Tänään on 27.05.2018, 09:18.

Mestis Hermes-Hokki

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
parre
Jäsen
Viestit: 590
Liittynyt: 17.01.2003, 19:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Mestis Hermes-Hokki

Viesti Kirjoittaja parre »

Olenko aivan pihalla näissä arvioissa 47-16-37

Hermes saa Nissisen lainaksi ja Ville Kiiskisen

Sm-Liigassa Nissinen torjunut 89% 2,57 päästettyä / ottelu
Toki nämä on 2 eri sarjaa
Hokilla uusi vahvistus josta ei ole tietoa ei edes sen vertaa pelaako jo Lauantaina ?
Mutta Expektin tarjoama 4,10 vierasvoitosta houkuttelee
Viimeeksi hävis FPS:lle kotonaan mutta kai K-Vantaan ja Kalpan voitto jotain merkitsee ? Ei ne nyt noin surkeita ole vai

Edit
Muilla 3,40 tai vastaavaa.Tuo mun 37 on kyllä ihan päin P:tä jos edes 27%
Hirveitä heittoja kuitenkin NB 1,55 ja Ex 1,35 kotivoitolle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hitman
Avatar
Jäsen
Viestit: 504
Liittynyt: 18.02.2003, 16:58
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Russia
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hitman »

Suora kone arvio olis mulla tälläinen
Hermes-Hokki 52-16-32
T.Brander ainakin sekoilee kirjoituksissaan Iltalehdessä--Hermeksen voiton todennäköisyys liikkuu kuulemma 'äijän' mielestä jopa yli 60 %:ssa ja kotijoukkueen maalissa M.Wiikman.Hermes kuitenkin saa ilmeisesti loukkaantuneita takaisin,joten minä ainakin jätän tämän kohteen väliin.
Tälläistä kirjoitettiin jatkoaika.com:ssa..

Pilaako Hokki Hermeksen juhlat?
Lauantaina Kokkolassa pelattava Kokkolan Hermeksen 50-vuotisjuhlaottelu isäntäjoukkue Hermeksen ja vieraaksi saapuvan Kajaanin Hokin välillä on ennakkoon ajateltuna varsin tasainen. Joukkueiden ensimmäisessä tämän kauden kohtaamisessa pisteet jäivät 3-0 -tuloksella Kajaaniin.

Ilves-laina Tuomas Nissinen pukeutuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Hermes-paitaan. Kaikki tähänastiset Hermes-ottelut maalin suulla aloittanut Miika Wiikman on tyrkyllä vuodenvaihteen kotikisoihin valmistautuvaan 20-vuotiaiden maajoukkueeseen ja pelaa nyt viikonloppuna Mikkelissä neljän maan turnauksessa.

Ilveksessä vähälle peliajalle jäänyt Nissinen on Hermeksen mukana kolmen ottelun ajan. Isokokoinen, pohjois-amerikkalaisen pelityylin omaksunut Nissinen on St. Louisin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2001. Tällä kaudella Nissinen on pukeutunut Ilves-paitaan 17 liigaottelussa. Pelattuja otteluita on neljä, joista torjuntaprosentti 88,64. Nissinen on liigapeleissään päästänyt 2,65 maalia per ottelu.

Toinen uusi mies Kokkolassa on englantilaisesta London Racers:n joukkueesta Suomeen palannut Ville Kiiskinen. Kuuden Lontoossa pelatun ottelun jälkeen Kiiskinen otti yhteyttä Hermes-valmentaja Pasi Arvoseen ja sopimus syntyi nopeasti. Kiiskinen oli Hermeksen kokoonpanossa jo viime viikonlopun vierasottelussa Salamoita vastaan, lauantaina on vuorossa ensiesiintyminen uuden kotiyleisön edessä.

Hermes on sarjataulukossa viidentenä 16 pisteellään. Viidestä pelatusta kotiottelustaan se on hävinnyt vain yhden. Kahdeksan vierasottelua ovat tuoneet neljä voittoa ja neljä tappiota, joista yksi oli siis Kajaanissa kauden alussa.

Hokki ei ole tämän kauden vierasotteluissaan onnistunut. Kuusi vierasottelua ovat tuoneet yhden voiton ja yhden tasapelin. Lisäksi joukkue on hävinnyt yhden ottelun jatkoajalla, joten vieraspistesaldo näyttää neljää. Kasvaako saldo lauantaina Kokkolassa? Mielenkiintoinen kysymys on myös se, pelaako Hokin uusin vahvistus lauantaina. Keskiviikosta lähtien joukkueen mukana harjoitelleesta uusimmasta hyökkääjästä ei ole tiedotettu millään lailla. Pelaako mies Kokkolassa?

Mika Moilanen (mika.moilanen@jatkoaika.com) 7.11.2003

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”