Tänään on 20.06.2018, 18:47.

Mestis 21.10.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Mestis 21.10.

Viesti Kirjoittaja harakka »

Jokipojat Hokki 27 17 56
KalPa Hermes 69 16 15
KooKoo Haukat 58 16 26
K-Vantaa TuTo 50 18 32
Sport Salamat 64 16 20


Jotain sanallistakin:

Aikamoinen kierros tulossa, pakko myöntää, että lähtökohdat on nyt sellaiset, että ehdottomasti syksyn haastavin kierros tulossa arviollisessa mielessä. Johtuneeko esim siitä, että kun "järkevän verotuksen raja" ohitettiin, niin pelaajaliikenne niin Mestiksessä kuin liigassa on kasvamaan päin. Lisänä vielä perinteiset syysflunssat, pakolliset "paniikkiratkaisut" ym.


<b>Jokipojat-Hokki</b>

Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Jokipojat sai hyviä vahvistuksia, varsinkin epävarmasti ja ailahtelevasti pelannut maalivahtiosasto sai kaivattua apua, kun viime vuonna Mestiksessä todella hienosti pelannut, sittemmin Lukossa esiintynyt Mikael Vuorio liittyy joukkueeseen. ISO apu jatkossa, näin alkuun toki vielä pieni kysymysmerkki. Taso riittää kuitenkin ERINOMAISESTI verrattaessa edelliseen kaksikkoon. Nuori puolustaja Atte Valli siirtyy Ässistä lainalle myöskin. TPS:n Pulliaisen lisäksi myös yksi uusi vahvistus. SaiPan Juha Jokiraita? Vahvistuksien myötä tuo joukkue alkaa näyttämään jo ihan lupaavalta, siis siihen nähden mitä on totuttu näkemään. Vielä kun "lintukaksikolle" saataisiin joku tolkku, eikä esim kahta (hyvinkin kyseenalaisten perustein nimettyä) pakkiparia peluutettaisi tuttuun tapaan aivan poikki, kun kolmas pari kirjaimellisesti jäätyy penkille. Ehkäpä vaihtopenkin kaksikolla Varis-Tiainen olisi myös hiukan peiliin katsomista. Nyt on ne kaivatut vahvistukset hankittu, nyt jää paikallisten valmentajien tehtäväksi saada voittoja tilille. Tai saattaa kenkä heilua.

Hokin hyvin pelannut p Eerikki Koivu lähti "kotikonnuilleen" JYPiin, paha menetys Hokille, vaikkakin alustavien tietojen mukaan vain kolmeksi viikoksi. Koivu on ihan liigakelpoinen puolustaja jos ei jo nyt, mutta ainakin tulevaisuudessa. Ehdotonta eliittiä Mestiksessä viime kaudella ja myös tällä kaudella ollut oikein hyvä.

Tää on aika mysteeri koko peli, Jokipo vahvistuu, Hokki heikentyy. Mikä on pelaajien vire, onko Vuorio henkisesti kunnossa? Kuinka paljon tärkeän puolustuksen liiderin Eerikki Koivun poissaolo vaikuttaa? Tuoko Atte Valli ja Juha Jokiraita tarvittavaa leveyttäkin, että "uskalletaan" peluuttaa kolmea pakkiparia? Onko Aten maha pienentynyt kesästä? Paljonko kello on?


<b>KalPa-Hermes</b>

Mestisottelu kestää 60 minuuttia, KalPa voittaa. Siinä lyhykäisyydessään KalPan alkukausi. Nyt joukkue on kuitenkin osoittanut jo inhimillisiäkin merkkejä pelatessaan kovassa otteluruuhkassa. Peli ~joka toinen päivä ja tätä jatkunut jo reilun viikon. Olivat jo TuToa vastaan pinteessä, mutta jälleen kerran loistava maalivahtipeli nyt Paffa Kuivalaisen suorittamana toi kaksi lisäpistettä, puhtaan saldon jatkuessa. Otteluruuhka vaikuttaa toki, mutta pienikokoiseen joukkueeseen vähemmän kuin isompaan. Lisäksi materiaalissa löytyy kyllä. Toki tietenkin pelitaso on tippunut.

Hermes on ehkä hiukan piristynyt vaikka vastassa onkin ollut viime aikoina joko vaivaisia (KooKoo, KiVa) tai muuten vaan heikkotasoisia sakkeja. Vaan 11/14 pistettä ei ole kyllä huono saavutus, oli vastassa sitten ketä tahansa. Tasokkaan mv. Kimmo Vesan panosta ei voi kuitenkaan väheksyä.

Ei ihmeempiä kokoonpano-ongelmia/muutoksia kummallakaan. Tässä kysymysmerkkinä KalPan rasitus, ei välttämättä paljon tunnu, kun voittoja tulee. Hermes voi kuitenkin olla yllättävän vaikea vastus. Kotijoukkuetta suosii paljon iso kenttä, kun taas Hermes on tottunut fyysisine pelaajineen pärjäämään pienemmässä kaukalossa. Mikäli KalPan liike toimii, on Hermes kovilla.


<b>KooKoo-Haukat</b>

KooKoon peli on tökkinyt hyvän alun jälkeen. Alussa toki ohjelma oli helppo, mutta ongelmat alkoivat samaan aikaan Tatu Katteluksen loukatessa selkänsä (tai kun selkä alkoi taas oireilemaan). Koko ykköskenttä on aivan sekaisin, kun Kattelus ei ole jakamassa passeja esim Repe Soijärvelle. Osaapa TK myös maalinkin tehdä. Kapteeni ja joukkueen sielu on ehdottoman paha menetys kouvolalaisille. Varmaan tästä tulee aina jauhettua, mutta merkitys on todellakin isompi kuin vain yhden pelaajan puuttuminen.

Lisäksi joukkueesta on edelleen loukkaantuneena (koko loppukauden) kakkossentterinä hienosti alkukaudella pelannut Jaakkola. Puolustukseen saatiin uutta verta, kun Jokereista SaiPaan siirtynyt Mikko Silvennoinen.

Kokonaisuudessaan joukkueen ongelmat näyttävät kulminoituvan puolustuspelaamiseen, joka ei nyt ole lähelläkään mitalitasoa. Joukkue ei ole kovinkaan fyysinen, eikä myöskään siis puolustus. Kun tähän lisätään puolustajien ailahtelevat ja haparoivat otteet, niin virheitä ja karkeita maalipaikkoja on vastustajille tullut aika lailla. Veskareita ei voi juurikaan syyttää, mutta ehkäpä Carl Grahnilta odotettiin hiukkasen parempaa. Tosin vaikeapa siinä on torjua, jos puolustus tekee kunnon hasardeja useamman per peli. Puolustuksestahan lähti myöskin hyökkääjien Kattelus ja Jaakkola ohella tärkeä ja varmasti pelannut Ilari Heikkinen takaisin Lukkoon. Hyökkäyksen ollessa alakuloinen ja tehoton poissaolojenkin takia, niin siinäpä se. En mä kuitenkaan vielä joukkuetta tuomitse, mutta rankingissa on pakko pudotusta tehdä.

Haukat oli hyvä Sportia vastaan ja ansaitsi voittonsa. Mv Heinosen lähtiessä Bluesiin ja Kokkosen ottaessa torjuntavastuun, on joukkue kuitenkin haavoittuva. HPK:n kaksikko oli hyvä vahvistus joukkueelle, ja on sitä jatkossakin. Pelikieltoaan viimeiset 4 peliä kärsinyt "maalitykki" p Matti Hana on takaisin kokoonpanossa. Haukat on varsin positiivisessa iskussa ja on ollut Mestisyllättäjiä.

KooKoo on täynnä kysymysmerkkejä. Joukkueen peli ei kulje, mutta täydellisesti tuomitakaan ei voi. Loukkaantumiset pahoja, mv-pelistäkin on rutinaa kuulunut. Kotona mennyt kuitenkin aika ok, tässäkin Haukat pienessä kaukalossa viihtyvänä voi olla vaikeuksissa lentokentän kokoisessa kaukalossa. Haukat nosteessa, vahvistukset hyviä, Kokkonen pelannee maalissa, kun pelasi ihan ok Sportia vastaan, mutta siltikin mv-peli luokkaa "suuri ?".


<b>K-Vantaa-TuTo</b>

Jos edellisissä peleissä oli mielenkiintoisia asioita pohdittavaksi, niin onpa niitä tässäkin. Liki saman verran kuin kaikissa edellisissä yhteensä :). Lainaus jatkoajasta: <i>Kiekko-Vantaan mahdollisuuksia ottelussa heikentää joukkuetta riivaava kuumeaalto. Matias Loppi, Janne Lehtinen, Tuomas Nikoskelainen ja Marko From ovat olleet alkuviikon treeneistä poissa kuumeen takia. Matti Luoma, Mikko Kainulainen, Kimmo Pikkarainen, Sebastian Schlegel ja Petri Pitkäjärvi ovat toipumassa kuumeesta ja pelannevat torstaina. Ymmärrettävää on, etteivät nämä miehet ole kuitenkaan aivan täydessä vedossa. Vantaalta puuttuvat myös pitkäaikaispotilaat Teemu Kolehmainen ja Miikka Lindholm.</i>

Mulla luki Excelin reunassa, tämän pelin kohdalla että "Pyymäki & Salmivirta -> Tappara", mutta ilmeisesti jatkavat kuitenkin vielä tämän pelin. Tätä KiVan kokoonpanotilannetta tarkkailtava siis päivällä.

TuTo pelaa välillä hyvin, välillä huonosti ja välillä LIIAN huonosti, koska saumoja paljon parempaan on. Viimeksi olivat positiivia tuntoja herättäen pirteitä, liikaa jäähyillyttä KalPaa vastaan. Mv-peli ratkaisi tällä kertaa, kun Kuivalainen torjui kaiken+pari muuta, kun taas TPS-apu Tuomo Karjalainen ei pitkän taukonsa jälkeen ollut aivan parhaimmillaan, kuten oli ennustettavissakin. Karjalainen pelaa tänäänkin, potilaslista pysynee samana. Maalitykki Forsell pelasi jo viimeksi. ISO apu joukkueelleen, alkaisiko nousu nyt? Rinkiin takaisin tullut Sipponen oli ihan hyvä. Lyhyen "tehopatukan" Tammelinin luistin ei aivan terävimmällä mallilla kulkenut, vaikka vähintään ok olikin, mutta jatkossa totutusti suuri apu.

Vaikea peli arvioitavaksi, ei ihan hevillä tee mieli pelata mitään (ainakaan vielä). KiVa kovasti kotiriippuvainen.


<b>Sport-Salamat</b>

Sportilla paha lasku päällä, Salamat haki 2 pistettä forssasta erinomaisesti pelanneen Jokeriapu Pasi Häkkisen ansiosta.

Mietiskelin Sportin ongelmia: joukkue on ottanut enemmän jäähyjä, päästänyt liki poikkeuksetta vastustajan laukomaan paljon enemmän, ovat joka pelissä vaikeuksissa kun kaikki haluavat vaasalaisten päänahan, Tammisen "prinsiipit" ja metodit sekä ajankäyttö tj:n tehtävissä muuhun kuin pelaajiin.

Tammisen mukaan paniikkia ei ole. Ykkönen jatkaa samassa muodossa, joitakin muita järkiratkaisuita on myös tehty, kuten Suonpään istuttaminen sentteriksi.

Sport kovasti kotiriippuvainen, Salamat ehkäpä vieläkin enemmän. Kotietu siis korostuu hieman vaikka kotiyleisö, tosin nyt varmasti "vähälukuinen" saattaa tuoda lisäpainetta. Salamien Häkkinen on paljon vartijana ja voi vaikka yksinään tehdä tästä yllätyksen. Pudottelin Sportin rankkausta, mutta en ole vielä joukkuetta tyrmännyt. Salamat on taasen mun mielestä pelannut kovasti yläkanttiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 02:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Mestis 21.10.

Viesti Kirjoittaja Bird »

harakka kirjoitti:SaiPan Juha Jokiraita?
Ainakin 6 seuraavaa ottelua Joensuussa lainalla.
harakka kirjoitti:Vielä kun "lintukaksikolle" saataisiin joku tolkku, eikä esim kahta (hyvinkin kyseenalaisten perustein nimettyä) pakkiparia peluutettaisi tuttuun tapaan aivan poikki, kun kolmas pari kirjaimellisesti jäätyy penkille.
Nyt on ihan pakko kysyä, että montako Jokipoikien ottelua olet tällä kaudella nähnyt? Jos vastaus on lähellä nollaa, niin jättäisin näin voimalliset kommentit joukkueen peluuttamisesta väliin ja huomioisin sen, että Mehtimäkeläisen keskustelupalsta ei ole välttämättä kovinkaan tasokas tietolähde. Jos taas olet pelejä nähnyt, niin sitten ollaan vain jokseenkin täysin eri mieltä asioista.
harakka kirjoitti:Tää on aika mysteeri koko peli, Jokipo vahvistuu, Hokki heikentyy. Mikä on pelaajien vire, onko Vuorio henkisesti kunnossa? Kuinka paljon tärkeän puolustuksen liiderin Eerikki Koivun poissaolo vaikuttaa? Tuoko Atte Valli ja Juha Jokiraita tarvittavaa leveyttäkin, että "uskalletaan" peluuttaa kolmea pakkiparia?
Pelataan kuule vaikka neljällä pakkiparilla. :) Tosin oma mielipide on se, että 6+1:kin riittäisi ihan hyvin, niin saisi kokoonpanoon 13. hyökkääjän. Tietysti jos esmes ylivoimakentälliset menevät uusiksi, niin silloin saattaa puolustajien kokonaisrasitus kasvaa. Viime otteluissahan Jokipojat on pelannut yv:t lähes aina neljällä hyökkääjällä.

Anyway, pakkiparit menevät aika lailla uusiksi. Jokiraita saattaisi mennä Kotilaisen pariksi, Valli ehkä Immosen. Tämä sillä oletuksella, että Haapala ja Käyhkö jatkavat yhä tasakentällisviisikoissa parina.

Jokipoikien joukkuehenki on heikko menestys huomioiden uskomattoman vahva, ja uudet pelaajat sopeutunevat porukkaan hyvin. Vielä vaan kun sen voiton saisi. Itse pelasin tänään päivällä Veikalle 3,75:llä (taitaa olla melkein korkein kerroin välittäjistä tähän) huomattavasti normaalia suuremalla, parina Milan +1, joten nyt vain Mehtimäelle kotivoittoa ja kerrointa 4,88 odottelemaan. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Re: Mestis 21.10.

Viesti Kirjoittaja harakka »

Ahaa, nyt iski Jokipoikien HC-fani. Koitetaanpa vastailla ilman, että syntyy enempiä tunneryöppyjä :D. Itse en juurikaan minkään seuran fani ole, mielenkiintoisia joukkueita löytyy monia, mutta pidän sarjasta sekä vedonlyönnillisesti että myös muuten. Divaria olen seuraillut aina 80-luvulta saakka ja monia ikimuistoisia hetkiä on katsomossakin tullut vietettyä. Asiaan..
...Mehtimäkeläisen keskustelupalsta ei ole välttämättä kovinkaan luotettava saatikka tasokas tietolähde. Jos taas olet pelejä nähnyt, niin sitten ollaan vain jokseenkin täysin eri mieltä asioista.
Mikäs se on? :) En ole pelejä nähnyt, mutta ne tiedot, mitä mulle on kerrottu myös fanien puolesta ei ole kovinkaan mairittelevia joukkueen peluuttamisesta näin Mestis-tasolla ajatellen. Toki ovat perus-karjalaisia ja siten varmasti sopivat joukkueen puikkoihin jo niin, että henkilökemiatkin joukkueen sisässä toimii. Kannattajista ja muutenkin katsomosta tietysti löytyy ne parhaat valmentajat, niin aina ja aina myös mielipide-eroja syntyy. Varsinkin kun joukkue tarpoo suossa. Mielenkiinnolla odotan, miten valmennus selviää nyt, kun pelaajapuolelle ollaan saatu kaiketi yhtä hyökkääjää lukuunottamatta "riittävä" kokoonpano.
Pelataan kuule vaikka neljällä pakkiparilla. :) Tosin oma mielipide on se, että 6+1:kin riittäisi ihan hyvin, niin saisi kokoonpanoon 13. hyökkääjän.
Hyvä! Neljä pariakin on aina parempi kuin kaksi :). Eiköhän se kolme paria+1 riitä. Mitään tietoa ketä dumpataan joukkueesta pois sen "ruotsalaisen lisäksi? Mäkkeli jatkanee kakkosena, ainakin näin alkuun? Kiekkokiertolainen Räisänen taas kierrokselleen?
Jokipoikien joukkuehenki on heikko menestys huomioiden uskomattoman hyvä, ja uudet pelaajat sopeutunevat porukkaan hyvin. Vielä vaan kun sen voiton saisi. Itse pelasin tänään päivällä Veikalle 3,75:llä (taitaa olla melkein korkein kerroin välittäjistä tähän) huomattavasti normaalia suuremalla, parina Milan +1, joten nyt vain Mehtimäelle kotivoittoa ja kerrointa 4,88 odottelemaan.
Joo, joukkueen sisäistä kemiaa ei voi haukkua. Ovatkin olleet ihan yritteliäs porukka, ei vaan ole pisteitä kolissut, vaikka olisi saumat ollutkin ansaitusti ottaa. Nousijajengeillä tämä voi koitua henkiseksi rasitteeksi, tosin se yksi voitto antaisi paaaaljon enemmän uskoa. 3,75 on riittävä _nyt_ myös mun prossilla. Kävi vaan niin, että alkuviikosta tuli myytyä Jokipoikia hiukkasen, kun joukkueiden pelaajasiirrot eivät vielä olleet tiedossa (Vuorio, Valli, Jokiraita, Koivu). Silloin mulla oli Hokki 60 pinnassa, himpun ylikin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut harakka, 21.10.2004, 15:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 02:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Mestis 21.10.

Viesti Kirjoittaja Bird »

harakka kirjoitti:Ahaa, nyt iski Jokipoikien HC-fani.
Jaa.. :roll: Toisaalta eipä kai sitä voine kiistää, että ainakin Jatkoajan palstalla taidan olla ylivoimaisesti ahkerin Jokipo-kirjoittelija. Lisäksi nyt tullut ylläpidettyä kaverin kanssa noita Mehtimäkeläisen sivuja.
Bird kirjoitti:
harakka kirjoitti:...Mehtimäkeläisen keskustelupalsta ei ole välttämättä kovinkaan luotettava saatikka tasokas tietolähde. Jos taas olet pelejä nähnyt, niin sitten ollaan vain jokseenkin täysin eri mieltä asioista.
Mikäs se on? :) En ole pelejä nähnyt, mutta ne tiedot, mitä mulle on kerrottu myös fanien puolesta ei ole kovinkaan mairittelevia joukkueen peluuttamisesta näin Mestis-tasolla ajatellen.
Jotenkin luulisin, että kuitenkin tiedät tuon Mehtimäkeläisen keskustelupalstan. Mutta ellet ole sieltä lukenut, niin tuntemasi fanit lienevät sitten näitä samoja "asiantuntijoita", jotka siellä avautuvat. :lol:
harakka kirjoitti:Kannattajista ja muutenkin katsomosta tietysti löytyy ne parhaat valmentajat, niin aina ja aina myös mielipide-eroja syntyy. Varsinkin kun joukkue tarpoo suossa.
Joo, tämähän on aina totta. Uskoakseni korostuu vielä erityisesti Joensuussa. Täällä on totuttu tekemään tulosta divaritasolla, ja monet pitkäaikaiset kannattajat ovat unohtaneet realismin ja haikailevat vanhojen hyvien (ja pahasti velkavetoisten) aikojen perään. Ja sitten kun homma ei toimi, niin puukkoa isketään nopeasti selkään - vaikkei lopulta juuri mistään mitään tiedettäisikään.
harakka kirjoitti:Mielenkiinnolla odotan, miten valmennus selviää nyt, kun pelaajapuolelle ollaan saatu kaiketi yhtä hyökkääjää lukuunottamatta "riittävä" kokoonpano.
Minä nyt en oikein edelleenkään ymmärrä, että mikä ongelma tästä valmennuksesta on tehty? Varis ja Tiainen ovat tehneet reilut pari vuotta helvetin hyvää ja pitkäjänteistä duunia. Ei Jokipojat ehkä materiaaltaan viime kaudella ollut niin kova kuin tulokset osoittivat, homma vain saatiin toimimaan ja pelisysteemi uomiin. Näkisin siis aika lyhytjänteiseksi ratkaisuksi kenkiä herrat nyt pihalle.
harakka kirjoitti:Hyvä! Neljä pariakin on aina parempi kuin kaksi :).
Mä en oikeasti ymmärrä, että mistä toi kahden pakkiparin juttu on keksitty? Kolmella-neljällä homma pyörii, ja varsinkin erikoistilannepelissä Jokipojat on jakanut vastuuta todella paljon koko joukkueen kesken. Se on tietysti selvää, että Käyhköä Jokipojat peluuttaa mahdollisimman paljon. Joukkueen selvästi paras puolustaja, joten mielestäni olisi suorastaan idioottimaista, jos kaveri vetäisi tasavaihtoja jotain 15 min/ottelu.
harakka kirjoitti:Mitään tietoa ketä dumpataan joukkueesta pois sen "ruotsalaisen lisäksi? Mäkkeli jatkanee kakkosena, ainakin näin alkuun? Kiekkokiertolainen Räisänen taas kierrokselleen?
No ei Carleniuksen "dumppaaminenkaan" ole mikään varma juttu, mutta suht todennäköisesti vuokrataan jonnekin, jos sopiva paikka löydetään. Itse asiassa Jonas oli varsin lähellä olla kokoonpanossa sunnuntaina Haukkoja vastaan, joten en nyt vielä kyllä olisi viskomassa mäelle. "Marvin" tosiaan jatkanee nyt kakkosena, kun Vuorio tuli. Hyvä kuitenkin muistaa, että Vuoriolla on vain kuuden ottelun sopimus, joten sitten tilanne on taas uusi. Eli tässä tilanteessa Räisäsen sopimusta ei pureta, mahdollisesti eri juttu sitten, jos saataisiin Vuorio jäämään koko loppukaudeksi.

Räisäsestä on nyt muutenkin tehty vähän turhan suuri ongelma näiden Mehtiksen palstan sun muiden "asiantuntijoiden" keskuudessa. Asiat eivät ole läheskään aina todellisuudessa sitä/niin yksinkertaisia, miltä päällepäin saattavat näyttää. Sama pätee jo Jokipojissa(kin) moneen muuhunkin asiaan.
harakka kirjoitti:Joo, joukkueen sisäistä kemiaa ei voi haukkua. Ovatkin olleet ihan yritteliäs porukka, ei vaan ole pisteitä kolissut, vaikka olisi saumat ollutkin ansaitusti ottaa. Nousijajengeillä tämä voi koitua henkiseksi rasitteeksi, tosin se yksi voitto antaisi paaaaljon enemmän uskoa.
Juu, sepä se. Joukkueen itseluottamus on aika hukassa. Vaikka kuinka taistelee vihulaisen kanssa tasapäisesti, niin tappioita vain kertyy. Tällaisessa kriisitilanteessa h-vetinmoinen etu on se, että joukkue on kemialtaan todella hyvä ja materiaaliltaan erittäin omavarainen. Pakko sen voiton on jo pian tulla, toivottavasti heti tänään.
harakka kirjoitti:3,75 on riittävä _nyt_ myös mun prossilla. Kävi vaan niin, että alkuviikosta tuli myytyä Jokipoikia hiukkasen, kun joukkueiden pelaajasiirrot eivät vielä olleet tiedossa (Vuorio, Valli, Jokiraita, Koivu).


Ei kannata pelata, jos ei tiedä. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Mestis 21.10.

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

harakka kirjoitti:
Pudottelin Sportin rankkausta, mutta en ole vielä joukkuetta tyrmännyt.
Juu ei ihan vielä kannata Sportia tyrmätä.

Sport - Kalpa pelin nähneeltä kuulin, että Kalpa vei pinnat kotiin, kuten TuTo pelissäkin Kuivalaisen ansiosta.
Mutta tämä varmasti on jo kaikkien tiedossa, koska otteluraportit on varmasti luettu :lol:

Luulen, että kun Sport ottaa tästä voiton niin se nostattaa itseluottamusta ja Sport nousee sarjataulukossa sinne missä niiden kuuluukin olla (sijat 2-5).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”