Tänään on 24.06.2018, 04:32.

Mestis 29.1

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Urpon Pallo
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 08.08.2003, 06:14
Pisteitä: 0

Mestis 29.1

Viesti Kirjoittaja Urpon Pallo »

Jokipojat - Kalpa veikalla kohde 42: 6.45 -5.50 - 1.25.

Kalpalla on jonkinlainen NHL -syndrooma päällä, tai mitä lie. Vaikka joukkue on voittanut pelejä, niin yksikään matsi ei ole ollut ehjää pelaamista. Jotenkin tuntuu siltä, että pelaajat odottavat NHL-apujen hoitavan homman keskenään.
Kalpan asenne ei ole missään tapauksessa kohdallaan. Ns. helppojakin vastuksia vastaan peleistä on osattu tehdä vaikeita. Kun sama toistuu usein, on vaarana että tappioitakin osuu kohdalle.
Tässä tapauksessa vieraskerroin 1.25 on käsittämättömän pieni. Sen sijaan pelaamalla tämä kohde 1X antaa jotain takaisin.
Mitä mieltä asiasta muut ovat?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kultaranne
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 15.07.2003, 12:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Kultaranne »

Oikeassa olet, Kalpan peli on ollut hakemista marraskuun puolivälistä lähtien. Syitä on tietysti monia, alkukauden "helpot" voitot, loukkaantumíssuma, mediahuomio, nhl-tähdet jne. Yksi syy on varmaan myös se, että tässä vaiheessa kautta sekä harjoittelu että ajatukset on tähdätty kevääseen. Pelillisesti asiat ovat hieman parantuneet, tuloksethan ovat olleetkin ok.
Edellisessä kohtaamisessa joensuulaiset olivat Kuopiossa suorastaan erittäin hyviä. He pelasivat rohkeasti ja aktiivisesti. Mielestäni he olivat paras Kuopiossa esiintynyt ryhmä tällä kaudella, eivät tyytyneet pelkästään suojelemaan omaa maalia.
Haisee vahvasti jatkoajalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”