Tänään on 23.05.2018, 23:55.

World Cup KE 01.09.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

World Cup KE 01.09.

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Ihmettelin kun en löytänyt keskiviikon Ruotsi-Tsekki matsiin kertoimia, joten taitaa bookkerit keskiviikko aamuna vasta julkistaa kertoimet Saksa-Ruotsi pelin perusteella. Usa-KummeliCanada matsiin kyllä löytyy hyvin kertoimia joka lafkasta.

Mitäs mieltä että voisiko Tsekki kuitenkin niukasti kaataa Ruotsin?


Perustelut:

- Ruotsilla peli Saksaa vastaan alla joka vie hieman voimia, vaikka hyvin kyllä siitä selvisivät.

- Tsekkien "häpeä häviäminen" Suomea vastaan luultavasti kasvattaa motivaatiota näyttämään mihin joukkoe todella pystyy, joten kovempi taistelu tällä kertaa.

- 4-0 Suomi-Tsekki ja Saksa-Ruotsi 2-5 tulos voi pistää tuulipuku kansan pelaamaan juuri Ruotsin puolesta kun tulee helposti "Heja Sverige" tunne, joten kertoimet voisivat olla paljon pienempiä Ruotsille verrattuna mihin Tsekki ainakin paperilla voisi pystyä.


En ole päättänyt myynkö pörssissä Ruotsia pienemmällä summalla vai jätänkö kokonaan väliin, joten kertokaahan mielipiteitänne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

Ei pysty Tsekki mihinkään, vastaavalla seisoskelulla ja passiivisella liikkellä kuin Suomea vastaan voi olla Saksankin kaataminen tiukassa. Tsekkin on täysin hengetön porukka nyt => pelaa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

JakkeK kirjoitti:Ei pysty Tsekki mihinkään, vastaavalla seisoskelulla ja passiivisella liikkellä kuin Suomea vastaan voi olla Saksankin kaataminen tiukassa. Tsekkin on täysin hengetön porukka nyt => pelaa vastaan.
Kertoimet tuskin sallii Ruotsin pelaamista, joten ehdottomasti Ruotsi vastaan pelejä. Luulen, että ensimmäisiin tuloksiin reagoidaan liian voimakkaasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Jotenkin näistä kahdesta ensimäisestä ottelusta on jäänyt sellainen kuva, että vierasjoukkueet eivät ihan tosissaan ole pelanneet. Alkusarja on lähinnä show, jossa tärkeintä tuntuu olevan omien NHL tähtien erinomaisuuden näyttäminen kotiyleisöille. Kaikki joukkueet menevät joka tapauksessa jatkoon, joten mitään erityistä syytä hurmokselliseen taisteluun vieraissa ei ole. Kotona kotiyleisölle sen sijaan halutaan voitto tuoda. Koko alkusarja-kiertueen tarkoitus kai on puhtaasti NHL-markkinoinnillinen enkä jotenkin voi välttyä ajatukselta, että tässä kotiyleisöille tarjotaan sitä mitä ne haluavat eli kotivoittoa. En nyt väitä että ihan sopua pelataan, mutta jonkin sortin sanaton sopimus tai ehkä paremminkin alitajuinen tunne siitä että vieraissa ei ihan kaikkea panna peliin voisi olla mahdollinen? Saa sitten nähdä millaisia tuloksia jatkossa nähdään ja olenko epäilysteni kanssa täysin metsässä.

Varovainen kuitenki olisin esim. Saksa - Suomi -ottelun suhteen. Tasoero on nähdyn perusteella valtava, mutta miten paljon Suomi oikeasti haluaa ja tarvitsee voittoa Saksasta Saksassa? Ainakin mielestäni vähemmän kuin Saksa Suomesta. Ihan minikertoimiin (alle 1.40) en kyllä uskaltaisi tarttua, kun motivaatiosta ei ole täyttä varmuutta. Lisäksi Saksa hurmioituneen kotiyleisönsä edessä lienee aivan eri joukkue kuin mitä Globenissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomas
Jäsen
Viestit: 140
Liittynyt: 08.08.2003, 23:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomas »

Ruotsi-Tsekki 51 22 27
yli/alle 5,5 39 61

Pikkuisen laskin tsekin prosenttia ensimmäisten pelien perusteella.
Ennen kisoja olisin myös arvioinut ottelun hiukan vähämaalisemmaksi.
Salon epävarmuus ja tsekin aika huolimaton puolustuspeli hieman nostaa maaliodotusarvoa.

Kanada-Slovakia 58 21 21
yli/alle 5,5 39 61

Unibetillä Slovakia 5,25.
Paremman kertoimen voi kuitenkin saada vielä esim. Pinaclelta

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

%arviot:
01.9.2004 Tukholma Tsekki Ruotsi 37 23 40 yli/alle 4,5 53 47
01.9.2004 Montreal Kanada Slovak 58 17 25 yli/alle 5 55 45

voi olla että olen näissä liikaa kanadan ja tsekin miehiä :shock:
tsekillä on kuitenkin vain 1 peli nähty, se oli joukkueen osalta surkea, mutta siitä ei voi juuri kuin parantaa. uskon että on nyt syttyneempi, vaikka taas vieraspeli onkin. eikös sen tsekin materiaalin pitänyt olla tosi kova :D
kanukit oli eilen kovia, edellisen pelin "ottelurasituksesta" ei juuri kannata puhua kun kaikki pelaajat ovat kuitenkin hyvin levänneitä kesän jäljiltä, eilinen peli saattoi vain lisätä kanadan ja alkuperäistestä kokoonpanostaan heikentyneen slovakian välistä eroa tässä ottelussa. ja slovakian kohdalla voi päteä se mikä muillakin world cupin vierasjoukkueilla, alkulohkon pelit eivät ehkä ihan sytytä parhaimpaan vireeseen, päinvastoin kuin kotiyleisön edessä pelaavat joukkueet.

otin noissa siis voimakkaasti kantaa kanadan ja tsekin puolesta. ja tsekkiä pääsee odotetusti pelaamaan, ja kyllä slovakiaakin voi kokeilla tuon suuruisilla kertoimilla!

kerroinrajat:
01.9.2004 Tukholma Tsekki Ruotsi 2,70 4,35 2,50 yli/alle 4,5 1,89 2,13
01.9.2004 Montreal Kanada Slovak 1,72 5,88 4,00 yli/alle 5 1,82 2,22

EDIT: korjasin o/u kerroinrajat molemmissa peleissä. onneksi kukaan ei huomannut kun siitä ei heti haukuttu.

pelivalinta / kerroin / toimisto / kerroinraja / odotusarvo
tsekki / 3,55 / unibet / 2,70 / 1,31
slovakia / 5,25 / unibet / 4,00 / 1,31

nämä maistuu varmasti vielä paremmin tasoituksilla, niitä ja total goalseja odotellessa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 01.09.2004, 10:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

jatkoa edelliseen:

voi olla opettavaista miettiä, mitkä %-arviot olisi itsellä tämän päivän oteluissa, jos ruotsi olisikin hävinnyt saksalle, ja tsekki voittanut suomen? eli on syytä ottaa huomioon että 1 peli ei voi kauheasti muuttaa %-arvioita, tai sitten alkuperäiset arviot oli ihan metsässä. toki näkemystä saa ja PITÄÄ korjata kun on syytä, mutta parhaiten vedoillaan pärjää se joka korjaa näkemystä 1 pelin osalta vähiten, edellyttäen että alkuperäinen analyysi joukkueiden kohdalla oli oikein.

en siis suinkaan aio väittää että minä olisin näissä %-arvioissani oikeassa, harvoinhan minä päihitän asioista paremmin tietävät :oops: kunhan vaan toin tuonkin miettimisen arvoisen asian esille. mun aikaisempien vuosien arvokisamenestyksessä huomasin että oli erittäin opettavaista miettiä ja TUOTTOISAA miettiä, miten paljon 1 pelin tulos vaikuttaisi omissa %-arvioissa. se kun ei voi olla mitään 5-10%, vaan mieluummin 1-2%, jollei ole sitä mieltä että oli ensimmäisissä otteluissa itse ihan yössä. eli arvokisojen alkulohkoihin hyvä taktiikka on se, että tekee kaikkiin tiedossa oleviin otteluihin omat %-arviot ENNEN KISOJEN ALKUA :idea:
sitten niitä voi hieman korjailla ottelu ottelulta, eikä niin kovin helposti tule ylireagoitua yhden ottelun lopputulokseen.
siitähän kaikki ovat varmasti yhtä mieltä, että esim. tsekki-suomi 0-4 ja tsekki-suomi 4-0 molemmat eri lopputulokset kuuluivat ottelun TODENNÄKÖISYYSKENTTÄÄN. eli vaikka peli ja joukkueiden väliset voimasuhteet olisivat oikeasti etukäteen olleetkin aivan tasaiset, kuten minä siitä povasin, niin molemmat joukkueet saattavat silti voittaa sen 4-0, eikä se automaattisesti tarkoita sitä että voittanut joukkue on selvästi parempi. kyseessä on vain yhden ottelun lopputulos. toki tsekki näytti huonolta, siltä ettei valmistautuminen olisi sujunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla kaikkinen hankaluuksineen, ja siitä voi korjata tsekkiä hieman heikommaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Vielä hieman tuosta kokonais maalimäärästä.

Missään ottelussa tässä turnauksessa ei ole ollut huippu maalipaikkoja kovinkaan paljoa, eilisissäkin otteluissa maalit tulivat todella halvalla tavalla, Esche tosin piti USA.ta ensimmäisessä erässä pystyssä mutta muuten koko turnauksen aikana tosi maalipaikkoja ei ole ollut paljoa sen enempää kuin mitä maalejakaan on tullut.
Ja tästä eteen päin kuin ajattelee niin pelithän muuttuvat tärkeämmiksi kokoajan kuin haetaan jatkoa ajatellen asetelmia, ja esim tämän päivän Ruotsi - Tsekki ottelussa pidän maalimäärää todella matalana, molemmat joukkueet ovat varmasti oppineet aikaisempien otteluiden puolustuspään virheistä, under 4,5 on semmonen "fifty - fifty", näin Nordicin tarjoama kerroin 2.00 under 4,5lle nousee rajatapaukseksi ja pitää se pienellä pelata pois.

Onhan se hyvä että keskustelua tulee, mutta en millään usko että turnauksen lopussa tuo maali k.a. on yli viiden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Samaa mieltä Ässän kanssa Tshekki - Ruotsi pelin teoriapuolesta, mutta prosentit vähän heittää. Mun papereissa Ruotsi oli suosikki jo ennen kisoja Tshekkiä vastaan, varsinkin kotona. Siihen kun lisää Pari-Kolme % kun Tshekki ei vakuuttanut, ei tosin ruotsikaan ainakaan puolustuksen osalta (mitä nyt vähän peliä seurasin).

Tästä saa lukemiks:

Tshekki - Ruotsi 32-23-45

Peliä saa siis kuitenkin vielä Tshekille.


Btw, Ässä...paljon sun % ois ollu ennen ensimmäisiä pelejä? Mietin vaan että kumpi suosikkina vai oliko kumpikaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Jarcon, 01.09.2004, 10:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Bawdylle: World Cup joukkueiden keskinäiset ottelut, 5 ed. arvokisojen ALKULOHKOISSA

maalikeskiarvo 5,1 ei ole ihan suoraan se mikä mulla on käytössä, mutta aika hyvää suuntaa antava mistä lukemasta nyt pitää alkaa muokkaamaan arvioita johonkin suuntaan. eli noissa otteluissa on kyse ed. 5 arvokisojen alkulohkoista. siitä sitten voi spekuloida miten pelit ja joukkueet nyt voisivat maalimääriltään muuttua, kun kesä alla jne.
pudotuspeleissä maalimäärät tietysti putoavat, sen takia otin näihin alkulohkojen otteluihin vertauskohdaksi aikaisemmat keskinäiset ottelut alkulohkoissa.

ottelut 66
kotimoa 2,55
vierasmoa 2,55
moa yht. 5,1

vuosi turnaus joukkue1 joukkue2 maalit1 maalit2 yht.maalit maaliero

2004 väli kanada saksa 6 1 7 5
2004 väli kanada tsekki 2 6 8 4
2003 alku kanada ruotsi 3 1 4 2
2002 (og) alku kanada ruotsi 2 5 7 -3
2002 (og) alku kanada saksa 3 2 5 1
2002 (og) alku kanada tsekki 3 3 6 0
2002 alku kanada usa 2 1 3 1
2001 alku kanada venäjä 5 1 6 4

2004 alku tsekki saksa 5 1 6 4
2004 väli tsekki kanada 6 2 8 4
2003 alku tsekki suomi 2 1 3 1
2002 (og) alku tsekki saksa 8 2 10 6
2002 (og) alku tsekki ruotsi 1 2 3 -1
2002 (og) alku tsekki kanada 3 3 6 0
2002 alku tsekki saksa 7 5 12 2
2001 alku tsekki saksa 2 2 4 0

2004 alku ruotsi venäjä 3 2 5 1
2004 väli ruotsi suomi 1 1 2 0
2004 väli ruotsi slovakia 0 0 0 0
2003 alku ruotsi kanada 1 3 4 -2
2002 (og) alku ruotsi kanada 5 2 7 3
2002 (og) alku ruotsi tsekki 2 1 3 1
2002 (og) alku ruotsi saksa 7 1 8 6
2002 alku ruotsi venäjä 2 0 2 2
2001 alku ruotsi usa 2 2 4 0

2004 alku usa suomi 2 4 6 2
2004 alku usa slovakia 3 3 6 0
2004 väli usa venäjä 3 2 5 -1
2003 alku usa venäjä 2 3 5 -1
2002 (og) alku usa suomi 6 0 6 6
2002 (og) alku usa venäjä 2 2 4 0
2002 alku usa kanada 1 2 3 -1
2001 alku usa ruotsi 2 2 4 0

2004 alku slovakia usa 3 3 6 0
2004 alku slovakia suomi 5 2 7 3
2004 väli slovakia venäjä 2 0 2 2
2004 väli slovakia ruotsi 0 0 0 0
2003 alku slovakia saksa 3 1 4 2
2002 alku slovakia suomi 1 3 4 -2
2001 alku slovakia suomi 2 5 7 -3

2004 alku venäjä ruotsi 2 3 5 -1
2004 väli venäjä slovakia 0 2 2 2
2004 väli venäjä usa 2 3 5 -1
2004 väli venäjä suomi 0 4 4 4
2003 alku venäjä usa 3 2 5 1
2002 (og) alku venäjä usa 2 2 4 0
2002 (og) alku venäjä suomi 1 3 4 -2
2002 alku venäjä ruotsi 0 2 2 -2
2001 alku venäjä kanada 1 5 6 -4

2004 alku suomi usa 4 2 6 2
2004 alku suomi slovakia 2 5 7 3
2004 väli suomi ruotsi 1 1 2 0
2004 väli suomi venäjä 4 0 4 4
2003 alku suomi tsekki 1 2 3 -1
2002 (og) alku suomi usa 0 6 6 -6
2002 (og) alku suomi venäjä 3 1 4 2
2002 alku suomi slovakia 3 1 4 2
2001 alku suomi slovakia 5 2 7 3

2004 alku saksa tsekki 1 5 6 4
2004 väli saksa kanada 1 6 7 5
2003 alku saksa slovakia 1 3 4 -2
2002 (og) alku saksa tsekki 2 8 10 -6
2002 (og) alku saksa kanada 2 3 5 -1
2002 (og) alku saksa ruotsi 1 7 8 -6
2002 alku saksa tsekki 5 7 12 -2
2001 alku saksa tsekki 2 2 4 0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Ruotsi-Tsekki 43-24-33


Kuten jo ennen Suomi peliä voisi sanoa, että olin aivan varma Tsekin voitosta...toisin kävi. Jälkipeleissä haukuin Tsekin aivan pas.....
No tosiasia on, että olen edelleen sitä mieltä, että Tsekin joukkue on hyvä.
Kavounia hehkutin ennen ja hehkutan edelleen. Ruotsi-Saksa pelissä maalissa oli Salo.. tänään veikkaisin Tjelqvist(tai jotain)...
Mielestäni Tje.... on hieman haparoiva maalivahti eli vähän samanlainen kuin Salo eilen. :) Ruotsilla helppo peli eilen en usko, että vaikuttaa aivan hirveästi Ruotsin jaksamiseen.

Tsekillä edelleen parempi hyökkäys, mutta puolustus on sitten huonompi.
Tsekkiä kritisoitiin niin ankarasti maansa lehdissä, että toivottavasti ottavat onkeensa ja alkavat pelaamaan sillä tasolla, missä heidän pitääkin pelata! Ottelu on mielestäni tasaisempi mitä voisi kuvitella....

Ruotsi-Tsekki 2 33% unibet 3,55

Kanada-Slovakia 56-21-23

Kanadalla eilen kovatasoinen peli. Alussa Kanada painoi valtavalla sykkeellä, mutta sitten mielestäni väsyivät loppuakohden...Olisko yhden pakin väheneminen auttanut tähän...en tiedä...Usa Taklasi paljon ja jäähyiltiin eli koko puoliin raskas peli kummallekin. Slovakialla ensimmäinen peli. Väläytti jo harjoituspelissä pelaamalla Kanadan kanssa tasan. Slovakia samassa tilanteessa kuin Saksa, eli ei odoteta liikaa, mutta taistelee loppuun saakka. "tuore" Slovakia voi olla väsyneelle Kanadalle liikaa....

Kuitenkin pitää muistaa, että Kanada on ennakkosuosikki koko turnauksessa, joten

Kanada - Slovakia 2 23% Unibet 5,25

EDIT:
:oops: :oops: Olin pistänyt vahinkossa väärän ottelun prosentit (jalkapalloa) tuohon Ruotsi peliin...vierasjoukkueella oli samat prosentit...sori! :oops: :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 01.09.2004, 11:22. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Jarcon,

tiedoksi, olen aivan omilla linjoillani tämän ottelun lukemissa, esim. TOTAL CTRL:n virallinen arvio on Tsekki Ruotsi 33 23 44 yli/alle 4,5 53 47
(tsekki silti pelikelpoinen unibetilla).
mulla oli alunperin ruotsi niukka suosikki kotipelissä tsekkiä vastaan. tsekki näytti myös mun silmiin huonolta suomea vastaan, siitä annoin bonuksia ruotsille. mutta annoin tsekillekin lisää pisteitä siitä, että nyt ovat varmaankin syttyneempiä vaikka taas vieraskaukalo, haluavat kostaa nöyryytyksen ja nousta omalle tasolleen. eli yhteenvetona ruosti muuttui hieman suuremmaksi suosikiksi.
on kai näillä alkupelien sijoituksilla ainakin se merkitys, että saisi jatkopeleihin kotiedun, eikä vastaan tulisi heti ekassa pudotuspelissä joukkue jolla peli kulkee kaikkein parhaiten. pitää alkupeleissäkin pärjätä jos mieliin varmemmin menestyä turnauksessa. jos vetäisi aivan puolivaloilla alkupelit, saisi vastaan kuuman joukkueen pudotuspeleissä, ja vaikeata olisi sitä vastaan yhtäkkiä saada omaa peliä kulkemaan, lepsuilun jälkeen. joten näen tsekin nyt ERITTÄIN SYTTYNEENÄ tähän peliin, sen takia mutuilin tuon ottelun noin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Hyviä ylikertoimia lötyy päivän matseihin suoraan ja myöhemmin myös tasoituksella. Omat arviot ovat

Tsekki-Ruotsi 33-23-44 o/u 4.5 55-45, o/u 5.0 46-54

Ruotsilla on maalivahtiongelma. Salo hörppii kuten aina ennenkin. Uskomatonta, että Salo yleensä on Ruotsin joukkueessa! No, se selittyy sillä, että heillä ei ole maalivahteja. Hyvä meille! Tsekkiä vastaan uskoisin nähtävä uuden miehen Ruotsin maalilla, mutta Tellqvististäkään ei ole pelastajaksi. Ei ole lyönyt itseään läpi NHL:ssä ja se nyt kertoo jo jotain. Kaikista ei ole Kippereiksi, prk. Tässä on Ruotsin heikkous, joka erottuu kammottavana muuten erinomaisen hyvästä joukkueesta. Ruotsi tulee kaatumaan maalivahtipeliin - näin minä sen näen. Mutta Tsekki jätti niin aneemisen kuvan 11 laukausellaan, että Tsekin prossia on pakko laskea hiukan. Kyllä se oli kroonista se esitys. Hlinkan poismeno jätti liian suuren aukon, jota ei kukaan yhtäkkiä paikkaa. Silti Tsekkiä aliarvioidaan juuri nyt liikaa.

Kanada-Slovakia 55-22-23 o/u 4.5 58-42, o/u 5.0 50-50

Kanadan näin viime yönä ja kyllähän kanukit pitivät hirveää tempoa yhden erän. Se riitti. Slovakiasta sanon jo nyt, että se tulee olemaan lievä pettymys odotuksiin nähden. Viime hetkellä joukkueesta jäi pois kaksi erittäin tärkeää pelaajaa eli Handzus ja Bondra. Samalla lähti yli kuudesosa koko joukkueen pisteistä eli nämä kaksi kaveria tekivät yhteensä reilusti yli 100 pistettä viime kaudella. Ja jo aiemmin pois jäi ehdoton liideri eli Ziggy Palffy. Toki Slovakialla riittää edelleen kovia pelaajia kuten Hossa ja Stumpel, mutta ei tuo kokoonpano ainakaan ennakkoon mua enää vakuuta. Nimet eivät koskaan tee joukkuetta, joten jos Slovakia on hitsautunut yhtenäiseksi, se voi onnistuakin. Mutta tuon superkolmikon puuttuminen tekee tässäkin ottelussa Slovakiasta entistä suuremman altavastaajan. Kanada voi kaatua vain omaan suuruuteensa kun miljonnärit eivät viitsi pelata kahta iltaa peräkkäin. Overin paikka, moa voisi olla jopa vieläkin suurempi. Slovakia tuskin yllättää, mutta ei sen mahdollisuudet nyt millään mene alle 23 prossankaan. Ei tuolla joukkueella, jossa kuitenkin on useampia laatupelaajia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Kanadasta Ässän kanssa samaa mieltä. Aivan loistava joukkue. Sen sijaan Tsekin motivaation kyseenalaistan. On mielestäni oikeastaan kaksi syytä miksi Tsekki olisi motivoitunut tänään. Ensimmäinen on hyvän jatko-ohjelman vuoksi. Voitolla Tsekki VOI päästä lohkon kakkoseksi ja saada kotiedun. Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään varmaa. Lohkovoitosta ja Saksan kohtaamisesta Tsekki tuskin enää edes uneksii. Toiseksi Tsekki haluaa saada pelinsä kulkemaan jatkopelejä ajatellen. Suomi ei sytyttänyt vastustajana, joten miksipä Ruotsi sytyttäisi yhtään enempää? Pelin ehtii saada kulkemaan viimeisessä pelissä Saksaa vastaan, mutta jotenkin tuntuu, ettei Tsekkiläiseen mentaliteettiin kuulu olennaisesti "pelin saaminen kuntoon". Vain tulos kiinnostaa kaiken kokeneita ja voittaneita pelaajia ja ensimmäinen tärkeä peli tätä ajatellen on puolivälierä. Ammattiylpeyskin on pelastettu, jos tuon ottelun voittavat.

Omat pelit lähtee Tsekin suoran voiton myynnistä..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Willy kirjoitti:Suomi ei sytyttänyt vastustajana, joten miksipä Ruotsi sytyttäisi yhtään enempää?
Hmm...jos tre kronorin nimilistaa katsoo niin kyllä se "kovemmalta" näyttää kuin mitä suomen keskinkertaisuudet. Lisäksi jää tuolla kluupenissa on kunnossa joten ehkä sekin vois vähän piristää...

Mut joo, vaikka tuolla toisaalla tulin jo tsekit haukkuneeksi lyttyyn niin kokeillaan vielä kerran. Unibetin 3.55 saa kelvata...Mitään kunnon panosta ei kyllä voi laittaa :?

Jos noilla tsekeillä nyt yhtään on sitä ammattiylpeyttä, kunniaa sun muuta tekemisistään niin eivät voi vetää heti perään samalla tavalla läskiksi mitä suomea vastaan asennepuolella. Potentiaalia on vaikka miten, harjoituspelit nyt on aina mitä on, mutta niissä kuitenkin onnistuivat ihan ok. Sai Saksakin sentään 19 laukausta Saloa vastaan joten olettaisi (assumption is the mother of all fuck-ups :lol: ) että Tsekkien materiaalialla päästäisiin vähintään samaan, parempaan siis mitä suomea vastaan :evil:

edit: ei expekt vaan uni...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 01.09.2004, 14:08. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Terrieri
Jäsen
Viestit: 318
Liittynyt: 02.06.2003, 09:00
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Terrieri »

Hieman korjasin prosentteja, kun tuo Kanadan otekin on nyt nähty. Annoin Kanadalle 3 prossaa lisää (suhteessa omiin alkuperäisiin lukemiin), koska Slovakialla on nyt todellisia kp huolia ja Kanadan asenne näytti olevan kohdallaan USA:a vastaan. Itsekin olen todella hämmästynyt, kuinka valmista Kanadan peli oli. Laskin myös hieman ottelun moa:a, koska sama Kanada näyttää jälleen olevan kyseessä kuin ennen, eli maaleilla ei turhaan mässäillä, kun ollaan johdossa. Kanada-USA pelistä sen verran, että Esche pilasi ensimmäisessä erässä overin.

Tsekkiä mä rokotan ainoastaan yhden prosentin verran alkuperäisistä lukemista. Mä uskon edelleen, että Tsekin huonous oli osaksi Suomen hyvyyttä ja tähän otteluun Tsekeiltä löytyy taistelutahtoa. Lisäksi Ruotsilla ei oli minkäänlaista luottoa omiin maalivahteihin. Jälleen kerran Salot teki temput, enkä usko muistakaan pussareista olevan pelastajaksi asti.

Tsekki - Ruotsi 34-24-42
U5.5 64
U5.0 57
U4.5 47

Kanada - Slovakia 54-20-23
U5.5 59
U5.0 51
U4.5 42

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

jos tsekin joukkueessa mukana olevat pelaajat eivät nytkään syttyisi tähän peliin ruotsia vastaan, kun alla on noin nöyryyttävä avausottelu, niin minkä ihmeen takia he sitten olisivat ilmoittautuneet osallistuvansa tähän turnaukseen. kyse on jääkiekkoammattilaisista, ja kuten sputnik sanoi, ovat varmasti YLPEITÄ siitä mitä tekevät. ja nyt pelataan world cupia koko maailman silmien edessä, joka peliä ei laiteta läskiksi, ei ainakaan peräkkäisiä.
jääkiekon MM-kisoissa on monia esimerkkejä siitä, miten jokin joukkue ei ole syttynyt johonkin peliin, se on ollut odotettavissa ja sillä tiedolla on usein tehnyt hyvin tiliä. mutta sitten jos tulee se nöyryytys, niin SEURAAVASSA pelissä on kentällä ollut aivan eri joukkue, paljon syttyneempi!
tsekin ensimmäisessä ottelussa olin perusteluissani sillä kannalla että kyllä suomi on suosikki, kun on kotietu ja suomi on syttyneempi. nyt sanoisin että tsekki on syttyneempi kuin helpon saksa-voiton jälkeinen ruotsi. muuutta näkemyserojahan nämä kaikki ovat...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Ruotsi - Tshekki 48% 21% 31% [2,06-4,79-3,26]

2% lisätty Tshekeille lisää,muuten 29%. Tähän vaikuttu negatiivinen Suomi peli+Ruotsin alakerran hapuilu,maalivahtipeli.

Unibetin Tshekin 3,55 hyvä tarjous,muissa pelimuodoissa voi olla hakeminen vaikeampaa.


Kanada - Slovakia 52% 20% 28% [1,92-5,03-3,57]

Unibet 5,25 Slovakia
Tasapeleistä ei löydy. Tasoituksista löytynee sitten kun ilmestyvät.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sherlock
Jäsen
Viestit: 64
Liittynyt: 29.06.2003, 13:14
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja sherlock »

Centrebetillä Tshekille tarjotaan kerrointa 4, aika mukava kerroin jo.

Edit: Enää 3.8, mutta yhä mielestäni selvästi pelattava.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut sherlock, 01.09.2004, 19:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Marek Zidlicky (CZE) - Will get a point in todays match 3.00 Nordic

Z ihastutti taidoillaan SM-liigassa neljän kauden verran ja siirtyi viime kaudeksi NHL:ään ja paukutti 53 pinnaa. Hän teki vähintään pisteen 39/82 ottelussa (noin 48%). Ylivoima-aikaa myös luvassa reilusti Tshekin joukkueessa, joten kyllä tuon 3.00 kertoimen saa helposti pelattavaksi. Tuskin joku 40% arvio kauhean väärässä on kun kyse pakista jonka pisteet kertyvät suhteellisen tasaiseen tahtiin, eikä mitään Aleksei Kovalev tyyppisiä 4+1 yhdessä otelussa ja seuravaat viisi ottelua kiukutellaan ja kaivetaan nenää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

No nyt on helppo sanoa, että Ruotsille vaikka 99% olisi ollut oikea prosentti. Jos ennen ottelua osasit antaa tuon 60% arvion niin onneksi olkoon. Olet mahtanut panostaa Ruotsin voitolle PALJON ja myös saat ISON voiton.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Touho
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 12.11.2003, 20:09
Pisteitä: 0

Touho

Viesti Kirjoittaja Touho »

Tarkoituksena oli näin jälkipelin kautta synnyttää pohdintoja Tsekin oikeasta tasosta. Jälkipeli on oppimista, jolla on toivottavasti positiivinen vaikutus tuleviin arvioihin. Ei hyvä heilu, jos kaikki arvionsa tuloksista riippumatta mukisematta nielee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jeesmies
Jäsen
Viestit: 91
Liittynyt: 26.12.2003, 19:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Re: Touho

Viesti Kirjoittaja jeesmies »

Touho kirjoitti:Tarkoituksena oli näin jälkipelin kautta synnyttää pohdintoja Tsekin oikeasta tasosta. Jälkipeli on oppimista, jolla on toivottavasti positiivinen vaikutus tuleviin arvioihin. Ei hyvä heilu, jos kaikki arvionsa tuloksista riippumatta mukisematta nielee.
Olen kyllä kanssasi samoilla linjoilla. Alkupelistä tein sellaisen jälkipelin, että Ruotsi voittaa tällaisista otteluista 63%, mutta kolmannen erän jälipelissä tulin siihen tulokseen, että Tshekki olikin 71% suosikki. Nyt alkaa olla joukkueiden todellinen taso selvillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

pelattuja kohteita: 72
osuneita: 26
kerroin yht. 62,884
palautus% tasapanoksin: 87,34

Minikommentit


karikar
Jäsen
Viestit: 270
Liittynyt: 13.01.2004, 08:56
Pisteitä: 162

Viesti Kirjoittaja karikar »

Kyllähän "raipe" studiossa puhui asiaa jo toisella erätauolla, kun kehui Tsekin peliä. Ruotsi vain rankaisi aika kovalla kädellä ylivoimista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Jatketaan Kanadaa vastaan pelaamista...Toivotaan, että jaloissa painaa eilinen. Se on selvää, että USA-ottelu oli arvostukseltaan paljon tärkeämpi kuin ensi yön peli.

<b>Slovakia +0.5</b> 41% 2.73 Pinnacle 1.71%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”