Tänään on 24.06.2018, 18:16.

Mestis 3. Finaali 4.4.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
jusu
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 04.02.2004, 15:14
Pisteitä: 0

Mestis 3. Finaali 4.4.

Viesti Kirjoittaja jusu »

Mestis 3. finaali 4.4.

KalPa Sport 68 - 16 - 16 otteluvoitot 2-0

under 4,5 55
over 4,5 45

Kalpalle on Mestiksen mestaruus ja liigapaikka katkolla. Näin valmentajien käyttämien painitermein nyt ollaan sillassa ja tuleeko selätys?
Sportilla vielä todennäköisesti puuttuvat puolustajat Allen ja Hallbäck. Koittako Tami maalivahtia vaihtamalla sytyttää joukkueen vai jollain muulla tavalla?
Sportin siniviiva puolustus ei ole toiminut samoin kuin Jukureita vastaan, kun Kalpalla on samantyylisiä nopeita hyökkääjiä. Pakit eivät ole ajanut tarpeeksi ihoon kiinni, jolloin hyökkääjät pääsevät pyörittämään Kalpalle tuttua vauhtipeliä.
Iso kaukalo Kuopiossa antaa Kalpalle etua, käyttää puolustajia ja heidän tulisia laukauksia. NHL-miehet ja omistajat ovat olleet suuressa roolissa ja ratkaisijoina kahteen voittoon.
Edellisiä otteluita tarkastellen tämä on Kalpalle se ”kolmas ottelu”, eli puolivälierässä Vantaata vastaan kolmas ottelu meni jatkoerään. Otteluun oli lähdetty vähän ”takki auki” ja heikolla latauksella. Välierässä kolmannessa ottelussa TuTo johti maalilla kahden erän jälkeen, mutta kolmannessa erässä Kalpa teki tarvittavat maalit voittoon.

Jollakin on vahva usko Sportin voittoon, sillä Betfairilla on välitetty 548 € kertoimella 1,10. Vai olisikohan mennyt tarjous väärälle joukkueelle?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Re: Mestis 3. Finaali 4.4.

Viesti Kirjoittaja JAH »

jusu kirjoitti:Jollakin on vahva usko Sportin voittoon, sillä Betfairilla on välitetty 548 € kertoimella 1,10. Vai olisikohan mennyt tarjous väärälle joukkueelle?
Voi tietysti olla, että jollain on tullut moka, mutta luulenpa jonkun yrittäneen tuossa "vanhanaikaista", eli ostaneen itseltään tuota kerrointa 1.10 ja sitten tarjonnut Sportille räikeää alikerrointa siinä toivossa, että joku täysin tietämätön tarttuu siihen aikaisemman vaihdon perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Härkönen kaiketi maalissa o_O. Tamminen vetää viimeisenkin kortin hihastaan, pienikokoinen Härkönen ei ole pelannut aikoihin, ja täytyy myöntää että epäilyttää aika lailla miehen vire. Lisään KalPalle tästä 1-2%.

Lisälatausta KalPalle tuo se, että joukkueelle on luvattu liigapaikka, mikäli nousu toteutuu. Tämäkin lisännee vähän joukkueen virettä, korkeintaan 1% toki. Sportilla asiat eivät ole vielä liigakunnossa, eikä näillä näkymin sellaiseen jamaan päästäkään. Taitaapa olla juhlien paikka Kuopiossa.

<i>Vaasalaiset kärsivät sen sijaan loukkaantumisista. Pitkäaikaispotilaat ovat luonnollisesti yhä sivussa. Myös Chris Allenin ja Mikael Hallbäckin pelaaminen pakistossa on vähintäänkin epätodennäköistä. Sport tulleekin otteluun viiden puolustajan voimin. Puolustusosastoa avittavat jälleen kerran hyökkääjät Oskari Osala ja Tatu Backman.</i>

Jos näin on, voi ensinnäkin tason putoamisesta vähentää 2-3% + vielä lisäksi rasitustilasta hiukan. Sportille hyviä tärppejä maailmalla, niihin en kuitenkaan MISSÄÄN NIMESSÄ tartu. Tämä joukkueessa vallitseva tilanne on erittäin huono loukkaantumisten suhteen.

KalPa Sport 67 17 16

Tuohon vielä mahd lisää Hallbäckistä ja Allenista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jusu
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 04.02.2004, 15:14
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja jusu »

Sportilta puolustaja Hallbäck ja hyökkääjä Nabb sivussa....Allen on kokoonpanoissa ja maalissa Härkönen tai Danielsson.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”