Tänään on 27.05.2018, 02:53.

Mestis 19.9

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 19.9

Viesti Kirjoittaja Antoha »

LeKi - TuTo 38 22 40
O/U 5.5 46 54


Keskiviikkona LeKi kärsi avaustappion Vantaalla. LeKi tuli otteluun erittäin kypsästi ja taktisesti, mutta se kadotti otteen täysin toisessa erässä ja Vantaa meni menojaan. LeKin maalille palaa molemmat voitot LeKille torjunut Dominik Hrachovina. Samat lainamiehet jatkavat joukkueessa.

TuTon kausi on alkanut katastrofaalisesti. Jukurit pelistä he saivat raavittua voiton, vaikka olivat helisemässä koko pelin ajan ja viime pelissä keskiviikkona TuTo kävi ottamassa rumasti turpaan Heinolassa 5-1 lukemin. TuTon harjoituspeleissä loistanut hyvä joukkuepeli on loistanut poissaolollaan kauden avauspeleissä, mutta eiköhän TuTon kone ala heräilemään kauden edetessä. Joukkueen maalille palaa loistavia otteita esittänyt Kaapo Kähkönen.

Molemmat joukkueet lähtevät pelaamaan puolustuksen kautta ja tässäkin pelissä erikoistilanteet ovat isossa arvossa. Molemmilla joukkueilla on loistavat maalivahdit ja maalinteko tulee olemaan vaikeaa heille. TuTolle on tärkeä saada alle ensimmäinen onnistunut peli ja Ismo Lehkosen tyyliin se hoidetaan puolustuksen kautta.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - LeKi - TuTo - peliaika päättynyt

kohde
LeKi - TuTo
veto
Under 6.0
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%

Osuma! +3.20 yks.

0-2


KooKoo - KeuPa HT 86 11 3
O/U 5.5 67 33


Avauspelin tappion jälkeen KooKoo on saalistanut kaksi voittoa. Keskiviikkona SaPKoa vastaan KooKoo aloitti ottelun hyvin ja pääsi toisen erän alussa jo 0-3 johtoon. 0-3 maalin jälkeen KooKoo kuitenkin passivoitui jostain syystä ja SaPKo pääsi peliin mukaan yllättäen. Edellisestä pelistä on varmasti opittu ja samanlaista virhettä johtoasemassa tuskin tullaan näkemään. KooKoon maalilla jatkaa luotettavasti pelannut Frederic Cloutier. Kokoonpanosta on tänään poissa Esa Lehikoinen, Teemu Rinkinen ja pidempään poissa ollut Tomi Peltonen.

KeuPa on sarjan viimeinen 0 pisteellä. Keskiviikkona Hokkia vastaan KeuPa oli todella pahoissa vaikeuksissa luistelussa ja kaksinkamppailupelaamisessa, josta kertovat joukkueen 11 2minuutin jäähyä. Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa KeuPan päävalmentaja selitteli, että pelaajilla ei vielä riitä bensa näin kovatasoisiin ja tempoisiin peleihin. KeuPan maalissa aloittaa tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella Petri Pitkänen, joka pääsi jo viime pelissä haistelemaan Mestis kiekkoa viimeisessä erässä. Muuten KeuPan kokoonpanossa ei mitään merkittävää.

Sarjan kovin ja heikoin joukkue kohtaavat. Kotonaan KooKoo pystyy käyttämään isoa kaukaloa hyväksi ja heillä on varmasti tiedossa, että kovalla temmolla KeuPan saa ottamaan jäähyjä ja sitä käytetään tänään hyväksi. KooKoo ei varmasti lähde aliarvioimaan vastustajaa ja tasoero näiden joukkueiden välillä on mieletön. KooKoon ylivoiman toimiessa voi tulla todella rumatkin lukemat taululle.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - KooKoo - KeuPa HT - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - KeuPa HT
veto
KooKoo -3.0
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Push: +0.00 yks.

3-0


Hokki - JYP-Akatemia 50 23 27
O/U 47 53


Hokki pelasi erittäin hyvän ottelun KeuPaa vastaa keskiviikkona voittaen ottelun 2-7. Hokin puolustuspeli on ollut laadukasta alkukaudesta ja se on päästänyt suurimman osan maaleista alivoimalla. Hokki menetti Sakari Mannisen takaisin Ouluun ja se syö paljon pois Hokin hyökkäyspelistä ja ylivoimasta. Hokin maalilla pelaa JYP-Akatemialle tuttu Antti Lehtonen, joka pelasi viime kaudella Akatemiassa.

JYP-Akatemia haki viime kierroksella mahtavan voiton Jukureista erittäin kypsällä peliesityksellä. Akatemia pelasi rohkeasti ja tiiviisti keskiviikkona Mikkelissä ja yllätti Jukurit täysin. Juhana Aho pelaa maalissa Akatemialla. Akatemia sai lainaan Markus Nenosen JYPistä, jolta on lupa odottaa hyviä otteita tässä pelissä.

Akatemia lähtee samantyyppisellä taktikaalla Hokin vieraaksi kuin mitä se esitti Mikkelissä keskiviikkona, eli puolustusvoittoisesti. Hokki tulee kovaa päälle alussa ja jos Akatemia kestää alkurynnistyksen peli on täysin auki. Akatemia on voittanut sarjassa viimeeksi Kajaanissa Hokin vieraana 2011 vuonna ja he lähtevät murtamaan kirousta. Joukkueet pelasivat vastakkain jo harjoituskaudella ja sen pelin Akatemia voitti Kajaanissa 1-3 lukemin.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - JYP-Akatemia - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - JYP-Akatemia
veto
Under 6.0
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Osuma! +2.56 yks.

1-4


SaPKo - Jukurit 23 21 56
O/U 42 58


SaPKon kuuluu vieläkin nollakerhoon ja pisteet ovat tiukassa tänäänkin. Viitteitä paremmasta olivat keskiviikkona kaksi viimeistä erää KooKoota vastaan, kun KooKoo passivoitui täysin ja SaPKo pääsi pyörittämään peliä ja nousikin 0-3 tappioasemasta maalin päähän, mutta kiri ei riittänyt pisteille, mutta joukkue sai varmasti itseluottamusta viime pelistä. SaPKon maalilla pelaa tänään Petteri Similä, joka floppasi viime kaudella Jukureissa pahasti ja tänään hänellä on totta kai näytönhaluja entistä seuraansa vastaan, joka kääntyy usein kylläkin pelaajaa itseään vastaan.

Jukurit ei saanut vieläkään kotivoittoa, kun JYP-Akatemia kävi hakemassa pisteet keskiviikkona Mikkelistä. Jukureilla oli mahdollisuuksia maalintekoon useasti, mutta kun et itse tee, niin vastustaja tekee ja niin kävi myös Jukureille. Puolustus oli kuitenkin hyvää myös Akatemia ottelussa, kuten on ollut myös koko kauden alun. Jukureiden maalilla jatkaa ranskalainen Ronan Quemener, joka on pelannut varman oloisesti ja saalistaa tänään kauden avausvoittoaan. Jukureilta tippui edellisestä ottelusta Riku Pitkänen, Jani Savolainen ja Samuli Piipponen pois ja heitä tulee paikkaamaan lahjakas Jokerit kasvatti Teemu Turunen ja Janne Väyrynen.

Jukurit on pelannut erittäin hyvin alkukaudesta, vaikka se ei näykään tuloksissa vielä. Akatemia ottelu on varmasti jo unohdettu ja tänään he lähtevät kovalla taistelutahdolla Savonlinnaan hakemaan voittoa. Jukurit tulee pitämään kiekkoa tänään, eikä se sovi oikein SaPKolle. KooKoota vastaan keskiviikkona SaPKo pääsi peliin mukaan vasta kun he saivat itse kontrolloida kiekko ja Jukurit kyllä tiedostaa tämän eivätkä luovu kiekon hallinnasta. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kaksi kertaa ja Jukurit voitti molemmat ottelut, Jukurit on myöskin vahvistunut noista harjoituspeleistä jonkin verran.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - SaPKo - Jukurit - peliaika päättynyt

kohde
SaPKo - Jukurit
veto
Jukurit -0.5
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +2.65 yks.

2-3


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - SaPKo - Jukurit - peliaika päättynyt

kohde
SaPKo - Jukurit
veto
Under 5.5
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Osuma! +2.65 yks.

2-3


Peliitat - K-Vantaa 38 22 40
O/U 61 39


Peliitat järjesti keskiviikkona aikaimoisen paukun voittamalla TuTon 5-1. TuTo oli kyllä järjettömän huono kyseisessä pelissä ja sähläsi oman 5vs3 ylivoiman ja lahjoitti käytännössä Peliitoille voiton. Peliitat on kotonaan pelannut pirteästi kylläkin ja on kova vastus kotonaa. Antti Rautiola aloittaa Peliittojen maalissa, joka ei ole vakuuttanut oikein ja Heikki Tuomisto on lähellä ottaa ykkösmaalivahdin paikan TuTo pelin esityksellä.

K-Vantaa on kaikkien yllätykseksi vielä ilman tappioita ja on pelannutkin erittäin hyvää jääkiekkoa. Vantaan ykköskenttä on ollut liekeissä ja Iossafovilla ja Tuomistolla onkin kasassa kahdesta pelistä jo 7 tehopistettä. Ketjua täydentää Mestiksessä kovaa jälkeä tehnyt Jarmo Jokila. Vantaalla on taas mukanaan muutamia HIFK lainoja, eikä joukkue ole paljoakaan muuttunut keskiviikkoisesta LeKi pelistä. Vantaan maalilla pelaa tänään Joona Partanen, joka ei ole päässyt näyttämään vielä osaamistaan hirveästi miesten sarjoissa. Partanen pelasi harjoituspeleissä hyvin ja odotan häneltä hyvää kautta.

Molemmilla joukkueilla on varmasti itseluottamus tapissa voitollisten pelien jälkeen. K-Vantaan ykköskenttä on kyllä sellaisessa flowssa tällä hetkellä, että heitä on vaikea pysäyttää ja Peliittojen kokematon puolustus on vaikeuksissa tänään. Molemmat joukkueet lähtevät pelaamaan varmasti tiivistä puolustuspeliä ja erikoistilanteet ovat tänään erittäin suuressa roolissa. Vantaan laadukkaamman hyökkäyksen ja hyvän pelivireen turvin saan K-Vantaasta hienoisen suosikin otteluun.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Peliitat - K-Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
Peliitat - K-Vantaa
veto
K-Vantaa +0.5
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Osuma! +2.24 yks.

4-5


Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 34.30, tulos +13.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”