Tänään on 22.05.2018, 15:04.

SM-Liiga 14.1.2005 Jokerit-JYP

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

SM-Liiga 14.1.2005 Jokerit-JYP

Viesti Kirjoittaja Player1 »

<B>Bet&Win Jokerit 1.35 5/10</B>

Jokerit pelaa tällä hetkellä uskomattoman hienolla tasolla jatkuvasti. JYP alemman keskitason porukka, sekä heikossa vireessä ja itseluottamuksessa. Vähän epäilyttää josko Thomasille ois iskenyt hyvänolontunne ennätyksestä ja joukkueelle TPS:än kaadosta, mutta epäilys on vain vähäinen. Jokereiden kotietu on todella kova tällä hetkellä, enkä usko tämän hetken JYPin pystyvän edes lähelle yllätystä.

Tietysti Jortikka on sen verran pelimies, että heittää Häkkisen maaliin taas... :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


thorn
Jäsen
Viestit: 1570
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +32.87 yks.

Palautus%: 109.51%

Panosten ka: 2.66 yks.

Vetoja: 130

Pisteitä: 106

Viesti Kirjoittaja thorn »

Mielestäni tässä kohtaa Jortikan tulisi laittaa Häkkinen maaliin, sillä miehen itseluottamus on täysin nollissa. Tässä pelissä Häkkisen itseluottamus voitaisiin palauttaa ja näin häntä voitaisiin käyttää myös loppukauden peleissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Itse kelasin ihan samaa Häkkisestä Pelicans matsin jälkeen, siis että mies olisi ehkä hyvä heittää kehiin mahdollisimman nopeasti saamaan itseluottamuksensa takaisin. Mielestäni Jortikan kommentit Pelicans-matsin jälkeen olivat kuitenkin sen verran, hmm, happamia, että en usko Pasin taas vähään aikaan pelaavaan. Jotenkin tuntuisi muutenkin aika kovalta heittää mies heti seuraavassa kotiottelussa ns. helpossa pelissä maalinsuulle, parempi paikka uudelle yritykselle olisi mielestäni ollut kova vieraspeli, kyllähän Häkkisen taso kovempaankin peliin riittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Jokerit-JYP 70-16-14
JYP ei siis ole tehnyt maaliakaan viimeisessä kolmessa ottelussa, ja nyt vastaan asettuu sarjan pitävin puolustus yhdessä sarjan kuumimman maalivahdin kera -> Thomas on viimeisessä 9 ottelussaan päästänyt vain 4 maalia! JYPin maalilla pelaa tänään Wallinheimo. Jokerit tuskin lähtee surffailemaan tänään, kannattajat eivät halua nähdä toista yhtä huonoa esitystä kuin Pelicansia vastaan, ei ainakaan näin heti seuraavassa kotipelissä. Uskoisin myös JYPin asenteen olevan kunnossa, joukkue pääsee selkeänä altavastaajana otteluun, eikä siltä suuria odoteta. Kuitenkin mitä pidemmälle ottelua JYPin maalisarake näyttää nollaa, luulisi itseluottamuksen vähitellen kuivuvan kokoon. JYPiltä puuttuu puolustuksesta edelleen Jyri Marttinen.

Prosentit tulevat luotosta Jokereiden materiaalin leveyteen, Thomakseen sekä asenteeseen (tänään siis luulisi olevan kunnossa). En usko, että JYP tässä nollille jää, mutta aika suurella todennäköisyydellä pisteet kyllä Helsinkiin jäävät.

edit. Pelivalinnasta sen verran, että kuten yleensäkin, vain vierasvoitolle löytyy kunnollisia kertoimia. Oma usko ei kuitenkaan riitä JYPille tänään, ei peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Jokerit-Jyp
70-16-14

Kovin on tarkat arvot Esqolla :wink:

Kuinka kauan voi melkein Liigan Kärkipäässä oleva 1.kentän putki jatkua nollana. Mietein tässä, kun Tim on näyttänyt että maalia ei hänelle tehdä. Jyp taas on näyttänyt että maalia ei saada aikaan...
Mitä jos JYP tekeekin heti pelin alkuun maalin...Minkälainen helpotus se voi motivaatiolle olla...Koska joskus sen maalin pitää syntyä...
Koska jos mietitään miten JYP on pelannut...Kärppiä vastaan JYP hävisi 0-1, mutta kuitenkin oli joukkueista se vahvempi mielestäni ja ehkä oikeutetumpi voittamaan... Ilvestä vastaa oli luokaton esitys... HPK vastaan jo taas parempi...Koska kyllähän JYP sai laukauksiakin 29 aikaan ja Nikkilä torjui 15.....
Uskoisin että tänään nähdään taas vaihteeksi (toivottavasti :roll: ) hyvää JYP pelaamista... ja jos se maali tulee heti alkuun on vielä toivoa...Mutta onko tarpeeksi kun vastassa on Jokerit... :roll: Jokerit ylivoimaisena suosikkina peliin.
Samaa mieltä muiden kanssa Häkkisestä eli olisivat antaneet pelata!

Kuitenkin jatketaan kuten on aloitettu eli pelit prosenttien mukaan...
Expekt x 5,75 & Expekt 2 9 =>x2=3,51 & 30%

Mielestäni peli on jotenkin O5.5 pelin tuntunen....enpä tiedä ... Paffilta 2,2 kelpasi ainakin minulle...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Ainakin Jypin kerroin nousi 7 --> lähes 10 kieppeille Betssonilla ja Parbetilla, joten kovasti tunnutaan uskovan Jokerien voittoon. Kyl sen Pelicans pelin luulis antavan PALJON motivaatiota kotipeliin Jokereille kun ei varmaan kehdata jälleen hävitä KOTONA (selvästi?) heikommalle joukkoeelle. Tulis varmaan faneilta sen verran kiukkuisia kommentteja että tekisi varmasti mieli lähteä jo pukukoppiin häpeämään. :)

Oma valintani on LAY Jyp.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Eetvartti kirjoitti:Ilvestä vastaa oli luokaton esitys... HPK vastaan jo taas parempi...Koska kyllähän JYP sai laukauksiakin 29 aikaan ja Nikkilä torjui 15.....
Nuo tilastot kyllä valehtelevat pahasti, ihan yhtä uskomattoman paska ellei jopa paskempi oli JYP eilenkin kuin sunnuntaina. Ensimmäisessä erässä oli vielä lievää yritystä ehkä juuri ja juuri havaittavissa, mutta kahden jälkimmäisen erän peli-ilmeen kuvailemiseen eivät sanat riitä.. JYP ei käytännössä saanut aikaan ainoatakaan kontrolloitua hyökkäystä edes kahden miehen ylivoimalla kunnon laukauksista tai maalintekopaikoista puhumattakaan. Muutama puolivahingossa kerhopakkien löysäilyistä syntynyt tilanne, siinä kaikki. Loppulukemissa 0-5 ei mielestäni ole pätkääkään "hyvää" HPK:n eduksi.

Melkoisia ihmeitä saa kyllä yhdessä yössä tapahtua, jos JYP pystyy tänään pisteenkin Jokereilta nipistämään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”