Tänään on 23.05.2018, 22:12.

Mestis 3.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 3.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

SaPKo - LeKi 37 23 40
O/U 5.5 46 54


Jukurit - KeuPa HT 75 16 9
O/U 5.5 44 56


Jukurit jatkoi voittoputkeaan keskiviikkona kaatamalla erittäin hyvällä pelillä TuTon 4-6 lukemin vieraissa. Jukurit tuli ekaan erään erittäin hyvällä liikkeellä ja energialla ja takoikin 0-4 lukemat jo 1. erässä. Jukurit johti peliä jo 0-5 loistavan ylivoiman ansiosta, mutta ote katosi täysin viimeisessä erässä ja TuTo pääsi jo maalin päähän 4-5 lukemiin. Jukureilta loppui selvästi virta viimeisessä erässä todella kuluttavan pelitavan toteuttamiseen ja päävalmentaja Pennasen olisi pitänyt muuttaa viimeiseen erään taktiikkaa puolustavammaksi. Maalille luistelee tänään Tadeas Galansky, muuten kokoonpano on täysin identtinen mitä se oli TuToakin vastaan keskiviikkona.

KeuPan pisteputki kasvoi jo neljään peliin voitettuaan Peliitat vieraissa rankkareilla 0-1. KeuPa on ollut pirteä viime peleissä, mutta se ottaa vieläkin liikaa jäähyjä ja heidän onnekseen vastustajat eivät ole pystyneet hyödyntämään sitä. KeuPalla oli viime pelissä kentällinen lainamiehiä Lukosta ja tässäkin pelissä sillä on lainassa Lukosta Toni Suuronen, Eetu Koski, Henrik Forsberg ja Oskari Setänen, Sportista lainalla jatkaa Antti Uitto. Maalilla pelaa Lukosta lainalla oleva Oskari Setänen, joka piti hienolla pelillä nollat viime pelissä ja hänelle onkin syntynyt kahdessa pelaamassaan pelissä miehekäs 97,50 torjuntaprosentti.

Jukureille tämä on todella tärkeä kausi ja heidän on lähes pakko voittaa mestaruus tällä kaudella tai ainakin voittaa TuTo, jotta nousumahdollisuudet säilyisivät. KeuPa taas taistelee viimeisen sijan välttämisestä ja se tulee olemaan tulokasjoukkueelle kova haaste. Jukurit on pelannut viime kierroksilla todella hyvin ja se onkin esittänyt tähän asti Mestiksen parasta peliä mielestäni. Jukurit on kärsinyt kotiotteluissa maalintekovaikeuksista, vaikka vieraissa se on mättänyt maaleja kovalla prosentilla, mutta puolustuspää on ollut kotona raudanluja. Keupalla on ollut suuria vaikeuksia maalinteon suhteen vieraspeleissä ja se on onnistunut tekemään vain kaksi maalia neljässä vieraspelissä, mutta puolustuspeli on päinvastoin toiminut paljon paremmin vieraissa kuin kotona. KeuPa on erittäin jäähyherkkä joukkue ja Jukureilla on kahdeksassa ottelussa 15 tehtyä ylivoimamaalia, joten KeuPalle on tulossa todella vaikea ilta ja Oskari Setäseltä vaaditaan taas huippuvenymisiä. Setänen oli tiistaina Lukon mukana Vaasassa, pelasi keskiviikkona KeuPan maalissa, oli eilen Tampereella Lukon luukkuvahtina, joten kilometrejä on tullut alle ja voi olla hyvin mahdollista, että tästä syystä hän ei ole ihan täydessä iskussa.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - KeuPa HT - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - KeuPa HT
veto
Jukurit -1.5
kerroin
1.645 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.471
todennäköisyysarvio
arvio 68%

Osuma! +2.58 yks.

6-1


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - KeuPa HT - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - KeuPa HT
veto
Under 6.0
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.563
todennäköisyysarvio
arvio 64%

Huti: -4.00 yks.

6-1


JYP-Akatemia - TuTo 38 22 40
O/U 5.5 56 44


JYP-Akatemia otti jo kuudennen voiton kukistettuaan keskiviikkona Vantaan hyvällä pelillä vieraissa 2-6. Akatemian peli oli todella näyttävää ja se iskikin ylivoimalla todella komeita maaleja ja näkee kyllä kaikesta, että pelaajilla on itseluottamus korkealla. Markus Nenonen palasi takaisin edustukseen ja hänen tilalleen tuli JYPistä Antti Jaatinen. Maalilla pelaa tänään Juhana Aho.

TuTo jatkaa ailahtelevia otteita, hävittyään Jukureille kotipelissä todella huonolla pelillä 4-6. TuTo pääsi kaunistelemaan numeroita viimeisessä erässä eikä numerot näytä niin pahalta kuin miltä peli. Päävalmentaja Ismo Lehkonen on sekoittanut ketjuja rankalla kädellä tämän päiväiseen peliin ja se voi olla toimiva ratkaisu. TuTon maalilla jatkaa Kaapo Kähkönen, jolle tämä peli on todellinen näytönpaikka heikon Jukurit pelin jälkeen.

Ennen kauden alkua ei olisi millään uskonut, että Akatemia olisi suosikki ottelussa TuToa vastaan. TuTolle tämä on erittäin tärkeä peli, koska kolmen kärki on karannut jo 8 pisteen päähän, eikä eroa saa missään nimessä kasvattaa häviämällä Akatemialle. Akatemia pelaa kotonaan hyökkäysvoittoisesti ja TuTo on sarjan parhaita vastahyökkäysjoukkueita. TuTo tulee peliin varmasti tiiviillä viisikkopelillä, mutta edellä mainitut vastahyökkäykset ja ylivoimapeli ovat suuressa roolissa tänään TuTon pelissä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - JYP-Akatemia - TuTo - peliaika päättynyt

kohde
JYP-Akatemia - TuTo
veto
TuTo +0.5
kerroin
1.704 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%

Osuma! +2.11 yks.

0-6


Hokki - K-Vantaa 60 21 19
O/U 5.5 59 41


Hokki kävi viime viikonloppuna kärsimässä kaksi vierastappiota identtisillä lukemilla 5-3 LeKille ja TuTolle. Hokin peli on ollut hyvää näissäkin peleissä, mutta puolustuspään virheet ovat kostautuneet ja pisteet ovat jääneet saamatta. Hokki on saanut huilata viime lauantaista lähtien ja korjata peliään. Hokki sai lainaan Sportista marraskuun maaottelutaukoon kestävällä lainalla viime kauden Mestiksen parhaan puolustajan Eetu Heikkisen, joka tulee olemaan varsinkin ylivoimalla todella tärkeä pelaaja. Hokin maalilla pelaa ykkösmaalivahti Antti Lehtonen.

Vantaa on alkukauden kolmen voiton jälkeen kärsinyt kolme häviötä putkeen ja peli on ollut todella huonoa viimeisissä peleissä johtuen varmasti lainapelaajien vähentymisestä. Joukkue heikentyy entisestään tämän päivän otteluun, kun Jani Honkanen ja Moses Mustonen eivät ole mukana tämän päivän pelissä. Maalissa pelaa tänään Joona Partanen, joka ei vakuuttanut Peliittoja vastaan käydyssä ottelussa ja on iso kysymysmerkki. Hirveästi ei kuitenkaan kannata maaleja päästellä, sillä luukkuvahtina on Noora Räty.

Hokki on pelannut paljon paremmin mitä tulokset kertovat. Hokille tämä on todella tärkeä peli, sillä se on sarjan toiseksi viimeisenä eikä muille saisi antaa etumatkaa. Vantaa on ollut heikko viime kierroksilla ja sen Akatemia ottelussa ollut heikko puolustus heikentyi entisestään, kun Jani Honkanen on sivussa tänään. Akatemia pelissä pelannut maalivahti Kevin Lankinen ei myöskään pelaa tänään ja Vantaan maalivahtipeli on iso kysymysmerkki. Vantaa on joutunut viime pelissä ottamaan myös todella paljon jäähyjä ja Hokilla on Jukureiden jälkeen tehokkain ylivoima ja kuudessa pelissä on syntynyt jopa 13 ylivoimamaalia. Vantaa on mitä ilmeisemmin tänään matkustanut Kajaaniin ja pitkä bussimatka ei ainakaan helpota Vantaan puolustajien peliä vikkeliä Hokin hyökkääjiä vastaan.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - K-Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - K-Vantaa
veto
Hokki -0.5
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Huti: -4.00 yks.

5-4 VL


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 11.69, tulos -3.31 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”