Tänään on 21.05.2018, 21:03.

Mestis 1.2.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
LFM
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 09.11.2004, 00:11
Pisteitä: 1

Mestis 1.2.

Viesti Kirjoittaja LFM »

Tähän voisi oikeastaan aloittaa kysymyksellä: Onko tietoa ottelun Haukat-FPS kokoonpanoista?
Haukat kotona 9-3-4, FPS vieraissa 0-2-14. Heittäisin nopeasti Haukkojen kotivoitolle tuommoiset 60%, ja tätä vasten tuntuu tuo kertoimien asettelu kummalliselta( Nordicbet 2,05 kotivoitolle ja 2,45 vierasvoitolle ).

Tulisko kommenttia ennen kuin laitetaan vielä isommalla :P .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


The M
Jäsen
Viestit: 160
Liittynyt: 25.04.2003, 17:20
Pisteitä: 50
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja The M »

Tarkkaa tietoa ei ole, mutta Jatkoajan mukaan kokoonpano elää. Hana ja Heinonen lähtivät ja Tarkki saapui: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?siv ... et&id=4008

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Niin, siirtorajan lähestyessä pelaajaliikennettä Haukoissa oli enemmän kuin tarpeeksi, lähinnä poispäin. Kummallinen kertoimenasettelu tuossa joka tapauksessa! On ehdottomasti ainakin hiukan yli 50% tavaraa tämä. Pelasin pikkupaukulla sumeilematta pois.

Siirrot aika surullista luettavaa, mutta eipä nuo joukkueet samalla tasolla ole, kyllä Haukoilla vielä materiaalietu on.

Viime hetken siirrot:

- mv Heinonen ***
- p Hana */**
- p Jokiraita */**
- h Vilen (?) ***

+ Tarkki (pelejä vähän, *, kakkosveskariksi jopa??)
+ Näätänen * (?, Vilenin tilalle)

Lisäksi aiemmin joukkueessa 2 peliä pelanneet SaiPan p. Harri Tikkanen ja h Tuomas Vänttinen eivät jatka joukkueen mukana.

Veli-veikka lämää näköjään 1,75. Se on jo sinne päin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jallu
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 02.06.2004, 11:59
Pisteitä: 0

Haukat-FPS

Viesti Kirjoittaja jallu »

Tuolta jatkoajasta näitä samoja tietoja on luettavissa. Kannattaa kai katsella vähän illan kokoonpanotietoja lähinnä Haukkojen osalta. Heinonen+Vilen ovat kai melkoinen menetys tälle joukkueelle, Vilen siis karenssin takia poissa.

FPS saa takaisin sisäistä pörssiä johtavan ex-Jypin Jouni Kulosen, joka on käynyt jäälläkin säännöllisesti ja on heti hyvässä vireessä.

Merkittävin fakta tässä kohtaamisessa on se, että FPS on parantanut alkuvuodesta kuin sika juoksuaan niin treeneissä kuin peleissä. Vieraspelit Hokkia ja etenkin Kalpaa vastaan olivat hyvää peliä, ylivoimalle ei vain voineet mitään. Hermestä vastaan peli oli fps:n, mutta viimeisen minuutin tasoitus kuudella tasasi pisteet. Lauantaina fps oli täysin suvereeni kookoota vastaan, mikä tosin on sekin läpimätä sakki, ihan haukkojen tasoa. Voitto antoi lisää itseluottamusta pulloseuran pelaajille, ja jokainen pelaaja antaa taatusti tänäänkin kaiken mitä pystyy antamaan. Rajallinenhan tuo materiaali on, mutta sarjataulukkoa parempi ryhmä fps kuitenkin on.

Haukat on ollut joulutauon harjoituspeleistä alkaen syöksyssä, eikä valmentaja ihan turhaan lupaile vaikeaa iltaa. Nykykokoonpanoilla ja -vireellä pidän fps:ää jopa parempana ryhmänä, joten kiitän ja kumarran viime lauantaiseen tapaan Veikkauksen tarjouksesta. Kehoitan suuntaamaan pelimerkit sinne suuntaan maailman korkeimalla kertoimella merkille 2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”