Tänään on 23.05.2018, 03:05.

Mestis 29.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 29.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

SaPKo - Peliitat 50 23 27
O/U 5.5 47 53


SaPKo jatkoi hyviä otteitaan viime viikolla, vaikka se hävisikin molemmat viikonlopun pelinsä. Viime ottelussa se taisteli tiukasti kovaa TuToa vastaan kotikentällä taipuen vasta jatkoajan viimeisellä sekunilla 2-3 lukemin. SaPKo on ollut tällä kaudella hyvä kotijoukkue ja sillä olikin ennen TuTo peliä kotonaan neljän ottelun voittoputki. SaPKo ei ole kärsinyt lähes lainkaan loukkaantumisista ja se onkin saannut todella hyvin vakiinnuttua kaikki kentät eikä ne ole muuttuneet moneen peliin. SaPKolla on todella tasainen joukkue ja leveyttä löytyy nelosketjuun asti. Maalissa jatkaa hyvän viime viikon pelannut Antti Leskinen.

Peliitat katkaisi vihdoin tappioputkensa voittamalla lauantaina vaisusti pelanneen Akatemian 3-1. Peliitoilla oli allaan viiden ottelun tappioputki ja varsinkin vieraspelit ovat olleet sille erittäin vaikeita. Peliittojen harmina on ollut toimimaton puolustuspeli ja sillä on lähes 4 päästettyä maalia ottelua kohden, lauantaina tosin nähtiin piristymisen merkkejä puolustuspelissä. Peliitat saa takaisin kokoonpanoonsa pelikieltonsa kärsineen Jaakko Lehtosen ja Pelicansissa lainalla olleen Miika Heikkilän. Maalissa jatkaa hyvin viimeaikoina pelannut Antti Rautiola.

Kova kotijoukkue SaPKo kohtaa Mestiksen surkeimman vierasjoukkueen. Peliittojen puolustukseksi voi toki sanoa, että heillä on ollut aika kova vierasohjelma alkukaudesta. Joukkueet kohtasivat n. kuukausi sitten edellisen kerran ja silloin Peliitat oli parempi 6-2 lukemin. SaPKon peli oli tuolloin vielä pahasti pielessä ja SaPKo joutui muutenkin väsyneenä hyvän alkukauden pelanneen Peliittojen eteen, tänään asetelma on lähes päinvastainen. SaPKon puolustuspeli on toiminut viimeaikoina mainiosti, mutta viimeistelyssä sillä olisi parantamisen varaa, Peliitoilla tilanne on ollut päinvastainen. SaPKon heikon viimeistelyn takia Peliittojen puolustus ei tule näyttämään tänään niin huonolta ja pelistä voidaan odottaa täten tasaista. Joukkueet majailevat sarjataulukossa perätysten identtisellä peli- ja pistemäärällä, joten ottelu on molemmille todella tärkeä eikä kumpikaan halua hävitä tänään.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - SaPKo - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
SaPKo - Peliitat
veto
Under 6.0
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%

Push: +0.00 yks.

4-3 VL


KooKoo - LeKi 67 18 15
O/U 5.5 44 56


KooKoo nousi lauantain Vantaa voiton myötä sarjakärkeen ohi Jukureiden. KooKoon viiko alkoi kehnosti Kajaanissa, mutta loput kaksi peliä sujuivat paljon paremmin. KooKoon peli on alkanut näyttämään taas paremmalta ja etenkin puolustajat ovat saaneet paljon onnistumisia viimepeleissä. KooKoon alkukaudesta takkuilut ylivoimakin on alkanut toimimaan. KooKoo on ollut Mestiksen paras kotijoukkue tällä kaudella ja se on kotiyleisön edessä voittanut kaikki kahdeksan peliään. Kookoonpanosta sivussa ovat tänäänkin Juutilainen ja Peltonen. Maalille palaa muutaman pelin tauon jälkeen Frederic Cloutier.

LeKille viime viikot ovat olleet vaikeita ja sillä oli ennen perjantain Peliitat peliä alla neljä tappiota putkeen. Tappioputki katkesi Peliitat voiton myötä, mutta tämänhetkiset esitykset tuolla materiaalilla ei vakuuta. Ville-Vesa Vainiolan peli on ollut vielä tauon jälkeen hakusessa ja tänään hän saa mahdollisuuden ykköskentässä entistä seuraansa vastaan. LeKin sentteriosasto on kova Vainiolan ollessa jälleen LeKin mukana eikä häviä paljoakaan KooKoon vastaavalle. Maalissa pelaa eilen Tapparan luukkuvahtina ollut Dominik Hrachovina.

LeKin kauden ensimmäinen Kouvolan reissu päättyi sen 4-2 tappioon. LeKin taktiikka toimi hyvin tuossa pelissä, mutta henkilökohtaiset virheet käänsivät pelin KooKoolle. LeKille maalinteko on ollut varsinkin vieraspeleissä äärettömän vaikeaa ja se on tehnyt ainoastaan 12 maalia 7 vieraspeliin. KooKoo on päästänyt kotonaan vain 14 maalia 8 pelissä, joten LeKillä tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa maalinteon kanssa tänään. LeKi on esittänyt kuitenkin hyvää pulustuspeliä ja se pystyy sen avulla taistelemaan myös tänäänkin jopa pisteistä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KooKoo - LeKi - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - LeKi
veto
Under 6.0
kerroin
1.653 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Osuma! +1.96 yks.

1-4


Hokki - Jukurit 32 23 45
O/U 5.5 44 56


Hokille viime viikko oli täydellinen, se voitti KooKoon, TuTon ja Jukurit eli kaikki Mestiksen kovimmat. Hokki on voittanut Perhosen maalille tulon jälkeen viisi ottelua putkeen ja on nostanut itsensä jo viidennelle sijalle. Joukkueen itseluottamus on varmasti tapissa kovien voittojen myötä. Hokilla on kovia poissaoloja, kapteeni Jarkko Heikkinen, puolustaja Risto Mattila, hyökkääjät Niko Saarenpää ja Christoffer Seppelin puuttuvat tänään. Lainamiehet ovat kuitenkin paikanneet poissaoloja mallikaasti, mutta joukkueen kahden parhaan puolustajan ja tärkeimpien joukkoon kuuluvan laiturin poissaolot näkyvät kuitenkin. Maalissa jatkaa huikeasti pelanut Samu Perhonen.

Jukurit on tuskaillut pelinsä kanssa 10 ottelun voittoputkensa jälkeen. Viime viikon se aloitti voitolla LeKistä, mutta lauantaina se joutui pettymään, kun tämän päivän vastustaja Hokki kävi ryöstämässä pisteet. Jukurit on tehnyt viimeaikoina virheitä, jota siltä ei olla alkukaudesta nähty ja ne ovat kääntäneet pelejä vastustajalle. Jukureiden peli on kuitenkin ollut sarjan parasta tähän asti eikä yksittäisten pelien henkilökohtaiset virheet sitä asiaa muuta. Hokkanen on nostettu ykköskenttään ja Guttig pudotettu kakkoseen, muuten kokoonpano pysyy samana lauantain pelistä. Maalissa pelaa Tadeas Galansky.

Viime lauantaina joukkueet kohtasivat edellisen kerran Hokin viedessä pisteet 2-3 numeroin. Ottelu oli lähes täysin Jukureiden, mutta Jukureiden tyhmät virheet kostautuivat. Hokki teki alivoimamaalin ja yhden laukauksen Jukureiden maalivahti Quemener imaisi ilman maskia siniviivan päältä. Jukureilla oli kova takaa-ajo päällä 1-3 tilanteessa, mutta se ei riittänyt ja se pääsi vain maalin päähän. Jukurit voitti laukaukset 61-28, sekä oli Hokkia selvästi parempi. Tänään joukkue lähtee kostoretkelle ja yrittää katkaista Hokin hurjaa lentoa. Molempien puolustus ja maalivahtipeli ovat olleet sarjan parhaimmistoa viime aikoina ja ottelusta voidaan odottaa todella tiukkaa maalin peliä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - Jukurit - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - Jukurit
veto
Jukurit +0
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -3.00 yks.

3-2


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - Jukurit - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - Jukurit
veto
Under 6.0
kerroin
1.641 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Osuma! +1.92 yks.

3-2


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 12.88, tulos +0.88 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”