Tänään on 21.06.2018, 16:04.

SM-Liiga 16.11

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

SM-Liiga 16.11

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Nordicilta poiminta:

SaiPa - JYP - 2 - 2,75 (38% - 22% - 40%)

JYP on selkeästi SaiPaa liikkuvampi ja taitavampi yhdistelmä, JYP sarjan parhaita vierasjoukkueita, 5 voittoa, 6 tappiota, ja eniten tehtyjä vierasmaaleja (k.a. n. 3.00).
JYP vienyt molemmat tämän kauden keskinäiset kohtaamiset suoraan varsinaisella peliajalla. Viimeksi 2-3, vaikka oikeat luvut olivat 2-4, JYPiltä hylättiin selkeä maali. Ensimmäisessä ottelussa tapahtui sama Jyväskylässä, oikeat luvut 3-0 eikä 2-0.
Joka tapauksessa SaiPalla tuntuu olevan maalinteko todella vaikeaa tasakentin, jos JYP pysyy poissa jäähyaitiosta niin pisteetä lähtevät Keskisuomeen.
Viime ottelun katsoin paikan päällä ja erikoista oli, että SaiPalle oli maalitilanteiden luonti tasakentin lähes mahdotonta JYPin kahvakiekkoa vastaan. SaiPan saldo tälläkaudella varsinaisella peliajalla 4 - 4 - 12.
Täytynee huomennakin lähteä katsomaan ottelua. Kotietu pienenee "paikallislatauksen" myötä, sekä suht' matalan yleisämäärän myötä (odotus 3200 - 3500, "ei niin sytyttävä vastus", sekä tiistaiottelu).

SaiPan puolustus SM-Liigan surkein. Liigatason puolustajia yksi ainoa, Petri Kokko, joka myös turhan kevyt väännöissä puolustuspäässä.
En ymmärrä miten SaiPalla varaa pitää seuraavia pelaajia:
Kaudesta kauteen yhtä surkeaa Jussi Pekkalaa (liigan suurin määrä surkeita avauksia ja tyhmiä jäähyjä). Justin Forrestia joka ei ole todellisuudessa ulkomaalaisvahvistus. Olli Malmivaara tuli Helsingistä Lappeenrantaan opettelemaan luistelua, eikä todellisuudessa mahtuisi yhteenkään muuhun SM-Liiga-seuraan. Jussi Timonen, joka pelaa ainoastaan veljensä nimellä. Loppu lista onkin divisioonatason pelaajia, jotka käyneet tahkoomassa KooKoossa jo aijmmin peliaikaa (Tikkanen, Hana, Jokiraita).

Tulosvetovihje: SaiPa 1,2,3 - JYP 3,4,5.

Pelionnea!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

HPK-Kärpät
Kierroksen kärkiottelu, sarjakolmonen vastaan sarjaykkönen. Karjala-turnauksessa pelasi peräti 5 Kärppä-peluria; Bäcström, Kukkonen, Somervuori, Viuhkola ja Jokinen. HPK:lta mukana oli vain Jani Rita. Aika paljon pelejä kertynyt noille em. pelaajille, ehkä HPK:lle pieni etu Kärppien parhaiden pelaajien rasituksesta.

HPK:lle varsinkin pisteiden takia tärkeä peli: Jos joukkue voittaa, eroa Kärppiin on 4p, mutta jos tappio tulee niin ero on jo 10p. Oliskohan jalkapallotermein niin sanottu kuuden pisteen ottelu. Mitä alkukauteen tulee, niin molemmat joukkueet pelasivat paremmin vieraissa (kummallakaan ei tappioita varsinaisella peliajalla). HPK:n kotisaldo on ihmeellinen 2-7-2, mutta pisteitä on kertynyt rl-kisoista ihan mukavasti.

Kärpiltä on ottelussa sivussa jokunen puolustuspään pelaaja (Korpikari, Jaakola, Lehtonen) sekä Toni Sihvonen. Kärppä-puolustukseen on lähiaikoina myös liittymässä uusi nimi Josef Boumedienne, todennäköisesti jo tähän otteluun loukkaantumisten takia. Miehellä on pelituntumaa myös tältä kaudelta, Brynäsin joukkueesta, 13 ottelun verran.

HPK:lla ei ole vastaavia loukkaantumishuolia, mutta sen sijaan uusi maalivahti Mika Noronen saattaa pelata jo Kärppiä vastaan. Nähtäväksi jää pelitauon vaikutus miehen otteisiin.

Tasainen ottelu edessä, Kärpillä laajempi materiaali mutta Kerholla kotietu.Blues-TPS
Ennen maaottelutaukoa joukkueiden kuntokäyrät osoittivat vastakkaisiin suuntiin: Bluesilla ylöspäin, Tepsillä alaspäin. Nähtäväksi jää etenkin miten J. Koivun joukot onnistuvat parantamaan peliään.

TPSltä sivussa ovat ainakin pitkäaikaiset Tuokko ja Kankaanperä, sekä Vykoukal todennäköisesti. Bluesilta puuttuvat Kalto, Ylönen, Hurme ja M Elomo. Poissaolijoista paluun sen sijaan tekee joukkueen puolustukselle varsin tärkeä pelaaja, Rami Alanko. Kari Haakanan pelaamisesta on ristiriitaista tietoa, luotetaan nyt Bluesin kotisivuun, jonka mukaan mies siis ei pelaa.

Blues löysi nousuvireensä Kolanoksen ja valmentajan vaihdoksen kautta, varsinkin joukkueen ulkomaalaiset ovat olleet viime aikoina tulessa. TPS taasen oli viime ottelussaan Jokereita vastaan täysi vastaantulija, mutta eiköhän tähän peliin jo löydy sitä Koivunkin peräänkuuluttamaa taistelua, ainakin loukkaantumisista kärsivänäkin joukkueen taso riittää selvästi parempaan kuin mitä Jokeri-ottelussa nähtiin.

Tästäkin pelistä odotan todella tasaista, Blues haluaa jatkaa nousuaan kohti playoff paikkoja ja ottaa voiton kovasta TPS:stä, TPS taas haluaa muuttaa tappiollista kurssiaan mahdollisimman pian.

Oma pelivalintani on X molempiin kohteisiin, tosin Veikkauksen kertoimilla (3,80 & 3,85) en niitä pelaisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tumppi1982
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 30.10.2003, 07:47
Pisteitä: 0

Moniveto

Viesti Kirjoittaja tumppi1982 »

Nyt tarvittaisiin vinkkiä tiistain lätkämonivetoon. Tiedossa on extrapotti ja kertoimet nousevat todella suuriksi perustuloksillakin.
Itse ajattelin rakentaa ainakin yhden lapun hpk-kärpät 3-3 ja 4-4 tulosten varaan, niin saisi muihin otteluihin reilusti merkkejä. Kärpillä saattaa maaottelu miehillä väsymys, mutta toisaalta esim. Jokinen saattaa saada nostetta hyvistä maaotteluista.
Blues-TPS saattaa olla todella tiukka peli kuten olemme aikaisemmin nähneet, mutta uskon Tepsin vievän 1-2 maalilla. Tepsille maaleja ainakin 5:n asti. Tepsillä saattaa pelata Korpikoski ja Vykoukal joka pelasi ottelussa TuToa vastaan.
Ässät-Lukko on luultavasti tiukka peli, mutta uskon Ässien jatkavan hyvää virettään. Ässille 4-6 ja Lukolle 3-4.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Tärkeintä ei ole voitto vaan suuret kertoimet!

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

1.erän pelejä
Blues - TPS 42.4% - 32.0% - 25.6%
Saipa - JYP 33.0% - 34.1% - 33.0%
Ässät - Lukko 18.6% - 33.5% - 47.9%

Vedot:
Blues - TPS 1.erä 1 42,4% Nordicbet 2,95
Ässät - Lukko 1.erä 2 47,9% Nordicbet 3


Jos haluaa lisäpelejä niin rajatapauksena
Saipa-JYP 1.erä 2 33% Nordicbet 3,05

Ässät-Lukko pelissä perusprosentit suhteellisen tasan. Hieman kääntäisin Ässien eduksi, mutta vain hieman. Prosentit Lukolle noin suuret ekassa erässä, koska Ässät ei ole todellakaan mikään ensimmäisen erän joukkue. Ässät yleensä on tauon jälkeen aika nihkeä ja Isomäen hornankattila tuskin ekassa erässä syttyy vielä...arvioitu tulos 0-1 ...tämän jälkeen Raumalaiset kyykkyyn :mrgreen: arvioitu tulos 5-1 :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Lisää vielä tuohon SaiPa - JYP.
Saipalta kolme pelaajaa sivussa: Jussi Pekkala, Janne Kolehmainen, Mika Kauppinen (puolikuntoinen).
SaiPa joutuu nostamaan KooKoosta Mikko Silvennoisen takaisin edustukseen jo entisestään kapean materiaalin takia.
Maaottelutauko tuli saipalle ehkä hankalimpaan mahdolliseen paikkaan, juuri kuin peli kulki niin tauko saattoi katkaissa hieman hurmosta ja pari loukkaantumista taon aikana, toki JYPkin lähti maaottelutaolle komea 4-6 Kerho-voitto niskassaan.
"JYP:llä on takanaan hyvä harjoitusjakso. Maanantain iltajäälle hurrikaanipaidat saivat lähes koko nipun kasaan, kun maajoukkuetehtävistä palanneet Jarkko Immonen ja Arsi Piispanen liittyivät joukkueen vahvuuteen. Sairastuvaltakin kuuluu hyvää. Pitkän tauon jälkeen Lappeenrannassa kaukaloon luistelee puolustaja Miika Huczkowski. Myös hyökkääjä Tuomo Laukkasen aloitettua harjoittelun A-nuorten kanssa, jäivät sairastuvalle enää selkäänsä poteva Valtteri Tenkanen ja kättään paranteleva Filip Riska." JypHT.fi

JYP tiistaina

Piispanen – Martins – Filppula
Kovanen - Westcott

Uhlbäck – Immonen – Virtanen
Korhonen – Virolainen

Mikkonen – Hauhtonen – Louhivaara
Marttinen – Huczkowski

Jääskeläinen – Hytönen – Grünn
Mäenpää – Vaarasuo

Maalissa Tommi Nikkilä

Maalivahdilla en näe merkitystä, Nikkilä liigan parhaimpia veskareita vieraskentillä. SaiPalla huomenna kova matsi Helsingissä joten paukkuja säästellään varmaan sinnekin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Myyrä
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 23.04.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Myyrä »

Blues - TPS
35,6 23,7 40,7

HPK - Kärpät
37,4 24,3 38,2

Saipa - Jyp
38,5 22,9 38,6

Ässät - Lukko
39,4 23,7 36,9

Pelit:
Blues - TPS 2 2,50 Centrebet
Saipa - Jyp 2 2,75 Nordic

TPS:iin on puheiden mukaan tulossa huippuvahvistuksia, joten pelaajilla on lähiaikoina kova näytön paikka, jos haluavat säilyttää oman asemansa.

Saipa - Jyp pelistä Bawdy tekikin jo ansiokkaan ennakon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

sen minkä taidossa häviän, häviän myös tuurissa...

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Blues TPS 38 23 39
HPK Kärpät 37 22 41
SaiPa JYP 42 22 36
Ässät Lukko 37 23 40

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Blues-TPS
Haakana pelaa nyt sitten kuitenkin, Bluesilta poissa myös Wilson (flunssa). TPS:llä pelaa Vykoukal.SaiPa-JYP
Kattava analyysi Bawdylta, itse pelasin tähänkin tasuria luottaen SaiPan yv-tehoon siihen, että kakkosvahti Nikkilä on maalissa (eihän mies mikään imuri ole, ja itseasiassa pelitkin jakautuneet ottelun jälkeen Nikkilä 9, Wallinheimo 13, mutta kuitenkin). Osasyy omaan peliini oli tietenkin tasurin hyvä kerroin, PAFilla pelasin X 4,45.Ässät-Lukko
Korpisalo palaa tähän otteluun, pitkä pelaamattomuus kuitenkin näkynee pelissä. Poissaolijat Ässiltä ovat Kivenmäki, Classen ja Matti Kuparinen. Lukolla sen sijaan paluun tekee Antti Bruun.

Ässien viime peli oli Kärppiä vastaan ja pataan tuli selvin numeroin. Tuolloin kuitenkin liike alkoi loppua tiukan otteluohjelman takia. Oulussa myös pelasi joukkueen kakkosvahti Nissinen -> Lukkoa vastaan pelaa Langkow.

Lukolla on laaja materiaali, nimiä kuten Pirnes, Saarela, Roloson jne. Joukkue ottikin voiton hyväsä vireessä olleesta Jokereista ennen taukoa, mitä pidän kovana saavutuksena.

Lukko ehkä pieni ennakkosuosikki, mutta Ässät janoaa voittoa Lukosta (Ässät voitti Lukon viimeksi 2003 syksyllä). Tähänkin kohteeseen pelimerkkini on X.Hyvä huomio toi monivedon lisäpotti, täytyy kai pelata kun vaihtokin varmaan nousee extra-voittojen myötä. Itse haen isompia (mutta tasaisia) numeroita HPKn ja Ässien peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Arvauksia illan otteluihin

16.11.2004 Blues TPS 37 24 39
o/u 4.5 58 42
o/u 5.0 49 51
o/u 5.5 41 59

Molemmilla palaa sairaslistalaisia mukaan, mutta Blues antaa tasoitusta uusilla poissaoloilla. TPS:n palaajista Vykoukal on tärkein. TPS:n pakeista kuitenkin poissa tärkeä Hulkkonen ja Schneider ja Bluesin hyökkääjistä oikeastaan kaikki tärkeitä paitsi Elmo eli Kalto, M Elomo, Hurme ja Wilson. Lisäksi ikuinen poissaoloja Ylönen. Vaaka kallistuu siten niukasti Turun suuntaan.


16.11.2004 HPK Kärpät 37 25 38
o/u 4.5 50 50
o/u 5.0 40 60
o/u 5.5 34 66

HPK:lla Noronen maaliin ja hän tulee pitämään numerot pieninä. Wiikman pelannut niin hyvin, että Norosen on pakko onnistua ja siihen hän kyllä pystyy. Kärpiltä poissa peräti kolme puolustajaa, joista tärkein Lehtonen. Toisaalta Boume tekee ensi-iltansa Kärppien pakistossa. Lisäksi useampi Kärppien hyökkääjä veti aika tiukat pelit Karjalassa. Kun vielä HPK:n Voutilainen palaa peliin, ottelu on käytännössä tasabuukki.

16.11.2004 SaiPa JYP 41 23 36
o/u 4.5 60 40
o/u 5.0 52 48
o/u 5.5 44 56

Jyp ollut todella vaikea Saipalle. Ei juuri ole voittoja Lappeenrantaan irronnut 10-15 pelin jaksolla tarkasteltuna. Molempien kokoonpano suht ok. Nikkilästä voisi tosin Jyppiä vähän rokottaa.

16.11.2004 Ässät Lukko 35 24 41
o/u 4.5 55 45
o/u 5.0 46 54
o/u 5.5 38 62

Ässiltä puuttuu tärkeät Kivenmäki ja Classen. Siitä iso miinus. Lukko ulostaa Bartekia, joka voi tehdä hyvää joukkuehengelle. Roloson haastaa Langkowin ja korjaa potin. Roloson sai Thomaksenkin hermostumaan, miksi ei sitten Lankkua?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


janneT
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 16.03.2004, 14:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja janneT »

Mun luvut tulee taas melko myöhään, mutta tollaisia arvoja sain lasketuksi.

Blues - TPS 38 23 39
HPK - Kärpät 38 23 39
Saipa - JYP 42 23 35
Ässät - Lukko 38 23 39

Kylläpä tuli samanlaisia prosentteja, no yhteen peliin sain sentään hieman poikkeavat lukemat. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga tiistai 16.11:

Blues - TPS: 37-22-41
HPK - Kärpät: 36-23-41
SaiPa - JYP: 43-21-36
Ässät - Lukko: 40-21-39

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

HPK - Kärpät

Tiistain kärkiottelussa kohtaavat sarjataulukon kolmas HPK ja ensimmäinen Kärpät. Voitokkaassa Karjala-turnauksessa Suomen värejä edusti HPK:sta Jani Rita. Myös Riku Hahlin ja Jukka Voutilaisen piti olla mukana, mutta jäivät kuitenkin pois viime metreillä loukkaantumisten vuoksi. Kärpistä Karjala-turnauksessa olivat Niklas Bäckström, Jari Viuhkola, Jussi Jokinen, Eero Somervuori ja Lasse Kukkonen, joten lepoaikaa ei miehillä montaa päivää ole ollut. HPK on siis saanut harjoitella maaottelutauolla vieraita tehokkaammin.

Ennen maajoukkuetaukoa HPK:n pelit sujuivat hyvin. Tauolle kerho kuitenkin joutui lähtemään tappio niskassaan, koska JYP vieraili Hämeenlinnassa reilu viikko sitten lauantaina. Ottelu oli melko erikoinen, sillä HPK ehti johtaa todella vaudikasta ottelua jo 4-1, mutta Mikko Jokelan turha pelirangaistus käänsi ottelun kulun. HPK:n peli tyssäsi totaalisesti tähä tilanteeseen ja JYP vei ottelun lopulta lukemin 4-6. JYP-ottelua ennen kerho voitti hienosti TPS:n ja hävisi IFK:lle. IFK-ottelua ennemmin hämeenlinnalaisilla oli loistava kahdeksan ottelun voittoputki. HPK on tullut tänä vuonna tunnetuksi tasaisista otteluista. Yhdessätoista kerhon ottelussa paremmudesta ei ole päästy yksimielisyyteen kolmessa erässä, vaan on jouduttu jatkoajalle.

Vierasjoukkue Kärpät lähtivät tauolle 5-1 voitolla Ässistä. Viikko sitten sunnuntaina joukkueet kohtasivat Raksilassa. Kärpät otti ansaitun voiton lähinnätoisen erän ensimmäisten viiden minuutin ansiosta. Kolmessa minuutissa joukkue takoi kolme maalia ja voitti ottelun lopulta 5-1. Ässät-peliä ennemmin oululaiset hävisivät kaksi ottelua putkeen; SaiPalle rangaistuslaukauksissa vieraissa ja Bluesille kotona jatkoajalla. Muutenkin joukkueen peli on kulkenut alkukaudella mukavasti, mistä osoituksena sarjataulukon kärkipaikka. Vielä kärppälauman ei ole tarvinnut, eikä ole esittänyt sitä parasta kärppää, mitä viime vuonna nähtiin. Kautta on kuitenkin vielä jäljellä paljon. Potentiaaliahan tästä porukasta löytyy koko sarjan eniten. Kärppien parhaimmistoa alkukaudesta on ollut Jussi Jokinen, Eero Somervuori ja Jari Viuhkola. Viktor Ujcik, Petr Tenkrat ja kumppanit ovat olleet vielä pimennossa.

HPK:n ainoa poissaolija on takareisivammasta kärsivä Jani Hassinen. Kärpiltä poissa ovat Oskari Korpikari, Topi Jaakola, Mikko Lehtonen, Sakari Palsola ja Toni Sihvonen. Puolustajia siis puuttuu Kärpiltä. Korvaajaksi on hankittu ruotsalainen Josef Boumedienne, joka pelaa nyt ensimmäisen kerran Kärppien väreissä. 1997-2000 Boumedienne pelasi Tampereella Tapparassa.

Ottelussa kohtaavat kaksi SM-liigan parhaiten liikkuvinta joukkuetta. Molemmat joukkueet esittävät iloista hyökkäyspeliä, kuten tilastoista voi todeta; HPK on tehny tällä kaudella toiseksi eniten ja Kärpät koko liigan eniten maaleja. Mutta myös maalivahtiosastot ovat molemmilla joukkueilla kunnossa. Maaleja
vartioinee Mika Noronen ja Niklas Bäckstöm.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
16.9. Kärpät-HPK 1-2 (0-0,0-1,1-1)

Blues - TPS

Blues ja TPS ottavat yhteen tällä kaudella jo neljännen kerran. Tällä kertaa on Bluesin vuoro toimia isäntänä.

Bluesin vire ennen taukoa oli hyvä, sillä joukkue otti kolme voittoa putkeen. Edellisessä pelissään Bluesilla oli vieraana Pelicans, josta Blues otti helpon voiton luvuin 5-1. Pelicans ei saanut peliään pyörimään missään vaiheessa ja oli selvä vastaantulija pelissä. Tätä edeltävässä pelissään Blues voitti Kärpät vaikeuksien jälkeen. Näytti jo, että Kärpät voittaa ottelun, sillä ajassa 59.12 Eero Somervuori teki jo voittomaaliksi luullun maalinsa. Blues ei kuitenkaan luovuttanut, vaan viimeisteli 22 sekuntia Kärppien maalin jälkeen tilanteeksi 3-3. Maalin teki Ladislav Kohn ajassa 59.35. Landon Wilson sinetöi sitten jatkoajalla Bluesin voiton ja näin kaksi sarjapistettä matkasi hieman yllättäen Espooseen. Kolmen ottelun voittputken ensimmäinen voitto tuli Lukon kustannuksella lokakuun lopussa, kun Blues vieraili Äijänsuolla. Ottelu oli Bluesin ulkomaalaisvahvistuksen Krystofer Kolanoksen näytöstä. Mies iski itse ottelun voittomaalin ja sinetöi vielä loppulukemat 3-0. Ladislav Kohnin 2-0 -maaliin Kolanos antoi syötön.

TPS:n kuntokäyrä osoittaa täysin eri suuntaan kuin kotijoukkueen. Ennen maaottelutaukoa turkulaiset hävisivät kolme ottelua putkeen. Pisteitä näistä otteluista tuli peräti yksi. Edellisessä ottelussaan Jokerit kuritti aseetonta TPS:ää. Loppulukemat olivat lopulta 6-1. Jokerit-peliä ennen TPS kävi HPK:n kanssa erittäin tasaisen ottelun, mutta joutui lopulta nöyrtymään kerholle Turussa 2-1. Ainut piste näiden kolmen tappiollisen pelin aikana tuli SaiPan vieraana. Ottelu päättyi Frank Banhamin tekemään rangaistuslaukausmaalin, jonka ansiosta SaiPa otti ansaitut kaksi pistettä maalein 3-2.

Kummaltakaan joukkueelta ei miehiä ollut Karjala-turnauksessa, joten miehet ovat saneet levätä ja harjoitella tauolla rauhassa. Bluesilta ovat poissa tästä ottelusta Juha Ylönen, Kari Kalto, Miika Elomo,Markku Hurme sekä Landon Wilson. Vierasjoukkueelta poissa ovat enää ainoastaan Mikko Kankaanperä ja Marco Tuokko.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
16.9. TPS-Blues 2-3 (0-1,2-1,0-0,0-1)
19.10. Blues-TPS 4-3 (1-1,1-1,1-1,1-0)
28.10. TPS-Blues 5-4 (0-1,3-2,0-1)

SaiPa - JYP

Veriviholliset SaiPa ja JYP kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. JYP on voittanut molemmat edelliset kohtaamiset. Molemmat joukkueet olivat ennen maaottelutaukoa mukavassa vireessä, mutta koko alkukautta silmällä pitäen molemmilla on ollut melkoisa vuoristorataa.

SaiPa voitti neljä peräkkäistä ottelua ennen maaottelutaukoa. Viime pelissään SaiPa voitti ansaitusti Kärpät, tosin vasta Frank Banhamin rangaistuslaukausmaalilla, ja otti siten kaksi pistettä. Voitot tulivat myös Ilveksen vieraana 4-1, TPS:stä kotona 3-2 ja Pelicansista vieraissa 4-6. SaiPa voitti erittäin vaisun Ilveksen helposti. Voittomaalikin syntyi jo ensimmäisessä erässä. Maaottelutauolla SaiPa on saanut rauhassa harjoitella ja ladata akkuja, sillä kukaan SaiPan pelaaja ei ollut mukana Karjala-turnauksessa.

JYP:llä oli totaalisen musta hetki lokakuun alkupuolisko, sillä joukkue hävisi kahdeksan ottelua putkeen. Sen jälkeen hurrikaanit ovat voittaneet joka toisen pelin. Edellisessä pelissään JYP nousi uskomattomasta tilanteesta. Joukkue oli jo häviöllä 4-1, mutta nousi toisen erän lopun ja kolmannen erän kirin ansiosta lopulta 4-6 voittoon HPK:n vieraana Hämeenlinnassa. HPK-ottelua ennen JYP hävisi Ässille tiukasti 3-2 Hippoksella. Ässät taisteli itselleen kaksi pistettä. Ratkaisun niittasi Jason Williams rangaistuslaukauskilpailussa.

Poissa ovat JYP:ltä Valtteri Tenkanen ja Filip Riska. SaiPalla ei poissaojoja.

Ensimmäisen maalin tekeminen on tänään tärkeää. JYP on tehnyt edellisissä kohtaamisessa avausmaalin ja sen jälkeen sumputtanut pelin täysin. SaiPa lähtee otteluun kaikesta huolimatta suosikkina.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
16.9. JYP-SaiPa 2-0 (0-0,1-0,1-0)
21.10. SaiPa-JYP 2-3 (0-1,1-1,1-1)

Ässät - Lukko

Ässät ja Lukko taistelevat kolmannen kerran tällä kaudella Satakunnan herrudesta. Kaksi edellistä ottelua Lukko on voittanut. Ässien Jari Korpisalo avaa tänään kautensa, sillä mies on kärsinyt koko alkukauden loukkaantumisista.

Ässät ovat tällä kaudella pelanneet hienosti ja onkin yllättäen sarjataulukon sijalla neljä. Tällä kaudella Lukko on ollut Ässien painajainen, sillä Lukko on ainut joukkue, jota patapaidat eivät ole tällä kaudella voittanut. Nyt siihen on kuitenkin hyvä mahdollisuus. Ässät hävisi viimeisen ottelun ennen maaottelutaukoa. Kärpät voitti Ässät Raksilassa 5-1. Kärppä-ottelua ennen porilaisilla oli viiden ottelun voittoputki. Matkalla kaatui HIFK ja Pelicans
rankkujen jälkeen sekä Ilves, JYP ja SaiPa suoraan varsinaisella peliajalla. Tauko tuli Ässille hyvään paikkaan, sillä joukkueella oli kova otteluruuhka ja monia loukkaantumisia. Maaottelutauolla Ässät lepäsi paljon. Ainoa mies Karjala-turnauksessa oli Pasi Tuominen. Lisäksi Jesse Joensuu oli alle 20-vuotiaiden mukana valmistautumassa MM-kisoihin.

Lukko lähti tauolle alla kahden ottelun voittoputki. Viime pelissään Lukko voitti Tapparan Hakametsässä 4-1. Voiton takuumies oli maalivahti Dwayne Roloson, joka päästi taakseen ainoastaan yhden kiekon. Torjuntoja kertyi 35. Jokerit Lukko kohtasi 4.11 Äijänsuolla. Silloin Lukko taisteli itselleen kolme pistettä. Lopulta lukemat olivat 2-1. Lukko teki molemmat maalit ensimmäisessä erässä. Toni Koivisto ja Esa Pirnes ansiosta Lukko johti kymmenen minuutin jälkeen jo 2-0. Valtteri Fillpula kavensi ottelun puolivälissä, mutta kiri ei riittänyt ja pisteet jäivät Raumalle.

Poissa: Marko Kivenmäki, Greg Classen ja Matti Kuparinen Ässiltä. Lukolta Petri Vehanen ja Samu Isosalo.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
16.9. Lukko-Ässät 6-1 (0-0,3-0,3-0)
19.10. Ässät-Lukko 1-2 (1-1,1-0,0-1)

Pelivalinnat

Pelisijoittajat / Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Pelisijoittajat kirjoitti: Poissa ovat JYP:ltä Valtteri Tenkanen ja Filip Riska. SaiPalla ei poissaojoja.
Pelisijoittajat / Tuomo
Mistä olit katsonut ettei poissaoloja SaiPalla. SaiPalla 4 poissaoloa ottelusta ja kaksi pelaajaa puolikuntoisena, suht hämäävää tietoa. (aikaisemmin mainitsin jo siitä otsikon alla, tarkkaavaisuutta).

Jälkiraporttina sen verran, että JYP oli ottelussa kokoajan vahvasti mukana ja ansaitsi voiton, Nikkilältä loisto ottelu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

Bawdy kirjoitti:
Pelisijoittajat kirjoitti: Poissa ovat JYP:ltä Valtteri Tenkanen ja Filip Riska. SaiPalla ei poissaojoja.
Pelisijoittajat / Tuomo
Mistä olit katsonut ettei poissaoloja SaiPalla. SaiPalla 4 poissaoloa ottelusta ja kaksi pelaajaa puolikuntoisena, suht hämäävää tietoa. (aikaisemmin mainitsin jo siitä otsikon alla, tarkkaavaisuutta).
Anteeksi aiheuttamastani häiriöstä ja siitä etten lukenut sinun ennakkoasi, jossa mainitsit poissaoloista. Itse kyllä tiesin näistä poissaoloista, mutta olen kirjoittanut jotain aivan muuta. :roll: Tarkkaavaisuutta... kukaan ei ole täydellinen ja kaikki tekevät virheitä. :wink: Anteeksi, jos ja kun olen aiheuttanut joillekin rahallista tappiota.

Palataan huomenna asiaan uusien ennakoiden kera,

Pelisijoittajat / Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”