Tänään on 21.05.2018, 18:54.

Mestis 23.9.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 23.9.

Viesti Kirjoittaja Antoha »

Katastrofaalinen avauskierros, kolmannessa erässä oikeastaan kaikki meni niin pieleen kun vaan voi mennä. Avauskierroksen yllätyksellisyys tuli koettua, arviot eivät olleet pielessä, ainostaan LeKi pelin jättäisin pelaamatta. Viime kierroksella katselin joukkueiden pelejä, saanut nyt paremman kuvan joukkueista kuin pelkän harjoituskauden perusteella.

Hokki on aloittanut kautensa heikosti, se oli helisemässä todella heikolla materiaalilla pelaavaa Rokia vastaan ja otti hikisen 1-2 voiton Rovaniemellä. Tänään poissa ykkössentteri Kristof.
SaPKo on esiintynyt edukseen, avauskierroksella hieman onnekas voitto Jukureista sekä perjantaina kotona loistava esitys JYP-Akatemiaa vastaan. SaPKo ei ole millään mittarilla tällä hetkellä jäljessä Hokkia, ei edes materiaalissa, joten on vaikea ymmärtää tämän pelin kerroinasettelua.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 15-16 - Hokki - SaPKo - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - SaPKo
veto
SaPKo +0.5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Huti: -5.00 yks.

4-3


Hermeksen kausi on alkanut katastrofaalisesti, avauskierroksella 3-0 johdon menetys ja jatkoaikatappio RoKille ja edellisellä kierroksella 7-0 häviö KeuPalle. Tuskaa ei helpota myöskään ykkösmaalivahti Joonas Kuuselan poissaolo ja tänään Hermeksellä maalissa nähdään -98 syntynyt Leevi Laakso, joka on pelannut yhteensä 7 peliä A:n SM-Liigaa.
Vantaa on aloittanut kautensa vahvasti, avauskierroksella voitto vakuuttavalla esityksellä TuTosta, sekä loistava esitys perjantaina Peliittoja vastaan, ainoastaan maalit jäivät puuttumaan. Laukaukset maalia kohti olivat 18-41 Vantaan eduksi.
Hermes on todella sekaisin omassa päässä, on ollut koko harjoituskauden ja sama on jatkunut runkosarjan alussa. Tänään maalissa todella kokematon junnu tuon puolustuksen takana ei voi päättyä hyvin (varma nollapeli).

Vedonlyöntivihje: - Mestis 15-16 - Hermes - K-Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
Hermes - K-Vantaa
veto
K-Vantaa +0
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Osuma! +4.24 yks.

2-6


Jokipojilta on nähty kahdessa avauspelissä ailahtelevaa peliä, 0-3 johdon menetys Kajaanissa avauskierroksella sekä perjantaina kotiavauksessa se oli kaksi erää surkea Jukureita vastaan, kolmannessa erässä pääsivät peliin mukaan Jukureiden pelaajan ulosajon ansiosta. Jokipojat saivat Bluesista lainalle Ilmari Pitkäsen, joka on kova vahvistus muuten heikkoon hyökkäykseen.
KeuPalta huikea tasonnosto avauspelistä, Hermes kaatui loistavalla pelillä 7-0. KeuPalla oli kahdessa ensimmäisessä pelissä muutamia tärkeitä miehiä sivussa, tänään kokoonpanoon palaavat joukkueen ykköspuolustaja Janne Pälve, Taneli Maasalo sekä Lukon mukana ollut Nestori Lähde. Vedonlyöntiyhtiöt ovat aliarvioineet KeuPaa harjoituskaudella sekä runkosarjassa, vaikka joukkueen materiaali ja otteet ovat sarjan kärkipäätä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 15-16 - Jokipojat - KeuPa HT - peliaika päättynyt

kohde
Jokipojat - KeuPa HT
veto
KeuPa HT +0.5
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Huti: -4.00 yks.

2-1


Vedonlyöntivihje: - Mestis 15-16 - Jokipojat - KeuPa HT - peliaika päättynyt

kohde
Jokipojat - KeuPa HT
veto
Under 6.5
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Osuma! +2.92 yks.

2-1


Peliitat on suurin yllättäjä avauskierroksilla, aivan puskista tullut Emil Larmi on torjunut 80 kertaa 81 laukauksesta kahdessa ensimmäisessä ottelussa, hänen loistavien otteiden ansiosta joukkue majailee sarjan kärkipaikalle. Viime ottelu Vantaata vastaan oli Peliitoilta heikko ja ainoastaan Vantaan huono viimeistely jätti pisteet Heinolaan. Peliitoilta puuttuu tänään ykköspakki Christian Silfver, jonka poissaolo heikentää hyökkäystehoa ja ylivoimapeliä suuresti.
TuTolta heikko startti kauteen, 9 päästettyä maalia kahdessa pelissä on sarjan kärkiporukalta huono suoritus. Kotiavauksessa se oli hyökkäyssuuntaan erittäin vahva, mutta se ei riittänyt kuin hikiseen jatkoaika voittoon loppumiinuuttien tasoituksen ansiosta puolustuspään vuotaessa. TuTolta kokoonpanoon palaa maalivahti Petteri Similä, joka aloittaa tänään maalissa. TuTo pelaa vieraspeleissä puolustus edellä, tänään heidän pitää saada puolustus toimimaan meinatakseen pisteille, kun vastaan asettuu tulikuuma Larmi, itseluottamusta uhkuva Peliitta puolustus sekä nimekäs hyökkäys.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 15-16 - Peliitat - TuTo - peliaika päättynyt

kohde
Peliitat - TuTo
veto
Under 6.0
kerroin
1.675 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.563
todennäköisyysarvio
arvio 64%

Huti: -3.00 yks.

4-3


Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 16.16, tulos -4.84 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”