Tänään on 25.05.2018, 18:29.

mestis 24.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Rander
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 01.10.2014, 21:41

Tuotto: -180.07 yks.

Palautus%: 83.68%

Panosten ka: 7.56 yks.

Vetoja: 146

Pisteitä: 4

mestis 24.10

Viesti Kirjoittaja Rander »

antohan ajatuksia odotellessa avataan peli omilla ajatuksilla.
hokki-tuto
hokki jatkaa samalla kokoonpanolla jolla kookoo kaatui keskiviikkona ja maalilla jatkaa hyvin torjunut perhonen. Tutolla myös jalkeilla oma vakio runkomiehistö ilman mainittavia lainapelaajia. maalilla kaksi peliä torjunta%:lla 79 pelannu meriläinen. Hokilla hyvä draivi onnistuneen vieraskierueen jälkeen kun taas tuton viime aikojen voitot häntäpään joukkueista ja edellisessä vieras pelissä akatemialta selvästi takkiin. Lisäksi bussimatka turusta kajaaniin on sarjan pisin ja puuduttavin.

Vedonlyöntivihje: - Hokki - TuTo (1X2) - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - TuTo (1X2)
veto
1
kerroin
2.350 (NordicBet)
panos
6.4 yks.

Osuma! +8.64 yks.


keupa-sapko
sapko liikkeellä makio kokoonpanollaan ja keupalla lukosta lainalla 4 ottelua keupassa aiemmin pelannu veskari setälä(torjuntarossa ~90%) ja puolstaja jaatinen, muuten omat miehet. sapko esittäny pirityneitä otteita ja keupa puolestaan ollut totutun vaisu.

Vedonlyöntivihje: - KeuPa HT - SapKo (1X2) - peliaika päättynyt

kohde
KeuPa HT - SapKo (1X2)
veto
2
kerroin
2.100 (NordicBet)
panos
7.2 yks.

Huti: -7.20 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 13.60, palautukset 15.04, tulos +1.44 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

älä kaveria morkkaa jossei oma suksi luista

panostus
-min: 1 yksikkö=0,02% kassasta
-max: 20 yksikköä=4% kassasta
ei kellyä
vihjeet kerroinvertailun pohjautuvaa kokeilua
peesarit omalla vastuulla

Minikommentit


Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Re: mestis 24.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

Hokki - TuTo 36 23 41
O/U 5.5 49 51


Hokin voittoputki kasvoi kolmeen otteluun, kun se kaatoi viime kierroksella KooKoon komeasti 3-0. KooKoon jalat olivat jääneet ottelun alussa täysin bussiin ja Hokki sai viedä ensimmäisessä erässä peliä miten tahtoi. Hokki pelasi kokonaisuudessa todella ehjän ottelu eikä KooKoo päässyt hirveästi laatupaikoille. Samu Perhonen pelaa huikeasti ja hänen tulonsa jälkeen koko joukkueen peli on muuttunut todella paljon parempaan suuntaan ja siitä osoituksena kolmen pelin voittoputki. Perhonen jatkaa myös tänään maalilla. Puolustuksessa Hokilla on poissa kapteeni Jarkko Heikkinen ja tehokkaasti kautensa aloittanut Risto Matilla, joka majailee sisäisen pistepörssin toisena ja on ollut tärkeä palanen ylivoimalla.

TuTo palasi takaisin voittokantaan voittamalla Peliitat kotonaan 5-3. TuTon peli ei ollut ihan kauden parasta, mutta rutiinilla TuTo teki tarvittavat maalit eikä Peliitoille jäänyt loppujen lopuksi paljoa mahdollisuuksia. Viime pelissä lainalla olleet Veli-Matti Vittasmäki ja Ville Ahlgren ovat palanneet takaisin omiin seuroihinsa, muuten TuTo jatkaa samalla kokoonpanolla. Maalissa pelaa pitkän tauon jälkeen Kimmo Meriläinen, jolle tämä ottelu on todella tärkeä näytönpaikka tulevaisuutta ajatellen, jos tänään tulee epäonnistuminen jää Meriläisen minuutit tältä kaudelta vähiin. Meriläinen löi itsensä viime kaudella läpi ja nousi yllättäen jopa TuTon ykkösmaalivahdiksi viime kaudella, mutta tällä kaudella Kaapo Kähkönen on vienyt ykkösmaalivahdin paikan.

Ensimmäinen keskinäinen päättyi joukkueiden välillä Turussa TuTon 5-3 voittoon. Joukkueet pelasivat silloinkin tasaisen ottelun ja sellainen on odotettavissa myös tänään. Molemmat ovat parantaneet peliään viime kierroksilla ja Hokin puolustuspeli on Perhosen maaliin tulon jälkeen ollut vahvaa ja siitä osoituksena komea KooKoon nollaaminen. TuTo on ollut myös todella vahva puolustuspelaamisessa varsinkin vieraspeleissä. Tässä pelissä on tärkeät pisteet jaossa molemmille, eikä kumpikaan halua hävitä tätä ottelua. Mikäli Hokki jatkaa siitä mihin se keskiviikkona jäi tulee TuTolle todella vaikea ilta.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - TuTo - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - TuTo
veto
Under 6.0
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +2.42 yks.

4-1


LeKi - Peliitat 59 21 20
O/U 5.5 55 45


LeKi on ajautunut jo neljän ottelun tappioputkeen. Viime pelissä se hävisi Jukureille 2-4. Ottelu oli Jukureita vastaan todella tasainen, mutta LeKi tuskaili jälleen maalinteon kanssa ja kun Jukurit teki omista paikoista maalit oli peli selvä. LeKi on valahtanut jo 8. sijalle ja seuraavat pelit ovat LeKille todella tärkeitä sillä joukkueelta odotetaan paljon enemmän ja pisteitä on tultava. LeKin kokoonpano pysyy muuten samana keskiviikosta, mutta puolustaja Aleksi Elorinne on tänään Tapparan mukana. Maalissa pelaa Aaro Peltonen.

Peliittojen tappioputki venyi niin ikään neljään otteluun TuTo häviön jälkeen. Peliittojen vierassaldo on surullista katsottavaa sillä se on ottanut vain yhden voiton kuudesta vieraspelistä ja omissa on heilunut näissä peleissä 34 kertaa. Peliitat tekee omalla puolustusalueella paljon virheitä ja ne näkyy kyllä päästetyissä maaleissa. Jaakko Lehtonen kärsii pelikiellosta viime pelin tappelun seurauksena. Ykköskentän laituri Miika Heikkilä on tänään Pelicansin mukana ja hänen poissaolonsa on iso takaisku Peliitoille, sillä Kristofin johtama tehokas ykköskenttä hajoaa. Maalissa pelaa Antti Rautiola.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Heinolassa ja silloin LeKi oli parempi jatkoajan jälkeen 2-3. Tämän illan ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, joukkueet majailevat perätysten sijoilla 8 ja 9 pisteen sisällä. LeKi on kärsinyt koko alkukauden pahasta maalinteko ongelmasta, vaikka hyökkäysmateriaali on yksi Mestiksen kovimmista. Tänään vastassa on kuitenkin todella surkeasti vieraskentällä puolustava Peliitat, joten maaleja on pystyttävä tekemään tänään. LeKi tunnetaan kovana kotijoukkueena, vaikka se ei ole sitä tällä kaudella onnistunut olemaan, mutta Lempäälä on kuitenkin vaikea paikka vierailijoille.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - LeKi - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
LeKi - Peliitat
veto
LeKi -0.5
kerroin
1.813 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +2.44 yks.

4-2


KeuPa HT - SaPKo 35 23 42
O/U 5.5 48 52


KeuPa jatkoi hyviä otteitaan keskiviikkona, vaikka se hävisikin Akatemialle 5-2. KeuPa pyöritti ajoittain todella näyttävästi ja piti Akatemiaa pilkkanaan, mutta ylihyökkääminen kostautui ja Akatemian kaksi alivoimamaalia käänsivät pelin sille. KeuPa on ollut kotonaan vahva joukkue eikä se ole päästänyt ketään vierailijaa helpolla vielä. Kauden edetessä KeuPa alkaa näyttämään jo ihan Mestis tason porukalta ja he ovat osoittaneet pystyvänsä haastamaan kenet tahansa tässä sarjassa. KeuPa saa tähän otteluun lainaksi jälleen Lukosta puolustaja Antti Jaatisen sekä maalivahti Oskari Setäsen, joka myöskin pelaa tänään maalilla.

SaPKon hyvät otteet saivat jatkoa Vantaalla, kun he ottivat helpon 2-5 voiton ja pilasivat Rädyn Mestis-debyytin. SaPKo oli todella vahva Vantaata vastaan ja oli sitä joka osa-alueella parempi, Räty piti ajoittain Vantaata pystyssä. SaPKon peli on parantunut peli peliltä ja sillä on ansaitusti neljästä viime pelistä kolme voittoa ja yksi jatkoaika häviö. SaPKon ykköskenttä on päässyt hyvään vireeseen ja tehokasta ykköskenttää SaPKo on kaivannut jo pitkään. Joona Manninen palaa SaPKon kokoonpanoon eikä sen tarvitse peluuttaa enää puolustajaa hyökkääjän tontilla. Maalissa jatkaa Antti Leskinen.

Edellinen kohtaaminen pättyi Keruulla SaPKon 2-3 jatkoaika voittoon, SaPKo oli pelissä hitusen niskan päällä. KeuPan suurin ongelma on ollut viime peleissä helpot päästetyt maalit ja niiden seurauksena on pisteitä jäänyt saamatta. Tänään joukkuetta tulee auttamaan kuitenkin KeuPassa aikasemminkin tällä kaudella pelannut Lukko laina Oskari Setänen. Virheisiin on kiinitetty varmasti myös huomiota eikä helppoja maaleja voi tällä tasolla päästää montaa pelissä mikäli haluaa voittaa. SaPKo on erittäin työteliäs joukkue, joka puolustaa tiiviisti ja viime peleissä oma verkko on heilunut vain harvakseltaan. Tärkeät pisteet on jaossa myös Keuruulla ja KeuPa yrittää nousta jumbosijalta pois.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KeuPa HT - SaPKo - peliaika päättynyt

kohde
KeuPa HT - SaPKo
veto
Under 6.0
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +2.38 yks.

2-1


KooKoo - JYP-Akatemia 71 16 13
O/U 5.5 48 52


KooKoon vaikeudet jatkuivat Kajaanissa ja se kärsi 3-0 häviön. Kajaani on ollut KooKoolle jostain syystä, ehkä pitkän bussimatkan takia todella vaikea paikka eikä tulosta voi pitää yllätyksenä. KooKoon peliotteet ovat huonontuneet liigapaikan julkaisun jälkeen ja varsinkin vieraspeleissä peli on ollut halutonta. Kotipeleissä on sentään yritystä riittänyt edes erän verran ja sillä onkin kuudesta kotipelistä yhtä monta voittoa. KooKoolle kotipelit ovat kuitenkin tärkeitä ja niistä haetaan voittoa tosissaan. Pauli Levokarin paikalle nousee tänään KooKoon A-junnuissa kovaa jälkeä tehnyt Lassi Raitanen, muuten kokoonpano pysyy samana edellis ottelusta. Maalissa on Mikko Rämö.

Akatemia on kolmen ottelun tappioputken jälkeen ottanut kolme voittoa putkeen. Edellisessä pelissä kaatui KeuPa 5-2 kovan taistelun päätteeksi. Akatemian kokoonpano on heikentynyt hieman alkukaudesta, sillä edustus on nostanut muutaman alkukauden onnistujan itselleen mm. Topi Nättinen, Julius Nättinen ja Juuso Pulli. Akatemia on jatkanut hyviä otteita ja se on todella yllättäen sarjassa toisena, tosin kaksi ottelua enemmän KooKoota ja TuToa pelattuna. Kokoonpanossa ei merkittäviä muutoksia viime pelistä, maalissa jatkaa hyvässä vireessä oleva 17-vuotias Veini Vehviläinen.

Kaksi aikaisempaa keskinäistä tällä kaudella ovat päättyneet molemmat KooKoon voittoihin. Viime keskinäisessä Kouvolassa KooKoo nousi 0-2 tilanteesta 4-2 voittoon viimeissä erässä. Tasoero oli aivan järkyttävä, kun KooKoo löi isomman vaihteen silmään ja teki kuuden minuutin sisään neljä maalia ja jäädytti pelin sen jälkeen. KooKoo tulee pitämään kiekkoa ja Akatemia tulee puolustamaan tiiviisti ja kyttäämään vastahyökkäyksiä. Kouvola on ollut todella vaikea paikka Akatemialle viime vuosina. KooKoolta tuskin nähdään keskiviikon kaltaista surffailua, sillä kyseessä on kotipeli ja joukkueet ovat perätysten sarjataulukossa Akatemia pisteen edellä. Joukkueiden kokoonpanoja kun katsoo, niin ero on todella suuri ja kun edustus on vienyt muutaman tärkeän palasen Akatemian kokoonpanosta on se vieläkin suurempi.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KooKoo - JYP-Akatemia - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - JYP-Akatemia
veto
KooKoo -1.0
kerroin
1.684 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.515
todennäköisyysarvio
arvio 66%

Osuma! +3.42 yks.

4-2


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KooKoo - JYP-Akatemia - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - JYP-Akatemia
veto
Under 6.0
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Push: +0.00 yks.

4-2


Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 27.66, tulos +10.66 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.10.2014 22:08 <Jantsa_> dominanssi

24.10.2014 23:25 <lammpa-1> tää Antoha on kyllä kova!


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”