Sivu 1/1

Liiga 4.5. Game seven

Lähetetty:
Kirjoittaja oliz88

Vedonlyöntivihje: - Kärpät - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - HPK
veto
HPK ML
kerroin
2.820 (coolbet)
panos
2 yks.

Osuma! +3.64 yks.

1-2 ja.

Arviot: 47 - 25,5 - 27,5 o/u 4,5 39-61
Kokonaisuudessa sarja ollut tasainen, jopa hieman HPKlle ennen viime peliä, joten yhden pelin otannalla(game 6) en lähde kärpille sorvaamaan suurempaa suosikin asemaa.
Myös veikkaukselta saa 2,82 ml kertoimen.

Re: Liiga 4.5. Game seven

Lähetetty:
Kirjoittaja Jonkka

Vedonlyöntivihje: - Kärpät-HPK - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät-HPK
veto
HPK +0,5
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.85

Osuma! +2.73 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - Kärpät-HPK - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät-HPK
veto
U 4
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.84

Osuma! +2.68 yks.

1-1

Kaudein hienoin peli jäljellä ja sitten onkin kausi paketissa. Kärpät ollut koko kauden tasaisen vahva ja odotusten mukainen. Hyvin valmenettu joukkue loistavilla yksilöillä. HPK ollut ehdottomasti kauden piristysruiske, millaisia ei voi koskaan olla liikaa. Omassa rankingissa HPK oli ennen kauden alkua sijalla 13. Materiaalin ja Pennasen edellisen kauden kokeilujen jälkeen olin melkoisen pessimistinen joukkueen suoritustasosta. Jälkikäteen sanottuna tietenkin liiankin pessimistinen. Pennanen jätti edellisen kauden kokeilut yhteen kauteen ja tällä kaudella palattu tuttuihin valmennuksellisiin vahvuuksiin. Tästä saatiin taas hyvää oppia tulevien kausien esikausianalyyseihin. Oleellista ei ole tulos, vaan nähdä ja ymmärtää tuloksen taakse, mistä asioista epäonnistuminen tai onnistuminen johtui. Sen jälkeen pitäisi vielä yrittää kaivaa, miten ongelmakohtia on yritetty ratkaista. Esikausianalyysin jälkeen oleellista on tunnistaa virheensä ja olla valmis muuttamaan mielipidettä.

Finaalisarjassa en ole kaikki pelejä nähnyt, mutta näkemäni ovat olleet erittäin tasaisia. Myös tilastot tukevat edellä mainittua. Kärpät on materiaalin ja kokemuksen perusteella suosikki, mutta ei millään erityisen iso. Annoin tavallisen kotiedun päälle muutaman prosentin lisää. Leveämpi materiaali ja kokemus vastaavista tilanteista antavat pienen edun. Lisäksi Larmin näen hieman virhe herkemmäksi kuin Vehviläisen. Larmi kuitenkin ollut pääosin erittäinkin hyvä pudotuspeleissä. Kaksi hyvin valmennettua joukuettaa ja G7. Hieno ilta tulossa.

Vetojen osalta kevät oli erittäin vaikea. Vedonlyönti oli henkilökohtaisesti kuitenkin erittäin tärkeä voimavara koko kevään ajan. Kaikesta huolimatta tästä kaudesta jäi paljon nälkää ensi kauteen. Kesällä hyvä analyysi tästä kaudesta ja uudella innolla ensi kauteen.