Tänään on 23.07.2018, 09:24.

Mestis 2.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Mestis 2.10

Viesti Kirjoittaja winorloose »

KooKoo - K-Vantaa 2 - 3,65 - NB (6/10)
En ole seurannut Mestistä toistaiseksi kuin "toisella silmällä", mutta ei joukkueiden välinen tasoero voi missään nimessä olla kertoimien osoittamaa luokkaa. Oma arvio vierailijoille on 32%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Hermes Jukurit 35 18 47
Hokki Sport 30 17 53
KalPa FPS 88 7 5
KooKoo K-Vantaa 51 18 31


Pikaiset hölinät:

Hermeksen otteet parantui edellisessä pelissä selvästi, olkoonkin että vastassa oli heikko FPS. Ismo Sirenin tulo puolustajaksi ja Kimmo Vesan hyvä mv-peli saattavat olla avain parempaan peliin.
Jukurit pelaa jo kolmannen ottelunsa 5 päivän sisään, jaksavatko vaikka pelaavatkin 4 kentällä? Heidän peli perustuu kuitenkin vahvaan liikkeeseen. Vaikea ottelu arvioitavaksi.

Hokki kaipasi ainakin torstaina maalilleen loistavasti Hokki-paidassa esiintynyttä Tapparan Sasu Hovia. Pekka Tuokkola sekä Ville Ranta-aho epäonnistuivat molemmat. Tänään maalissa pelannee parempitasoinen Pekka Tuokkola. Ei ihmeempiä kokoonpanomuutoksia, Niko Papinaho palaa pelaavaan kokoonpanoon. Ei suurta merkitystä.

Sportilla kokoonpanotilanne ok. Maalilla jatkaa hyvin pelannut Aku Limnell, Marko Härkönen toipuu kotonaan flunssasta. Tasoero joukkueilla aika selkeä, mielestäni korostuu entisestään aika paljonkin, kun Hovi lähti takaisin Tapparaan.

KalPa-FPS. Huhhuh, aivan järkyttävä tasoero. KalPa aloittanut suorastaan murhaavasti, Forssan otteet eivät ole yllätyksellistä TuTo-voittoa lukuunottamatta säväyttäneet, kuten oli ennen kautta odotettavissakin. Kokoonpanot molemmilla ok, ei isompia uusia poissaoloja. Forssa sai Asko Rantasen mukaan, Tuomas ilola pelikiellossa(ei merkitystä).

KooKoolta pois edelleen avainpelaaja, peruskookoolainen Tatu Kattelus, paha lovi hyökkäyskalustoon. Nyt myös "Repe" Soijärvi on hiukan hukassa, kun ketjukaveri puuttuu. Kouvolalaisten mv-peli ei ole toiminut lainkaan toivotulla tavalla. Varsinkin Carl Grahn on ollut suuri pettymys. Jaakko Suomalaista taidetaan tarvita, saas nähdä mitä tapahtuu. Voi olla että hyvinkin pian jotain voisi tapahtua ;) Pidän edelleen KooKoota hiukan laadukkaampana sakkina kuin KiVaa, mutta esim Nordicin 3,65 Vantaalle on silkkaa liiottelua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”