Tänään on 23.05.2018, 20:55.

Mestis 16-18.11.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Mestis 16-18.11.

Viesti Kirjoittaja harakka »

Jukurit Hermes 62 16 22
TuTo KooKoo 44 18 38
FPS Haukat 38 17 45
Hermes Salamat 52 18 30
Jokipojat TuTo 27 16 57
KooKoo Jukurit 35 19 46
Sport K-Vantaa 60 16 24


Laitetaas vielä koostetta tän hetkisistä kokoonpanotilanteista + spekulaatiota jo alkukaudesta + tulevasta.

Lisänä pieni varoitus ja muistutus missä seuroissa on mun mielestä isoin riski pelaajamuutoksille (sm-liigatason vahvistukset ym)


FPS: Timo Tuomi valmentajaksi, ei vielä julkinen tieto. Silausta vaille valmis sopimus. Nihkeästi menee, Tuomi tuonee paljon lisää pelillisesti.

Haukat: Puolustaja Iippo Suutarinen lähtee pelaamaan Italian pääsarjaan. Saavat Ässistä hyökkääjän piakkoin (Wesslin, Tasku, Ketola?). HPK-apuja ei juuri nyt ole tulossa, uusia pelaajia tiedustellaan kuitenkin jatkuvasti. !Pelaajaliikenne suurta viikoittain!

Hermes: Hienosti pelanneelle Kimmo Vesalle kevääseen kestävä sopimus. Sportista aiemmin "täysin kelvottomana" siirtynyt Turo Virta ihan hyvä vahvistus. Taas yksi osoitus Tammisen asiantuntemattomuudesta.

Hokki: Tämä joukkue lentää! Kuinka kauan, se onkin eri asia. Maalivahtitilanne elää ja on kysymysmerkki, mun mielestiä. Loistavasti pelannut kärppä-apu Tommi Paakkolanvaara palasi Kärppiin, mutta vain kunnes siellä hyökkääjien loukkaantumistilanne ok. Puolustaja Palomäen siirto takaisin vielä epävarma, Jypissä try-outilla olevan Eerikki Koivun jatko myöskin epävarma. Tapparan Pukka saattaa siirtyä Hokkiin, samalla toiseen suuntaan menisi Mocek. !Pelaajaliikennettä!

Jokipojat: Tekivät alustavan sopimuksen NHL:n ykkösvarauksen kanssa, mutta saaminen on eri asia. Samainen pelaaja käväisi nimittäin try-outilla toisessa seurassa. Tässä on lievää salamyhkäisyyttä ollut ilmassa, mutta käsittääkseni ko seura on Malmö ja pelaaja Pavel Brendl. Laiskaksi syytetty ja jostain muistan lukeneeni, että oli Elitserienin tasolle keskenkuntoinen, Jokipojille kuitenkin ihan hyvä apu, mikäli siirto toteutuu. Topi Riutta pelikiellossa seuraavat 2 peliä. Liiga-avuista SaiPan Jokiraita jatkaa Mestiksessä (ehkä Jokipo), Ässien Atte Valli jatkaa joulutaukoon saakka. Lukon Mv Vuorio ja hienosti pelannut Tuukka Pulliainen eivät jatka joukkueessa.

Jukurit: Ei ihmeempiä. Dufvan ohjaama mikkeliläisjuna menee ja puksuttaa, vauhdilla! Suhteellisen "nimetön/mauton" sakki (jos nyt noin voi sanoa moninkertaisesta mestarista) ja taikurivalmentaja, siinäpä se. Harmi, että yleisöä ei käy tuon enempää. Kokoonpano-ongelmia ei juurikaan ole, lukuunottamatta valmentaja Dufvan selkävaivoja, jotka estävät vaihtoaitiossa seisomisen toistaiseksi.

KalPa: Eipä joukkueelle voi hirveästi kritiikkiä antaa, jokainen osa-alue liigan eliittiä. Tuohon kun lisätään vielä se, että Hall ja Kimmo Timonen pelaavat koko kevään (kun NHL ei jatku) sekä Sami Kapanenkin ainakin muutamia pelejä, niin ei voi muuta kuin toivottaa hyvää matkaa liigaan. Merkittäviä kokoonpano-ongelmiakaan ei ole.

K-Vantaa: Kun ei kulje, niin ei kulje. Halutonta ja tahdotonta pelaamista on jatkunut jo jonkun aikaa. Joukkue on parhaillaan aika suossa, tauko on tosin voinut tehdä hyvää. Pelicans-laina Mv Markus Helanen ei jatka joukkueessa, ei vaikutusta, Antti Niemi hyvää tasoa. Sen sijaan 3 peliä pelanneen p Matias Schantzin jatko on epävarma. Käyttöä miehelle varmasti olisi. Valmennukseen ollaan tuskastuneita fanien ja hiukan joukkueenkin puolesta. Tyypilliseen pk-seudun tyyliin: !Pelaajaliikennettä viikottain!

KooKoo: Loistava mv Jaakko Suomalainen siirtyi siis Pelicansiin takaisin, kun Nurminen lähti. Peli tökkii jonkun verran, viimeisistä ~10 pelistä onnistunut voittamaan vaan heittopussi Jokipojat ja samanmoisen Forssan Palloseuran. Tuntuu, että nuoren joukkueen peli on hiukan takalukossa. Mikäli tahti jatkuu, on rankingia pudotettava. Kapteeni Tatu Katteluksen selkävaivat haittasivat/haittaavat. Valmentaja Reijo Mansikka ei saa arvostusta, viimeksi kritisoi Carl Grahnia, ehkäpä liiankin kovasanaisesti.

Salamat: Pienessä kaukalossaan todella paha vastus kenelle tahansa, huippusaldo kotona! Surenkin on saanut yhtenäisen ja tasaisen materiaalin pelaamaan taitojensa ylärajoilla, mv Simo Vehviläinen ollut myös yllättäjä. Ykköspuolustaja Kai Öhberg loukkaantui ja on poissa koko kauden, paha menetys! !Pelaajaliikennettä!

Sport: Pettymys, pettymys ja pettymys. Hyvä alkukausi, nyt pelannut todella kehnosti. Tasakentällisin joukkue on yössä, Westerbackin tulon jälkeen yv on kuitenkin toiminut hyvin. Täyttä tyrmäystä turha vielä antaa, materiaali on selkeästi parempi kuin tulokset. Kauaa ei kuitenkaan tällä joukkueella ole varaa pelata näin kuin nyt, ensi vuoden alussa oltava peli jo täydessä kuosissa. Tammisen show saattaa viedä joukkueelta energiat vääriin asioihin. Nythän herra oli lähdössä jo Sveitsiin, muutenkin asiatonta tekstiä: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?jou ... it&id=2638. Tuomarityöskentyn taso on tosiaankin (selvästikin) heikompaa kuin vaikka liigassa, ehkä kannattaisi kuitenkin keskittyä enemmän joukkueen pelin parantamiseen kuin jatkuvaan ylettömään meuhkaukseen. Kun joukkue ei menesty, alkaa taas se perinteinen syiden etsiminen muualta. Isompia kokoonpanohuolia ei ole, ja kaikesta huolimatta mä näen valoa tunnelin päässä, ainakin jossain siellä kaukana.

TuTo: Paha henk.koht pettymys tämä sakki. Forsellin paluu piristäny hiukan, mutta siltikään peli ei ota kulkeakseen. Nyt 5 peliä tappioita putkeen, 10 viimeisestäkin vain 2 voittoa. Rankingia pudotin taas. Tuomas Jalava takaisin loukkaantumisen jäljiltä, auttaa hyökkäyspeliä. Tuukka Pulliainen palasi takaisin onnistuneen Joensuun vierailun jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Brendl:n sopimus julkistettanee tänään:
Karjalaisen juttu


Pelannee torstaina TuToa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 02:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bird »

Joo, Pavel Brendl tuli Joensuuhun - monta mutkaa oli kyllä matkassa! Pelaa jo torstaina, ykkösketjussa Topi Riutan paikalla Tapio Ahtosen rinnalla.

Kokoonpano saattaa muutenkin olla aika poikkeuksellinen, huomioitavaa muun muassa:

- Juha Jokiraita erittäin suurella todennäköisyydellä ei pelaa vaan pysyy Lappeenrannassa myös loppuviikon.
- Tuomas Laukkanen todennäköisesti yhä poissa loukkaantunena, myös Sami Puruskainen ja Jarkko Immonen saattavat puuttua vastaavista syistä.
- Ville Partanen ja Tomi Pakarinen poissa kokoonpanosta muista syistä.
- Marko Mönkkönen pelaa ensimmäisen pelinsä Jokipojissa tällä kaudella, menee nelossentteriksi.
- Tämä ei ole kokoonpanojuttu, mutta Jokipojat tekee takuuvarmasti kauden yleisöennätyksen torstaina. Uskallan veikata sellaista 2500-3000 katsojaa, kun Jns ammattiopisto on vielä ostanut merkkittävän määrän lippuja, joita jakavat opiskelijoille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Päivitystä

FPS Haukat 38 17 45
Hermes Salamat 54 17 29
Jokipojat TuTo 30 17 53
KooKoo Jukurit 33 18 49
Sport K-Vantaa 60 16 24


Suorastaan PAKKO oli päivitellä näitä.

Salamien hurmos taitaa olla laskemaan päin, ainakin väliaikaisesti, sillä joukkue harjoitteli äärimmäisen kovaa tauon ajan. Saattaa tuntua ainakin nyt pienenä väsymyksiä kun pelit näin peräkkäin. Kotona kovia, vieraissa vaikeampaa, vaikka nyt kaukalon koko onkin jo likellä omaa. Mv Simo Vehviläinen on pelannut yli tasonsa, näin kai uskaltaa sanoa. Viimeksi oli kehno -> erityistarkkailuun. Salamia hiukka alas voimaluvuissa. Vieraissa heikompi, kotona kovempi. Hermes myös kotiriippuvainen. Loukkaantumishuolia molemmilla hiukan, uusista tärkein on Salamien hyvätasoisen p Joni Purolan loukkaantuminen, pelaaminen epävarmaa.

Jokipojat saa Brendlin ja pelaakin. Oli mies sitten keskenkuntoinen, laiska tai mitä tahansa, mutta oikein hyvä vahvistus tälle tasolle. Lisäbuustina tuo lisää yleisöä + vapaalippujakin on jaettu 2500kpl. TuTolla ei peli kulje, eikä kulkenut myöskään tiistaina, varsin mitäänsanomaton esitys myös hukassa olevaa KooKoota vastaan, menettivät 3-0 johdon, yv ei toimi, maaleja ei tee edes tasokas ykkönen, mv-peli suuri kysymysmerkki kun Kinnunen loukkaantunut. Haastava rankattava kaikenkaikkiaan, eikä tee näitten peleihin hirveen isolla vetoja tehdä. Jokipoikien tasoa nostin hiukan toistaiseksi.

KooKoo on sekaisin, fanit puhuvat että tämän hetken KooKoo on huonoin aikoihin. Helppo uskoa, sillä nuori joukkue on hukassa juuri nyt. Saavat pari vahvistusta kun Purontakanen ja Kauvosaari tulevat lainalle Lukosta, pikahälyytyksestä ei liene suurempaa apua tässä tilanteessa. Viimeksi nousivat hienosti 3-3 tasuriin, joskin vastuksena oli heikkoja pelejä pelannut mestis-pettymys TuTo. KooKoon maalivahtiosasto on sikinsokin, Mansikka on myllyttänyt Grahnin lopunkin itseluottamuksen osittain aiheettomallakin kritiikillä nolliin, nyt maalissa pelannee viimeksi ihan hyvin pelannut Esa-Tapio Palmu. Kotiottelu, tv-kamerat, nuori erittäin kokematon maalivahti. Ei hyvältä kuulosta, kuten ei muutenkaan nämä lähtökohdat nuorelle KooKoolle. Grahnin pelatessa vaikutus ei järin suuri edes olisi, varsinkin kun vastassa on miehen "kammoksuma" Jukurit. Jukurit taas lentää, mulle tämä on isommalla pohdinnalla sellainen peli minkä KooKoo harvemmin vie. Luotetaan kuitenkin yhdistelmään data+pohdinta.

Pudotin KooKoon luokkaa hiukan (toistaiseksi), mä olen kai koko kauden niitä vähän yliarvostanutkin. Juttuja mitä olen kuullut, niin kaipa väliaikaisesti voisi olla alempanakin vielä.

------
Ahh, tämä on tätä Mestiksen ihanuutta, jatkuvaa rumbaa lainapelaajien ym kanssa. Ehkäpä tämä siksi onkin niin super-mielenkiintoinen sarja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Re: Mestis 16-18.11.

Viesti Kirjoittaja GooRio »

harakka kirjoitti:Haukat: Puolustaja Iippo Suutarinen lähtee pelaamaan Italian pääsarjaan. Saavat Ässistä hyökkääjän piakkoin (Wesslin, Tasku, Ketola?).
Mä mikään Toivola/Hirsimäki ole, mutta noista nimistä voisin jokusen kommentin näin etukäteen heittää. Nuori Petteri Tasku on päässyt jokusessa pelissä heittäämään muutaman vaihdon edustuksen mukana. Lukko pelissä oli 13. hyökkääjä ja ei tainnut pelata vaihtoakaan. Taitaa roikkua niin kauan 13. hyökkääjänä kunnes Classen palaa ja sen jälkeen laitetaan takomaan kaappeja A-junnujen SM-liigaan, minne mies taitaa mahtua vielä ikänsä puolesta vielä ensi kaudellakin.

Classenin paluun jälkeen Ässillä on vielä kaksi miestä eli Matti Kuparinen ja Kivenmäen Marko jotka tulevat varmasti pelaavaan kokoonpanoon sitten kuin tervehtyvät. Tosin Kuparinen voidaan laittaa jokisikin peliksi hakemaan pelivirettä takaisin mestiksestä.

Wesslinille tekisi hyvää kyllä saada itseluottamusta takaisin jossain kevyemmissä ympyröissä. Tällä kaudella 0+2 on julmetusti alle odotusten. Oli alkukaudesta pois rosteristakin ja välillä 13. hyökkääjä. Tällä hetkellä ei mahtuisi millään pelaavaan kokoonpanoon, jos kaikki olisivat terveinä. Tosin en jaksa uskoa, että 300 liigaottelun miestä laitettaisi mestikseenkään. Ehkä enemmin johonkin liigan peräpään joukkueeseen lainaksi, kun sairastupa on tyhjä?

Joten lopulta melkein ainoaksi vaihtoehdoksi jää J-P Ketola, joka voisi Haukkoja vahvistaa, vaikka pelasikin Lukkoa vastaan ainoana kehuja saaneessa ketjussa Joensuun ja Kiilholman kanssa. Kuparinen kuitenkin on kiekollisesti selkeästi parempi kuin Ketola ja fyysisyydessäkin melkein Ketolan tasoa. Ketolalle puolestaan tekisi hyvää saada kiekollista peliään paremmaksi, jotta miehestä saataisiin lopullisesti ainakin se varma nelos/kolmosketjun voimalaituri.

Joten yhteenvetona, jos joku/jotkut Ässistä mestikseen lähtee, niin se on Ketola. Kuparinen voi tehdä mahdollisesti lyhyen visiitin hakiessaan pelituntumaa loukkaantumisen jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 02:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Jokipojat-TuTo

Viesti Kirjoittaja Bird »

TuToa kuljettava linja-auto on särkynyt matkan varrelle, eikä joukkue tämän vuoksi ehdi Joensuuhun ajoissa. Ottelun uusi (arvioitu) alkamisaika on 19.30. Mitenköhän lie vaikuttaa voimasuhteisiin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Samppa7
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 28.07.2004, 13:53
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Samppa7 »

Se vaikuttaa siten,että Jokipojat odottelee Tutoa kotihallin lämmössä ja pehmenee,Tuto taas värjöttelee ulkona ja he pysyvät hereillä ja olevat paremmin valmiina matsiin. Muutenkin Joensuulaiset on vähän ihmeissään tämän NHL-miähen tulosta ja Tuto viä pisteet Turkuun 0-3.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Samppa7 kirjoitti:Se vaikuttaa siten,että Jokipojat odottelee Tutoa kotihallin lämmössä ja pehmenee,Tuto taas värjöttelee ulkona ja he pysyvät hereillä ja olevat paremmin valmiina matsiin. Muutenkin Joensuulaiset on vähän ihmeissään tämän NHL-miähen tulosta ja Tuto viä pisteet Turkuun 0-3.
Sampalla oma veto laitettu jo aijemmin TuTolle? :)
Ei tuosta nyt ainakaa turkulaisille hyötyä ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jeppu
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 07.10.2004, 22:57
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jeppu »

Samppa7 kirjoitti:Se vaikuttaa siten,että Jokipojat odottelee Tutoa kotihallin lämmössä ja pehmenee,Tuto taas värjöttelee ulkona ja he pysyvät hereillä ja olevat paremmin valmiina matsiin. Muutenkin Joensuulaiset on vähän ihmeissään tämän NHL-miähen tulosta ja Tuto viä pisteet Turkuun 0-3.
Tai sitten niin että Jokipojat ovat alusta asti lämpimänä - liekeissä suorastaan - TuTo puolestaan aivan jäässä. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Ilmeisesti Tuton matka-aika pitenee bussin hajottua = väsymys lisääntyy+ärtyneisyys = etua Jokipojille + Brendl ehtii kirjoitella nimmareita junioreille odotellessa
Jokipojat ei ole kyllä tuossa parhaallaan,mutta NHL- Brendl kompensoi vahvasti. Ihme,että saaneet tuohon porukkaan moisen edes värvättyä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”