Tänään on 26.05.2018, 07:14.

Mestis 15.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 15.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

Hokki - JYP-Akatemia 45 22 33
O/U 5.5 58 42


K-Vantaa - KeuPa HT 61 21 18
O/U 5.5 60 40


Jukurit - Peliitat 74 15 11
O/U 5.5 55 45


Jukurit jatkoi vakuuttavia otteita myös viime viikolla ja voittoputki on nyt yhdeksän ottelun mittainen. Jukurit kävi hakemassa viime pelissä helpohkon voiton Akatemian vieraana 2-5 lukemin vakuuttavalla esityksellä. Tällä hetkellä Jukurit on todella vaikea pysäyttää, peli on ajankohtaan nähden todella valmista ja pelaajat noudattavat pelisysteemiä. Jukureilla ei ole merkittäviä muutoksia kokoonpanossa, maalille luistelee Tadeas Galansky. Molemmat Jukureiden maalivahdit ovat olleet hyviä, eikä ole väliä kumpi seisoo maalinsuulla.

Peliitat päätti viime viikon ailahtelevasti, ensin se voitti kotonaan KooKoon, mutta seuraavana päivänä se koki ruman häviön KeuPan vieraana 7-2 lukemin. Itse otteet ovat olleet myös hyvin ailahtelevaisia läpi alkukauden. Peliitat on kuitenkin napsinut alkukaudesta hyvin pisteitä ja se on hyvissä asemissa kuudennella sijalla. Maalilla pelaa Antti Rautiola.

Joukkueet kohtasivat n. kaksi viikkoa sitten ja silloin Jukurit oli parempi Heinolassa maalein 1-3. Silloin Peliitat pääsi levänneenä kotona tuohon peliin ja Jukurit oli tuossa pelissä aika vaisu, mutta hoiti pelin kuitenkin helpohkosti ilman suurempia ongelmia. Peliitat on pelannut vieraissa hurlumhei-kiekkoa ja maaleja onkin syntynyt sen vieraspeleissä keskimäärin yhdeksän. Tänään sen on kuitenkin muutettava vieraspeliään puolustavammaksi, muuten tulee todella rumaa jälkeä. Peliitat on ottanut eniten jäähyjä sarjassa ja tänään vastassa on Mestiksen tehokkain ylivoima tähänasti. Jukurit on tällä hetkellä niin hyvä, että Peliitoille ei jää surkealla vieraspelaamisella paljoa mahdollisuuksia.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - Peliitat
veto
Jukurit -1.5
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Osuma! +3.68 yks.

6-3


KooKoo - SaPKo 78 15 7
O/U 5.5 42 58


KooKoon viime viikko oli huono, kolmesta pelistä tuli kaksi tappiota. Ainoastaan viime keskiviikon Jukurit peli oli viikon ainoa hyvä peli KooKoolta. Lauantaina Akatemiaa vastaan en muista nähneeni niin surkeaa peliä KooKoolta mitä se esitti kaksi ensimmäistä erää. Viimeiseen erään tuli jäälle kuitenkin aivan eri joukkue, joka luisteli, taklasi ja pelasi tilanteet loppuun. Hyvän viimeisen erän ansiosta se nousi 0-2 tappioasemasta 4-2 voittoon. KooKoolle on alkukaudesta ollut todella vaikeaa saada hyvää kokonaista 60 minuuttista. KooKoo on kuitenkin napsinut voittoja sen verran hyvin yhden erän pelaamisilla, että se on sarjassa toinen ja voittanut kaikki kuusi kotipeliään. Kokoonpanosta KooKoolla on sivussa Jan-Mikael Juutilainen, maalilla aloittaa loistavan pelin Jukureita vastaan pelannut Mikko Rämö.

SaPKon alkukausi on ollut tuloksellisesti vaikea, sen peli on ollut ajoittain hyvää, mutta pisteet ovat jääneet usein tiukista peleistä saamatta. Viime pelissä se otti tärkeän voiton kotonaan Hokista 4-1. Kotona SaPKon peli on kulkenut, mutta vieraissa on ollut isoja haasteita varsinkin maalinteon kanssa. SaPKolta on poissa hyökkääjät Mika Mörsky ja Niklas Huovila, poissaolot ovat SaPKon kapealle materiaalille kovia, kun tilalle ei ole heittää kuin omia junioreita. Maalissa pelaa Petteri Similä.

Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa kauden alussa KooKoo kävi hakemassa pisteet Savonlinnasta 2-3 lukemin. KooKoo vei puolet pelistä aivan miten tahtoi ja se johtikin tuota peliä 0-3, mutta pelaaminen loppui 0-3 maalin jälkeen ja SaPKo pääsi peliin mukaan, mutta pisteille SaPKon loppukiri ei aivan riittänyt. Kun KooKoo alkaa pelaamaan ja lisää tempoa, niin ero on todella suuri näihin keskikastin joukkueisiin ja siksi sille on usein riittänyt jopa yhden erän pelaaminen voittoon. Päävalmentaja Petri Mattila on kuitenkin varmasti painottanut joukkueelle, että pitäisi pelata koko ottelu. SaPKo tulee tuttuun tyyliinsä pelaamaan tiivistä ja hyvin organisoitua vieraslätkää.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KooKoo - SaPKo - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - SaPKo
veto
KooKoo -2.0
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Huti: -4.00 yks.

4-3 JA


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KooKoo - SaPKo - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - SaPKo
veto
Under 6.0
kerroin
1.662 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.493
todennäköisyysarvio
arvio 67%

Push: +0.00 yks.

4-3 JA


TuTo - LeKi 62 20 18
O/U 5.5 43 57


TuTo on neljän ottelun voittoputkessa ja nostanut itsensä jo kolmannelle sijalle. Puolustus on alkanut toimimaan ja joukkue on alkanut pelaamaan Ismo Lehkosen pelitavan mukaisesti. Viime pelissä se kävi hakemassa Vantaalta helpon 2-3 voiton, paikkoja TuTolla oli tehdä todella paljon maaleja, mutta viimeistely ontui. Kauden alussa pelätty Pärssinen-Pulliainen-Keinänen ketju on alkanut myöskin heräilemään. Maalilla jatkaa loistavasti pelannut Kaapo Kähkönen, joka taistelee tosissaan u20 kisoihin pääsystä.

LeKin viime viikko sujui Vantaa pelin viimeiseen erään lähes täydellisesti, mutta sitten tapahtui sulaminen ja Vantaa tuli 2-0 tappioasemasta tasoihin ja vei voiton rankkareilla. LeKi pelasi kuitenkin hyvän pelin Vantaatakin vastaan, mutta kolmannen erän koomailu vei siltä kolme pistettä. LeKin puolustuspelaaminen on ollut todella hyvää alkukaudesta ja se onkin puolustanut todella tiiviisti. Maalissa pelaa Dominik Hrachovina.

Kauden esimmäinen keskinäinen päättyi TuTon 0-2 voittoon Lempäälässä todella tiukan taistelun jälkeen. Molemmat joukkueet puolustavat hyvin ja maalinteko tulee olemaan vaikeaa 5-5 pelissä kummallekin. LeKillä on ollut vaikeuksia läpi alkukauden maalinteon kanssa. TuTo tulee kontrolloimaan ottelua ja LeKi koittaa kärkkyä vastahyökkäys paikkoja ja se sopii LeKille erittäin hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - TuTo - LeKi - peliaika päättynyt

kohde
TuTo - LeKi
veto
Under 6.0
kerroin
1.645 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Osuma! +1.94 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 17.62, tulos +1.62 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”