Tänään on 25.05.2018, 09:05.

Mestis 8-9.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Mestis 8-9.10

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Hermes - Haukat 66% 16% 18%

Unibet

Single
Hermes 1,55 arvio 1,51
2,64 euroa (Kelly/4)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Tulosvetoa Veikkauksen ja Unibetin kohteista

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Jokipojat Hermes 32 18 50
Jukurit Sport 44 20 36
KalPa KooKoo 65 16 19
K-Vantaa FPS 67 16 17
TuTo Hokki 48 18 34

Jokipojat ollut mätä, koko alkukauden, torstainakin. Ei siis muutoksia rankkuihin. Kahden veskarin (Mäkkeli, Räisänen) ero mielestäni kohtuullinen, näin ruuhkien aikaan nää aloittavat kassarit pitäisi kaivaa väkisinkin, koska varsinkin mestiksessä on monesti isot tasoerot veskoissa. Hermeksellä rasitusta, pelit ke, pe. Vesa oli maalissa pe. Lahtonen on takaisin loukkaantumisen jäljiltä, pelituntuma voi olla kateissa, pelaako sittenkin huomenna? Iiro Tarkkihan lähti Lukkoon vähäksi aikaa.

Jukurit mulla on noin puoli pykälää Sportia heikompi, nykyään Jukureilla ei kannatuskaan ole entisenlaista, ehkäpä kotietukin on hiukan pienempi kuin "kulta-aikoina". Tosin tämän pelin luulisi jo sytyttävän, yleisönkin! Sport varmasti oli TuToa vastaan hiukan alilautautunutkin, tämä peli mielessään. Kyllähän tässä on tärkeä peli myös heille, ehkäpä kauden tärkein.

FPS:n aloittava veskari kiinnostaa myös, jos Kela ei pelaa, on varmasti vaikeuksia tiedossa. Niemelä ei kuitenkaan aivan Kelan tasoinen kassari ole ja se tuollaisessa joukkueessa tuntuu jo. KiValla hyvä kaksikko Helanen, Niemi. Helanen ei kuitenkaan varmasti aivan parhaassa iskussaan. KiVa ollut ihan ok tällä kaudella, löytyy multa tasaisesta keskikastista sijoilta 5-8. TuTon, Hermeksen ja Hokin kanssa liki tasavertaisena. Kotonaan aina kova, kovinkin kotiriippuvainen sakki. Edelleen kuitenkin kysymysmerkki rankultaan, olkoot tuossa kuitenkin.

TuTo-Hokki -matsissa mä pidän TuToa himpun parempana tai ainakin tasavertaisena, perustasoltaan TuTossa on kuitenkin potentiaalia paljonkin enemmän, kuin mitä on nähty. Toki Sport voitto oli pieni pilkahdus jo. Molemmilla tiukat pelit alla, Hokkia rasittanee kuitenkin enemmän, reissuineen kaikkineen. TuTon maalivahtiosasto sai apua, kun Tepsistä saatiin avuksi nuori Juho Santanen. Ainakin helpottaa Reunasen urakkaa jos ei muuta, kun Kinnunen on tämän vuoden sivussa polvileikkauksesta toipuessa. Mv-osasto mulle kuitenkin "?". Voisi sanoa myös, että ei hirveästi vakuuta.

Kuopiijossa ei ihmeempiä, mutta MAANANTAINA JYSÄHTÄÄ! Kuulemma silloin julkistetaan uusi NHL-vahvistus. Toivekuvissa on sielläpäin vilahtanut nimet Simon Gagne ja Jeremy Roenick. Älytöntä, olisi todella mahtava buusti Mestikselle esim Roenick! Todella mielenkiinnolla odottelen mitä tapahtuu muuallakin, maanantainahan on nimittäin juuri se raja, että nämä "verohommat" voidaan hoitaa tyylikkäästi.

ps. Itse veikkaan, että vahvistus voisi olla Predatorsin Scott Hartnell.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut harakka, 09.10.2004, 15:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Kokoonpanouutisia:

Lahtonen ilmeisesti maalissa, muutan arviota hiukan.

Sportilta pois Fandul ja mv Limnell, paluun maaliin tekee angiinasta toipunut Marko Härkönen. Tuossa ei nyt mitään kauhean ihmeellistä, kun Limnell kuitenkin pelannut 6 peliä. Tuo Fandul ihmetyttää, onko loukkaantunut? On kyllä niin kovatekoinen, että ei ihan helposti loukkaannu vaikkakin TuToa vastaan oli joutunut mailaniskuja kestämään aika paljon. Sairastunut? Hyllytetty, no ei kai sentäs?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”