Tänään on 25.05.2018, 05:05.

Mestis 19.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Mestis 19.10

Viesti Kirjoittaja harakka »

FPS Salamat 39 16 45
Haukat Sport 25 16 59
TuTo KalPa 28 17 55

FPS-Salamat

- Salamat saa huippuvahvistuksen maalilleen, Pasi Häkkisen. Häsö ei ole peliajasta nauttinut Jokereissa alkukaudesta ja näin ollen pelivire on kysymysmerkki, kuten näissä tapauksissa aina. Aivan hiukan kuitenkin Salamoiden mahdollisuuksia nostin. Vaan eipä ole huono mies FPS:n maalillakaan, Tommi Kela. Maalivahtien panos ratkaisee valtavasti, Häkkinen voi käytännössä torjua vaikka yksin pisteet Kirkkonummelle, mutta toisaalta pitkä pelaamattomuus saattaa aiheuttaa ikäviä yllätyksiäkin.
- FPS:n sairastupa tyhjenee hiukan, kun Karo Koivunen palasi hyökkäyksen avuksi
- Salamat ollu tututun heikko matkapeleissään, FPS:llä taas tökkinyt hiukan kotona, vaikka peristeisesti paha vastus kotonaan onkin, kelle tahansa
- Vääntö on varmasti kovaa, mutta luokkaa parempi Salamat ansaitsee 46%:n suosikkiaseman vieraissakin. Häkkistä huomioin hiukan, eroksi alustavaan jäi 1%-yks, kun Forssakin sai Koivusen takaisin.

Haukat-Sport

- Okei. Sport on pelannut huonosti viimeiset ottelut, syitä on arvailtu ja arvaillaan. Joukkue on kuitenkin materiaaliltaan paljon kotijoukkue Haukkoja parempi. VIHAINEN joukkue lienee nyt aivan varmasti!
- SE flunssa-aalto. Tuo yhdistettynä tiukkaan ottelurupeamaan ja siihen että aalto on erikoisesti iskemässä/iskenyt jo ennestään heikkoon puolustusosastoon.
- Väsyneeseen, sairastelleeseen porukkaan, kun yhdistetään Sportin 4 ketjun ja 60 minuutin prässi, niin ei kyllä hirveän hyvältä kuulosta.
- Sarjataulukkoon ei vielä kannata sekunteja enempää tuijottaa, kausi on vasta alussa. Vielä ei siis suurempia muutoksia rankkeihin tarvetta tehdä.
- Haukat saa pari uutta hyvää vahvistusta, HPK:n Janne Lahti ja Joni Lappalainen. Pelaavat huomenna ja siitä 3 seuraavaa ottelua myös. Näistä varmasti paljon plussaa Haukoille.
- Sportilla "?" mv Limnell, ei kuitenkaan merkitystä kun naftaliinissa hyvä Marko Härkönen. Haukkojen Heinonen pelannut PALJON. 10 päivään 5 peliä (KalPa-pelistä vain osan), mies on hyvä, mutta pakko on joskus huilatakin, ehkä ei nyt kuitenkaan. Aloittavasta veskarista saisi tippua kyllä jotain tietoja.
- Haukoilla siis ollut flunssa-aaltoa ja kysymysmerkkejä illan otteluun on vähintäänkin tarpeeksi. Matti Hana jatkaa edelleen pelikiellossa.
- Sport kohdannut viime kierroksilla pahoja joukkueita, KalPa(k), Jukurit(v), Hokki(v)
- Kotietu pienehkö, Järvenpäässä ei erityisemmin kiekko kiinnosta, varsin hiljaista pitelee katsomossa. Lisänä se, että Sport matkustaa perinteisesti jo päivää ennen ottelupaikkakunnalle.

TuTo-KalPa

- TuTon tasosta olen vähän ihmeissään, mv Kinnusen loukkaantuminen oli paha, nuori Reunanen ei pystynyt häntä paikkaamaan, eikä vielä nuoremmasta Santasestakaan apua ole. TPS:n Tuomo Karjalainen on nyt vuorostaan hankittu TuToon. Pelikokemusta ei ole kaudelta lainkaan, (taisi olla loukkaantuneenakin jonkun viikon) siten siis vire arvoitus. TPS:n tarkoitusperähän tässä on antaa Karjalaiselle pari peliä alle ja sitten startti (SaiPaa vastaan?) marraskuun alussa. Itse en tästä antanut poikkeuksellisesti kuin 1-2 %-yksikön lisää siitä syystä, että pelaa nyt pitkästä aikaa (kesän jälkeen eka peli) ja vieläpä loukkaantumisen jäljiltä.
- Periaatteessa TuTolla olisi sitä potentiaalia, mutta ei se vielä ole näkynyt. Taivunkin nyt tutkittuani vähän pudottamaan joukkueen tasoa
- Kompuroineet monessa pelissä, viimeksi Jokipoikia vastaan
- TYKKI Forsell palasi viime pelissä takaisin, tässä tapauksessa yksi mies kaiken muuttaa voi
- KalPa tarpoo otteluruuhkassa, vaan voittoja napsuu silti mukavaan tahtiin, vaikka esitykset ovatkin KalPan mittapuulla olleet varsin keskinkertaisia

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sellouder
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 07.08.2004, 14:53
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Janakkala

Viesti Kirjoittaja Sellouder »

Laitetaan uutta tietoa kehiin: Sami Heinonen tänään Bluesin kokoonpanossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”