Tänään on 22.05.2018, 14:10.

SM-liiga 12. -13.1

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

SM-liiga 12. -13.1

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga keskiviikko 12.1:

Lukko - Tappara: 56-21-23

- Kokoonpanot

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Lukko-Tappara 58-22-20
Molemmat joukkueet pelasivat viimeksi lauantaina, etenkin Lukolle pieni lepo oli epäilemättä paikallaan. Tähän otteluun Lukko saa takaisin viime ottelusta TPS vastaan pelikieltojen takia puuttuneet Gillin ja Pirneksen, tärkeitä pelaajia molemmat. Maalivahtipeli kääntyy Lukolle, maalilla Roloson ja Tapparalla Hovi. Hovin viime peli oli HPKta vastaan viikko sitten, kun mies korvasi Lehdon ottelun 1. erässä. Tuo peli sujui hyvin, mutta pientä miinusta kuitenkin Tapparalle. Lukolta tärkein poissaolija on Niskala, Tapparalta puuttuu Pukka ja Alanen.

Lukko on viime aikoina ollut kova kotonaan, ja voitolla joukkue kuittaisi sarjan neljännen paikan haltuunsa. Peliä Lukolle 1, pienellä alikertoimella tosin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Viesti Kirjoittaja Darren »

Lukko - Tappara: 54-22-24

Prosentit väittää, että Tappara olisi pelattavissa. Katsotaan joskohan sitä vielä eksyisi jonnekin hukkamaan rahansa, mutta jotenkin huvittaisi olla pelaamatta.

Rautakorven Tappara-kytkös saattaa tuoda pienen lisälatauksen kirvesrinnoille(?). Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Raumalla Lukko oli parempi valotaulun mukaan, mutta tuosta pelistä Tappara olisi kyllä pisteen taikka parikin ansainnut. Jäädään odottamaan miten tänään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

HIFK-Ässät 61-20-19
Vokoun jatkanee hyviä otteitaan HIFK-maalilla, HIFK-hyökkäykseltä odotan enemmän tehoja, tämä ottelu olisi hyvä paikka tehoilla. Ässät ei ole pelannut huonosti viime otteluissaan Jokereita ja HPK:ta vastaan, mutta eipä se myöskään pisteitä em. joukkueilta ottanut. Suora lainaus Ässien sivuilta: "Ässiltä poissa ottelusta ovat Jesse Joensuu, Aki Uusikartano ja Matti Kuparinen. Scott Langkown ja Pasi Nielikäisen pelaaminen viikon otteluissa (HIFK ja TPS) on vielä epävarmaa". Langkown tuuraaja Nissinen on ollut yllättävän hyvä, saa nähdä jatkuuko otteet samanlaisina (jos siis pelaa). HIFKille ei oikein kertoimia löydy, Ässille löytyisi, mutta itsellä ei usko riitä Ässien voittoon tänään, ei peliä.JYP-HPK 32-23-45
JYPin ongelma viime peleissä on ollut maalinteko, Ilvestä vastaan tv-matsissa peli oli mielestäni muuten ihan sujuvaa. Sitä ennen 0-1 tappio Kärpille oli myöskin hyvää peliä, josko viimeistely saataisiin kuntoon tähän matsiin. JYPillä Westcott palaa kokoonpanoon ja Nikkilä korvaa maalilla hyvin pelanneen Wallinheimon, mikä on mielestäni pieni kysymysmerkki, vaikkakin torjuntavastuu on JYPissä jakaantunut melko tasaisesti. HPK:lta puuttunee edelleen samat miehet, eli Hahl, Hassinen, Immonen ja Mäkelä. Tasaista peliä odottelen, mutta jos kerho heittää maalille Norosen, pelivalintani on kääntyy merkkiin 2.Pelicans-Blues 21-21-58
Viime aikoina hyvin pelannut Pelicans saa vastaansa viime aikoina huonosti pelanneen Bluesin. Teoriassa Pelicansilla on hyvän pelin (ja erityisesti maalivahtipelin) jatkuessa jopa kohtuulliset mahdollisuudet voittaa tehottomuuden alhossa vaeltava Blues. Bluesin oma pää on kyllä pelannut ihan siedettävästi, mutta Kaanit eivät toisinaan tarvitse kovin kummoisia kuvioita maalinteossaan. Bluesin maalivahti selviää huomenna samoin kuin Wilsonin pelaaminen. Lahtelaisten maalilla aloittanee Stathos, itse pidän miestä tähän otteluun lähdettäessä pienenä kysymysmerkkinä (Rämöhän pelasi useammankin hyvän ottelun ennen Stathosin tuola).

Mielestäni Bluesin kokoonpanosta löytyy kuitenkin selkeästi enemmän syvyyttä kuin Pelicansin, ja annan sille jopa aika kovalta tuntuvat 58%, eihän noinkin nimekkään joukkueen tehottomuus voi ikuisesti jatkua, ja tässä olisi oiva paikka korjata kurssia. Toisaalta se tulee vaatimaan kovaa asennetta ja työtä, helpolla ei tästä pisteet Espooseen matkusta.

Veikkauskin iskee tähän peliin yllättävän hyvän tarjouksen X:lle, 4,85. Singlenä tuo olisi hyvinkin pelattavissa, mutta kohteessa on tuplavaatimus. Itse jätän koko ottelun rauhaan, ei peliä.TPS-Jokerit 38-22-40
Kierroksen mielenkiintoisin ottelu, jossa suosikin aseman voi asettaa kummalle joukkueelle tahansa. Aiemmat kolme kohtaamista on vienyt Jokerit murskaavalla maalisuhteella 12-3, mutta ainoa Turussa pelattu ottelu päättyi niukasti 0-1. Tuon jälkeen TPS on saanut vahvuuteensa Koivun ja Craig Rivetin (ei pelaa tänään),ja Jokerit puolestaan Campbellin ja Väänäsen. Jokereiden voittoputki katkesi noloon Pelicans tappioon, mutta henk.koht. TPS:kään ei ole minua vakuuttanut pahemmin. Viime pelissään TPS oli varsin tehokas paikoissaan, mutta oli päästää Lukon mukaan peliin vielä 3-0 johdosta.

TPSn kokoonpano heikkenee viime ottelusta Bacmanilla (7.puolustaja) ja Virtasella (13. hyökkääjä), muut poissaolijat ovat Mestiksestä vauhtia hakevat mv Karjalainen ja Kankaanperä, sekä Vahalahti, Paukkunen ja Korpikoski. Jokerit puolestaan "heikensi" roosteriaan Timo Vertalan verran. Itse käännän prosentit Jokereiden puolelle -> jos ja kun asenne parantuu ja Thomas palaa luukulle, on Jokerit vaikeasti voitettavissa jopa vierasjoukkueena. 2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Prosentit / vedot

TPS-Jokerit 38-23-39
Expekt 2 2,55

HIFK-Ässät 62-22-16
2 Expekt 6,75 / x PAF 5,2 =>x2=2,94

Esqo tekee niin hyvin tuon ennakon, joten vaikea siihen on mitään lisätä! :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”