Tänään on 22.05.2018, 20:32.

SM-Liiga 15.01.2004

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
römperi
Jäsen
Viestit: 352
Liittynyt: 14.02.2004, 00:00
Pisteitä: 0

SM-Liiga 15.01.2004

Viesti Kirjoittaja römperi »

Muutama peli lähti Pinnaclelle:

HPK-Lukko 46-22-32 Lukko +0,5 2,00

Saipa-HIFK 24-21-55 Saipa +0,5 2,47

Kerhon ja Lukon eroa tällä hetkellä oikein ole tasossa ja näin Lukon +0,5 kelpaa oikein hyvin..

Jos Saipa ei tähän Lauantai-illan kotiotteluun tunteita herättävään HIFK:ta vastaan syty,niin ei sitten enään mihinkään.. HIFK ei ole myöskään erityisemmin vakuuttanut,vaikka helpon voiton ottikin surkeasti esiintyneestä Ässistä viikolla.Tähän myös +0,5 kelpaa mainiosti

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Re: SM-Liiga 15.01.2004

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

römperi kirjoitti:
HPK-Lukko 46-22-32 Lukko +0,5 2,00


Kerhon ja Lukon eroa tällä hetkellä oikein ole tasossa ja näin Lukon +0,5 kelpaa oikein hyvin..
Saksin tuosta nuo muut kommentit pois.

Oma arvio HPK:lle reilusti päälle 50%. Vaikka sarjataulukko ja viime pelien lopputulokset tällä hetkellä antavatkin mahdollisuuden sanoa että eroa tällä hetkellä oikein ole tasossa...IMHo otteluohjlema on suosinut melko vahvasti Lukkoa (ei, en meinaa tällä Lukon ruuhkaa :lol: ), vastassa ollut monia alavireisiä, monia vieraissa alavireisiä sekä muten vain surkeasti pelanneita tiimejä, lisäksi Lukolla itse peleissä edelleen IMHO olut hyvää tuuria/onnea tai vastustajalla musta hetki ja joista Lukko kuitannut (tää on tätä mun näkemystä ja ja mutua -älkää ottako vakavasti) :roll: Itse pidän edelleen HPK:ta tasokkaampana joukkueena, jota nyt suosii myös kotietu, hyvä maalivahti, tasaisemmat ketjut...joten näillä eväillä tuo reipas 50% ja peliä HPK:n suuntaan :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Chaser
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 31.12.2004, 20:21
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Chaser »

Saipa-HIFK 2 1,70 Ladbrokes 10/10

Tasoero on niin karmaiseva tällä hetkellä+HIFK:lla on nyt sellanen mokke pitkästä aikaa joka pystyy jopa pitämään joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vetelijä
Jäsen
Viestit: 81
Liittynyt: 13.10.2004, 12:37
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Vetelijä »

HPK-Lukko 45 22 33

Lukko on nostanut paljon tasoaan syksystä, syynä harjoittelun keventyminen ja sitä kautta irtonaisuus.
Lukon puolustukseen johtohahmoksi tulleen Hal Gillin pelatessa Lukko on jäänyt ainoastaan kaksi kertaa ilman pisteitä 12 ottelusta, tappiot tulivat Kärpille Oulussa (5-3, Gill pelasi lainavarusteilla :D ) ja Helsingissä Jokereita vastaan (2-0)
Maalivahtiosastolla kaksinkamppailu Noronen-Roloson ratkeaa päivän kunnon mukaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Blues-Ilves 43-22-35
Jatkaako Blues vuoristoratamaista peliään, onko nyt luvassa hyvän pelin jälkeen taas huonompia. Tietysti Ilves on kovempi vastus kuin Pelicans, mutta kyllä Blues on silti mielestäni ennakkosuosikki tähän otteluun. Blues laittaa maalinsuulle taas vaihteeksi Oksan (Myllyniemi pelasi kaksi edellistä), Ilveksellä pelaa Pitkämäki, vaikka Riksman pitikin viime ottelussa nollan. Ilves saa myös ykkösensä kokoon, vaikkkei se huonosti varamiehisenäkään pelannut. Bluesin Wílson edelleen sivussa. Prosenteista ei löydy pelattavaa kummallekaan, ei peliä.


HPK-Lukko 47-23-30
Hehe, tässä oma henk.koht. mielipide joukkueiden tasosta vastainen kuin Sputnikilla, eli pidän Lukon materiaalia niukasti parempana, viime aikojen hyvällä vireellään joukkue on mielestäni paikkaillut alkukauden lievää alisuorittamistaan. Kuten Sputnikin, en kuitenkaan antaisi liikaa painoarvoa tuolle vireelle, kevätkauden alun puolella Lukolla ei ole vielä voittoa HPK:n tasoisesta joukkueesta -> tässä pelissä olisi nyt aika ottaa se kovempi voitto. Lukkohan on tosin voittanut kaikki joukkueiden väliset kohtaamiset tällä kaudella -> pieni motivaation lisä HPK:lle.

Vaikka Lukko myönteinen olenkin, niin mielestäni Noronen vs. Roloson kääntyy tässä pelissä niukasti kotijoukkueelle, ja kotietu on HPK:lla mielestäni aika kova, vaikka tällä kaudella lukuisat jatkoajalle venyneet ottelut saldoa heikentävätkin (18 ottelua, 8 voittoa, 9 tasuria, 2 tappiota). Oma peli Veikkaukselle :o , 2.SaiPa-HIFK 24-22-54
HIFKillä maalissa hyvävireinen Vokoun, SaiPalla huonovireinen Myllys... Blues-peliä lukuunottamatta SaiPan puolustuspää on kyllä vuotanut aika pahasti, Kärpät teki 9 maalia, JYP,Ilves, Ässät ja Tappara iski jokainen viisi maalia SaiPaa vastaan. HIFKikin sai viimeinkin hanat auki viime pelissä Ässiä vastaan, joten vaikea peli on SaiPalle luvassa. Toisaalta, kai Myllykselläkin joskus se hyvä päivä on, ja Pirjetän ketjun tehot Ässiä vastaan oli kyllä aika ufot, saa nähdä jatkuuko HIFKin tehokkuus vai palaako joukkue tehottomuuteen. Ja kuten mainittua, jos SaiPa saa pelin kulkemaan / HIFK löysäilee, saattaa peli hyvinkin kääntyä kotijoukkueelle. Prosenteista pelivalinnaksi 1. (HIFKillä Harkins poissa, ykkösen keskellä Holma...)Tappara-Pelicans 68-17-15
Pelicans romahti viime ottelussaan jo toistamiseen numeroin 8-2, tällä kertaa kotonaan Bluesia vastaan. Stathosin ensiesiintyminen lahtelaisten maalinsuulla oli vaisu, tosin eipä puolustuskaan välillä ollut oikein tehtäviensä tasalla. Myös hyökkäys oli heikkoa, joukkueen puolustuksen johtohahmo Kakko pamautti molemmat maalit ylivoimalla. Eipä Tapparakaan ole kummoisia otteita esitellyt, mutta sillä on kuitenkin selkeästi parempi materiaali. Uutena pelaajanaan Tappara siis esittelee Timo Vertalan. Vertalan menestys Jokereissa oli vaisuhkoa, mutta sehän ei tarkoita että pelit jatkuisivat Tapparassa samanlaisina. Mieleen näin nopeasti tulevat ainakin tapaukset Somervuori ja Voutilainen, jotka ovat menestyneet paremmin muualla Jokereista lähdettyään. Ei Vertala ainakaan Tapparan tällä kaudella tappavan tehotonta hyökkäystä millään tavalla heikennä...

Kaanien vierasvoitto on taas kerran kertoimien valossa pelattavissa, jopa Veikkauksellakin (tuplavaatimus...), mutta kun usko ei riitä materiaaliin, ei peliä. (Maalivahdit Hovi-Rämö, pikkaisen lisää Pelicansille)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”