Tänään on 22.05.2018, 10:21.

Mestis 22.-23.10.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Mestis 22.-23.10.

Viesti Kirjoittaja harakka »

Salamat KooKoo 44 18 38

KooKoo pelasi eilen hyvin, mutta tehottomasti Haukkoja vastaan. Olisivat ehdottomasti ansainneet voiton tuosta ottelusta. Puolustus oli mokaillut taas oikein urakalla. Maalissa Carl Grahn ei paljon voinut auttaa. Vielä viime kaudella puolustuspeli oli kokonaisuudessaan paljon tiukempaa ja parempaa + lisäksi paljon virheitä paikkasi maalissa ollut Mestiksen paras kassari Jaakko Suomalainen, jota on huhuttu jatkossa KooKoon maalinsuulle. Nurmisen Pelicans-kuviot ratkaisevat paljon.

HeKistä tullut Pelicans-kasvatti Jussi-Mikko Makkonen istutettiin Tatu Katteluksen SUURIIN saappaisiin ykköskenttään. Makkonen pelasi hyvin ja oli eilen kentän paras. Koko uusi ykkösvitja Somppi-Makkonen-Soijärvi oli eilen todella hyvä ja loi hyviä maalipaikkoja. Varmasti helpotus valm Mansikalle, että Katteluksen aukko on edes pieneltä osin paikattu, ainakin nyt näyttää siltä. Puolustus on KooKoon ehdottomasti suurin ongelma ja siihen olisi saatava muutos.

Salamat pelasi myös eilen, saldona komea vierasvoitto kriisijoukkue Sportista. Sport laukoi ottelussa paljon ja tamimaisesti joka paikasta, pienistä kulmistakin. Laukaukset menivät selkeästi Sportille, mutta maalipaikat olivat raporttien mukaan liki tasan. Jokeri-apu Pasi Häkkinen pelasi taas hyvän pelin, kaikenkaikkiaan aika ylikylä tähän sarjaan. KooKoo-peli on 3. neljään päivään (Forssa, Vaasa, Kirkkonummi). Surenkin on kuitenkin peluuttanut kokoonpanoa liki tasavertaisesti, ei välttämättä tunnu niin paljon.

Salamat on hyvin kotiriippuvainen porukka, pieni kaukalo yhtenä syynä. Saattaa aiheuttaa myös KooKoolle ongelmia. KooKoo pelaa paremmin isossa kaukalossa. Mä huomioin tätä ihan hiukan. KooKoon sysip**** puolustus aiheuttaa mulle myös ylimääräistä pohdintaa.

Kokoonpanot elävät hiukan: Salamat siis menettää Häkkisen takaisin Jokeririnkiin (Vehviläinen pelaa), tärkeä Karo Koivunen pelasi jo viimeksi. Lepola ja Huhtaniemi palannevat kokoonpanoon. Romo edelleen pois. KooKoolta pois siis edelleen Kattelus + pitkäaikaispotilaat, kysymysmerkkinä suht tärkeä Niko Kantelinen.

Tasoeroa näillä on mun mielestä juuri nyt reilut puoli luokkaa KooKoolle, vieraspelaaminen pienessä kaukalossa + puolustuksen jatkuvat kardinaalimunaukset saa mut kuitenkin vähän tasoittamaan puntteja. Toisaalta taas Vehviläinen palaa maalille, ero Häkkiseen on sen verran paljon, että sitä voidaan hyvinkin pitää tasottavana tekijänä noihin KooKoon ongelmiin verrattuna. Salamat on nosteessa, mutta paljon myös lainavahti Häkkisen ansiosta.
-----


Viikonlopun ennakoiden kanssa voi olla hiukan tiukempaa, jotain kuitenkin + prossat. Ensi viikolla sitten taas täydellä höyryllä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut harakka, 22.10.2004, 16:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja R »

Nonii nyt on saatu jotain aikaseks ja taikarasia alkaa suoltaa mestikseen arviota:

Salamat - KooKoo 48-17-35

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

harakka kirjoitti:Mestiksen paras kassari Jaakko Suomalainen, jota on huhuttu jatkossa KooKoon maalinsuulle.
No nyt ei tarvitse enää huhuilla, Jaska pelaa jo tänään!

Salamat KooKoo 44 18 38

Enemmänkin tekisi mieli KooKoolle antaa, mutta nyt vain näin kun ei JS ole hirveesti pelannut ja kun tosiaan puolustus aika mätä atm. Kantelinenkaan ei pelaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kultaranne
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 15.07.2003, 12:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Kultaranne »

Kalpa - K-Vantaa pelistä vähän ajatuksia. Kalpan otteet viime peleissä ovat olleet hiukan aneemisia, voitoista huolimatta. Torstain peli Hermestä vastaan oli molemmilta melkoista rusettiluistelua. Todennäköisesti suurin syy on kuitenkin (ainakin Kalpan osalta) melkoisessa otteluruuhkassa, 5 peliä kahdeksassa päivässä.
Kokoonpanoon on palaamassa pistepörssin kakkonen Kasper Kenig, joka huilasi kaksi ottelua. Lisäksi pari viikkoa sitten loukkaantunut puolustaja Matti Kuusisto on tervehtymässä, ei tosin ehkä ole vielä sunnuntaina mukana.

Kalpa on viime vuosina ollut vaikeuksissa K-Vantaan kanssa, tosin tämän kauden ensimmäisestä kohtaamisesta tuli vierasvoitto. Vantaan tämänvuotisista otteista en osaa sanoa mitään, mutta Kalpan viime peleihin peilaten arvioisin pelistä tulevan melko tasaisen. Kalpan materiaali on kuitenkin huomattavasti tasokkaampi, joten mikäli luistin alkaa taas kulkea, joukkueen tähdet (Adam Hall, Kasper Kenig, Samuli Suhonen, huimassa vedossa oleva Tomi Mustonen...) saattavat repiä Vantaan riekaleiksi heti kättelyssä. :D

Vaikea peli ennakoida, kannattaa seurata myös K-Vantaan otteita tämäniltaisessa vieraspelissä Joensuussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja R »

FPS - Sport 30-18-52

Tähän sitä on paha sanoa mitään. Sporttiin on pakko luottaa, olihan viime kaudenkin alku vaikea. Mikä on Westerbackin paluun merkitys, uskoisi sen sytyttävän joukkueen. :) Todella vaikea peli arvioida, Sportin pahan alisuorittamisen takia.

Hokki - TuTo 52-17-31

TuTolla kurssi noususuuntaan ja pelit alkaa kulkemaan kun saivat "pelimiehet" kokoonpanoon. Tosin Hokki on vaikea voitettava aina, varsinkin Kajaanissa ja uskon sen ratkaisevan ottelun edukseen paremman materiaalin ja etenkin maalivahtipelin avulla.

Haukat - Jukurit 34-18-48

Haukoilla Heinonen palaa maaliin. HPK lainat Lappalainen ja Lahti jatkaa, lehtitietojen mukaan jopa yli tuon sovitun neljän ottelun. Raatikainen palaa puolustukseen. Joukkue kokonaisuudessaan terve, tosin pelirasitus saattaa painaa pohkeissa. Kotietu pieni, joskin yleisö on löytänyt Järvenpään St1 Areenalle edelliskausia paremmin ja rumpuryhmäkin katsomosta löytyy :)

Jokipojat - K-Vantaa 37-19-44

Jokipojilla joukkue vahvistunut selvästi ja edellisen pelin perusteella voisi alkaa odottaa jo ensimmäistä voittoa ja epäonnen kääntymistä. Omissa papereissa näen K-Vantaan varteen otettavana vaihtoehtona, ensimmäiselle Joensuulais vierailille joka palaa ilman pinnoja. Toki K-Vantaa otteluun suosikkina lähtee. Pelistä odotan tiukkaa ja suht vähämaalista, kuten viimeksi Joensuussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

FPS Sport 26 17 57
Hokki TuTo 55 18 27
Haukat Jukurit 32 19 49
Jokipojat K-Vantaa 35 18 47


FPS-Sport

- FPS:ltä puuttuu edelleen kakkoskentän Kimmo Vähä-Ruohola, isokokoinen puolustaja Tero Alminoja palailee

Ottelun ehdoton mielenkiinto kohdistuu uinuneen Sportin numeroon 45. Kannattajien jumaloima, iki-sportilainen, sentteri ja suorastaan ilmiömäinen pelintekijä Patrik Westerback is back! Polvivammoista kärsinyt Westerback on treenannut joukkueen mukana jo syksystä, olisikohan tässä se tarvittava sykäys Sportille? Ei varmasti heti ole täydessä kunnossa, kun ei ole pelannut vähään aikaan, mutta eiköhän tämä ~1kk:n tryout saa jatkoa. Tuntuu kummalliselta, että miehellä on ikää vasta 30 vuotta, vaikka tuntuu että on pelannut jo ikuisuuden. Toivottavasti Sport saa pelata paljon ylivoimaa, olisi mukava nähdä miten se luonnistuu kun PW pyörittää.

Sportilla ei suurempia ongelmia kokoonpanossa

Hokki-TuTo

- Hokki on hurjassa iskussa, TuTo ei niinkään vaikka pilkahduksia onkin tullut, kuten esimerkiksi flunssan kourissa jo aiemmin paininutta Kiekko-Vantaata vastaan torstaina.

Hokilla ei ole kokoonpano-ongelmia, ykköspuolustaja Eerikki Koivu tosin jatkaa edelleen JYPin mukana. TuTolla edelleen poissa kakkoskentästä laitahyökkääjät Laurila ja Saunamäki. Ykköstykki Tero Forsell on siis palannut ja pääsemässä hyvään vireeseen. Maalivahtina parissa viimeisessä pelissä ollut Tuomo Karjalainen palaa takaisin Tepsiin. Nuori, hiukan ailahteleva Ari Reunanen pelannee maalissa tänään. TuTo pelaa huomennakin.

Haukat-Jukurit

Haukat on otteluruuhkassa, 5. peli 8 päivään. Meno silti hurjaa, tällä viikolla ottivat voitot Sportista(k) sekä KooKoosta(v). HPK:n lainamiehet Virkki, Lahti ja erityisesti Joni Lappalainen ovat olleet iskussa. SaiPasta lainattu Matti Hana on keskittynyt lähinnä hölmöilyyn, mutta on kuitenkin apu joukkueelleen, mikäli "polla kestää". Bluesissa käväissyt Sami Heinonen palaa tolppien väliin.

Haukkojen ollessa otteluruuhkassa, ei Jukureista voi sanoa samaa. Edellinen ottelu oli viikko sitten K-Vantaata vastaan. Haukat on ruuhkassa, niin levosta voi olla etua, vaikka pelituntuma alussa olisikin vähän hukassa. Lähtevät otteluun parhaalla mahdolliseslla kokoonpanolla.

Jokipojat-KVantaa

Jokipojilla paketti pistetty jo vahvistustenkin takia uusiksi. Kokoonpano-ongelmia ei ole. KiVan tilannetta kuvastaa aika hyvin tämä jatkoajan pätkä:

Vantaalaiset pääsevät Itä-Suomen turneelleen (lauantaina Jokipojat, sunnuntaina KalPa) kaikkea muuta kuin levollisina. Tappioiden myötä pudotuspeliviivan tuntumaan valahtaneen joukkueen ei ole helppoa lähteä pitkälle matkalle torstain TuTo-ottelun kaltaisen löysäilyn jälkeen.

Erityisesti maalinteko on ollut lohipaidoille viime aikoina vaikeaa: kolmessa edellisessä kamppailussa vastustajan verkko on heilahtanut yhteensä vain kahdesti.

Vierailijan riveistä ovat poissa pitkäaikaisvammaiset Teemu Kolehmainen ja Miikka Lindholm. Myöskään kuumetta potevia Heikki Löfmania sekä Ilpo Salmivirtaa ei nähtäne kokoonpanossa Joensuussa. Tappara-laina Jarkko Pyymäki sen sijaan pelannee vielä viikonloppuna lohipaidassa.

Tasoeroa joukkueilla silti on yli luokan verran, lisäksi tämä lienee KiValle se viikonlopun ykköstavoite, Antti Niemi maalissa. Huomisesta KalPa pelistä ei ole näin ennakkoon paljoakaan odotettavissa, kun joukkue tarpoo vielä varsin kovassa otteluruuhkassakin.

SU:

Hermes TuTo 57 17 26
KalPa K-Vantaa 72 15 13

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Haukat Jukurit 37 19 44

Jukureilla flunssa-aalto, lisää täältä: http://www.totalctrl.info/fi/1mes.php

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

harakka kirjoitti:Haukat Jukurit 37 19 44

Jukureilla flunssa-aalto, lisää täältä: http://www.totalctrl.info/fi/1mes.php

Samaa luin juuri Jukureiden kotisivuilta sekä Jatkoaika.com:sta.
:wink: Expekt tarjoaa kotijoukkueelle 3,15 joten siihen sellainen "medium panostus".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Kultaranne
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 15.07.2003, 12:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Kultaranne »

harakka kirjoitti:Haukat Jukurit 37 19 44

Jukureilla flunssa-aalto, lisää täältä: http://www.totalctrl.info/fi/1mes.php
Kyllä tuollaisten pelureiden (Erholtz, Kanerva, Hakkarainen, Koponen?) poissaolo kääntää ennakot aivan totaalisesti.

Erittäin hyvä vinkki :!: :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”