Tänään on 21.06.2018, 17:40.

Mestis 8.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 8.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

TuTo - SaPKo 66 20 14
O/U 5.5 56 44


Jukurit - KooKoo 46 23 31
O/U 5.5 42 58


Jukurit jatkoi viime viikolla jälleen vakuuttavasti ottaen kolme voittoa ja jatkaen voittoputkeaan jo seitsemään otteluun ja he nousivat sarjan kärkeen. Jukureiden peli on ollut oikein kypsää ja ylivoima on ollut murhaavan tehokasta. Jukureiden kokoonpanoon palaa Iivo Hokkanen ja Oula Palve, jotka ovat tärkeitä miehiä joukkueelle kunhan saavat pelejä taas alle. Maalilla pelaa Roman Quemener.

KooKoolla on niin ikään seitsemän ottelun voittoputki ja se on sarjassa toisena voiton päässä Jukureista. KooKoon peli on ollut alkukaudesta välillä pahasti sekaisin, mutta voittoja on tullut huonollakin pelillä. Viime pelissä Hokkia vastaan KooKoo pelasi kauden ehjimmän ottelunsa voittaen Hokin 6-2. KooKoolla ei ole ainuttakaan loukkaantumista ja se pääsee ottelun parhaalla kokoonpanolla. Maaliin palaa Mikko Rämö, joka on ollut vähän epävarma alkukaudesta ja on pelannut oikeutetusti vähemmän kuin huikeassa iskussa oleva Frederic Cloutier, jolle ehdottomasti kuuluisi ykkösmaalivahdin paikka.

Viime kauden finalistit kohtaavat jälleen ja jommankumman on luovuttava voittoputkestaan. Joukkueet pelasivat vastakkain harjoituskaudella kahdesti ja KooKoo voitti molemmat ottelut kotona sekä vieraissa. Silloin Jukurit oli niskanpäällä pelillisesti, mutta maalinteko oli vaikeaa. Jukurit on pelannut alkukaudesta paljon paremmin kokonaisuudessa kuin KooKoo ja on ennakkosuosikki tässä pelissä. Molemmat tulevat puolustamaan tänään erittäin tiiviisti ja avausmaalin merkitys on iso. Erikoistilannepelaaminen on myös tärkeässä roolissa tänään ja molempien täytyy välttää jäähyjä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - KooKoo - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - KooKoo
veto
Jukurit +0
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Push: +0.00 yks.

1-0 VL


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - KooKoo - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - KooKoo
veto
Under 5.5
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Osuma! +2.61 yks.

1-0 VL


JYP-Akatemia - LeKi 51 21 28
O/U 5.5 57 43


JYP-Akatemia palasi voittojen tielle voittamalla myös tänään vastassa olevan LeKin 2-6 numeroin vieraskentällä. Akatemian otteet ovat ailahdelleet viime peleissä paljon ja siitä kertovat juuri 0-6 tappio ensin kotona TuTolle ja seuraava päivän 2-6 voitto LeKistä. Akatemia on sarjassa kolmantena, vaikka joukkue onkin pelannut alkukaudesta todella hyvin, niin joukkueen yllätysmomentti alkaa olla käytetty ja kaikki ottavat Akatemian tosissaan. Akatemian kokoonpano heikentyi viime LeKi pelistä, kun Markus Nenonen ja Antti Jaatinen ovat palanneet takaisin edustuksen mukaan. Joukkueen maalissa pelaa vasta 17-vuotias Veini Vehviläinen, vaikka hän onkin torjunut muutaman voiton Akatemialle, niin häntä ei olla päästy testaamaan vielä kunnolla kovassa paikassa.

LeKi on ajautunut jo neljän ottelun tappioputkeen ja edellisistä seitsemästä pelistä on tilillä vain yksi voitto. LeKi ei ole ollut todellakaan yhtä huono mitä tulokset kertovat, mutta maalinteko on ollut todella vaikea asia joukkueelle, vaikka joukkue saa vetoja hyvältä sektorilta ja saa paljon laukauksia pelissä. LeKin joukkue on kuitenkin kova ja joukkueesta löytyy kokeneita pelaajia, jotka antavat näyttöjä liigajoukkueille ja homman olisi alettava toimimaan. Maalilla pelaavan Aaro Peltosen olisi myös alettava antamaan kovia näyttöjä mikäli haluaa tällä kaudella päästä Tapparassa pelaamaaan.

Akatemia ratkaisi edellisen pelin nopeasti jo 1. erässä LeKin ollessa aivan unessa ja LeKillä on tänään kosto mielessä. Joukkueet ovat pelanneet täysin päinvastaisesti, Akatemia on pelannut pahasti yläkanttiin ja LeKi on taas pahasti alakanttiin. LeKi kuitenkin voitti harjoituspeleissä Akatemia molemmilla kerroilla kotona sekä vieraissa. LeKi on paperilla Akatemiaa paljon parempi, mutta pelin pitäisi olla materiaalin tasoista myös jäällä. Peli on LeKille todella tärkeä ja tappioputken olisi katkettava.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - JYP-Akatemia - LeKi - peliaika päättynyt

kohde
JYP-Akatemia - LeKi
veto
LeKi +1.0
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +3.36 yks.

2-3 VL


Hokki - Peliitat 53 22 25
O/U 5.5 63 37


Hokille kauden alku on ollut vaikea ja se on kärsinyt loukkaantumisista. Tänään joukkueen kokoonpanoon paalavat viime pelistä pois olleet hyökkääjät Sebok ja Saarenpää, jotka ovat tärkeitä pelaajia hyökkäykseen. Hokin hyökkäys on hyvä Mestikseen ja maaleja onkin syntynyt mukavaan tahtiin. Maalille palaa myös viime ottelun poissa ollut Antti Lehtonen, joka on ollut epävarma alkukaudesta ja häneltä odotetaan isoa tasonnostoa.

Peliitat sai Kristofin takaisin lainalle Sportista, kun hän ei onnistunut ottamaan paikkaa liiga kokoonpanosta. Kristofin poissaolo näkyi viime viikolla hyökkäyksessä, kun joukkue viimeisteli kahteen otteluun tasan yhden maalin. Peliitat saa myös Pelicansilta lainaan alkukauden loukkaantuneena olleen Marko Pöyhösen täksi viikoksi. Pöyhönen on ollut aiemmin Mestiksessä hyvä ja tuo lisää hyökkäysvoimaa joukkueelle. Kristofin paluun myötä joukkue osaa tehdä taas maaleja. Antti Rautiola pelaa tänään maalila, hän on myöskin ollut todella epävarma alkukaudesta ja onkin menettänyt ykkösmaalivahdin paikan Heikki Tuomistolle.

Molemmat joukkueet lähtevät peliin aika samanlaisesta tilanteessa, peli on ollut vain ajoittain hyvää ja pisteet ovat olleet tiukassa. Hyökkäys on molemmilla kärkikenttien osalta hyvä, mutta maalivahdit ovat pieniä kysymysmerkkejä. Hokki ei ole vielä onnistunut edellisten kausien tapaan kotipeleissä ja yllätysvalmis Peliitat ovat vaikea vastus, kun ovat saaneet Kristofin ja Pöyhösen mukaan hyökkäykseen. Molempien peleissä on tällä kaudella verkot heilunut tiuhaan tahtiin ja runsasmaalista peliä on syytä odottaa myös tänäänkin.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - Peliitat
veto
Over 5.5
kerroin
1.689 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Osuma! +2.07 yks.

3-6


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 21.04, tulos +8.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”