Tänään on 19.06.2018, 00:21.

Sm-Liiga 18-19.11

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Sm-Liiga 18-19.11

Viesti Kirjoittaja esgo »

TPS-Ässät
Sarjanelonen- ja vitonen vastakkain, molemmilla peli alla tiistailta. TPS haki pisteet Bluesilta, vaikka jäähyilikin jonkin verran (8*2min), Ässät puolestaan hävisi kotonaan Lukolle.

TPS kääntyi ainakin tuloksellisesti parampaan suuntaan, Blueshan ei ole (ainakaan omasta mielestäni) yhtä huono kuin sarjataulukko näyttää. Varsinkin joukkueen erikoistilannepelaaminen toimi Espoossa, yv:lläkin tuli pari maalia. Materiaaliltaan joukkue on selvästi vahvempi kuin Ässät.

Ässillä viime peliin palasi Korpisalo, mutta toisaalta viime aikoina tehokkaita olleet Virkkunen, Tuominen ja Williams eivät saaneet odotettua tulosta aikaan. Ässät haluavat varmasti voittaa tämän pelin jo senkin takia, ettei joukkueelle kerry paineita tappioputkesta (ks viime vuoden tappioputki Ässillä).

Poissaolijoina Ässillä alustavasti samat kuin Lukko ottelussa (Classen, Kivenmäki, Kuparinen) ja TPS:llä Schneider, Kankaanperä ja Tuokko. TPS:n Hulkkosen pelaaminen ratkeaa myöhemmin (kuume).

Joukkueiden liikkuvuudessa on selvä etu TPS:lle. Ratkaisevin osa on kuitenkin mielestäni se, miten TPS pelaa: viime ottelussaan Ässät hävisi Lukolle, joka jäädytti hyvin peliä <--> TPS voitti viime ottelunsa jäädyttämällä hyvin peliä.

Pitkävedossa Veikkauksen 1,40 ei ole pelikelpoinen (Veikkauksella TPS >70% suosikki), kiekkovakioon pelimerkiksi 1, vaikka se tuleekin olemaan paljon pelattu.Pelicans-Tappara
Tappioputkissa olevien joukkueiden välinen ottelu. Pelicans on viime aikoina ottanut odotetusti osumaa, Tappara taas on hieman yllättäen kyennyt rökäletappioihin, johtuen varmasti osittain V Niemisen jättämästä aukosta.

Tapparalla on viime aikoina tökkinyt sekä hyökkäys- että puolustuspeli, joten jos Pelicans pystyisi pitämään Tapparan pitkään nollilla, saattaisi turhautuminen iskeä joukkueeseen yhä pahemmin.

Eri asia onkin sitten miten Pelicans saa mitään aikaan; joukkueelta puuttuu Lasse Jämsen, Santeri Heiskanen, Toni Koivunen, Ville Hirvonen ja Jaakko Suomalainen, maalille löytyy Karri Rämö (jatkoaika.com).

Pitkävetoonkin voisi pelata Tapparaa (Veikkaus 1,60->62% suosikki). Aika suuri lukuhan tuo on vieraissa, mutta kyllä näyttää heikko Pelicans heikolta torstaina. Kiekkovakioon 2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TehoTon
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 12.02.2003, 19:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja TehoTon »

Kävin itsekin lukasemassa Jatkoajasta että Pelicansin maalilla aloittanee Karri Rämö. Siitä tulikin sitten mieleen että eikös sen Markus Helasen pitänyt palata Lahteen maaottelutauon aikana? Vai onko hänkin loukkaantuneena vai olenko taas jotenkin pihalla asioista?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Aika sekavaa tosiaan on Helasen kohdalla ollut. Mestiksestä löytyy tältä kaudelta 3 peliä prossalla 91,57 ja Lukosta yksi peli prossalla 83,33 (mikä on muuten huonoin listassa). Jokereissa miehen syrjäytti Häkkinen, Pelicanseissa Nurminen ja Lukossa Roloson :?. Itsellä ei ole huonoja muistoja miehestä Jokeri-ajalta. Joka tapauksessa, tälläst lukee jatkoajassa miehen sopimuksesta Pelicansin ja Lukon välillä: "Nyt solmittu lainasopimus kestää maaottelutaukoon asti. Viimeiset liigaottelut ennen taukoa pelataan 7. marraskuuta." Saa nähä löytyykö miehelle peliaikaa Pelicanseissa, jos löytyy niin se näytönpaikka olisi käytettävä tehokkaasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Ilves-Blues 1
-ilves vaihtanut valmentajaa, pakkopelin paikka- siis vedonlyönnissäkin :lol: ...Yleinen linja menee 45-20-35 -lukemissa, itse heittäisin Ilvekselle sellaiset noin 50:nen lukemat. Blues...hoh-hoi-jaa, tyydyn sanomaan että pysyn kommenteissani mitä jankutin ennen taukoakin jo. Se siitä ja rauha foorumilla :lol: .

JYP harkinnassa 1X -idealla (<- :roll: ). Muista kohteista torstaina en kyllä keksi mitään pelattavaa...Tapparan kerroin vähän turhan alhaalla, toisaalta Pelicaaneilla ongelmia ihan tarpeeksi myös joten ei sitäkään sitten. TPS:n kerroin törkeen alhaalla :twisted: , Ässistä sais kuuden kertoimen, mutta ei innosta. Köyhää :(

Edit: no niin, enää ei ole JYP 1X harkinnassa vaan pelattu...(kiinnostavaa :lol: )

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 18.11.2004, 17:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Ilves-Blues
Ottelun suurin kiinnostus kohdistuu tietenkin Ilveksen uuteen valmentajaan, Curt Lindströmiin. Ilvekselle ehkä vähän miinusta siitä, että valmentaja löytyi vasta tauon loppupuolella, eikä Curt näin ole saanut liikaa aikaa hioa kuvioita kuntoon.

Uuden valmentajan antaman lisämotivaation lisäksi Ilveksen osakkeita nostaa uusi vahvistus Hannes Hyvönen. Hyvönenhän on pelannut jokusen ottelun NHL:ssäkin, tällä kaudella mies on pelannut enemmän tai vähemmän 8:ssa pelissä Färjestadin joukkueessa (1+0).

Blues hävisi Tepsille tiistaina, kommentti Bluesin pelistä joukkueenjohtaja Kimmo Kiurulta: "Laukauksia tuli tosi vähän. Ei tällaisella pelillä jääkiekko-ottelua voiteta varsinkaan TPS:n tasoista joukkuetta vastaan. Meidän ylivoimapelimme oli huonoa, ja paljon tuli taas turhia jäähyjä." Varsinkin laukomisesta mies puhuu totta: Bluesilla yhteensä 8 ylivoimaa, Lassilalle 20 torjuntaa koko ottelussa. Voisi kuvitella, että Blues laukoo enemmän tässä pelissä, koska tilaa ja aikaa on varmaankin enemmän kuin Tepsiä vastaan, ja lisäksi maalilla ainakin tällä hetkellä epäluotettavampi maalivahti kuin TPSn Lassila (itse veikkaisin Juha Pitkämäkeä Ilveksen aloittavaksi maalivahdiksi).

Uusi valmentaja ja kovemman luokan hyökkääjä parantavat ilman muuta Ilveksen iskukykyä. Kuitenkin, Lindström ei voi tulla kentälle ratkaisemaan ottelua, ja Hyvönen ei tule tukkimaan Ilveksen viime aikojen seulamaista puolustusta, myös koko loppujoukkueen on parannettava peliään. Hyökkäys on hyvällä mallilla (Kariya, Hyvönen, Pesonen, Stefan jne.), mutta puolustus saa tosiaan parantaa oikein kunnolla.

Ilveksen kannalta onkin hyvä, ettei Blues ole liigan tehoikkaimpia joukkueita. Kuitenkin hyvänä päivänä Blues kykenee kaatamaan minkä tahansa joukkueen, ja joukkueen ulkomaalaiset ovat toisinaan täysin pitelemättömiä (hmm. ehkäpä joskus olisi parempi ilmaus :P , paitsi Kolanos, joka on vakuuttanut ainakin minut)
edit.(äh, onhan Kohnkin pelimies, ketäs b-tason avustuksia sinne enää jääkään :oops: )

Kiekkovakioon haetaan pientä yllätystä X2, tuulipuvut pelannee tässä ottelussa melko paljon kulta-Curren joukkoja.JYP-Jokerit
Jokerit oli ennen taukoa huippuiskussa, ja miksei olisi nytkin? Joukkueen oma pää pitää ja hyökkäykseen riittää eri ratkaisijoita joka illalle. Ongelma tässä kohteessa tulee olemaan se, että kiekkovakiossa Jokerit on aina törkeästä ylipelattu. Tällä hetkellä 74%, mikä on täysin järjetön luku (no joo, vaihto tulee vielä monikertaistumaan, ehkä tippuu sinne 65-70 jos en ole ihan väärässä).

JYP vei pisteet Lappeenrannasta mennä tiistaina. Ottelun sankareita olivat Uhlbäck, Immonen ja vastoin odotuksiani mv Nikkilä. Jokereilta on vaikea nostaa ketään yksittäistä kuumaa pelaajaa esiin, ehkä Dahlman, joka on ollut viime aikoina tehokas, ja Thomas, joka välillä pitää yksin omaa päätä pystyssä, ovat tämän hetken tärkeimpiä Jokeri-nimiä.

JYPin etua lisätä Jokereiden mahdollinen alkukankeus ja motivaatio kaataa huippujoukkue kotonaan. Toisaalta Jokereillakin luulisi motivaation olevan kohdallaan, kun viime peleissä kaatuivat sarjan kovimmat joukkueet, mutta ehkä hieman yllättäen tuli takkiin Lukolta. Muutenkin luotan aika paljon valmentaja Jortikan motivointikykyyn.

JYP saa otteluun hyvän kokoonpanon, tiistain poissaolija Tommi Kovanen palannee kokoonpanoon Jokereita vastaan. Jokereilta poissa ovat samat vanhat pitkäaikaiset eli Valtonen, Kuki, Jalkanen ja Arto Koivisto.

Vaikka Jokereiden voitto onkin siis kv:ssa ylipelattu, olen huomannut, että joskus on kiva saada merkkejä myös oikein yllätyshakujen sijasta -> Lapulle on pakko pistää Jokereiden voitto mukaan, ei voi mitään. Toinen merkki olkoon tasuri (vaikea uskoa JYP vahtien jättävän Jokereita ainakaan nollille <--> vaikea kuvitella JYPin iskevän kovin montaa maalia maalilla todennäköisesti aloittavan Thomasin taakse). X2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

HIFK Kärpät 38 23 39

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Myyrä
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 23.04.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Myyrä »

Ilves - Blues
47,4 22,6 30,0

Jyp - Jokerit
30,4 23,3 46,4

Pelicans - Tappara
24,9 22,8 52,3

TPS - Ässät
61,2 20,8 18,0

Pelit:
Ilves - Blues 1 2,25 Nordic
Jyp - Jokerit 1 3,70 Centrebet
TPS - Ässät 2 5,95 Expekt

Ilves - Blues: No täytyyhän se pelata pois kun sopiva kerroinkin löytyy. Valmentajavaihdoksen tuoma positiivisuus korostuu tässä tapauksessa erityisesti.

Jyp - Jokerit: 3,70 Jypille kotona on ylikerroin ketä vastaan tahansa. Lisäksi Jokerit pelaa ensimmäisen pelinsä tauon jälkeen kun taas Jyp sai jo hyvän pelituntuman tiistaina. Pelaamattomuuden vaikutus nähtiin hyvin eilen, kun Saipa niisti HIFK:ltä pisteen. Hyvä sijoitus :!: .

TPS - Ässät: Pikkuhilu Ässille. Ylikerrointa varmasti löytyy, mutta palautusta tällaisesta tulee turkasen harvoin. Pikkuhilun pelaaminen näihin on siinä mielessä hauskaa, että jos ei osu niin eipä juuri tunnu kassassa, mutta jos osuu niin johan tuntuu. Tietysti vedonlyönnin lakien mukaan joutuu sen pikkuhilun pelaamaan niin monta kertaa ennen osumista, että sekin alkaa jo tuntumaan :roll: .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

sen minkä taidossa häviän, häviän myös tuurissa...

Minikommentit


Myyrä
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 23.04.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Myyrä »

TehoTon kirjoitti:Kävin itsekin lukasemassa Jatkoajasta että Pelicansin maalilla aloittanee Karri Rämö. Siitä tulikin sitten mieleen että eikös sen Markus Helasen pitänyt palata Lahteen maaottelutauon aikana? Vai onko hänkin loukkaantuneena vai olenko taas jotenkin pihalla asioista?
SM-Liiga.fi kokoonopanotiedoissa Helanen aloittaa.

Toinen mielenkiintoinen juttu on, että Nikkilä on Jyp:n maalissa. Pelasi kyllä hyvin Saipaa vastaan, mutta olisin Wallinheimoa odottanut. Tosin kyllä Nikkiläkin kelpaa hyvin, Jypille vaan peliä

Ja vielä yksi. Ässillä aloittaa Nissinen :shock: . Ässiin sijoittaminen on siis entistä enemmän riski.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

sen minkä taidossa häviän, häviän myös tuurissa...

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga torstai 18.11:

Ilves - Blues: 44-20-36
JYP - Jokerit : 30-21-49
Pelicans - Tappara: 20-21-59
TPS - Ässät: 61-21-18

Pelit:
JYP - Jokerit : 1 (3,33) Centrebet 3,70
Pelicans - Tappara: 2 (1,69) Nordicbet 1,75

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Päivän paras PAFilta.
TPS - Ässät .. 1 .. 1.55 .. Maailman korkein tarjous.
Lyhyesti. Ässiltä sivussa joukkueen kolme parasta pelaajaa: Langkow, Kivenmäki, Classen.
TPS:än kokenut kaarti alkaa löytää pelituntuman, voipi tulla rumat luvut. Ja loukkaantumiset alkavat olla takana päin, TPS:llä kovan näytön paikka kotiyleisölle.
Prosentit: 67% - 17% - 16%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

1.erän vetoja
JYP - Jokerit

Jokerit suosikkina kamppailuun. Mielenkiintoista onkin, koska JYP on ollut ensimmäisessä erässä kovempi ja tulee vauhdilla kun taas Jokeri kone pelillisesti syttyy vasta myöhemmin yleensä vaatii puolet ekasta erästä ennen kuin alkaa tapahtumaan. Jyp siis on toisenlainen ja tulee alussa lujaa ja hiipuu loppua kohden. Ensimmäinen erä onkin tasainen ja x onkin todennäköisin vaihtoehto, mutta Ladbrokesin Jypille antama 3,2 on ylikerroin.

Joten pelit:
JYP - Jokerit 1.erä 1 33,9% Ladbrokes 3,2

Samoin itse olen tähän peliin enemmän O4.5 kannalla, mutta näyttääpi yleinen linja olevan minua vastaan...

Pelicans pelistä odotin saavani peliä Pelicanssille, mutta tyytyminen on kerrointen valossa vain seuraamiseen. 28.8% - 35.9% - 35.2%

Muissa otteluissa oltiin samalla linjalla ei peliä.

Ihan muuten vain niin kyllähän olen kanssanne samaa mieltä TPS:n ylivoimasta, mutta kyllä silti olisin varovainen tässä pelissä...TPS kerroin laskee ja ässien kerroin nousee koko ajan...
Panostankin tpsiä vastaan huomioiden tasurin = X2 :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


janneT
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 16.03.2004, 14:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja janneT »

Ilves - Blues 44 23 33
JYP - Jokerit 27 23 50
Pelicans - Tappara 28 21 51
TPS - Ässät 60 21 19

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Ilves Blues 43 22 35
JYP Jokerit 26 21 53
TPS Ässät 64 20 16
Pelicans Tappara 28 19 53

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Jyp-Jokerit under 5.5 1.77 (centre) ja over 4.5 1.75 (nordic)

Jos en nyt ihan omiani laskenut, niin eiköhän tuosta tule kertoimeksi jotain 7 pintaan tasan 5 maalille. Ja todennäköisyys lienee varmaan jossain 15-20% välissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

18.11.2004 Ilves Blues 46 24 30
o/u 4.5 54 46
o/u 5.0 45 55
o/u 5.5 38 62

18.11.2004 JYP Jokerit 26 24 50
o/u 4.5 52 48
o/u 5.0 43 57
o/u 5.5 36 64

18.11.2004 Pelicans Tappara 22 21 57
o/u 4.5 69 31
o/u 5.0 63 37
o/u 5.5 53 47

18.11.2004 TPS Ässät 61 20 19
o/u 4.5 58 42
o/u 5.0 49 51
o/u 5.5 41 59

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

HIFK-Kärpät
Tehottomasti SaiPaa vastaan keskiviikkona pelannut HIFK saa vieraakseen viime aikoina loukkaantumisista kärsineen sarjakakkosen Kärpät. Molemmilla on peli vähän takkuilut viime aikoina, Kärpillä viidestä viime pelistä vain kaksi voittoa (8/15 mahdollisesta pisteestä). HIFK puolestaan on ottanut viimeisestä viidestä pelistään kolme voittoa, mutta näistä viidestä pelistä peräti 3 on mennyt jatkoajalle (8/15 mahdollisesta pisteestä).

HIFKin keskiviikon peli ei mennyt ihan putkeen, SaiPa ja Myllys estivät joukkueen maalinteon lähes täysin. Joukkueen kolmas peli tällä viikolla tulee olemaan sunnuntaina Jokereita vastaan, kotipeli sekin. Tähän peliin luulisi löytyvän enemmän taistelua ja tahtoa maalien survomiseen kuin SaiPaa vastaan. Maalinteon lisäksi mielestäni HIFKillä on pettänyt myös maalivahtipeli ajoittain, Stathos on mielestäni joukkueen parempi maalivahti.

Kärpät on kauden mittaan hävinnyt pelejä kovempia joukkueita vastaan, mutta toisaalta Kärpät on mm. hakenut pisteet Jokereilta. Tässä ottelussa Kärpiltä puuttuu kuitenkin loukkaantumisten takia Jari Viuhkola, Toni Sihvonen, Antti Aarnio ja Topi Jaakola. Myös Mikko Lehtonen, Sakari Palsola ja Oskari Korpikari ovat kärsineet loukkaantumisista, ja miesten pelaaminen ratkeaa vasta perjantaina. Kaikesta huolimatta Kärpiltä pitäisi löytyä materiaalia useampaan nimekkääseen ketjuun.

Tälläisesta huippuottelusta voi odottaa aina normaalia tasaisempaa, ja avainkysymykset ovatkin mielestä: Ketkä ovat HIFK onnistujat, minkälaisella kokoonpanolla Kärpät peliin lähtee, ja tietenkin maalivahtivalinnat. Jos HIFKillä pelaa Lundell, mielestäni se vaikuttaa laskevasti joukkueen voittomahdollisuuksiin, mutta Kärppien kakkosmaalivahti Rinne on pelannut pelinsä niin hyvin, ettei miehen pelaaminen välttämättä edes pienentäisi ratkaisevasti joukkueen mahdollisuuksia.

Prosenteiden tekoahan tässä on harjoiteltu, tollaset sain: 38-24-38 (tasurimahdollisuus tavallista vähän suurempi + oletan, etteivät Kärpät saa ainakaan kaikkia 3 epävarmaa peluria mukaan). Pelivalinta X, viimeksikin joukkueiden pelatessa vastaikkain oli merkkini risti ja sehän kusi (2-1), joten nyt haen revanssia tuolle. Lisäksi tuo merkki on omilla prosenteillani ja pelimahdollisuuksilla tällä hetkellä ainoa pelattava.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Täytyy korjata tota ylläolevaa omaa viestiä siten, että Kärpillä kokoonpanossa kaikki kolme epävarmaa eli Palsola, Korpikari sekä Lehtonen. Lisäksi HIFK päätti laittaa Lundellin maaliin sm-liiga.fi:n mukaan. Niin kuin nimimerkki Derksen#29 Kärppien keskustelussa varsin osuvasti totesikin, "HIFKillä on tilanne jossa joukkueella on kaksi kakkosmokkea". Kyllä noista kahdesta Stathos on mielestäni kuitenkin luotettavampi, vai?

Mitenköhän nää kokoonpanotiedot sitten vaikuttais noihin aikaisempiin prosentteihin 38-24-38? Itse annan niille varsin merkittävää painoarvoa, uudet olis 35-23-42, pelivalinta kuitenkin yhä se X

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga perjantai 19.11:

HIFK - Kärpät: 36-21-43

- HIFK maalinteko tökkii ja muutenkin pakka on jotenkin sekaisin. Hyvin tilannetta kuvaa Saipa pelin jälkeen Aravirran antama komentti ettei ylivoimaa ole paljoakaan treenattu. Ja se näkyy, ylivoimallahan pelejä yleensä ratkaistaan ja HIFK on vasta yheksäntenä ylivoimatehokkuudessa. Nyt vielä kun ottelun tuomaroi Jyri Rönn, joka piti edellisessä kohtaamisessa tiukkaa linjaa.

Pelit:
HIFK - Kärpät: 2 (2,33) Centrebet 2,45

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

HIFK - Kärpät

Perjantaina on vuorossa ainoastaan yksi ottelu, kun sarjataulukon seitsemänneksi vajonnut IFK saa vastustajansa kaukaa pohjoisesta, Oulun Kärpät. Kärpät ovat sarjataulukossa toisella sijalla, mutta tämän ottelun voittamalla se nousisi kärkeen ohi Jokerien. Tosin Jokereilla on tämän päivän jälkeen jo kaksi ottelua oululaisia vähemmän pelattuna. HIFK ja Kärpät kohtasivat 30.9 Oulussa, jolloin Kärpät ratkaisi voiton itselleen kukistettuaan IFK:n kolmannen erän maaleillaan 2-1.

IFK:n peli on tökkinyt viime aikoina pahasti. Joukkueen kannattajatki vihelsivät ankarasti keskiviikkoisen SaiPa-pelin kolmannessa erässä. Maalinteko onkin ollut joukkueen suurin huolenaihe, mutta myös maalivahtiosastolla on puutetta. Tänään maalilla aloittanee Jan Lundell. Viime ottelussaan keskiviikkona IFK voitti SaiPan vaisussa ottelussa jatkoajan jälkeen 2-1. Petopaitojen tehottomuudesta kertoo se, että SaiPalla oli yksitoista kaksiminuuttista, joista HIFK pystyi rankaisemaan ainoastaan kertaalleen. IFK meni ottelussa johtoon toisen erän alussa onnekkaalla tavalla, kun Pasi Saarinen lähetti heppoisen rannarin kohti Jarmo Myllyksen vartioimaa SaiPa-maalia. Kiekko muutti suuntaa SaiPa-puolustajasta ja maali hyväksyttiin Myllyksen valituksista huolimatta. IFK:lla oli loistava mahdollisuus siirtyä jo 2-0-johtoon alivoimalla, kun Kim Hirchovits nappasi kiekon omalla siniviivalla ja pääsi läpiajoon. SaiPan puolustaja kuitenkin kaatoi Hirchovitsin ja päätuomari nosti kädet kohti kattoa rangaistuslaukauksen merkiksi. Kimmo Kuhta yritti veivata kiekkoa maaliin, mutta "Jamon" patja tuli kuitenkin kiekon eteen ja tilanne pysyi 1-1. Ajassa 54.11 SaiPa tasoitti ottelun Mika Skytän maalilla ja ottelussa jouduttiin jatkoajalle. Justin Forrest otti jäähyn jatkoajalla ja IFK ei jättänyt tätä hyödyntämättä, vaan Jere Karalahti niittasi rannarin maaliin lähietäisyydeltä. HIFK hävisi kaksi viimeistä ottelua ennen maaottelutaukoa, mutta nyt joukkue pääsi taas voittojen makuun. Vakuuttavalla tavalla tämä voitto ei todellakaan tullut.

Kärpät pelasi edellisen pelinsä tiistaina HPK:n vieraana. Ensimmäisessä erässä tehtiin jo viisi maalia, mutta sen jälkeen maaleja viimeisteltiin ainoastaan yksi. Kuuden minuutin pelin jälkeen kultakypärää tavoitteleva Eero Somervuori siirsi vierailijat johtoon, mutta Kerjo teki viidessä minuutissa kolme maalia ja meni 3-1 johtoon. Viisi minuuttia ennen ottelun päättymistä Hannu Väisänen kaunisteli lukemat 4-2. Mika Noronen pelasi loisto-ottelun ja johdatti Kerhon voittoon. Paikkoja voittoon Kärpillä oli, mutta viimeistely ontui ja ne laukaukset, mitkä meni puiden väliin, Mika Noronen hoiti. HPK-ottelussa debyyttinsä teki ruotsalaisvahvistus Josef Boumedienne, joka pelasi erittäin lupaavasti ja viimeistelikin Kärppien 3-2 kavennuksen. Perjantaina Kärpillä tulee olemaa hikinen iltapuhde, sillä Helsingin jäähalli isäntineen on aina hankala joukkueelle kuin joukkueelle. Kärppien kannattajat saapuvat jälleen Helsinkiin kannustamaan omiaan.

Kotijoukkueelta poissa lienevät Timo Pärssinen ja Toni Häppölä. Kärpillä puolestaan on loukkaantumissuma. Poissa Jari Viuhkola, Toni Sihvonen, Antti Aarnio ja Topi Jaakola. Mikko Lehtosen, Sakari Palsolan ja Oskari Korpikaren pelaamisesta ei vielä ole varmaa tietoa, mutta luultavimmin he ovat kaikki pelikuntoisia.

Tämä ottelupari on tuttu viime keväältä, kun joukkueet kohtasivat välierissä. Silloin Kärpät voitti ottelusarjan viiden kovan ottelun jälkeen ja eteni finaaliin ja edelleen Suomen mestareiksi. Lähtökohdat otteluun ovat varsin mielenkiintoiset. Perjantai-päiväkin tuo oman panoksensa siihen, sillä Helsingin jäähalli on luultavasti loppuunmyyty. Lupa on odottaa vaudikasta, kahden taitokiekkoa pelaavaan joukkueen kuumaa kohtaamista. Todella tasainen ottelu, joka voi päättyä mihin tulokseen tahansa. Mielestämme tämä ottelu on aivan tasabuukki, eli kummallakin joukkueella on yhtä hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu.

Pelisijoittajat / Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Päivitän:

HIFK Kärpät 36 23 41

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”