Tänään on 20.06.2018, 09:07.

Spekulaatiota mahd. NHL työsulusta (Liiga ja Mestis)

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Spekulaatiota mahd. NHL työsulusta (Liiga ja Mestis)

Viesti Kirjoittaja R »

Nonni nyt sit piti tällanenki topicci avaa...

Kuulin tänään hallilla kuopiolaiselta toimittajalta sellasen huhun, että työsulun tullessa KalPaan olisi tulossa sellasia NHL miehiä kuin Olli Jokinen, Sami Kapanen ja Kimmo Timonen :shock: , jotka kaikki omistavat osan kyseisestä kasvattajaseurastansa. KalPallahan on tavoitteena nousta liigan välittömästi sen "avauduttua".

Vaikuttaa aika uskomattomalta että NHL miehet tulee tahkoomaan Mestistä, mutta toisaalta voin ton väitteen kyllä sulattaa, onhan jannuilla rahaa liossa KalPassa ja kaikki on kuitenki sen verran tienannu ettei tommonen palkattomuus :?: konkurssiin aja.

Mutta toi mahdollinen työsulku, jos sellanen ees nyt tulee on kyllä kansallisen kiekkoilun kiinnostavuuden kannalta ihan hyvä juttu, saatas varmaan puoltyhjät hallit täyteen kun nimimiehet vilistäis jäällä. :wink:

Kommenttia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


jps
Jäsen
Viestit: 470
Liittynyt: 07.04.2003, 21:52
Pisteitä: 0

Re: Spekulaatiota mahd. NHL työsulusta (Liiga ja Mestis)

Viesti Kirjoittaja jps »

R kirjoitti:Kuulin tänään hallilla kuopiolaiselta toimittajalta sellasen huhun, että työsulun tullessa KalPaan olisi tulossa sellasia NHL miehiä kuin Olli Jokinen, Sami Kapanen ja Kimmo Timonen :shock: , jotka kaikki omistavat osan kyseisestä kasvattajaseurastansa. KalPallahan on tavoitteena nousta liigan välittömästi sen "avauduttua".
Tästä oli muistaakseni Veikkaajassakin joitakin kuukausia sitten samansuuntaista tietoa. Kapasen muistaisin jossakin lehdessä myös sanonee, että mikäli pelaa vielä Suomessa niin se on sitten Kalpassa. Myöskin sitä ajatellen, että Kalpaa ollaan nostamassa liigaan tämä olisi aivan järkeen käypää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hyde
Jäsen
Viestit: 220
Liittynyt: 29.08.2003, 16:14
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jkl:n mlk

Viesti Kirjoittaja hyde »

Sama kai se on ketä Kalpassa pelaa kun nousu sovitaan (on aivan varma nousu) kabineteissa. Ei sieltä mestiksestä löydy varakkaampaa eikä parempaakaan joukkuetta liigaan kuin Kalpa. Ihmetyttää kun S.Kapasesta puhutaan aina kuopiolaislähtöisenä pelaajana vaikka mies on Jokipoikien kasvatti, kuten isänsä Hannukin. Kimmo on ainoo oikee kalakukko Kapanen. Savolaiset on rosvoja.

Mutta ihan oikeasti, Kalpa nousee joka tapauksessa, työsululla tai ilman. :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”