Tänään on 20.06.2018, 04:27.

SM-Liiga 22.1-23.1

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

SM-Liiga 22.1-23.1

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Niin paljon omia kiireitä, että kirjoittelut ovat jääneet vähiin, mutta tässä yksi.

Mielenkiintoisin kohde on tänään Jyp-ässät!!!

ensinnäkin JYP. Jyp pelasi mainion ottelun tapparaa vastaan ja maalinteko on taaksejäänyttä elämää...JYPillä on yksi liigan vaarallisimmista ykköskentästä joka tekee maaleja ja voi hyvin. Jypin ongelmana on ollut omapää..Sinuhe on päästänyt maaleja selkänsä taakse suht. paljon. Auttaako asiaa se, että sm-liigan mukaan maalissa on tänää Tommi "over 5.5" Nikkilä. en usko! :roll:

Ässät: jatkoajan mukaan puuttuu uusikartano ja nielikäinen. Uusikartano on ainakin sm-liigan mukaan mukana, mutta uskon peliajan olevan pari erää. Ässät hankki kaksi puolustajaa ja lähetti hazardi heinon pois :wink: eli kokonaisuudessaan puolustuksen pitäisi vahvistua ja kun takalinjoilla on sittenkin mc toivonen, joka piti olla pelistä pois tps ottelun kolhun takia, mutta näyttää kokoonpanossa olevan. TPS pelissä puolustus pelasi hyvin ja Nikkiselle ei pahoja laukauksia tullut. Tänään ässillä maalissa pitkän ajan jälkeen langkow. Pelaamattomuus voi näkyä ja en usko miehen mitään nollapeliä ainakaan pelaavaan. Ässillä myös vaarallinen ykkönen...


Mielestäni kaikki edelletykset runsasmaaliseen peliin. Expekt antaa 1,95.

p.s. Olin aika yllättynyt kun kukaan ei ollut avannut vielä tätä viestiketjua :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Eetvartti kirjoitti:Niin paljon omia kiireitä, että kirjoittelut ovat jääneet vähiin, mutta tässä yksi.
-vähän sama homma täällä, tosin mä kyllä silti kirjoitan, mutta viimeinenkin taso (jos sitä ikinä on ollut ja tulee edes olemaan) on hävinnyt :lol:

Mielenkiintoisin kohde on tänään Jyp-ässät!!!
Näin on näreet. Ej jymmärrä miten Jypille voidaan pitää yli kahden kertoimia?! Tossa siis perustelu. IMFuckingHO on että oikeampi kerroin on selevästi alle kahden! Jypillä oli toki tuo ennätysputkin päällä, mutta siitä huolimatta kentällä pelasivat kokonaisuutena helvetin hyvin -ottaen vielä huomioon mitä joukkueita kin siinä vastassa oli. Ässät...ei yksi tepsin voitto vielä tasoa nosta mihinkään. Itse pidän myös edelleen kiinni siitä että JYP on selvästi Ässiä parempi joukkue perustasoltaam, aivan kuten ennen kautta sävellettiin....

Toinen kova J on tietty Jokerit. Ja aikalailla samat perusteet mitä äskenkin. Paikallaispelistä huolimatta Jokerit lähtee reilusti yli 50:n todennäköisyydellä peliin. Siinä se. Kerrointa muuailmalla kahden paikkeilla...


p.s. Olin aika yllättynyt kun kukaan ei ollut avannut vielä tätä viestiketjua :shock:
Niiltä kaikilta muilta on pelimerkit loppuneet :roll: :lol: Sekin on aika kummaa että esim. sm-liigakierros 20.1 -ketjua on luettu +1200 kertaa ja pelipäivän 21.1 +700 kertaa. Eikö kellään tosiaan ole mitään asiaa???

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Sputnik kirjoitti: Itse pidän myös edelleen kiinni siitä että JYP on selvästi Ässiä parempi joukkue perustasoltaam, aivan kuten ennen kautta sävellettiin....
Nyt tuli asiaa. Siis mitä! Jyp SELVÄSTI parempi perustasoltaan kuin Ässät. Millä osa-alueella? Jos lähdetään vaikka hyökkäyksestä, niin ykkösnyrkit menevät varmaan sunkin mielestä suht tasan: Virkkunen-Williams-Tuominen vs. Uhlbäck-Immonen-Virtanen. Noiden jälkeen kun rupee katsomaan mitä sen jälkeen joukkueiden hyökkäyskalusto näyttää, niin selvä etu Ässillä. Jypilä ykkösketjun jälkeen ei tule mitään muuta kuin harmaata massaa. No okei Martins ehkä monipuolisena pelaajana on mainitsemisen arvoinen, mutta pisteet miehellä ollut kyllä selvästi pettymys esim. paljon parjattu Nielikäinen mättänyt yhtä paljon pisteitä. Ässiltä sentäs löytyy kunnon kakkosketju. Kivenmäki tekee nykyliigassa 50 pojoa kaudessa terveenä ollessaan. Tällä kaudellakin loukkaantuneena pelanneena ja telakalla ollessaan pelannut 32 peliä noin pinna/peli. Samoin Uusikartano ja Classen (pelannut rikkinäisenä varmaan joku 70% peleistään), jotka ovat kärsineet loukkaantumisista osaavat hyvän kahdensuunnan pelin lisäksi takoa pisteitä. Etenkin Classen tulee parantamaan peliään huomattavasti kevättä kohti kunhan saa olla terveenä. Fyysisyydessä Ässien hyökkäys pesee Jypin pienikokoiset pelaajat 100-0. Okei Jody Shelley nyt tuo rutkasti lisää voimaan tolle osastolle, mutta ei riitä sittenkään.

Puolustuksessa Jypillä on heittää yhdet kunnon kädet: Jari Korhonen. On kiistatta parempi kuin Ässien paras kiekollinen pakki Lego Sorokins. Sitten tulee jypillä Westcott. Joo-o on änäri status, mutta ainakin mun mielestä ihan peruspakki osastoa SM-liigassa, mitä pari peliä nähnyt. Joku Peltosen Pasi vastaa täysin yhtä Tuuvia. Loput pakit nyt on suht tasasta harmaata massaa, ehkä hieman puolustuksen leveydellä Ässät on parempi ja toikin on vähän makuasia. Fyysisyydessä Ässät taas valovuoden edellä. Kunnon fyysiseen peliin pystyvät Toivonen, Peltonen, Levokari ja Pentikäinen. Jypillä toi taitaa jäädä pelkästään Marttisen Jyrin harteille. Makuasia kumman puolustuksen rankkaan paremmaki. Riippuu mitä asioita arvostaa, mutta joka tapauksessa ei ainakaan Jypin puolustus voi mitenkään hirveän paljon parempi olla. Eikö näin?

Maalivahdeista varmaan ollaan samaa mieltä, että Ässillä on paremmmassa kunnossa se osasto. Langkow pesee Wallinheimon ja Nikkilää parempi maalivahti löytyy vaikka ala-asteen pihapeleistä.

Valmennuksessa ei varmaankaan mitä suuria eroja ole. Alatalo on kokenut ja ulkomaita kiertänyt (eikös mies ainakin Sveitsissä ollut?), mutta ihme valintoja (tänäänkin edellisen pelin voittanut maalivahti vaihdettu rantapallo-Nikkilään) tekevä vanha parta. Toivolalla puolestaan etuja on, että tulee toimeen itseään vanhempienkin pelaajien kanssa, pelihjohtoäly ja valmennuskoulut käyty ja osaa treenata pelaajia hyvin. Kokemattomuus tietysti paistaa tietyissä tilanteissa läpi miehestä, joka paranee tulevien kausien myötä.

Organisaatioissa ei mitään eroja. Molemmat elävät tiukkoja aikoja ja varoivaisesti mennään etiäpäin. Joten miten ihmeessä Jypin perustaso on selvästi parempi kuin Ässillä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Gooriolle, asiallinen, asiantunteva ja hyvin perusteltu kommentti, mutta... Tällä kertaa -poikkeuksellisesti - en kuitenkaan jaksa lähteä keskusteluun joka kuitenkin sisältää vahvoja näkemyseroja :roll: Ajanhaaskausta... :wink:

Lisäksi foorumin "yleinen mielipide" ainakin moderoinnin suhteen on että parempi olla yhtä iloista perhettä -ilman kunnon (asiallisia) väittelyjä...Mä olen katsos foorumin pahanilmanlintu (tai luotain :lol: ) ja jos mä nyt tykitän tähän 68 riviä tekstiä niin kukaan ei enää viitsi tänne kirjoittaa "kun se spudde siellä kuitenkin riehuu tms". Ollaan hiljaa niin tulee KALAA :lol:

Mä meen nyt painaa sm-liiga -sivustolle F5:sta, mee säkin :wink:

(aah, mikä ihana offtopic -pläjäys)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Lukko - HIFK 48 - 22 - 30

Peliä saa Lukolle (Expektiltä 2.40), joka pääsee lähes optimaalisella kokoonpanolla peliin, ainoa poissaolo puolustaja Janne Niskala, HIFKlta sivussa ainakin Pasi Saarinen, Mikko Turunen ja Mikko Kurvinen sekä luukkuvahtina toimiva Vokoun. HIFKoon poissaolot näkyvät varmasti puolustus päässä. Ns. 6 pisteen ottelus, joukkueet 4. ja 5. sarjassa ja taistelevat kotiedusta PlayOffeihin.
Roloson jälleen maalissa Lukolla. HIFKlla Lundell, SUURI miinus. HIFKlla ollut tällä kaudella todella suuria ongelmia tehdä maaleja niille joukkueille, joilla vähänkin laadukkaampi puolustus. Lukko erittäin kova kotijoukkue, ja HIFKlla ikävä paikallistappio eiliseltä ja aamulla bussimatka Raumalle, Lukko huilasi eilen. Tällä kaudella pisteet näiden joukkueiden kohtaamisissa Lukolle 4-2. (2-3ja., 4-2.)
Lukon kotisaldo on vakuuttava: 18 ottelusta 13 voittoa.

Muitakin kommentteja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Bawdy kirjoitti:
Muitakin kommentteja.
Kyllä sä kaiken oleellisen jo sanoit :wink:

Mutta joo, kyllä tässä niin moni seikka puoltaa Lukkoa mm. parempi maalivahti, Lukko syttyy varmasti täydessä kotihallissa HIFKiä vastaan, Lukko on päässyt keskittymään ja lepäämään hyvin tähän otteluun...Perustasoltaan toki HIFK on Lukkoa parempi, mutta tässä ottelussa näillä lähtökohdilla prosenteissa vahvasti kallellaan Lukolle noin 50:llä prossalla.

Katselin tuossa HIFKin otteluohjelmaa ja kyllähän tässä nyt selvät tilastot kertoo että HIFK ei tänään voita (vitsi vitsi :lol: ). Jos ovat hävinneet edellisenä päivänä Jokereille niin häviävät myös heti seuraavan päivän pelinkin :lol: :


22.10 Jokerit-Hifk 4-3
23.10 TPS-Hifk 3-0

5.11 Jokerit-Hifk 6-1
6.11 Ässät -Hifk 4-3rl

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”