Tänään on 19.09.2019, 18:01.

Liiga 4.4.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3797
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +79.98 yks.

Palautus%: 100.47%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4598

Pisteitä: 3141

Liiga 4.4.

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tappara pisti Lukon lopulta varsin helpolla lauluun, otteluvoitot 4-0. Pelit olivat kyllä tasaisia ja Lukko olisi "ansainnut" ehkä yhden voiton, miksei pari jatkoerää. Tappara oli kuitenkin terävämpi maalipaikoissaan, osasi jäädyttää Lukon pelin ja meni ansaitusti jatkoon. Pelin jäädyttämisessä Tappara on varmasti yksi sarjan parhaita ja ollut jo pitkään. Tällä kaudella on tullut normaali enemmän sulamisia johtoasemasta, mutta pleijareissa kaikki näyttää jälleen kerran toimivan.

Hpk pääsi numeroiden perusteella helpolla, sillä Tps lähetettiin 4-1 voitoin kesälomille. Tps olisi ehkä ansainnut enemmän mitä sai, mutta toisaalta se ei ollut tarpeeksi terävä maalipaikoissa. Hpk pelasi voittavaa peliä, jossa se johtoasemassa pyrki pitkälti vain turvaamaan johtonsa. Tämä mielestäni pätee erityisesti vieraspeleihin kuten tuli jankutettua Tps-sarjassakin :D Kotona playoffeissa peli on toki vain aavistuksen aktiivisempaa kuin vieraissa.

Hyvin tasainen pari, jossa kummallakaan ei ole millään osa-alueella suurta eroa. Puolustuksessa Tapparalla on hieman enemmän kiekollista osaamista vaikka Rantakari on sivussa. Pakiston peluutus ja roolitus on ollut Hpk:lla erinomaista koko kevään, joka kompensoi taitoeroa Tapparaan. Laatikaisen puuttuminen toki painaa Hpk:n mahdollisuuksia hieman alemmas. Maalivahti- ja hyökkäyspelissä ei ole juurikaan mitään eroa. Toki JussiQ:n mainitsema kokemus on iso tekijä playoffeissa.

Tänään sarjan avaus, joka omissa odotuksissa on hyvin vähämaalinen yllämainituista syistä. Kokoonpanot molemmilla ok. Lopullinnen arvio 45,5-25-29,5, jolle ei mitään järkevää peliä saa. Laatikainen vaikuttaa sen verran ettei taivu HPK:lle pelit.

Vedonlyöntivihje: - Tappara-Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Tappara-Hpk
veto
U5
kerroin
1.606 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.52

Osuma! +3.03 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”