Tänään on 25.05.2018, 17:39.

Mestis 30.11.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Mestis 30.11.

Viesti Kirjoittaja R »

Haukat - TuTo
Ottelun merkitys molemmille pudotuspelipaikasta taisteleville joukkueille todella suuri. Voidaan puhua ns. 4 pisteen ottelusta. Molemmilla joukkueilla alla maukas voitto; Haukat voitti torstain TV-pelissä niin ikään 4 pinnan pelissä paikallisvastustaja Kiekko-Vantaan 7-3, nousukunnossa oleva TuTo voitti lauantaina Hermeksen kotonaan puhtaasti 4-0.

Haukoilla kokoonpano on alkanut vakiintumaan, poissa ovat tänään kolmos-neloskentän hyökkääjät Janne-Petteri Vuorinen ja Vili Mustonen armeijan takia sekä A-junnu Tommi Sievers. Lisäksi HPK:sta Pelicansin kautta Haukkoihin lainalle tulleen Juuso Hietasen sopimus on ilmeisesti loppunut. TuTon kokoonpanosta merkittävimmät poissaolot ovat älykäs pelinrakentaja Tuomas Jalava ja maalivahti Timo Kinnunen. Muita poissaolijoita ovat 2. kentällisen laitahyökkääjä Markus Leppänen sekä syksyn aivotärähdyksen takia sivussa ollut puollustaja Jouni Saarinen.

Haukat voitti kauden edellisen kohtaamisen pari kuukautta sitten kotihallissaan 4-1. Huomionarvoista on Haukkojen hyvät esitykset kotona (lue: kotiriippuvaisuus), viimekaudella joukkue sai 67% kaikista pisteistään kotona, tämän kauden osalta lukema on sama. Mestiksen keskiarvon ollessa 61% viimekaudella.

Merkittäviksi kysymyksiksi nousee miten lähinnä hölmöilyssä kunnostautunut Matti Hana ja muu Haukkojen joukkue pitää pinnansa tärkeässä ottelussa, sillä Haukat on ottanut Mestiksessä toiseksi eniten rangaistuksia (21 min/ott). Toinen kysymysmerkki on TuTon maalia todennäköisesti vartioiva Ossi Ojanen. Jatkuuko syksyllä Suomi-sarjan VG-62:sta hätiin haetun maalivahdin lauantaset hyvät otteet?

Prosentit 47/18/35

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut R, 30.11.2004, 15:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Haukat TuTo 44 17 39
Salamat Sport 39 19 42

Ottelun tärkeyden takia pienensin hiukan kotietua. TuTon Ojanen tosiaankin suuri kysymysmerkki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja R »

Salamat - Sport

Molemmat joukkueet kärsivät jonkinverran poissaoloista. Salamoilta Heikki Laine (2. kenttä, h) ja Ari Katavisto (4. kenttä, h) kärsivät pelikieltojaan. Puolustuksesta Salamoilta puuttu Kai Öhberg, muuta sielläkin leveyttä on saanut Tommi Pelkosen (Blues) ja Juha Uotilan (HIFK-A) myötä.

Sportin poissaolijoiden lista on pitkä, mutta joukkueen leveän materiaalin ansiosta en usko sen vaikuttavan merkittävästi. Nimekkäin poissaolo lienee liki kuukauden poissaollut ykkösvahti Aku Limnell, toki Sportilla on asettaa tolppien väliin silti kelpo otteita esittänyt Marko Härkönen (10 ottelua torjuntaprosentilla 92,70). Muita poissaoloja Sportilla on lähes koko kauden sivussa ollut joukkueen kapteeni ja ykköskentällisen Markus Jämsä (h), niin ikään pitkään sivussa ollut Pete Suonpää (h) sekä lisäksi peruspuolustajat Tuomas Luotonen ja Pasi Kuusisto.

Salamat on pelannut alkukauden hyvin ja olleet kovia kotikaukalossaan. Omissa papereissa Salamat on pelannut yli odotusten. Vastaavasti Sport on pelannut huonosti, alle odotusten, mutta kun muistetaan viime kausi jolloin tilanne oli melkolailla sama, niin sen pohjalta löytyy luottamusta vielä Sporttiin.

Tässäkin ottelussa nousee ratkaisevaan asemaan Mestiksen jäähykuninkaan Salamoiden (23,55 min/ott) hermot. Pienessä kaukalossa tilaa on vähempi ja fysiinen peli korostuu.

Prosentit 37/18/45

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”