Tänään on 22.05.2018, 17:56.

Mestis 1. Finaali 31.3

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
jusu
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 04.02.2004, 15:14
Pisteitä: 0

Mestis 1. Finaali 31.3

Viesti Kirjoittaja jusu »

Mestis 1. finaali 31.3.

KalPa Sport 62 - 20 - 18

under 4,5 48
over 4,5 52

Runkosarjassa ottelut Kalpalle voitoin 3 – 1 ja maalein 15 – 8.
Sport oli kuudella puolustajalla Jukureita vastaan tiistaina ja kaksi heistä loukkaantui (Hallbäck ja Allen), jotka varmasti ovat kokoonpanossa, mutta onko pelikuntoisia? Vai saako vielä vahvistuksia Vaasasta puolustuspäähän? Sportilla jo 6. peli 9 päivään toisin kuin Kalpalla oli lepopäiviä välissä.

Kalpan peli on hyökkäysvoittoista ja teknistä, jossa käytetään koko hyökkäysalue hyväksi pakkien avulla. Etenkin kovaa laukovat pakit Timonen ja Suhonen, sekä maskimiehenä maalin edessä Hall, saa maalivahdille töitä. Hall on kova vääntäjä ja pärjää Sportin isoille pakeille koossa ja voimassa, ja etenkin rebound kiekoissa, joita Limnell sylkee aika paljon.

Sportin pelitahti on ollut kova ja sen pitäisi jo näkyä isoissa miehissä, ja jos vielä puolustajia puuttuu se rasittaa lisää. Erien alut on Sportilla ollut hidastempoisia kun vastaavasti Kalpa on aloittanut kovalla liikkeellä.

Tässä ottelussa pitäisi maaleja tulla kumpaankin päähän ja arvio on ennakkosuosikki Kalpalle parin maalin voitto.

TV-peli urheilukanavalla


Pronssipeli

Jukurit TuTo 53 – 22 - 25

Motivaatiopeli, eli jaksaako kumpikaan enää innostua pelaamaan…. samoja ongelmia ollut edellisinä vuosina niin liigassa kuin mestiksessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Laitanpa tämän tekstin tännekin, meni eilen muualle jo ja näköjään aika paljon samoja ajatuksia jusun kanssa, en jaksa nyt pahemmin muokkailla, copy pastea vaan :)


KalPa odotetusti finaaleissa, hiukan tahmasi ajoittain, mutta kaikenkaikkiaan ihan vakuuttavaa menoa. Sport nousi totaalisesta sillasta ja käänsi Jukureiden 2-0 johtoaseman kolmella voitolla päälaelleen ja selvityi finaaleihin vaikka pelillisesti Sportin ei voi ainakaan parempi voi sanoa olleen. Mv Limnell pelasti omalla panoksellaan todella paljon.

Noille ei hirveästi painoarvoa, mutta kyllähän KalPaa voi muutenkin aika isona suosikkina näissä peleissä pitää. Sportilla varsin isokokoinen pakkikalusto & iso kasa pelejä alla, tähän kun yhdistetään KalPan nopea joukkue ja iso kaukalo, voi ongelmia syntyä. Mv Limnell pelasi viimeksi hyvin kun tuli "puskista", nyt mietityttää se, miten käy kun aloittaa ottelusarjan ykkösmaalivahtina ja onnistumispaineitakin on.

KalPa Sport 63 18 19

Ehkä hiukan kantaaottavat prossat. Nimenomaan KalPan puolesta.


Pronssipeli:

Molempia luulisi tämä hiukan kiinnostavan, TuToa varsinkin. TuTolta pois Leppänen & Laurila (ei massiivista vaikutusta). Jukureilta pois Silvander ja ilmeisesti myös Hakkarainen. Molemmat tärkeitä pelaajia. Pakko vielä kuitenkin huomioida tasoeroa, vaikka TuTo onkin ollut pirteä ja kyseessä pronssipeli ja motivaatiot vähän niin ja näin. Pelasin pikku-pikkupaukulla Centren 1,95:n pois. Joku tarjoilee näköjään samoja CB:n kertoimia myös Betfairilla.

Jukurit TuTo 53 18 29

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”