa luokkaansa. Saisi 35 prosenttia, jos kaikilla pelaajilla olisi kausi takana. Kanadalaiset ovat tosissaan liikkeellä ja joukkue on erittäin iskukyinen. Useampi pelaaja pelasi Euroopassa. Ei oikeastaan heikkoa lenkkiä lainkaan ellei sellaiseksi lueta pelaamattomuutta. Itse uskon valittujen olevan kunnossa. Ovat ainakin levänneitä :lol: Ja pelaajien halu pelata on varmasti suuri, kannattajilla halutaan hyvittää kausi, jota ei NHL:ssä pelattu. Kanadan rosteri on paperilla ylivoimainen, yksi kaikkien aikojen maajoukkueista MM-tasolla. Mutta onko se sitä pelaamattomuuden vuoksi myös kentällä, se jää nähtäväksi.

CZ 20 %
Kanadan vahvin haastaja. Mutta onko sittenkin liian taiteellinen kokoonpano? Mitä tekee Jagr? Tsekillä paljon kostettavaa Kanadan suuntaan World Cupin putoamisestaan, mutta se ei tule olemaan helppo tehtävä.

SK 15 %Kärsii taas muutaman avainpelaajan poisjäännistä. Mutta pesee vuorenvarmasti Suomen. Puolutus arvoitus ainakin minulle.

SWE 11 %
Ruotsilla on sen verran laaja taso, että kaikista poisjäänneistä huolimatta Ruotsi saa jäälle vahvan miehistön. Saattaa olla, että Ruotsin prosentteja on vielä syytä nostaa lopullisten kokoonpanojen varmistuttua.

RUS 11 %
Perusarvio, jota pitää tarkistaa Venäjän lopullisen kokoonpanon myötä. Ei ainakaan laske tästä.

FIN 8 %
Maksimiarvio, jota pitänee vielä pudottaa, jos muiden maiden kokoonpanot ovat ennakoituja. Ei ainakaan nouse tästä.

USA 8 %
Menee todennäköisesti vielä Suomen edelle, noin 10 prosenttiin. Suurin arvoitus on pelaajien asenne. Puheiden mukaan mm. Modano on harjoitellut lähinnä sisätiloissa.

Muut 0 %
Edellä mainittujen maiden ohi ei mestaruus mene. Taso ei yksinkertaisesti riitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Alustava:

CAN 26%
CZE 21%
SVK 16%
RUS 11%
SWE 9%
USA 9%
FIN 7%
muut 1%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10497
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +347.78 yks.

Palautus%: 120.26%

Panosten ka: 1.60 yks.

Vetoja: 1072

Pisteitä: 2906
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Tässä mun luvut...

Kanada 23%
Tshekki 21%

Slovakia 14%
Venäjä 13%

Ruotsi 10%
Suomi 10%

USA 8%

Muut 1%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vetelijä
Jäsen
Viestit: 81
Liittynyt: 13.10.2004, 12:37
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Vetelijä »

Voittajaksi USA, kertoimet pyörii siinä 10:n eri puolilla eri toimistoilla.

- NHL-työsulusta johtuen USA:ssa on kiinnostusta MM-kisoja kohtaan enemmän kuin ennen.
- USA:n joukkueessa on hyökkäyksessä pari liideriä, Weight ja Modano.
- Puolustuskin vaikuttaa aika kovalta, Gill ja Leopold puolustuksen tukipilareina.

Arvioisin USA:lle tollaset 11-12%, joten yli kymmenen menevät kertoimet on aivan liikaa. :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jack Pot
Jäsen
Viestit: 22
Liittynyt: 17.06.2003, 03:53
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Venäjä

Viesti Kirjoittaja Jack Pot »

Venäjä oli kyllä vakuuttava Ruotsia vastaan...Ruotsin valmentajankin
mielestä.Viktor Chanderin 2.20 Venäjälle alkuryhmän voitosta kelpaa
ainakin minulle.
Nordicbet tarjoaa Slovakian voitolle alkuryhmässä 1.95.Tuostahan saa
n. 4 % sure-winin käytännössä.Teoreettisesti ei kylläkään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Jack Pot, 25.04.2005, 19:00. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Laitetaanpa vertailun vuoksi myös omat arviot. Eroja näyttää hiukan olevan, mutta hyvä niin. Löytyneepähän ainakin pelattavaa! :wink:

CAN 22%
CZE 18%
SVK 16%
RUS 14%
USA 12%
SWE 10%
FIN 8%
muut 0%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Osallistutaan talkoisiin, mielenkiintoiset MM-kisat jälleen lähestyy ja tässä vaiheessa on hyvä veikata mestaria.

Oma vetoni tulevasta mestarista on CAN 27% (4/10) 4,25 Expekt

Ei oikeastaan mitään suurta lisättävää jo aiemmin tulleisiin seikkoihin. Uskoisin, että jälleen kerran Kanada pelaa nousujohteisen turnauksen. Aluksi hiotaan kemia ja kuviot yhteen ja lopussa nostetaan pytty suorille käsille :wink: Kovuus, roolitukset ja mentaalinen puoli vertaansa vailla tässä(kin) turnauksessa.

En jaksa jokaista joukkuetta tässä analysoida, mutta Suomesta (n. 10-12%) sen verran, että pitäisin Suomea näissä spekulaatiossa aliarvostettuna. Suomella kuitenkin varsin hyvä nippu pelaajia taas kasassa. Pakisto ja veskarit oli WC:ssä kenties paremmat, mutta mielestäni taso ei ole juuri laskenut. Itse nostaisin juuri nyt Becksin ykkösveskariksi, sillä hän on nostanut selvästi profiiliaan ja voisi olla mahdollisen menestyksen kulmakivi. Henkinen viretila hänellä tällä hetkellä erittäin levollinen ja itsevarma. Summasta voi tulla jossain pelissä ikävä, jos/kun ollaan tiukassa paikassa. Toivottavasti myös vetotoimistot aliarvioivat Suomen 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


cq10
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 05.04.2004, 16:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja cq10 »

Kanada 25%
Tsekki 20%
Slovakia 14%
Venäjä 13%
USA 13%
Ruotsi 10%
Suomi 5%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Nikzu87
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 14.04.2005, 23:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja Nikzu87 »

Suomen mahdollisuuksiin minä uskon ihan yhtä lailla kuin tsekinkin, (Muistetaan Suomihan pelasi tasan tsekin kanssa).
On mielenkiintoista seurata miten Suomi pelaa MM-kisoissa. En itse menisi aliarvioimaan Suomen joukkueen tasapainoa. No se nähdään sitten kun pelit alkavat.. Venäjällä on mielestäni hyvin vahva joukkue kuin myös Usa:lla..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 18:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Viesti Kirjoittaja maig »

tshekin maalivahdit (vokoun, hnilicka) on mm-kisojen huippujoukkueista surkeimmat. itse kävin katsomassa kuinka vokoun matsi toisensa jälkeen veti ifk:n suohon pleijareissa ja nyt hörppi vielä suomea vastaan. tshekki max 4. näissä kisoissa

edit:

kanada / venäjä loppuottelussa ellei sukset mee puussa ristiin, itse laitan molempia lappuun

edit 2: toisaalta jos tajutaan peluuttaa bäckströmiä joka on aivan mahtavassa kunnossa, suomikin saattaa hätyytellä mitaleja. mutta kun ei ne osaa tehdä maaleja kun ukrainaa / tanskaa jne vastaan. ratkaisevat maalintekijät puuttuu, taas kerran

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FMaster
Jäsen
Viestit: 321
Liittynyt: 12.02.2005, 11:35

Tuotto: -3.38 yks.

Palautus%: 97.30%

Panosten ka: 5.21 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 36
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja FMaster »

Harjoitus- ja muiden otteluiden valossa lienee paikallaan pävittää arvioita.
Kisoista näyttäisi tulevan yllättävän tasaiset. Viikonlopun peleissä vakuuttavin oli yllättäen Venäjä, joka kaatoi Ruotsin kahdesti. Ruotsi taas kaatoi aiemmin Slovakian, joten se on ainakin kohtuullinen mittari, vaikka Slovakia hävisikin Tanskalle.
Suomi pelasi kaksi hyvää peliä Tsekkiä vastaan, Tsekki vei mutta Suomi teki maalit.

Arvioissa Venäjä nousi Ruotsin paikalle ja päin vastoin. Prosentteja on tässä vaiheessa vaikea antaa, pari peliä ei varsinaisesti kerro joukkueen vahvuudesta tai heikkoudesta. Vedonlyönnin kannalta silmääni pistävät erityisesti yli 25%:n arviot joillekin joukkueille. Kisoista on tulossa tasaiset, ja voittajan on päätettävä kisat kolmeen voittoon kovia vastustajia vastaan. Tämänhetkinen arvioni Tsekille on 22 ja Kanadalle 20 prosenttia. Tuon korkeammiksi en lukemia hyvällä tahdollakaan saa, sillä viime aikaisten pelien valossa joka joukkueelle pitää antaa väh. 10%. Ikuiset alisuorittajat USA ja Venäjäkin ovat esittäneet vahvoja otteita eikä niitä voi unohtaa voittotaistelusta. Marginaalit ovat pieniä ja muutaman pelaajan profiilin nosto voi viedä mitkä tahansa joukkueet finaaliin.

Ranking
Voittajasuosikit
Tsekki
Kanada

Niukasti edellisiä heikompi
Venäjä

Vahva ryhmä kasassa, haastaa edelliset tasavertaisesti
Slovakia
USA

Ilman tähtiä, silti tasaiset ja vahvat joukkueet, ei sovi unohtaa
Ruotsi
Suomi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

Prosentteja ei ole itsellä esittää, mutta aika kovilta tuntuvat reilusti yli 20%:n menevät arviot millekään joukkueelle. Tsekki(melkein kotikisat) voisi sitä olla, jos Vokoun olisi huippuvireessä. Joukkue pelasi World Cupin ratkaisuotteluissa parasta jääkiekkoa, vaikka niukasti Kanadalle hävisivätkin heidän kotiturnauksessaan. Ruotsihan sai selityksittä "kaikkien aikojen joukkueellaan" 6-1 pataan Globenissa.

Oma karkea rankki
Tsekki(jonkinlainen kotietu?)
--------
Kanada
Slovakia(jonkinlainen kotietu?)
Venäjä
Ruotsi
-------
Suomi
Usa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja R »

Kai se omaki on laitettava:

CAN 24%
-----------
CZE 18%
RUS 16%
SVK 14%
-----------
FIN 9%
SWE 9%
USA 9%
-----------
muut 1%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Canada ei pelaa finaalissa 1,87 ~59% Pinnacle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kiesari
Jäsen
Viestit: 66
Liittynyt: 19.06.2003, 03:03

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja Kiesari »

Tsekki 22%, Nordicbetin 5,5 maistuu kerrassaan mainiosti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


thorn
Jäsen
Viestit: 1573
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +32.87 yks.

Palautus%: 109.51%

Panosten ka: 2.66 yks.

Vetoja: 130

Pisteitä: 106

Viesti Kirjoittaja thorn »

Mestaria Betssonille Tsekkiä siis, arviolla 25% ja kertoimella 4.8...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

hyviä kommentteja täällä!

mun ranking, vetojen perustaksi:

A
1 KANADA
2 TSEKKI
3 SLOVAKIA
4 VENÄJÄ

B
5 SUOMI
6 RUOTSI
7 USA

C
8 SAKSA
9 SVEITSI
10 ITÄVALTA
11 LATVIA

D
12 VALKOVENÄJÄ
12 UKRAINA
14 TANSKA

E
15 KAZAKSTAN
16 SLOVENIA

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jullee
Jäsen
Viestit: 142
Liittynyt: 01.03.2003, 01:24
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja jullee »

OMA ARVIO JA JOITAIN KOMMENTTEJA:

1:CANADA. OMASTA MIELESTÄNI KOKENUT JA VAHVA RYHMÄ. VOITTAJA.

2 VENÄJÄ.

3 TSEKKI. MAALIVAHTI "ONGELMAN" KAIKKI TIETÄÄ? MUTTA ONKO SITÄ OIKEASTI? VOKOUN EI AIVAN HUONO VAHTI OO JA JOS ONNISTUU NIIN FINAALISSA!

4 USA. JOUKKUE TAAS TÄYNNÄ "MUUKALAISIA" MUTTA JENKIT OSAA VENYÄ.

TÄS MUN.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

kunpa ystäväni olisivat olleet yhtä urheita kuin te.

Minikommentit


VIPUNEN
Jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: 30.05.2004, 12:56
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja VIPUNEN »

Tässä vähän omia mietintöjä..

1.Venäjä. Nyt on Venäjän aika näyttää, on möhlinyt niin monesti arvokisoissa että eiköhän niistä ole pelaajille oppia tullut!
2. Kanada
3. Suomi =Taitavalla ykkösketjulla pärjätään, mutta ennenkaikkea joukkuehenki ja maalivahtipelin onnistuminen on valttimme!
4.Ruotsi
5.Tsekki
6.Slovakia
7.USA
............
...........
........
......
...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Oma rankki:

Kanada 25%
USA 20% - dollarihymyille iso petsi.
Tsekki 15%
Ruotsi 15%
Venäjä 10%
Slovakia 8%
Suomi 5%
Muut 2%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

päivitetty ranking:

A
1 KANADA
2 TSEKKI
3 SLOVAKIA
4 VENÄJÄ

B
5 RUOTSI
6 USA
7 SUOMI

C
8 LATVIA
9 SVEITSI
10 SAKSA
11 ITÄVALTA

D
12 VALKOVENÄJÄ
12 UKRAINA
14 TANSKA

E
15 KAZAKSTAN
16 SLOVENIA


A
-Kanukit on olleet yhtä ylivoimaisia kuin on pitänytkin
-Tsekeiltä Jagr lähti kotiin, lopullisesti vaiko vain käymään?
-Slovakian hyökkäys antoi myrskyvaroituksen motivaatiottomanakin Itävaltaa vastaan
-Venäjä ei ole vielä esittänyt parasta osaamistaan, mutta selkeä A tason joukkue

B
-Ruotsin materiaali näyttää olevan niin laaja ja tasainen että ratkaisijoita piisaa joka ketjusta, nousussa jopa A kisojen parhaiden tasolle?
-USA nostaa varmasti tasoaan kun tosipelit lähestyy ja laittavat 100 lasiin
-Suomi ollut pettymys, varsinkin Ruotsi-peli kaikkine möhläilyineen oli pohjanoteeraus

C
-Latvia noussut keskiryhmän ykköseksi hyvillä peleillä Kanadaa ja USA:ta vastaan
-Sveitsi pelannut odotetusti
-Saksa alisuorittanut, putoamissarjaan joutuminen lähellä
-Itävalta ollut pettymys, ed.kisoissa hyviä otteita ja olisi luullut kotijäällä pystyvän vielä parempaan

D
-Valkovenäjä oli alkulohkossa odotettua parempi, 1 maalin tappio Slovakialle, 5-0 murskavoitto Itävallasta, ja 2 maalin tappio Venäjälle. Todellakin ansaittu paikka välisarjassa
-Myös Ukraina ollut selvästi kovempi mitä etukäteen olin omiin ruutuvihkoihin piirrellyt. Hyvät taistelut Ruotsia ja Suomea vastaan ja Tanska-voiton takia ansaittu paikka välisarjassa
-Tanska oli pieni pettymys, mutta harjoituspelit kertoivat jo ettei joukkue välttämättä riitä millekään Valkovenäjän tai Ukrainan tasolle, vaan kuuluu rankata jonnekin alemman keskikastin ja rupusakkien välimaastoon

E
-Kazakstanista olin edelleen melkolailla pihalla joten kaivoin lisätietoja, ja kun monissa paikoissa povattiin että hyökkäyspeli on joukkueen vahvuus, ja puolustus- ja maalivahtipeli heikkous, ja minä olin eri mieltä niin jouduin kaivamaan lisää. Kasakeilla on nyt voitto Saksasta ja niukka tappio Sveitsille, muttei silti pidä nostella sitä vielä tältä pohjaosastolta kisojen alemman keskikastin tasolle. Pitää muistaa että jos Ranska ja Japani eivät viime vuonna olisi olleet niin umpisurkeita, Kazakstan olisi nyt B-sarjassa minne materiaali paremmin edellyttääkin, samoin kuin maan noin 7 jäähallia ja vajaat 2000 jääkiekon harrastajaa. Moni Kazakstanin avainpelaajista on maan parhaasta joukkueesta Torpedo Ust-Kamengorskista joka on niin kova että pelaa mieluummin Venäjän 1.divarissa, samoin maan valmentajakin on siitä joukkueesta, yhtenäisyys ja hieman puun takaa iskeminen on kisojen alussa ollut joukkueen vahvuus. Loput tärkeimmistä miehistä on Venäjän pääsarjasta. Nappisuoritus maalivahtipelissä sekä virheetön puolustaminen on aseet minkä turvin kazakit voivat kovempansa yllättää, kuten 2-1 voitto Saksasta kertoi. Poissa oleva ja Dynamo Moskovassa kuluneella kaudella Venäjän mestaruuden voittanut Vitali Jeremejev on maan nimekkäin maalivahti, joka taisi jäädä tällä kaudella jo 2.veskarin rooliin Dynamossa, mutta onhan Jeremejev ollut Venäjän liigan parhaita veskareita ja tilillä jopa muutama NHL-ottelu. Kazakstanin toiseksi kovin veskari Kolesnik oli kuitenkin sankarin roolissa kun Kazakstan nappasi paikan Torinon Olympialaisiin 2006, ja hyvään maalivahtipeliin perustui myös Saksa-voitto, ja Kolesnik oli TODELLA LIEKEISSÄ myös Sveitsiä vastaan, josta tuli niukka 1-2 tappio kun joukkueen oma hyökkäyspää on niin vaisu. Kun muuten nuorta pakkikalustoa johtaa 2 lähes 4-kymppistä Venäjän liigan harvahampaista veteraania, voi Kazakstan parhaana päivänä olla Valkovenäjän ja Ukrainan tasoa. Hyökkäyspeli on joukkueen heikkous, maan tällä hetkellä ainoa NHL-mies ja kuluvalla kaudella Venäjän liigassa pelannut Toronton Nik Antropov ei taaskaan ole käytettävissä, mutta kalustoon aina kuuluneet myös lähes 4-kymppiset Koreshkovin veljekset mahtuvat aina vaan mukaan, vaikka ovat tainneet jääkiekkoilun tosissaan pelaamisen lopettaakin jo seurajoukkuetasolla. Veljekset Koreshkov olivat Venäjän pääsarjassa jopa dominoivia pelaajia, mutta taisivat lähteä jonnekin jäähdyttelemään tällä kaudella, pois NHL-pelaajien tieltä.
-Slovenia on ollut odotetunlainen rupusakki, Latvia-peli antaa tästä vielä paremmin infoa kun 2 ed. vastustajaa oli täynnä ylikylän miehiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

LIsää tällaista!! Erittäin kiinnostavaa informaatiota koskien Kaz. joukkuetta.

Mode-edit: Ylipitkä quote poistettu. Kiitokset ovat aina paikallaan, mutta forumin käytäntönä on, että ne yv-viestein tai sitten vapaasti täällä ketjussa: viewtopic.php?t=1600&postdays=0&postorder=asc&start=360

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

Olen pelannut hirvittävän monen vedonvälittäjän kanssa eikä juurikaan ihmetytä miksi olen takonut eniten voittoa Interwettenin(ja Betfairin luona).

MM(alku-pelien jälkeen)

Kanada, Interwetten@4.0!!!

Seuraavat meni myös pienellä sisään:
Venäjä, Play It@8.0
Slovakia, Play It@9.0
Usa:nkin kerroin tuntuu vähintään raja-kertoimelta, Play It@11

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jääkiekko”