Tänään on 24.05.2018, 10:16.

Liigan kausivedot 2016-2017

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Dyny
Jäsen
Viestit: 1042
Liittynyt: 08.08.2015, 01:25

Tuotto: +262.68 yks.

Palautus%: 104.33%

Panosten ka: 2.89 yks.

Vetoja: 2096

Pisteitä: 262

Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Dyny »

Laitetaas nämä tänne ihmeteltäväksi tällä kertaa. Voimasuhteet toki elää rujosti vielä ennen kauden alkua, mutta kyllä nämä kelpaa poimia jo pois.

HIFK on jäätävä suosikki ensi kaudeksi. Leveyttä hieman uupuu vielä puolustuksesta ja etenkin tärkeältä keskikaistalta(Ramstedt) mutta suhteessa muihin rosteri on jo näillä miehillä ylivoimanen. Kärpät on menettänyt lähes koko hyökkäysarsenaalinsa muille maille ja korvaavat "AHL-jyrät" ovat täysi mysteeri tässä kohdin. Kärppien seurajohdolla on Junnon johdolla toki vielä aikaa kaivaa oikein kunnolla kuvetta, mutta hieman alkaa jonkinsorttinen välikausi haista. Myös Tapparan superkaksikko Kuusela-Laine lienee täysin mahdoton korvata kunnolla.

Bäckström maalissa pieni ? kenties.

Vedonlyöntivihje: - Liiga mestari 2016-2017 - peliaika päättynyt

kohde
Liiga mestari 2016-2017
veto
HIFK
kerroin
4.800 (Betsafe)
panos
5 yks.
raja
3.7
todennäköisyysarvio
arvio 27%

muistiin: unibet osa panoksesta

Huti: -5.00 yks.



Toinen haku on HPK. Kehittyvä joukkue, sentteriosasto ehdollinen top 6 jos Palve breikkaa Liiga-tasolle oikein kunnolla. Pennanen penkin takana tärkeässä roolissa, jotta saisi täyden potentiaalin irti nuoresta pelaajarungosta. Sääli, ettei Betsafe/nordic/betsson tarjoa vielä mitään top3-4-sijoitusvetoja kerholle, mitkä osuisi huomattavasti useammin maaliinsa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga mestari 2016-2017 - peliaika päättynyt

kohde
Liiga mestari 2016-2017
veto
HPK
kerroin
150.000 (Betsafe)
panos
1.5 yks.
raja
66.67
todennäköisyysarvio
arvio 1.5%

Huti: -1.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 0.00, tulos -6.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.07.2016 03:28 <Lorimer> Naurettava toi Hifkin kerroin , mutta HPK peukkuja!

06.09.2016 03:36 <Dyny> SBO saa vielä HIFK 5.00. Muualla laskenut 3.XX tai kohde kii


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 22:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Mitäs naurettavaa tuossa HIFK:n kertoimessa on? Hyökkäyksessä on käsiä, nopeutta ja hyviä kahden suunnan pelaajia, jotka saavat myös tehoja aikaan. Puolustuskin on varsin hyvä, vaikka joitakin kysymysmerkkejä on ilmassa ja vahvistusta ehkä tosiaan tarvitaan. Maalivahtipeli lähtökohtaisesti kunnossa.

Siitä olen toki eri mieltä, että HIFK olisi ylivoimainen suosikki ensi kaudella, mutta suurin suosikki se on joka tapauksessa. Itselläni huomattavasti maltillisempi arvio.

Tuo HPK on hyvä haku, vaikka toteutuu harvoin.

Vedonlyöntivihje: - Mestari 2016-2017 - peliaika päättynyt

kohde
Mestari 2016-2017
veto
HIFK
kerroin
5.000 (Bet365)
panos
5 yks.
raja
4.739
todennäköisyysarvio
arvio 21.1%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.07.2016 11:00 <Lorimer> tommosella 10 alkaisin harkitsemaan, Hifki on mestari....

09.07.2016 11:00 <Lorimer> ....tumpuloimaan mahdollisuutensa


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Nyt oikeastaan vasta innostuin katsomaan Hifkin kokoonpanoa ja onhan se etukäteen ajateltuna varsin hyvä hyökkäyksen osalta vaikka taikakäsi Ramsted lähtikin.Puolustus kaipaa mahdollisesti lisää laajuutta Taimen ja Grillin lisäksi , sellainen isäntä talosta selkeästi puuttuu vaikka AHL mies Finleytä tähän koitetaankin istuttaa. Maalivahtipeli hallussa Lankisen / Bäckströmin jakaessa vastuuta. Törmäsen opeilla mennään joten varmasti hyökkäävä Hifk on luvassa, hampaankolossakin on mukavasti tärinää suloisenkatkeran Tappara finaalisarjan jäljiltä. Runkosarjan voitosta voisi pelata , mutta sellaista ei lienee ole missään tarjolla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 22:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Tulipas pitkä teksti, mutta julkaistaan se nyt kuitenkin. :)

Lukon joukkue on yhtä täytepakkia ja tarvittaessa Saarelan korvaajaa vaille valmis, joten laitetaas jotain analyysia.

Aloitetaan hyökkäyksestä. Kärki on todella terävä. Vahalahti - Gagnon on edelleen liigan vaarallisimpia tutkapareja. Ykkösketjun laidalle on heittää vaikkapa Tukonen, joka on kunnossa ollessaan todella kovan luokan hyökkääjä. Mies on ollut kuitenkin paljon telakalla. Tarjolla on myös Lähteenmäki, joka oli viime kaudella pettymys. Tuleva kausi näyttää suuntaa, että mikä on Lähteenmäen todellinen taso.

Myös kakkosketju tulee olemaan laadukas. Toni Koivisto pelaa varmasti toisella laidalla ja keskellä Saarela, mikäli ei siirry Carolinaan. Tarvittaessa Lukko hankkii hänen tilalleen luultavasti uuden sentterin ja sitten vain toivotaan, että kyseessä olisi pelimies. Itselläni on kuitenkin sellainen kutina, että Saarela edustaa Lukkoa alkavalla kaudella. Toinen laituri lienee sitten joko Lähteenmäki tai Tukonen riippuen siitä kuka pelaa Gagnonin laidalla.

Sitten tuleekin tarina siitä, että miksi Lukko ei kuulu aivan kirkkaimpiin ennakkosuosikkeihin. Kolmos- ja neloskentät eivät ole lähtökohtaisesti kovin laadukaita, mutta kehityspotentiaalia on runsaasti. Selvää lienee kuitenkin, että kaikki alempien ketjujen pelaajat eivät nosta tasoaan ihan hirveästi, vaikka jokunen niin varmasti tekee. Nuori sentteri Eetu Koivistoinen voisi olla yksi potentiaalinen tasonnostaja. Yritystä varmasti riittää alemmissa ketjuissa, eri asia on, mihin se riittää.

Puolustus on ihan hyvällä mallilla. Kiekollista huippuosaamista edustavat Janne Niskala sekä Jesse Virtanen. Mikäli Virtanen kehittyy edelleen ja laukaaus saadaan päivitettyä liigatasolle, niin mies on hyvin vahvoilla puolustajien pistepörsissä. Rony Ahonen taas on roikkunut maajoukkueenkin mukana ja on peruspakkien aatelia. Seigo on kysymysmerkki. Pelannut KHL:ssä, mutta +/- tilasto oli rumasti pakkasella viime kaudella(kin). Näitten takana tulee sitten mm. Riikola ja Mäkinen.

Maalivahtipeli on kysymysmerkki. Kokenutta kaveria ei tällä tontilla ole, mutta Kähkönen on ilman muuta todella lahjakas torjuja. Miten mies kestää ykkösvahdin paineet? Mahdollisesti hyvin, aika näyttää. Parhaimmillaan voi olla yksi Liigan parhaista maalivahdeista, mutta riskit ovat suuret.

Lukon ylivoima tulee olemaan murhaava taas tulevallakin kaudella. Niskala ja Virtanen ovat ylivoimapakkien aatelia. Vahalahdella ei luistin liiku enää aivan entiseen malliin, mutta ylivoimalla tekee yhdessä Gagnonin kanssa kovat tehot. Myös kakkosylivoima on Lukolla laadukas, joten mahdollisuuksia riittää. Lukko on lähellä olla Liigan paras ylivoimajoukkue, koska siinä ei alempia ketjuja tarvitse peluuttaa. :wink:

Alivoimapeli saattaa olla hieman haasteellisempaa kuin viime kaudella, koska Riska ja Sipiläinen vaihtoivat maisemaa.

Moni varmasti ajattelee, että Lukon valmennuksen taso laskee kun päävalmentajaksi nousee Juha Vuori. Itse näkisin asian ihan toisin. Kaikesta huokuu, että Vuori sitoutuu sataprosenttisesti työhönsä joukkueen eteen. Vuori on toiminut Lukon apuvalmentajana vuosikausia ja hänellä on hankittuna alan koulutus Bostonin yliopistosta. Uskon, että Vuoren kova työnteko ja hyvä näkemys asioihin kantaa hedelmää ja hän tietää mitä tekee.

Lukon pelityyli tulee muuttumaan viihdyttävämpään suuntaan. Karvataan ylhäältä ja jalat liikkuvat. Pelityyli tulee olemaan kuluttava ja ainakin Vahalahdelle luulisi olevan luvassa hieman erityisvapauksia, koska mies tuskin jaksaa koohottaa nuorten miesten tavoin. Oma veikkaukseni on, että Lukon peleissä kolisee molemmissa päissä enemmän kuin viime kaudella ja over saattaa ainakin alkukaudesta nousta usein pelattavaksi, riippuen siitä miten bookkerit ovat kartalla tilanteesta.

Mikäli käy niin, että nuoret palaajat nostavat tasoaan ja Vuori saa joukkueesta paljon irti, voi Lukko yltää pitkälle. Ylivoimaan on heittää niin paljon kiekollista osaamista, että yv-maalit nostavat Lukon osakkeita huomattavasti.

Viime kauteen verrattuna rosterissa on nyt paljon laajuutta. Kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovaa, minkä näen oikein hyvänä asiana.

Alempien ketjujen taso(ttomuus) sekä kokematon maalivahti aiheuttavat sen, että Lukko ei kuulu aivan kirkkaimpiin suosikkeihin. Kuitenkin mestaruus on täysin mahdollinen ja Tukosen pysyminen terveenä nostaisi osakkeita jonkin verran. Kauteen lähdettäessä Lukko on kotonaan suosikki mitä tahansa joukkuetta vastaan.

Arvioni Lukon mestaruudelle on noin 8,5%. Arviossa on nousupotentiaalia. Alkukaudesta joukkue voi vielä hakea peliään. Pelityyli tulee olemaan rasittava, mutta toisaalta rosteri on laaja ja pelaajia voi kierrättää.

Olen ottanut oppia viime kaudesta ja arvioin enemmän kokonaisuuksia sen sijaan että painottaisin yksittäisiä pelaajia. Aion myös lukea paljon otteluraportteja sekä tietenkin katsella pelejä.

Nyt kun HIFK ja Lukko on analysoitu, niin laitan jo arvion runkosarjan avauskierroksen otteluun Lukko - HIFK: 40 22 38. Melko overille haiskahtaa varsinkin kun molemmat pelannevat hyökkäysvoittoista peliä. Lukosta Saarela ei varmaankaan pelaa tässä ottelussa.

Kertoimet markkinoilla eivät riitä mestaruusvetoihin ainakaan tällä hetkellä, mutta seurataan tilannetta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.07.2016 17:30 <RightinHendrix> Ihan hyvää juttua. Valmentajanvaihdos omasta mielestä ihan

11.07.2016 17:33 <RightinHendrix> piristävä juttu. Pitää joku treenipeli katsella ennen kautta

11.07.2016 17:34 <RightinHendrix> Toisaalta, +/- tilaston tutkailuun ei välttämättä kannata

11.07.2016 17:34 <RightinHendrix> suuremmin paneutua.


zaskinen
Jäsen
Viestit: 109
Liittynyt: 06.02.2012, 06:28

Tuotto: -47.38 yks.

Palautus%: 97.77%

Panosten ka: 12.75 yks.

Vetoja: 167

Pisteitä: 19

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja zaskinen »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 2016-17 : Voittaja - Pudotuspelit mukaan lukien - peliaika päättynyt

kohde
Liiga 2016-17 : Voittaja - Pudotuspelit mukaan lukien
veto
Jukurit
kerroin
100.000 (nordicbet)
panos
7.5 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

1y=1€

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Vedonlyöntivihje: - Liiga, top 3 - peliaika päättynyt

kohde
Liiga, top 3
veto
Hpk
kerroin
4.250 (Paf/Unibet)
panos
1 yks.

27%



Hpk ollut hyvä ja mielestäni ei kovin kaukana Tepsistä ja Jypistä. Melko tasainen nippu on kaiken kaikkiaan Tapparan takana. Hpk on melko tasaisesti pelannut Kalpaa, Tepsiä ja Jyppiä vastaan. Joukkueessa kokenutta playoff-pelaajaa ja nuoria läpilyöneitä pelaajia mestiksestä. Larmi myös ollut tänä vuonna todella hyvä ja yllättäen Karjalainenkin parantanut Raumalta lähdettyään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Lukon loppusijoitus? - peliaika päättynyt

kohde
Lukon loppusijoitus?
veto
Pudotuspeleihin
kerroin
6.400 (Veikkaus)
panos
1.5 yks.
raja
5.26
todennäköisyysarvio
arvio 19%

Huti: -1.50 yks.

Sijat 11-15



Arvio aikalailla tuulesta temmattu mutta mielestäni tuossa on ilmaa. Lukko on pahasti alisuorittanut läpi kauden, mutta kyllä tuo materiaali on 10.sijasta tappelevista joukkueista kovin. Loppuohjelmakaan ei ole äärimmäisen paha. Kotona Ilves, HIFK, Jukurit ja KalPa sekä vieraissa KalPa, Kärpät, Sport ja Ilves. Eroa on 5 pistettä viivaan ja Lukko on pelannut ottelun vähemmän kuin muut 10.sijasta tappelevat joukkueet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.02.2017 10:30 <Wigdeath> Ilves aiheesta suosikki, heillä Sport sekä Lukko vielä

22.02.2017 10:31 <Wigdeath> kotona sekä vieraissa. Sen lisäksi ehkä jo luovuttaneet

22.02.2017 10:31 <Wigdeath> KooKoo ja SaiPa vieraissa. Kovista joukkueista vastassa enää

22.02.2017 10:31 <Wigdeath> kotona TPS

22.02.2017 10:57 <Tornado> Kelpaa myös, ty.

22.02.2017 16:34 <testaaja013> Hyvä haku. Lukko tai Ilves sinne menee.


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Darren »

Hyvinkin kiinnostava tää po-race tällä kaudella, mukavasti keskinäisiä pelejä jälellä. Lukko mutullakin aika maistuva, ni tägätään nyt kun ei kerta putoo.

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Lukko pleijareihin - peliaika päättynyt

kohde
Lukko pleijareihin
veto
Yes
kerroin
6.400 (Veikkaus)
panos
0.1 yks.
raja
5.556
todennäköisyysarvio
arvio 18%

Huti: -0.10 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.02.2017 12:13 <E.Clipperton> Eirtovaaran perustelut jatkoajassa jos kiinnostaa.

23.02.2017 12:22 <JussiQ> Hyvin tiivistetty tossa jutussa kyllä. Itse jopa väittäisin

23.02.2017 12:22 <JussiQ> että Lukon pelitaso ei ole Ilveksen tasolla nyt. Eli tiukkaa

23.02.2017 12:22 <JussiQ> tekee, toki omissa toiveissa Lukon pärjääminen :)

23.02.2017 12:27 <Darren> toki kiinnostaa, pitää lukasta. ty.

23.02.2017 12:53 <Darren> Samaa mieltä JussiQ, että juuri nyt Ipan pelitaso hiukan

23.02.2017 12:54 <Darren> Lukkoa edellä ja onhan Ilves heittämällä 1. suosikki.

23.02.2017 12:54 <Darren> Odotuksissa mulla kuitenkin,että Ipan pelitaso ei

23.02.2017 12:54 <Darren> tosta enää nouse, inan heikentyy. Lukolla edelleen suurin

23.02.2017 12:55 <Darren> käyttämätön potentiaali ja pelitason oletuskäyrä menossa

23.02.2017 12:56 <Darren> hieman ylös. Sport ja Jukurit ei ihan totaalikäännöstä

23.02.2017 12:56 <Darren> pelitasoon odotuksissa tee, joten ainakin Ilves tullee ohi

23.02.2017 12:57 <Darren> 2 keskinäistä antaa siimaa Lukolle H2H taistoon

23.02.2017 13:04 <Darren> Jaahas ja kp-tiedoista heti tukkaan.


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Liigan Mestari? - peliaika päättynyt

kohde
Liigan Mestari?
veto
TPS
kerroin
6.000 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
5
todennäköisyysarvio
arvio 20%

Huti: -2.00 yks.



TPS kohtaa ekalla kierroksella jonkun säälijengin. En juuri näe Ässillä Kärpillä tai HIFKlla potentiaalia voittaa nykytepsiä neljää kertaa. Välierissä vastaan KalPa, jos kotietujoukkueet voittavat sarjansa. Ei mikään läpihuutojuttu, mutta kyllä tuosta pitäisi finaaliin jatkaa. Parhaimmassa tapauksessa toisessa välieräparissa Tappara-JYP pelataan täysi 7 ottelun sarja, muutamalla pitkällä jatkoaikapelillä höystettynä. Tällöin TPS olisi freshimpinä finaalissa.

Mielestäni JYPn kerroin on todella alhainen (4,8). HPKsarja ei ole läpihuutojuttu ja välierissä vastaan todennäköisesti Tappara tai TPS. "Parhaassa" tapauksessa vielä finaalissa noista se, jota ei välierässä kohdattu. Kyllä TPS todennäköisempi mestari on kuin JYP vaikkakin ehkä pelillisesti JYP tällä hetkellä edellä onkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

15.03.2017 17:21 <Hellukeiju> Unibetilla omaan silmään HPK ja Pelicans.


Honde8
Jäsen
Viestit: 1484
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +428.80 yks.

Palautus%: 102.07%

Panosten ka: 4.03 yks.

Vetoja: 5141

Pisteitä: 590

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Kärpät - HIFK kumpi jatkoon? - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - HIFK kumpi jatkoon?
veto
Kärpät
kerroin
1.750 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.61

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ässät - Ilves kumpi jatkoon? - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Ilves kumpi jatkoon?
veto
Ässät
kerroin
2.030 (Veikkaus)
panos
6.25 yks.
raja
1.82

Huti: -6.25 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 11.25, palautukset 0.00, tulos -11.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tornado kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Liiga, top 3 - peliaika päättynyt

kohde
Liiga, top 3
veto
Hpk
kerroin
4.250 (Paf/Unibet)
panos
1 yks.

27%

Tähän saa nyt hieman vetää vastaan, sillä Jyp on mielestäni pahin mahdollinen joukkue HPK:lle tällä hetkellä. Vedon jälkeen Hpk meni kyllä täysin eri suuntaan kuin Jyp peliesityksien suhteen. Toki tuossa saattoi painaa pois myös se, että pelattavaa eli juuri viimeisissä peleissä ollut. Näitä joukkueita vertailtaessa ehkä valmennusosaaminen on ainoa, joka on Hpk:lla edellä. Maalivahdeista Larmilla on todella iso potentiaali, mutta pleijareissa suuri kysymysmerkki. Onnistuessaan voi toki pudottaa Jypin. Karjalainen taas ei tule riittämään. Jypillä on taas Tuokkola, jonka pitäisi olla melko varma suorittaja ja Olkinuora selvästi Karjalaista parempi stuntti. Saattavat pelata ehkä jopa 60/40 tai 50/50 suhteella. Ei sillä, että HPK kaatuisi maalivahteihin, mutta Jypillä tällä hetkellä sielläkin etu.

Erikoistilanteissa Jyp on selvästi edellä. Vieraspelaaminen on Hpk:lla ollut kauden lopussa todella huonoa, viimeisestä 10 vieraspelistä 8 pistettä (toki se loppukauden motivaatio kannattaa muistaa). Pelitapa on mielestäni myös Jypin eduksi, tiukka viisikkopuolustus on myrkkyä Hpk:lle, joka saanee hallita, mutta laukauksia tulee pääosin vain heikoilta sektoreilta. Jyp pääsee hyödyntämään erittäin hyvin tehokkaita vastaiskuja juuri HPK:ta vastaan. En paljon yli 30% saa tässä sarjassa HPK:lle.¨

Jos on eri mieltä, niin Unibet ja Nordicbet tarjoilivat HPK:sta jotain 3 ja yli.

Vedonlyöntivihje: - Playoff Liiga 2016-2017, Jyp-Hpk, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Playoff Liiga 2016-2017, Jyp-Hpk, jatkoon
veto
Jyp
kerroin
1.500 (Veikkaus)
panos
7.5 yks.

raja 1.432

Osuma! +3.75 yks.



Jypillä hyvät saumat finaalin asti. Todellisen läpimurtokauden pelannut Suomela laukoo paljon ja runkkarissa tuli jo 22 maalia.

Vedonlyöntivihje: - Playoff, eniten maaleja - peliaika päättynyt

kohde
Playoff, eniten maaleja
veto
Antti Suomela
kerroin
14.000 (Paf/unibet)
panos
1 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - JYP-HPK Jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
JYP-HPK Jatkoon
veto
JYP
kerroin
1.500 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.41
todennäköisyysarvio
arvio 71%

Osuma! +2.00 yks.

JYP Jatkoon

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Pelituntumaa oli Tapparalla huono, kun tosissaan ja paineessa tarvinnut pelata ties millon viimeksi. Lisäksi nuo ketjut oli omituiset. Eiköhän Tapola palaa vanhoihin tänään. Kivi on huikea valmentaja, mutta vaikea nähdä Ilveksen menevän tästä jatkoon pitkässä sarjassa.

Vedonlyöntivihje: - Tappara-Ilves, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Tappara-Ilves, jatkoon
veto
Tappara
kerroin
1.700 (veikkaus)
panos
7 yks.

Osuma! +4.90 yks.



62,5%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.03.2017 14:02 <Darren> Täältä 62%

23.03.2017 15:03 <JussiQ> Oma ~58%.

23.03.2017 15:08 <JussiQ> Toiseen sarjaan vertailuna TPS 73%.

23.03.2017 18:28 <Darren> TPS joku ~71-72%

23.03.2017 19:33 <ItiksenKiekko> koko YK vetäny tapparaa, mikäköhän on tän kohteen vaihto :D

24.03.2017 02:32 <Ver> Tappara ollu hämmentävän huono. 1,7 ak nytkin vaikka 1-1

24.03.2017 02:32 <Ver> Ei kannata koittaa, Veijo voittaa.


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Jatkoonmenijä Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Jatkoonmenijä Ilves - Tappara
veto
Tappara
kerroin
1.700 (Veikkaus)
panos
10 yks.
raja
1.54
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Kirkkaasti toppi ja en oikeasti jaksa uskoa Ilveksen voittavan neljää peliä. Komppia täysin Tornadon vihjeelle

Osuma! +7.00 yks.

Tappara jatkoon

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vihjaaja
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 20.02.2017, 12:35

Tuotto: +84.12 yks.

Palautus%: 110.46%

Panosten ka: 3.15 yks.

Vetoja: 255

Pisteitä: 160

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Vihjaaja »

Vedonlyöntivihje: - Jatkoon menevä joukkue - peliaika päättynyt

kohde
Jatkoon menevä joukkue
veto
Tappara
kerroin
1.700 (Veikkaus)
panos
10 yks.

Osuma! +7.00 yks.



Tunteet sanoo Ilves, järki sanoo Tappara :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus normaalisti 1-5 yksikköä, mutta maksimi on 10 yks

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 1484
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +428.80 yks.

Palautus%: 102.07%

Panosten ka: 4.03 yks.

Vetoja: 5141

Pisteitä: 590

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Jatkoon Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Jatkoon Ilves - Tappara
veto
Tappara
kerroin
1.700 (Veikkaus)
panos
10 yks.
raja
1.51

Osuma! +7.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tuo 3-1 tilanne ei ole ollut läheskään yhtä suuri vuori kiivettäväksi kuin 3-0 tilanne Liigan pleijareissa. Pääosin melko tasaisia koitoksia ovat olleet Kalpa-Pelicans -matsit. Tuo viimeisin 2-5 ei kuvasta kyllä peliä, Juvonen vain suli.

Vedonlyöntivihje: - Kalpa-Pelicans, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa-Pelicans, jatkoon
veto
Pelicans
kerroin
9.000 (Coolbet)
panos
1 yks.

raja 8.33

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.03.2017 12:12 <Tornado> Pelsut nihkeällä kp:lla, ei kannata pelata enää kp jälkeen


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tornado kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Playoff Liiga 2016-2017, Jyp-Hpk, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Playoff Liiga 2016-2017, Jyp-Hpk, jatkoon
veto
Jyp
kerroin
1.500 (Veikkaus)
panos
7.5 yks.

raja 1.432

Pieni sure, kun sarja ollut todella tasainen.

Vedonlyöntivihje: - Jyp-Hpk, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Jyp-Hpk, jatkoon
veto
Hpk
kerroin
4.300 (Veikkaus)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Kumpi jatkoon Ilves - Tappara? - peliaika päättynyt

kohde
Kumpi jatkoon Ilves - Tappara?
veto
Tappara
kerroin
2.300 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.15
todennäköisyysarvio
arvio 46.5%

Osuma! +6.50 yks.

Tappara jatkoon



Turha koittaa, Veijo voittaa? Kuten aiemmin todettua, "koko" ylikerroin betsannut Tapparaa aiemmin. Otetaan nyt lisää. Jos (todennäköisesti kun) puolustuspeli saadaan väkisin kuntoon, Ilveksen on vaikeaa tehdä maaleja. Eilisessä pelissäkin aika lahjamaaleja oikeastaan kaikki. Ne kun saisi karsittua, Tappara marssisi jatkoon

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.03.2017 11:13 <tontoto> Jos tapparaan uskoo niin huomattavasti paremman tuoton saa

30.03.2017 11:14 <tontoto> vetämällä huomiselle tap voittoa, ja vetämällä tämä koko

30.03.2017 11:14 <Wigdeath> KalPa - Ilves välierä tällä hetkellä about 40-45% kuka olisi

30.03.2017 11:14 <Wigdeath> Uskonut ennen kauden alkua

30.03.2017 11:15 <tontoto> voitettu summa edelleen tapparalle lauantaina

30.03.2017 11:16 <tontoto> harvempi olis uskonut:)

30.03.2017 11:16 <Wigdeath> Ehkä hieman paremman. 10yks esimerkkipanoksella 1,58 huomena

30.03.2017 11:17 <Wigdeath> Palauttaa 15,8yks. Se kertaa 1,50 on 23,7 eli 2,37x panos

30.03.2017 11:17 <Wigdeath> Takaisin. 1,50 kertoimesta lauantaille ei ole takeita. Voisi

30.03.2017 11:17 <Wigdeath> Olla enemmänkin. Tai vähemmän


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Mun mielestä Jyp-Hpk -parissa on ollut laadukkainta kiekkoa ja molemmat joukkueet ovat pelanneet läpi sarjan hyvin tasaisesti ilman suuria notkahduksia. Muiden joukkueiden taso (no, ehkä KalPaa lukuunottamatta) on jonkin verran heitellyt. Molempien viisikkopuolustus toiminut tehokkaasti, maalivahdit paremmassa vireessä kuin oletin, Larmi ja Olkinuora todistaneet pleijarikykynsä. Tästä parista jatkava saattaa hyvin mennä pitkälle.

Jypillä pieni murhe loukkaantuneet pelaajat, mutta niistä ei ymmärtääkseni mikään ole pitkäaikainen. Varmaa tietoa näistä ei pleijareisssa saa. Myös ylivoima on hieman takkuillut runkosarjan lopulta asti. Hpk paransi huomattavasti peliään kauden lopusta pleijareihin ja ainakin itse tein virheen aliarvioidessani HPK:ta. Lisäksi Porseland ja Hagman eivät olleet parhaassa tikissä. Varsinkin Porselandille kiekollisena pakkina olisi tarvetta.

Kumpikin on suosikki Hifkiä vastaan ja Jyp Kalpaakin vastaan kotiedusta huolimatta (IMO).

Vedonlyöntivihje: - Liiga, mestari - peliaika päättynyt

kohde
Liiga, mestari
veto
Jyp
kerroin
7.000 (Nordicbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Liiga, mestari - peliaika päättynyt

kohde
Liiga, mestari
veto
Hpk
kerroin
11.000 (Nordicbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 0.00, tulos -2.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.04.2017 10:44 <Incognito> Itellä HPK lapulla kertoimella 51 :)

01.04.2017 12:14 <ItiksenKiekko> Jollain täällä on hpk 150 :)

01.04.2017 14:53 <Incognito> Aikanen lintu madon nappaa


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Tappara - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Ilves
veto
Ilves jatkoon
kerroin
2.550 (Veikkaus)
panos
6.5 yks.
raja
2.7
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Huti: -6.50 yks.

Tappara jatkoon



Ei kannata pelata, ellei ole Tapparaa pelattuna. Itse pelaan yleisesti 1-5 yksikön panosskaalalla ja Tapparaan on tullut torskattua jo 15 yksikköä. Pakko pienentää riskiä, sen verran telineissä Tappara eilenkin oli

Tapparaa pelattu 15 yksikköä, palautus 28.5 yksikköä osuessaan
Ilvestä pelattu 6,5 yksikköä, palautus 16.58 yksikköä osuessaan
Yhteispanos siis 21,5 yksikköä
Tapparalla nettoa mukavat 7 yksikköä, Ilveksellä pataan sopivat noin 5 yksikköä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Jatkoonmenijä KalPa-JYP - peliaika päättynyt

kohde
Jatkoonmenijä KalPa-JYP
veto
JYP
kerroin
1.800 (Nordicbet)
panos
5 yks.
raja
1.69
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Huti: -5.00 yks.

KalPa



Näkemystä enemmän KalPaa vastaan kuin JYPn puolesta. JYPn mestaruuskertoimissa pientä ilmaa mutta jätetään toistaiseksi koskematta. Jos Tappara heräsi tosta Ilves-sarjasta ja pelaa niin kypsää peliä kuin game7, ei niille löydy pysäyttäjää. Tämä toki jossittelua

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.04.2017 12:17 <Tornado> 1.75 oma raja, pelasin myös.

04.04.2017 12:17 <Tornado> Coolbet sama 1.80


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 20:36

Tuotto: -3.22 yks.

Palautus%: 99.91%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1549

Pisteitä: 210

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Jatkoonmenijä KalPa - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Jatkoonmenijä KalPa - JYP
veto
JYP
kerroin
2.330 (Nordicbet)
panos
5 yks.
raja
2.17
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Huti: -5.00 yks.

KalPa



Näen edelleen JYPn paria pykälää kovempana joukkueena. Ensimmäisen pelin KalPavoitto ei tullut yllätyksenä koska tuoreet jalat

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3429
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +128.68 yks.

Palautus%: 100.86%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 3972

Pisteitä: 2225

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Aikalailla samoilla linjoilla. Jypiltä hyvä esitys Kuopiossa. KalPa nyt pieni suosikki jatkoon, mutta tuollaiset 2.30 kelpaa.

Vedonlyöntivihje: - Kalpa-Jyp, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa-Jyp, jatkoon
veto
Jyp
kerroin
2.300 (Veikkaus)
panos
4 yks.

raja 2.18

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.04.2017 11:15 <Tornado> Coolbet muuten 2.45. En vain yritä edes panosta, kun laskeva

07.04.2017 11:15 <Tornado> t kerrointa eivätkä hyväksy edes euroa...

07.04.2017 11:41 <Taika> harmi, että on mennyt toikin tollaseks. vähän ajattelin, ett

07.04.2017 11:42 <Taika> ä svendsenin firma ei ihan penneillä lähtis pelleilemään :(

07.04.2017 11:42 <Taika> ite sain tohon kolminumeroisen

07.04.2017 12:05 <Tornado> Aika hyvin. Mä en ole paljon voittanut edes tuolta.

07.04.2017 12:05 <Tornado> Futiksen EM-kisoissa pelasin "virhekerrointa" ja siitä alko

07.04.2017 12:08 <Taika> noille virhebongauksille ne saattavat olla aika allergisia

07.04.2017 12:09 <Taika> mutta sitä mä ihmettelen, että miks mullakin menee syyniin

07.04.2017 12:09 <Taika> satkun parin vedot, vaikka en ole tehnyt vielä mitään pahaa

07.04.2017 12:10 <Taika> ;)

07.04.2017 12:14 <Tornado> Juu, omakin moka. Oli muistaakseni joku 2.50 kertsi ku

07.04.2017 12:14 <Tornado> muilla bookkereil ~tasabookki. Korttivetoja siis.

07.04.2017 12:14 <Tornado> Mut tällastä tää välillä on.

07.04.2017 12:15 <Tornado> Eivät kovin herkästi reagoi markkinaan Coolbetillä.

07.04.2017 12:15 <Tornado> Ja siitä saa maksaa jos tollasia pienen vaihdon merkkejä

07.04.2017 12:17 <Taika> normaalisti en odotakaan näiltä uusilta muuta kuin rahastus

07.04.2017 12:17 <Taika> ta/kusetusta, mutta tän taustat oli sellaset, että odotukset

07.04.2017 12:18 <Taika> oli ihan ok pikkubookkeri-tasolla.

07.04.2017 13:07 <E.Clipperton> oon ite säästäny coolin vain isoihin jalkapallosarjoihin

07.04.2017 13:09 <E.Clipperton> 1x2 kertoimissa oikein hyviä tarjouksia.


Taika
Jäsen
Viestit: 4344
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +56.53 yks.

Palautus%: 101.38%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8243

Pisteitä: 3350
Paikkakunta: Tampere

Re: Liigan kausivedot 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Taika »

hah, no en kai mäkään sitten kehtaa sitä coolia tähän laittaa ;)

Vedonlyöntivihje: - kalpa-jyp, sarja - peliaika päättynyt

kohde
kalpa-jyp, sarja
veto
jyp
kerroin
2.300 (veikkaus)
panos
0.4 yks.
raja
2.222
todennäköisyysarvio
arvio 45%

Huti: -0.40 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”